Atitudini

Gheorghe Funar: „Otrăvirea Poporului Român cu aditivi alimentari cancerigeni”

APEL adresat românilor din Țara-Mamă și de pretutindeni, cetățenilor români bolnavi de cancer și familiilor acestora Conform Constituției României, articolul […]

APEL

adresat românilor din Țara-Mamă și de pretutindeni, cetățenilor români bolnavi de cancer și familiilor acestora

Conform Constituției României, articolul 22, alin.1: „Dreptul la viață precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate.” În aceiași Constituție, la articolul 34, alin.1 se precizează că: „Dreptul la ocrotirea sănătății este garantat.”

Dreptul la viață al cetățenilor români și dreptul la ocrotirea sănătății, în fapt, nu sunt garantate, dimpotrivă ele sunt încălcate grav prin: otrăvirea Poporului Român cu aditivi alimentari cancerigeni; subfinanțarea anuală a Ministerului Sănătății; alungarea din Țara-Mamă a medicilor și asistentelor medicale; închiderea a numeroase spitale etc.

Cu știința și cu aprobarea tacită a Parlamentului, Președinților și Guvernelor României, la comanda asasinilor internaționali, a celor care conduc și jefuiesc România post-decembristă, cetățenilor români li se oferă gratuit sau contra-cost aditivi alimentari cancerigeni care sunt introduși în: pâine și produse de panificație; carne și preparate din carne; dulciuri; băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice; sare și medicamente. Pe etichetele produselor „îmbogățite” nu se precizează ce cantitate de aditivi cancerigeni conțin acestea și nici ce fel de cancer provoacă. Efectul lor este sigur și vizează exterminarea Poporului Român, urmaș al Poporului Primordial, în Adevărata Țară Sfântă, în Grădina Maicii Domnului, în Geto-Dacia Edenică.

Ca urmare a otrăvirii Poporului Român cu aditivi cancerigeni s-a ajuns ca peste un milion dintre cetățenii români să fie diagnosticați (în prezent) cu cancer, iar peste două milioane de persoane au murit de cancer, în ultimii 25 de ani. Numărul bolnavilor de cancer, de toate tipurile și la toate vârstele, va crește și mai mult dacă nu se înlătură principala cauză: administrarea aditivilor cancerigeni.

În mandatul 2004-2008, ca senator P.R.M. ales în județul Cluj, am inițiat o propunere legislativă privind interzicerea aditivilor alimentari cancerigeni. Guvernul Tăriceanu a fost împotriva propunerii legislative, iar în Senatul României numai reprezentanții Partidului România Mare și regretatul senator Adrian Păunescu au susținut propunerea legislativă. Parlamentarii de la toate partidele politice, care s-au aflat cu schimbul la Putere, au primit ordin de la conducătorii acelor partide să voteze împotriva interzicerii aditivilor cancerigeni în România și pentru continuarea genocidului împotriva Poporului Român.

Guvernul Ponta III este preocupat de impozitarea bacșișului și nu de interzicerea aditivilor cancerigeni care au produs milioane de victime până în prezent.

Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, nu a organizat nicio consultare la Palatul Cotroceni pe tema interzicerii aditivilor cancerigeni și garantarea dreptului la viață și la ocrotirea sănătății pentru toți cetățenii români. A considerat că este mai importantă finanțarea partidelor politice sau votul prin corespondență. După numeroasele vizite în străinătate, ar fi bine ca Președintele Iohannis să viziteze măcar un spital oncologic și un centru de tratamente paliative. Asemenea vizite ar trebui să facă toți liderii partidelor politice parlamentare și, în mod obligatoriu, toți senatorii și deputații.

Niciunul dintre liderii de partide politice de la nivel central sau local nu are curajul să le spună cetățenilor români de ce trebuie să le fie zilnic administrați aditivi alimentari cancerigeni și ce se urmărește prin acest genocid.

Garantarea dreptului la viață al cetățenilor români și reducerea substanțială a numărului bolnavilor de cancer trebuie să înceapă cu interzicerea de urgență a aditivilor cancerigeni.

Pentru că s-a pus la cale și continuă genocidul împotriva Poporului Român în Grădina Maicii Domnului prin folosirea aditivilor alimentari cancerigeni, îmi îngădui să fac un APEL la toți cetățenii români bolnavi de cancer, la familiile lor și la familiile acelor persoane care s-au prăpădit de cancer, să formuleze și să depună denunțuri penale la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, prin care să solicite identificarea persoanelor vinovate și condamnarea lor pentru genocid.

Personal, am depus denunțuri penale  la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și la Direcția Națională Anticorupție (D.N.A.) în legătură cu afacerea penală Roșia Montană, cu exploatarea gazelor de șist prin fracturare hidraulică și pe tema retrocedărilor ilegale de imobile. În toate cele trei dosare s-a început urmărirea penală.

În zilele următoare, voi depune un denunț penal în legătură cu genocidul provocat în România prin administrarea aditivilor alimentari cancerigeni. Și sora mea a suferit de cancer și i-a fost scurtată viața pământeană la numai 50 de ani. Criminalii trebuie să plătească !

În cazul în care Parlamentul, Președintele României și Guvernul Ponta nu reușesc să interzică, până la 1 iunie a.c., aditivii alimentari cancerigeni, românii au un motiv temeinic pentru a ieși în stradă, în toate localitățile, pentru a-și apăra dreptul la viață și la ocrotirea sănătății.

Dumnezeu să ne dea gândul cel bun !

 

 

Dr. Gheorghe Funar

 

Cluj-Napoca, 3 mai 2015

1 Comment

  1. Constanta

    Dl Funar! Nu trebuiesc scosi doar aditivii alimentari din hrana si medicamente, ci si mapetii masonilor din galeriile subterane formate în urma extragerii titeiului, care prin procedee împrumutate de la elitele din SUA, gazeaza populatia de ani de zile, scopul fiind acelasi: inbolnavirea de cancer! Sunt peste 15.000 la nivel national. Numai în Bucuresti, sunt 3.000 de astfel de mercenari antrenati de elitele dobitocilor masoni sa trimita la suprafata cantitati considerabile de substante chimice, poluand aerul. Priviti în jurul dvs pe strada si unde vedeti frunzele copacilor arse sau încretite sa stiti ca acea zona ascunde fii de naparci ai acestor uratori de neam, popor, si de aproapele. Mergeti în piete si unde vedeti legume si fructe patate, sa stiti ca si acolo sunt. Zilnic simt cum îsi manifesta ura lor acesti monstri, pe mine. Simt fiecare licoare pe care mi-o administreaza. La D.S.V. -directia sanitar veterinara, mi-au cerut 500 de lei pentru a analize chimice de labora or pentru 2 borcane cu miere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.