Puncte de vedere

Gheorghe Funar, scrisoare deschisă în legătură cu atacul terorist şi camera de gazare de la clubul „Colectiv” din București

  SCRISOARE DESCHISĂ   adresată Preşedintelui României, domnul KLAUS WERNER IOHANNIS, în legătură cu atacul terorist şi camera de gazare […]

 

SCRISOARE DESCHISĂ

 

adresată Preşedintelui României, domnul KLAUS WERNER IOHANNIS,

în legătură cu atacul terorist şi camera de gazare de la clubul „Colectiv” din București

 

După atacul terorist, experimentul-pilot şi tragedia de la clubul „Colectiv” din București, din seara zilei de 30 octombrie 2015, în urma căreia au murit zeci de tineri, s-a ajuns la demisia premierului Victor Viorel Ponta.

Cu ocazia manifestațiilor publice din București, începute abia în seara zilei de 5 noiembrie 2015, ucenicii lui Iuda, din O.N.G-urile finanţate de Fundaţia Soros infiltrați printre manifestanți și mai multe studiouri centrale de televiziune au declanșat numeroase atacuri la adresa Bisericii Ortodoxe Române și a Patriarhului Daniel, lansând și zvonuri că acesta se va retrage din funcție, din motive de sănătate. Dar Biserica nu a avut nicio legătură cu explozia provocată de o mână criminală la acel club de noapte din București. Cu toate acestea, ucenicii lui Iuda au protestat împotriva construirii de noi Biserici Ortodoxe și a finanțării parțiale a Bisericii Naționale din Bugetul de Stat și bugetele locale. Cu celelalte biserici și cu cultele neoprotestante nu au avut treabă ucenicii lui Iuda deghizați, de această dată, în societatea civilă și vocea străzii finanţată de evreul Soros.

Mass-media a „uitat” să-i informeze pe români că la întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu societatea civilă au fost acceptaţi numai reprezentanţii O.N.G.-urilor finanţate de Soros (cei mai mulţi fiind evrei) şi care, chipurile, au recunoaştere publică.

În legătură cu cauzele tragediei de la clubul „Colectiv” din București este evident că s-a încercat să nu se afle Adevărul. După explozia din seara zilei de 30 octombrie 2015, de la ora 22:32, procurorii și mass-media nu și-au îndreptat atenția și cercetările spre cauza principală, spre atacul terorist, ci spre etapele dinaintea evenimentului, cele care ar fi putut preveni tragedia soldată cu zeci de morți și sute de oameni arși. Ei nu au avut voie să pronunţe şi să scrie pe ecranele televizoarelor următoarele cuvinte: explozie, atac terorist, teroriştii, cameră de gazare, carnagiu, gaze toxice, crimă cu premeditare, genocid, holocaust. Singurul cuvânt admis, de stăpânii lor, a fost incendiu, cu scopul de a-i trimite pe procurori şi pe telespectatori pe o pistă falsă. Dar minciuna cu incendiul de la clubul „Colectiv” are picioare foarte scurte. Adevărul va avea efecte năucitoare pentru toţi cei implicaţi în această crimă împotriva umanităţii, regizată şi executată pentru a se obţine demisia premierului Ponta şi salvarea actualei clase politice.

Explozia din clubul „Colectiv” nu a fost provocată de pirotehnistul care a plasat artificiile și le-a dat foc. Cele câteva artificii erau cu lumină rece, care nu declanșează incendii, nu îi transformă pe oameni în torțe vii, în câteva secunde. De reținut că, în lunile precedente, în clubul „Colectiv” au fost organizate mai multe spectacole în timpul cărora au ars de nenumărate ori artificii, minute în șir. Focurile de artificii nu au provocat niciun incendiu. În acest club au fost organizate ritualuri satanice, inclusiv în Săptămâna Mare, în cadrul cărora participanții au fost stropiți cu sânge. Sataniștii au transformat scena clubului într-un altar al diavolului, iar în sală au fost aprinse focuri de tabără în timpul concertului unei trupe din Suedia. Atunci nu a fost niciun incendiu.

