Lichele

George Maior, un impostor și trădător

          Trădătorul George Maior, lacheul americanilor „Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat, miercuri, că a […]

 

        Trădătorul George Maior, lacheul americanilor

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat, miercuri, că a transmis către Cotroceni cererea de rechemare a lui George Maior din funcţia de ambasador al României în SUA precum şi propunerea numirii unui nou ambasador la Washington.” (Mediafax)  

Sunt de acord că generalul Coldea este un personaj malefic, da’ George Maior, trădătorul care a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane și ale altor țări, este tatăl maleficilor!

George Maior – provenit din așa-zisul „Grup de la Cluj”, format din semidocți cu porniri secesioniste – este și el un trădător, nu doar un individ mărginit, beneficiar al unei imagini contrafăcute de erudit și „eminență cenușie”. A făcut dovada limitării sale intelectuale la audierea Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidențiale din anul 2009. Trebuie să fii la fel de limitat intelectual ca impostorul acesta, ca să-l crezi „eminență cenușie”.

Fostul director al SRI, George Maior, a fost vicepreşedinte al Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România pe Centrul Universitar Cluj-Napoca, iar tatăl său, Liviu Maior, a fost colaborator al Securităţii şi secretar PCR la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.” (Conform lui Valer Marian: Cei care strigă „Jos ciuma roșie” sunt odraslele activiștilor comuniști și ale securiștilor)

Sub conducerea acestui slugoi, presupus mason, SRI a devenit o sucursală a serviciilor secrete americane, germane, israeliene etc. și s-a ajuns la situația umilitoare în care așa-zisul președinte, de fapt Gauleiterul coloniei, să meargă să ia lumină din biroul șefului CIA. O situație nemaiîntâlnită în analele diplomației, ca președintele unei țări să meargă în vizită (audiență) la șeful spionajului altei țări!!! „Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere, marţi, în a doua zi a vizitei sale în Statele Unite ale Americii, cu directorul CIA, Mike Pompeo…” (vizita plăvanului în SUA din iunie 2017).

SRI-ul lui Maior și al altora ca el, în loc sa păzească țara ca să nu fie jefuită, a ținut de șase hoților sau a fost direct complice la furt! Unde a fost SRI când a dispărut flota sau când utilaje noi-nouțe au fost vândute din fabrici ca fier vechi? Unde a fost SRI când au dispărut instalațiile din sistemul național de irigații și mii de vagoane CFR? Unde a fost SRI când economia românească a fost pusă premeditat pe butuci pentru ca întreprinderile autohtone să fie înlocuite de firme străine sau pur și simplu au fost lichidate doar ca să fie înlăturată concurența pentru țările „partenere”?

Dacă George Maior nu devenea lacheul lor, americanii nici nu l-ar fi acceptat ca ambasador. Logic, ce țară tolerează ca ambasador pe teritoriul ei un fost șef al unui serviciu secret din altă țară? Doar țara căreia cel ajuns ambasador i-a jurat credință înainte. La fel ca alte slugi: Kovesi și Coldea, deveniți cetățeni americani amândoi.

E aceeași situație ridicolă ca în cazul lui Emil Hurezeanu, cetățean german (!!!), numit ambasador al României în Germania. Acesta nici măcar cetățenie română nu a mai avut, a trebuit să o obțină în regim de urgență după nominalizarea ca ambasador. Emil Hurezeanu, propagandistul personal al lui Klaus Werner Iohannis, a fost numit de acesta din urmă ambasador în Germania, deși la ora numirii avea doar cetățenie germană! Tare, nu? Să numești ambasador al României în Germania un cetățean german! O culme a absurdului, dar și un pisc al trădării totale. SRI-ul actual este doar o „stație” a CIA și a BND-ului german, pe lângă alte servicii secrete străine. De aceea au fost numiți ca ambasadori în cele mai importante țări cei doi: fostul director SRI George Maior în SUA („jandarmul” lumii) și agentul de influență Emil Hurezeanu în Germania (conducătoare Europei). Hurezeanu este cunoscut ca agent CIA și BND fiindcă a lucrat la posturile de radio care oficial aparțineau celor două servicii secrete: Europa Liberă (CIA) și Deutsche Welle (BND).

Cine a numit lichelele astea antiromânești ca ambasadori? Cum cine? „Românul” Klaus Werner Iohannis, cel care s-a dus în SUA să-i pupe papucul lui Mike Pompeo, directorul Central Intelligence Agency (CIA), în bârlogul respectivului. Asta după ce fusese decorat de evrei de la American Jewish Committee (AJC) fiindcă susține că în România a fost holocaust și noi, românii, suntem neam de criminali, deci e musai să plătim miliarde de euro despăgubiri statului Israel!

Abia în ultima zi a vizitei din SUA, fanariotul Iohannis a avut dreptul să atingă cu buzele dosul șalvarilor sultanului Trump. (Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA)

Gestul crăcănatului și al plăvanului, cu mâna pe piept în timpul intonării imnului, nu este o dovadă de patriotism, cum trebuie să perceapă poporul ignorant, ci gestul  obedienței masonice practicat în toate lojile masonice din lume. Gestul pseudo-patriotic, pe care-l face Iohannis în timpul intonării imnului național, a fost copiat de la președinții americani. Se știe că SUA este prima și singura țară din lume fondată de masoni. Aceștia și-au impus simbolistica peste tot, începând cu grafica de pe bancnotele de un dolar și terminând cu arhitectura capitalei Washington.

Până și Emil Hurezeanu, pupincuristul iohannisian, explica în decembrie 2014 gestul de papagal săsesc cu mâna pe pieptul ăla de robot fără inimă astfel: „Îi vine probabil dintr-un exercițiu euroatlantic televizual, pasiv. A văzut că aşa fac preşedinții tineri cu surâsuri americane. Dacă o fac americanii, nu înseamnă că trebuie s-o facem și noi. Nici măcar politic tot ce fac ei nu e neapărat cel mai bine.” (https://www.digi24.ro/…/cum-explica-emil-hurezeanu-gestul-l…) Asta se întâmpla înainte ca agentul german de influență, Emil Hurezeanu, să fie numit ambasador în Germania de același Iohannis, deși în momentul numirii Hurezeanu nici nu mai avea cetățenie română, la care renunțase când și-a luat-o pe cea germană înainte de împușcarea lui Nicolae Ceaușescu! A trebuit să solicite și să obțină în regim de urgență cetățenie română ca să îndeplinească prima condiție ca ambasador: să fie cetățean al statului pe care urma să-l reprezinte.

George Maior era membru PSD, a fost instalat director la SRI de Băsescu (PDL) și numit ambasador în SUA de Iohannis (PNL)! Chiar credeți că are importanță apartenența politică a trădătorilor aceștia? Toți sunt slugi supuse la aceiași stăpâni din străinătate!

                                                                                                                  Marius Albin  MARINESCU

 Citiți și:

Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA

 

2 Comments

  1. Alex

    Din poză reiese clar că patrioți sunt numai Maior şi Johannis, prima doamnă nu! De ce oare nu duce şi ea mâna la piept?

  2. MOTOC

    SI NOI NU STIM… CUM SE-MBOGATESC ASTIA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.