Observator

Generația fătălăilor bărboși care votează fătălăi dichisiți

  Așa ceva nu se poate. Acum o oră m-am trezit cu un trotinetist în spate. Eu mergeam agale ca […]

 

Așa ceva nu se poate. Acum o oră m-am trezit cu un trotinetist în spate. Eu mergeam agale ca tot omul și el a frânat isteric urlând să mă dau în aia a lui la o parte. Mi s-a făcut roșu-n fața ochilor, aproape vizualizându-l cum, în secunda următoare, va mușca asfaltul. Nu știu cum se face că mi-a venit în creier postarea Pufosului de ieri, parcă trăiam un déjà vu! Mă rog, nu déjà vu, ci un fel de experiență paralelă.

Atunci, cu un calm exagerat, l-am întrebat dacă are din aia în care să mă duc eu. Am!, a urlat el la mine. Atunci arat-o, ratatule! – i-am spus la fel de calm. Să-ți fut morții și răniții mă-tii!, mi-a răspuns el, iar de-aici a început toată nebunia.

Era un tip cu barbă, ca orice hipster second hand care vrea să pară fioros, având și părul făcut „sauvage” la vreun hair stylist de Crângași. Nu știu de ce naiba l-am apucat de tricou, de undeva de sub bărbie și, având intenția să-l fixez, am răsucit mâna. Dracu’ știe la ce chinez a fost făcut tricoul ăla că la un sfert de tură am auzit pârâindu-i cusătura pe undeva pe la ceafă.

Ei bine, ăsta e momentul culminant. Cred că-n zece mii de ani n-aș fi putut să ghicesc ce-a urmat. Vă vine sau nu să credeți, fix atunci când a pârâit tricoul, i-au izbucnit lacrimile-n ochi și, cu o voce de castrat, și-a cerut scuze. I-am dat drumul cu un sentiment amestecat, de milă și scârbă. Numai că asta nu e totul. Am observat că prostul se pișase pe el. La propriu. Se bâlbăia, își cerea scuze și se pișa pe el.

La naiba, asta e generația de la care așteptați ceva? Cum naiba de-am reușit să creștem o asemenea șleahtă de bășinoși? N-am rămas decât cu gustul amar al scârbei. Cum poți, totuși, ca bărbat să fii în halul ăsta de oligofren? Și vă mai mirațică USR-ul, Plăvanul sau Rareș Bogdan au „succesuri”? Păi pe cine vreți să voteze șleahta asta de cârpe?

                                                                                                                         Dan DIACONU

5 Comments

 1. Peg

  Hehe, ăla sigur era rezistent haștagist venit în vacanță din Occident la tuta de mă-sa. Acolo, prin țări ca Germania, multicultiralismul îi învață pe bărbați că poartă o componentă feminină în ei. Și-atunci ăștia plîng ca femeile, din orice, ca să confirme ce îi învață multiculturalismul ăsta.

 2. mircea

  in Brasov la fel circula si biciclisti, trotinetisti “liberi jegosi” pe trotuare, au pretentia sa se dea lumea, mamici cu copii sau carucioare, la o parte. Unu mergea pe contrasens, a trebuit autobuzul sa opreasca sa se dea stricatul de-o parte. Au invatat si ei de la occidentali, te ard “cu politetea” extrema. Ca daca nu te dai la o parte “ai ceva cu biciclistii”. Bine politiile n-au nici o treaba, chiar asta vor, sa ne luam la bataie intre noi, stiu sa dea amenzi numai pe parcari si alte cateva la circulatie.

 3. Ionela Ionescu

  Morrrr, ce descriere :))))

 4. IQ100

  Hastagii acestia in mai,la o ploaie calda de primavara ce ii prinsese fara umbrele, stateau toti in pasaj la Metrou Pta Victoriei.
  Acum in alta ordine de idei serviciile infecte defecte mobilizeaza si lumpen penali gen galerii de fotbal .Aceia chiar au surplus de testosteron adrenalina agresivitate si comportament criminal.E posibil ca efeminatii sa ii “placa” intr-un fel bolnav, deviant.Sau chiar “modern” european.

 5. Yoda

  Pompadour cu scula’n cur – Ce mecle de scamatori au cu tunsori ridicole lansate in occident ca simboluri de mandrie sodomista… Generatia de “smartphone zombie” care nu va fi in stare sa schimbe un bec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.