Pentru ca efectul și consecințele exploziei să fie sigure, tavanul clubului a fost spălat, cu circa o lună înainte de carnagiu, cu o substanță care să permită aprinderea și arderea oamenilor din interior  în maxim 10 secunde, astfel încât panica să fie uriașă și să fie cât mai mare numărul morților și al răniților pentru a produce un șoc imens în rândurile opiniei publice și plecarea Guvernului Ponta, urmată de o artificială criză politică. De reținut că, înaintea exploziei din seara zilei de 30 octombrie 2015 de la clubul „Colectiv”, cu ocazia repetițiilor făcute de formația înscrisă în program și când sala era aproape goală, pirotehnistul nu a amplasat și nu a dat foc artificiilor ca să se poată constata efectul acestora. În cazul în care s-ar fi procedat astfel, la repetiții, ar fi fost probabil declanşată explozia, dar ar fi fost foarte puţine victime.

Trebuie avut în vedere că, cu mult timp înainte de gazarea din seara zilei de 30 octombrie 2015, se știa că a fost programată schimbarea Guvernului Ponta, la începutul lunii noiembrie 2015. Ca urmare, niciun șef de stat prezent la reuniunea N.A.T.O. de la București, în ziua de 3 noiembrie 2015, nu a avut planificată o întâlnire cu premierul Victor Viorel Ponta. Mai mult, este suspect faptul că realizatorii emisiunilor de televiziune și societatea civilă nu au cerut niciodată, timp de o săptămână, să fie arestat pirotehnistul, presupusul autor principal al carnagiului de la clubul „Colectiv”.

De asemenea, este suspectă tăcerea liderilor partidelor politice parlamentare şi a Preşedintelui Iohannis pe tema exploziei de la clubul „Colectiv” şi a intoxicaţiilor letale provocate de amestecul de gaze toxice. De ce nu cer, cu toţii, aflarea Adevărului privind atacul terorist de la clubul „Colectiv” şi pedepsirea ucigaşilor? Sunt sau vor să devină complici?

Întâmplător (oare?) ușa de evacuare din sala clubului a fost legată cu lanț. Logic, patronii clubului își încasează banii la intrarea clienților sau spectatorilor și nu la ieșirea lor prin ușa de evacuare a localului. Spre deosebire de alte spectacole organizate în acest club, în seara zilei de 30 octombrie 2015, intrarea în club a fost gratuită, probabil, cu scopul de a fi prezenți un număr foarte mare de tineri, cu mult peste numărul aprobat prin autorizația de funcționare. Necunoscându-se numărul adevărat al spectatorilor din seara respectivă, s-a ajuns să se susțină în mass-media că numărul real al morților în aceea seară a fost mult mai mare decât cel declarat de autorități. Unii dintre cei prezenți la spectacol și care au scăpat cu viață susțin că înainte de provocarea exploziei (cu circa 10-15 minute) au fost avertizați să părăsească sala. Unii dintre supraviețuitori, care au părăsit localul înainte de explozie, urmată de aprinderea artificiilor, susțin că tot ce s-a întâmplat la clubul „Colectiv” a fost planificat, a fost o crimă cu premeditare, o crimă cu iz politic. Acest Adevăr a fost confirmat în zilele următoare exploziei, respectiv:

a) La comandă străină, premierul Ponta şi-a dat demisia pentru a provoca o criză politică artificială, urmată de formarea unui guvern zis tehnocrat (cu mulţi miniştri din poporul ales de Iehova, dar cu nume româneşti) şi de salvarea actualei clase politice şi conservarea partidelor politice parlamentare până la alegerile din anul 2016. Povestea cu alegerile anticipate a trecut repede şi fără urmări. Cei care au lansat-o (liderii P.N.L.) s-au răzgândit!

b) Ucenicii lui Iuda şi ai lui Soros au incitat la ură împotriva Bisericii Ortodoxe Române, a Patriarhului Daniel al României şi a preoţilor ortodocşi. Sataniştii nu au ieşit în stradă atunci când şefii lor din Guvern au închis 70 de spitale şi 2.000 de şcoli, numai româneşti. Acum, ucenicii lui Iuda au primit ordin să scandeze împotriva înălţării de biserici ortodoxe în România.

Pentru aflarea Adevărului, cercetarea penală se desfășoară sub conducerea Procurorului General al României. Este inexplicabil, deocamdată, de ce procurorii nu l-au reținut și nu au cerut imediat arestarea pirotehnistului, cel care a dat foc artificiilor cu lumină rece. Acesta a fost arestat doar după o săptămână de la producerea tragediei. La fel s-a întâmplat și cu cei doi patroni ai firmei care i-au vândut artificiile pentru evenimentul din seara zilei de 30 octombrie 2015. Ce au constatat procurorii, după o săptămână? Au aflat că, pirotehnistul împreună cu patronii firmei furnizoare a artificiilor au sustras probe și au distrus înscrisuri care ar fi ajutat la aflarea Adevărului despre artificii, dar nu despre terorişti, care sunt liberi.

De ce procurorii, formatorii de opinie și societatea civilă nu au luat în calcul și au exclus, de la început, varianta unui atac terorist la clubul Colectiv”? Cine și pe baza căror argumente a exclus această posibilă și credibilă variantă? De ce în urma tragediei de la clubul „Colectiv” a fost atacată, din toate pozițiile numai Biserica Ortodoxă și Patriarhul Daniel? Biserica Ortodoxă sau actuala clasă politică a închis numeroase spitale și a declanșat genocidul împotriva Poporului Român prin otrăvire cu aditivi alimentari cancerigeni? Atacurile repetate la adresa Bisericii Ortodoxe, a Patriarhului Daniel, a Î.P.S Ioan, Mitropolitul Banatului, a purtătorului de cuvânt al Patriarhiei și altor preoți au avut ca scop să-i ajute pe creștini să priceapă cine s-a implicat în acțiunea teroristă de la clubul „Colectiv”? De ce tac Serviciile Secrete din România? Serviciul Român de Informații (S.R.I.) și Serviciul de Informații Externe (S.I.E.), conduse de doi directori alogeni, nu au aflat și nu dețin niciun fel de informații în legătură cu atentatul terorist de la clubul „Colectiv”? Pentru a sfida Poporul Român, teroriștii, ucigașii au pus la cale atacul terorist în Capitala României, pentru ca impactul mediatic să fie cât mai mare. În acest caz, Serviciile Secrete  nu au făcut niciun fel de interceptări de convorbiri telefonice? De ce nu au acționat Serviciile Secrete pentru a preveni explozia și tragedia de la clubul „Colectiv”  care, se pare, a fost programată.

Ar fi bine, ca de această dată, adevărații criminali să fie aflați și condamnați cât mai rapid pentru numeroasele crime groaznice de la clubul „Colectiv”. Cei care s-au aflat în laboratorul „Colectiv”, tip Auschwitz, au spus că au văzut Iadul. Tinerii au ars fulgerător, ca într-un crematoriu. Teroriştii  au pregătit stâlpii din club pentru explozie. În clubul „Colectiv” s-a folosit o mixtură necunoscută de gaze toxice care au produs plăgi pe care medicii nu le-au mai întâlnit niciodată. Au fost folosite de către ucigaşi gaze extrem de toxice, într-o concentraţie foarte mare. Medicii din Bucureşti au declarat că nu au văzut niciodată, în peste 20.000 de cazuri de arşi, asemenea arsuri care au fost produse de otrăvurile din aer.

Este pentru prima dată când pompierii, care au ajuns rapid la clubul „Colectiv”, nu au avut ce stinge, pentru că în local nu a fost un incendiu, a fost o explozie şi o ardere fulgerătoare, în 10 secunde, a gazelor toxice urmată de intoxicarea foarte gravă a oamenilor şi carbonizarea multora dintre ei.

Aflarea întregului Adevăr în legătură cu atacul terorist de la clubul „Colectiv” este absolut necesar pentru a putea stopa alte atacuri pregătite de teroriștii internaționali, inclusiv la metroul din București.

Mass-media tace și nu informează corect Poporul Român în legătură cu următoarele Adevăruri:

1.Fabrica de încălțăminte „Pionierul”, cu peste 8.000 de angajați (în anul 1990), a fost profitabilă și a produs, în cooperare cu firma „Adidas”, încălțăminte pentru sport, care se exporta în totalitate.

2.Fabrica a fost înființată de către Nicola Prodanof, cel care în timpul Primului Război Mondial, împreună cu trupele din Bulgaria, a săvârșit numeroase atrocități în județul Tulcea, inclusiv a ars de vii numeroși copii de români. Fabrica, amplasată pe 13,5 hectare în zona centrală a Bucureștiului, a fost privatizată în timpul Regimului Iliescu-Năstase și apoi lichidată de către o firmă obscură din Cipru, cu acționari majoritari evrei. Proprietarii clădirii unde se află clubul „Colectiv” sunt evrei din Israel.

3.În urma multor procese, proprietarii evrei datorează Statului Român peste două milioane euro.

4.Aceiași proprietari, cetățeni ai statului Israel, dețin mai multe cluburi în București, Constanța și în alte municipii.

5.Înaintea producerii incendiilor la cluburile deținute de acei patroni evrei în București (în Centrul Vechi și la „Colectiv”) și la Constanța au fost încheiate contracte de asigurare, probabil pentru a face un gheșeft.

6.În clubul „Colectiv” a fost pregătit un cocktail toxic, cu multe feluri de cianuri și alte substanțe folosite de medicul evreu Mengele, împotriva evreilor, în lagărele de exterminare din Germania, în timpul celui de-al II-lea Război Mondial.

7.Explozia de la clubul „Colectiv” a fost declanșată cu câteva secunde înaintea aprinderii artificiilor. În realitate, în clubul „Colectiv” a fost o explozie urmată de un mic incendiu. Cu toate că la clubul „Colectiv” sunt suficiente indicii pentru a concluziona că a fost un atac terorist, Președintele Klaus Werner Iohannis, Guvernul demisionar și liderii partidelor politice parlamentare nu solicită Procurorului General al României să investigheze atacul terorist, să-i identifice și să-i aresteze pe teroriști. Cu toții se limitează să transmită, pe facebook, mesaje de condoleanțe familiilor îndoliate.

Clubul Colectiv” a fost transformat de teroriști într-o cameră de gazare similară celor din lagărele de exterminare din timpul celui de-al II-lea Război Mondial. Toți cei aflați în club au fost gazați cu un amestec, pregătit din timp, de gaze extrem de toxice. În timp de 10 secunde, foarte mulți dintre oamenii aflați în club au luat foc, iar arsurile și efectele lor sunt atipice. În urma exploziei declanșate în club s-a aprins aerul, s-a topit și buretele amplasat pe stâlpi, dar nu au ars și nici măcar nu au luat foc șipcile din lemn de brad de pe tavan. Milioane de oameni au văzut, pe ecranele televizoarelor, filmat tavanul sălii clubului după explozie, iar șipcile de lemn nu erau arse. Pompierii au constatat că în club nu a fost un incendiu și nu au avut ce stinge. De ce nu este dat publicităţii raportul pompierilor, cu constatările lor din seara zilei de 30 octombrie 2015? Infernul provocat de explozie și de amestecul de gaze toxice a durat circa 30 de secunde. Numeroasele ambulanțe sosite rapid la club, după atacul terorist, au salvat și au transportat la spitalele din București circa 150 de persoane care aveau trupurile parțial topite. Pe bestiile umane care au provocat explozia în clubul „Colectiv” i-a interesat să aprindă aerul din sală și un număr foarte mare de oameni să fie arși de vii, chiar și cei căzuți la podea și cei care au ajuns deasupra lor. Substanțele chimice folosite de teroriști au fost identificate și confirmate în rapoartele medicilor legiști. Acele substanțe extrem de toxice și într-o concentrație foarte mare au avut ca efecte afectarea foarte gravă a căilor respiratorii și topirea cărnii de pe trupurile oamenilor. În clubul Colectiv” nu a fost un incendiu ci Iadul pe pământ provocat de teroriști. Ca urmare, nici medicii români și nici cei din alte țări unde au fost transportați o parte dintre pacienți, nu au găsit soluții pentru salvarea celor gazați. Medicii români nu s-au confruntat niciodată cu cazuri de genul intoxicațiilor cu numeroase substanțe toxice extrem de periculoase. Medicii care au ajuns la fața locului, imediat după explozie, au declarat că niciodată nu au văzut oameni arși de pe care să „curgă” carnea. Rezultatele necropsiilor confirmă că la clubul „Colectiv” din București a fost un atac terorist, cu gaze toxice, ce nu putea fi făcut decât de sataniști. Unii dintre sataniști, împreună cu ucenici ai lui Iuda, au ieșit în Piața Universității și pe bulevardele din București. Ei s-au inflitrat printre manifestanții de bună credință și au scandat lozinci împotriva Bisericii Ortodoxe Române și a Patriarhului Daniel. Cu această ocazie s-au deconspirat.

