Abuzuri

Generalul SRI Adrian Ciocîrlan „țopăie” pe „câmpul tactic” din justiție 

  „Cave ne cadas” (Ia seama să nu cazi), generale!                     […]

 

„Cave ne cadas” (Ia seama să nu cazi), generale!

                     S.R.I. – Jos labele de pe justiție!

Mă numesc Tâlvescu Dumitru și sunt colonel pensionar,  timp de 35 de ani profesor de drept constituțional, istoria statului și dreptului la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București. Niciodată nu aș fi crezut că, ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, după o viață întreagă dedicată respectării jurământului militar și profesionalismului universitar,  voi deveni bătaia de joc a unui politruc sereist, ajuns, potrivit spuselor presei, cu încălcarea Constituției și a tuturor legilor țării, actualul sforar șef al „câmpului tactic” din justiție.

Pe scurt,  este vorba de vestitul general, adjunct al S.R.I. Adrian Ciocîrlan  cu proprietatea căruia  am ghinionul să mă învecinez în localitatea Tunari, jud. Ilfov.  Teoretic, cu acte în regulă sunt proprietarul tabular al suprafeței de 628 mp intravilan, cu Nr. Cadastral 615, înscris în Cartea Funciară nr. 387 a localității Tunari, în baza Titlului de prroprietate nr. 60345 din 05.07.2002, eliberat de Comisia Județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate Ilfov, precum și PV de punere în posesie nr. 3166/ 24.06.2002.

Domeniul Ciocărlan.

În anul 2002, anul punerii în posesie, terenul meu se învecina la vest cu alte 2 loturi de teren aproape identice ca suprafață și amplasament, proprietatea numiților Ivan Florea și Constantin Ivan. Tot în anul 2002 am întocmit și documentația cadastrală cuprinzând plan de amplasament și delimitare, iar în anul următor, 2003, am solicitat și obținut de la Primăria Tunari  un certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de construcție pentru o locuință.

Ulterior, proprietarii celor două terenuri au vândut cele două loturi simetrice, megieșe cu al meu, cumpăratori ai lotului cu Nr. cadastral 47 fiind frații Ene Lucian și Ene Marius, iar al celui cu Nr. Cadastral 109 fiind Ciocârlan Adrian și Ciocârlan Otilia.  Adica domnul general S.R.I. și soția.

Click pe imagine pentru mărire!

Ulterior, grație indolenței și complicității autorității locale, profitând de faptul că în anul 2005 am fost victima unui atac cerebral în urma căruia am rămas cu sechele locomotorii grave, familia Ene a edificat construcții și a împrejmuit cu un gard de beton pe jumătate din proprietatea mea. Întrucât nu am găsit întelegere nici la cel care mi-a încălcat dreptul de proprietate nici la autoritatea locală, în anul 2015 l-am acționat în instanță pe acesta.

La judecătoria Buftea, în dosarul cauzei, nr. 8722*/94/2015 s-a dispus, printre altele și efectuarea unei expertize topografice pentru a se constata la fața locului în ce măsură actele noastre de proprietate corespund realității din teren. Surpriza a fost că, în cursul anului 2017, deși era cunoscut litigiul, vecinul general Adrian Ciocîrlan fiind notificat încă din 2015 de existența acestuia, expertul judiciar desemnat de instanță a constatat că și cealaltă jumătate a terenului al cărui proprietar sunt fusese ocupată.

Profitând de faptul că sunt un pensionar vârsnic, în imposibilitate de a mă deplasa,  domnul general Ciocîrlan și-a însușit jumătate din terenul meu pe care l-a îngradit și betonat. Având în vedere că instanța de la Judecătoria Buftea urmează să se pronunțe în curând am toate motivele să cred că actualul șef al „câmpului tactic” din justiție, potrivit presei, respectiv domnul general Ciocârlan este sigur că își va putea mări prin abuz proprietatea pe care o deține în acte, aprox. 500 mp. , și cu terenul meu, jumătatea rămasă neocupată de vecinul cu care mă judec.

Directorul civil al S.R.I., domnul Eduard Hellvig, are cunoștință de modul samavolnic în care subordonatul domniei sale și-a însușit proprietatea unui colonel, profesor de drept, pensionar?  Cât de sigur este de rezultatul litigiului aflat pe rolul judecătoriei Buftea domnul general Adrian Ciocîrlan din moment ce și-a permis sa-și însușească jumătate din terenul proprietate a mea de pe vremea când domnia sa nici nu exista în scriptele primăriei Tunari?

„Cave ne cadas generale!”… dacă pricepi… Sau dacă nu… Jos labele de pe justiție!

                                           Colonel (r) Tâlvescu Dumitru,

  Fost profesor de drept constituțional la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza

 

6 Comments

 1. A

  Am si eu o intrebare… unde de publica comentariile!? – ca vad ca nu exista rubrica
  Conform art 30 din Constitutia Romaniei… tocmai aveti o problema, asa incat, daca omentariul postat anterior nu apare, asap – adica as soin as possibke – ceva imi spune ca va alegeti cu o plangere 😂

  • Comentariile cu linkuri intră automat în spam, pentru evitarea transmiterii de viruși. Amenințările tale, anonimule, nu ne sperie, poți să tot fii tu trompeta SRI-ului!

 2. alex

  Anonimule “A” , nu cumva esti generalul in cauza? Poti sa fii de acord cu hotia practicata de ” generalul” de mai sus? As avea si eu o intrebare: ce merite a avut(are), de este “general” la asa o varsta tanara? Asa fac generalii in ziua de azi? Daca, majoritatea generalilor(foarte multi), sunt facuti la apelul de seara, nu-i de mirare ca tara a ajuns in mana tradatorilor si alogenilor.
  P.S – Am pus in ghilimele termenul de “general” , deoarece nu-l merita.

 3. Eliade Petrescu

  Domnu A, matale esti javra securista? Te rog sa-mi raspunzi sincer si te mai rog sa nu mai ameninti pe nimeni, ca n-ati pus voi coada la pruna bai jigodiilor :)) O sa va sune ceasul curind si-o sa platiti si voi si urmasii urmasilor vostri pina la a 7-a generatie :))))) Nu sinteti Dumnezeu, bah javrelor :)))))

 4. Viorel Urziceanu

  Ciocârlan este un nemernic și o jigodie penală

 5. Vasile Zarnescu

  Cînd a fost avansat la gradul de general acest Ciocîrlan? Și la ce vîrstă? Să ne dea d-l Hellvig calendarul avansărilor lui Ciocîrlan de la gradul de căpitan pînă la cel de general! Să vedem și noi ce merite a avut în apărarea țării. Presupun că a fost avansat „pe scurtătură”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *