Fără categorie

Gheorghe Funar: Mulțumiri membrilor și simpatizanților Partidului România Noastră (P.R.N.)

                                   MULȚUMIRI Gheorghe Funar, […]

 

                                 MULȚUMIRI

Gheorghe Funar, în calitate de Președinte al Partidului România Noastră (P.R.N.) MULȚUMEȘTE membrilor și simpatizanților P.R.N., precum și zecilor de mii de români care s-au înscris pe listele susținătorilor săi pentru a participa la alegerile din 10 noiembrie a.c., pentru funcția de Președinte al României.

Până în ziua de 22 septembrie a.c., au fost adunate, corect și legal, cu puțin peste 110.000 de semnături, număr insuficient pentru a putea depune dosarul candidatului la Biroul Electoral Central (B.E.C.).

Conducerea Partidului România Noastră a refuzat ofertele primite și materializate în liste ale susținătorilor care nu au fost completate cu respectarea întocmai a prevederilor legale. Ca urmare, cei peste 110.000 de susținători ai candidatului Partidului România Noastră nu vor ajunge să fie cercetați penal în urma plângerilor pe care le-a anunțat Biroul Electoral Central.

Prin impunerea condiției obligatorii pentru un candidat de a fi susținut de cel puțin 200.000 de susținători, partidele politice parlamentare (subvenționate cu sume uriașe din Bugetul de Stat) au încălcat dreptul de a alege și dreptul de a fi ales înscrise în Constituția României și, totodată, au blocat practic participarea în competiția electorală a reprezentanților partidelor politice înființate în ultimii ani, precum și a unor candidați independenți valoroși.

Candidații care au îndrăznit să intre în cursa electorală, să-i înfrunte pe alogeni (străini de Neamul Românesc) desemnați de stăpânii străini ai coloniei România și trimiși ca actori politici ai partidelor politice parlamentare, vor avea parte de dosare penale împreună cu cei care au strâns semnăturile pentru ei. Astfel, s-a dat o lovitură puternică vieții politice democratice din România.

Partidele politice care apără Neamul și Țara au șansa și obligația de a se uni și de a participa împreună la alegerile locale și parlamentare din anul 2020.

                                                                                          Dr. Gheorghe Funar

                                                                                  Președinte al Partidului România Noastră

                                                                                       Cluj-Napoca, 27 septembrie 2019

1 Comment

  1. gigimutu

    la pirnaie,

    in ordinea numerelor de pe tricou ( si bineinteles, in ordinea lichelismului ):
    iohanel, dancilica, barnalaul, nea cumpy (cumpanasul), kelemen, si altii, care au crezut ca merge si asa, cu ciordeala!!! domnule Funar, va doresc sa ajungeti cat mai curind presedintele Romaniei, si sa starpiti odata pentru totdeauna acesti maimutoi ai vietii politice din Romania, acesti pinocchio ai politicii romanesti, care apara interese straine de neam si de tara!!!

    aleluia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *