Observator

Geta cea stafidită și lingăii ei puși la zid de analistul Dan Diaconu

  Nu mai pot cu propaganda abjectă și aberantă. Toată lumea o știe pe Plăvancă, doar o vedem în poze […]

 

Nu mai pot cu propaganda abjectă și aberantă. Toată lumea o știe pe Plăvancă, doar o vedem în poze și-n clipuri: stroflocită, cu fața picată și disperată la modul evident că îmbătrânește, cu alte cuvinte purtându-și vârsta cu rușine. Din aceste motive face gesturi absolut infantile: își dezgolește grotesc picioarele, arătându-ne genunchii ăia dizgrațioși, se îmbracă în roz-bombom precum o adolescentă încă nescăpată de copilărie și, în plus, mai are și pretenția s-o prezinte ziarele ca pe-o divă. Lucru pe care propaganda îl face cu devoțiune.

Regina Letizia și Carmen Georgeta Iohannis purtând o rochie asortată cu tapetul de pe pereți.

Când au fost cei doi țărănuși în Spania, ziarele regimului scriau că Plăvanca a eclipsat-o pe Letizia. Puneți și voi pozele una lângă cealaltă și vedeți ce vă iese: prințesa vs. muma pădurii. Când a fost în Japonia au lăudat-o, cu toate că era îmbrăcată cu cea mai nepotrivită rochie posibilă, ceva în genul modei afișate de nevestele maneliștilor pe la nunți. Când o pozează tabloidele o trec prin zeci de filtre photoshop doar-doar or mai aduce-o la lumină.

Georgeta lu’ Klaus în spatele reginei, care este alături de „eclipsata” Melania Trump. (Click pe fotografie pentru mărire!)

Ultima cacariseală au băgat-o ăia de la PRO TV: cică Plăvanca a eclipsat-o pe Melania Trump la Londra. Cât de retardat trebuie să fii pentru a emite o asemenea aberație? Cum naiba s-o compari pe vrăjitoarea din Carpați cu Melania Trump? Doar dacă te uiți la ținută – făcând abstracție de rest – îți dai seama că e ca și cum ai vedea-o pe-o doamnă lângă o spălătoreasă.

Stau totuși să mă gândesc, oare cum s-or simți acei imbecili care emit asemenea enormități? S-or simți superiori știind că o groază de prostovani, în ciuda evidenței, le înghit pe nemestecate aberațiile? Poate că asta le e atitudinea, însă, în realitate, ei reprezintă cea mai jegoasă specie umană: lingăul capabil să lingă chiar și closetul împuțit pentru un ban iluzoriu. Doamne, cu ce specii scârboase trebuie să împărțim acest petic de pământ!

                                                                                                             Dan Diaconu

3 Comments

 1. Gabriel

  Privirile nu sunt atrase intotdeauna de frumos, ci poate mai mult de urat. De ce au mai multa audienta ”stirile de la ora 5”? Sunt cumva „frumoase”?

 2. un mizantrop

  Nu le e greu sa-si slobozeasca ineptiile, nici leana Ceausescu n-a fost de capul ei “doctor inginer savant de renume mondial”…tot stirpea asta miloaga a fatat si cultul personalitatii…Pentru ei nu e nicio problema ca reintram in era dictaturii, cu un subunitar IQ pe post de prim ministru, sef al Marii Adunari Nationale (ca ne-a sucombat si parlamentul, sufocat de securisti si slugile lor…), presedinte si sef al tuturor serviciilor…plus mare bulibasa peste staborul numit justitie si vataf al ONG-urilor sorosiste care fac “to do list”-ul politicii si economiei romanesti…cand se va rascula democratia in occidentali si nu le va mai servi neomarxismul pentru stapanirea planetei si vor dezgropa Carta drepturilor omului (macar sa le faca in ciuda rusilor…), aceeasi atarnatori si lingatori de clante vor “observa” ce dictator odios a condus Romania, cat de mult a intors Romania in istorie si desi s-au lasat pacaliti o vreme, uite, acum s-au desteptat, noroc cu astia micii (ca si odraslele trebuie sa prinda o sinecura…), ca au iesit in strada…etc…e o bucla temporala din care nu mai putem iesi…

 3. Lechi

  Salut!

  Ce aveti cu dansa ?
  In loc sa aratati cu respect faptul ca, atata munca si atatea meditatii , inevitabil uzeaza atat fozicul cat si caracterul ! Plus calatoriile obositoare
  si stresul indus de dorinta de a arata
  , sa nu zic o prostie, fain !
  Desigur, si absenta din preajma a lui
  kwj , are un efect, dar, nu imi dau seama, daca bun sau rau.
  Pacat ca nu s-a mutat la Cotroceni ,
  Romania ar fi aratat altfel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *