Atitudini

Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”

                 Cine seamănă vânt, culege furtună Ați vrut o țară a procurorilor lui […]

 

               Cine seamănă vânt, culege furtună

Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!

Ați vrut o Poliție și Jandarmerie slabe, timorate și fricoase în urma incidentelor din 10 august 2018, de care să vă bateți joc și să le manevrați cum vreți pentru a vă realiza interesele meschine! Le aveți!

Ați vrut o țară condusă de un președinte slugarnic, care n-a făcut nimic bun pentru români, dezbinându-i și instigându-i la ură și răutate, dar care a făcut tot ce se putea face pentru interesul și bunăstarea lui personală! Și o aveți!

Ați vrut un referendum costisitor și neconstituțional contra corupților răi! L-ați avut și l-ați votat (degeaba)!

Ați vrut să nu se modifice legile justiției în folosul cetățeanului pentru că trebuiau apărați magistrații puterii, așa cum v-a ordonat Macovei, Junker și Timmermans! Și ați reușit!

Ați boicotat sau ați votat împotriva familiei tradiționale și a bisericii ortodoxe, militând pentru promovarea homosexualilor și lesbienelor într-o țară majoritar creștin-ortodoxă! Și ați câștigat!

Ați vrut să-l vedeți pe Dragnea la pușcărie, nu pentru motivul banal că ar fi angajat două funcționare la C.J., ci pentru că voia o justiție corectă și independența României față de multinaționalele nesătule din țară. Și ați obținut!

Ați vrut și vreți în continuare desființarea SIIJ! De ce vă nemulțumeste faptul că-i anchetează pe magistrații corupți? E pe cale să obțineți și asta la cât de naivă e noua șefă a PSD!

Și dacă ați vrut toate acestea și le-ați și obținut, atunci de ce vă plângeți?

De ce deplângeți soarta Sorinei, săltată de procuroarea pe care ați apărat-o și adoptată în mod straniu de niște „americani” cu interese meschine?

De ce plângeți după Alexandra, fata de 15 ani ucisă cu sânge rece de criminalul din Caracal, ca urmare a incompetenței și indolenței sistemului mafiot din justiție, poliție și servicii pe care l-ați apărat, împreună cu președintele vostru?

Asta ați vrut, asta aveți! Vorba proverbului biblic: „Cine seamănă vânt, culege furtună!”

Când o să votați un președinte patriot român, cu dragoste de țară și popor, echilibrat și echidistant politic, atunci veți scăpa!

Când veți promova procurori și șefi de servicii corecți și independenți, nu slugarnici, corupți sau aventurieri, atunci veți avea liniște.

Până atunci, acceptați mizeria politică și morală în care trăiți!

                                                    General de brigadă (r) dr. Vasile HERMENEANU                                                                          Fost comandant al Brigăzii 9 Mecanizate Mărăşeşti din Constanţa

 

15 Comments

 1. Rinciog Dumitru

  Salutara luare de pozitie. Speram ca exemplul sa fie urmat si de catre alti patrioti. Desigur, securistoizii care au acaparat Internetul, vor improsca cu noroi!…

 2. Dorin

  Felicitări pentru curaj și adevărul relatat!

 3. Marcelo Leustean

  Partial aveti dreptate atata doar ca atunci cand a venit vorba de alegeri electorale nu a existat prag electoral iar la referendum pragul electoral a fost fie ignorat, fie folosit impotriva vointei populare insa mereu in folosul grupului Bilderberg.
  Ca de obicei nu incetez a ma minuna ce Tara bogata in generali activi si in rezerva avem… ce minuscula, neinzestrata si impotenta este armata din Romania astazi.
  Va intreb, macar ca stiu raspunsul, ca unul care de 30 de ani lupt cu sistemul ticalosit din Romania dupa puterile mele fireste, draga domnule comandant astazi general in rezerva, in ce Tara paralela v-ati aflat pana acum?
  De pilda cand se reduceau efectivele armatei sau cand inzestrarea armatei era doar spre imbogatirea unora si prabusirea altora, unde ati fost?
  A fost bun salariul primit in sistemul OMERTÀ in care ati multumit pentru os cu un simplu: “Sa traiti, am inteles!”?
  Aaaa… am uitat: Armata nu face politica. Nuuu… Ea doar se cere la pensie la 50 de ani, cu demnitate asa cum a facut colegul dumneavoastra mare patriot Mircia Chelaru in 2001 cand ne-a lasat cu ochii in soare si a parasit functia de Sef al Statului Major al Armatei Romane.
  Eheeiii… alta faina s-ar fi macinat la moara daca in 2000, 2001 ati fi avut curajul pe care astazi ca pensionari decrepiti il trambitati. Daca atunci ati fi pus pumnul in pieptul furtunii si ati fi oprit sarabanda distrugerilor, aderarilor si compromisurilor care au urmat, alta faina se macina la moara.
  Un an de regim militar, ar fi temperat avantul nimicitor al cozilor de topor si astazi poate am fi fost pe traseul economic al Coreii de Sud nu pe cel al Republicii Bananiere de la Caracal.

  • LEUSTEANEEEE, LASA GARGARA SECURISTA HOMBRE… STIU CA GENERALUL TE-A LOVIT LA OPERATIE SI SUFERI… HAI… SALT INAINTE… CULCAT…

  • Doru

   Are curaj si a descris exact situatie politica….il acuzati ca, nu a spus cand era in activitate???!!!…..pai era MILITAR, intelegeti?….executi ordinele….nici macar la ,,civili,,, nu se intampla asa ceva…

  • Leustean cu varza!!

 4. alex

  Eh, aveti mare dreptate d-le Leustean! La toate nenorocirile cate s-au petrecut in Romania ultimilor 30 de ani, unde au fost generalii Romaniei? Va spun eu: s-au gandit numai la ei si la pensiile lor! Acum d-l g-ral Chelaru ne indeamna la resurectie. Pai acum, dupa 30 de ani, d-le g-ral? De ce n-ati sustinut inca din ’90, ca stagiul militar sa nu fie facultativ, ca acum? La ce a urmat dupa Lovilutie, trebuia musai stagiul militar obligatoriu! Sarac popor roman, cat de dezbinat esti! Fiecare se gandeste numai la el! Cand vom gandi si pentru tara? Cand?

 5. Tudose Stefan

  Militarii iau atitudine numai când sunt în rezervă. De ce brava noastră armată și securitatea criminală a poporului român au lăsat ca România să fie ocupată în dec 1989 de către Comunitatea Evreiască sprijinită de guvernul izraelian din exil al USA ?
  Toate întrebările și răspunsurile d-lui general sunt corecte, dar realitatea este crudă. Ocupantul a aplicat cele 3 + 1 legi universale ale ocupației: 1. Ruinarea completă a țării; 2. Determinarea populației active să migreze; 3. Cocoțarea celor mai mari otrepe ăn posturi de înalți demnitari; 4. Populației rămase îi lași numai doua tipuri de profesiuni avantajoase, dar urâte de restul populației: 1. Perceptor de taxe și impozite; 2. Haidamac (jandarmi, polițiști, procurori).
  Ocupația otomană a durat 4 secole, dar n-a distrus esența poporului român, pe când ocupația evreiască va duce la dispariția culturii române și a statului român

  • Nick

   ……..și paznici…

 6. f bn dle general…f bn spus

 7. Vedeți că generalul autor e un general adevărat, de tranșee, nu un general de paie ca Oprea! Militarii de operetă îi aveți mai jos:
  http://lenusa.ning.com/profiles/blogs/c-l-torii-geodezice-militare-militari-de-operet

 8. Puflea

  De acord cu dl general. In cativa ani cu acesti indivizi din tara si de la Brussel ne vom dezintegra. Vom fi sclavi pe pamantul nostru. Bogatiile nostre vor merge in vest, resursa umana va fi sclava in vest. Iar de la ei vom primi numai critici. Pentru ne simti mereu vinovati o tara de ragul 3 care consuma resturile Europei. Acesta este modelul de tara care il vor ei. Multinationalele vor suge tara in continuare, sistemul judiciar va ingenunchea firmele romanesti pe politicienii care se opun acestui model de economie de piata, Romania va fi criticata pernanent pentru a ne simti mereu vinovati de noi, de trecutul nostru, si astfel ei vor prospera continuu ajutati de tradatorii de neam.

 9. Adriana Florescu

  Adevarul este de multe ori la mijloc! La fiecare paragraf pot raspunde: “Da, dar…!” Parca ar fi o parte de adevar si alta neadevar. Pe de alta parte, cititorului i se spune: “Ati…ATI…ati…Daca ati fi explicat cine sunt acesti “ati” am putea sa ne exprimam pareri intemeiate. Eu nu fac parte din acest vocativ “ati”, adica VOI, adica si eu. NU! Eu Nu am facut, nu am vrut nimic din toate astea, nu am cerut, nu am influentat si nu am avut cum sa ma opun, caci ma opreste legea, iar legea nu am facut-o eu, nu stiu in ce mod a fost impusa, in ce conditii. Spuneti ca este “VOX POPULI”. Si aici se poate discuta mult. Cu “ati” ceea ce scrieti ramane “in coada de peste”, adica, sa vedem cate muste prindem, sau cati putem influenta pentru a obtine “un ce profit”. A mers de multe ori din pacate ( daca stiti bancul cu “biscuiti- Bis-cu-im! Biscuim!” Acest mesaj poate fi usor intors pe dos, daca cititorul se gandeste la celalalt ATI. Mai curajos, mai pe sleau se poate?

 10. Ioan Savu

  In sfarsit vedem un General PATRIOT!
  Sa ne traiti Domnule general si va rugam sa va implicati cat mai mult si mai adanc in politica

 11. Moisescu Corneliu Lucian

  La cine va referiti cand folositi pers.a II-a plural? La noi toti romanii? Atunci sunteti in eroare grava mai ales ca voi militarii ati stat sluj…dupa 1989?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.