Aflarea Adevărului privind atacul terorist de la clubul „Colectiv” îi va ajuta pe credincioșii români să priceapă cine sunt adevărații asasini și, totodată, să-i unească pentru a apăra Neamul, Biserica și Țara, Grădina Maicii Domnului.

8.Experimentul teroriștilor la clubul „Colectiv” din București este fără precedent în lume, prin „bogăția” de substanțe toxice utilizate.

9.La autopsie, medicii legiști au descoperit substanțele folosite de teroriști pentru declanșarea exploziei și uciderea tuturor cetățenilor aflați în club. De ce sunt secrete aceste informații? De ce nu a fost făcut public Adevărul, în primele zile după genocid?

10.Cei trei acționari români ai clubului „Colectiv”, membrii lor de familie și prietenii acestora au fost avertizați să nu se ducă la spectacolul organizat în seara zilei de 30 octombrie 2015. Ca urmare, aceștia au fost foarte receptivi la sfaturile primite. Mai mulți tineri au aflat, înaintea exploziei, că se va întâmpla ceva groaznic la clubul „Colectiv”, în seara zilei de 30 octombrie 2015.

Aceste informații și multe altele care pot contribui la aflarea Adevărului privind atacul terorist cu gaze toxice din București circulă pe internet. De ce oare nu le valorifică procurorii și nu le mediatizează studiourile centrale de televiziune? De ce moderatorii emisiunilor de televiziune și, mai ales Procurorul General al României nu fac apel la cetățenii care dețin informații cu privire la atacul terorist din 30 octombrie 2015 de la clubul „Colectiv” să le transmită cât mai rapid, pentru ca aceste informații să contribuie la aflarea Adevărului și la cercetarea penală privind identificarea și pedepsirea celor vinovați? De ce se ascunde Adevărul că la clubul „Colectiv” a fost provocată o explozia și că s-a folosit un amestec de gaze foarte toxice (unele experimentate în lagărele de exterminare a evreilor, în Germania)? De ce se insistă obsesiv, mai ales în mass-media, pe consecințele exploziei, pe așa-zisul incendiu provocat de artificii, ignorându-se cauzele şi autorii genocidului? Cui folosește ascunderea Adevărului? De ce manifestanții din București și din alte municipii nu au cerut aflarea Adevărului privind camera de gazare de la clubul „Colectiv” și arestarea teroriștilor, a bestiilor cu chip de om care i-au intoxicat și i-au „topit” pe cei din club? De ce s-au lăsat manipulaţi manifestanţii de bună credinţă?

Am convingerea că cifra mare a morților va determina un număr uriaș de români să iasă în stradă și să oblige autoritățile Statului Român să acționeze pentru aflarea Adevărului, prinderea şi condamnarea teroriştilor, precum şi a complicilor acestora. 

În România se numără și se înmormântează morții, după gazarea din clubul „Colectiv”, iar asasinii sunt liberi. Ziariștii de investigații, se pare că, au fost obligați să intre în vacanță și nu au nicio curiozitate profesională. Până în ziua de 8 noiembrie 2015 au fost căutați, reținuți și arestați doar câțiva cetățeni care prin neglijență sau abuz în serviciu și, probabil, acte de corupție nu au contribuit la prevenirea unui incendiu. Dar, la clubul „Colectiv” a fost un act terorist, o explozie, o cameră de gazare folosită de criminalii care sunt încă în libertate. De ce sunt liberi? Pentru că autoritățile Statului Român au fost dirijate și se mișcă încet într-o direcție greșită, contrară Adevărului, cu sfidarea Poporului Român.

În seara zilei de 8 noiembrie 2015 Președintele Klaus Werner Iohannis a făcut o vizită de lucru în Piața Universității din București și a vorbit cu câțiva cetățeni. În transmisiile televizate, cetățenii l-au văzut pe Președintele Iohannis jovial și foarte bine dispus. Au murit primii 45 de oamenii gazați în clubul „Colectiv” care a fost transformat de teroriști într-un crematoriu. Puțin probabil ca în carnagiul de la clubul „Colectiv” să nu fie implicați teroriști internaționali. Pentru aflarea Adevărului și prinderea teroriștilor, de ce nu s-a cerut sprijinul tuturor țărilor membre N.A.T.O.? Medicii legiști au stabilit că victimele au fost intoxicate cu gaze toxice cu efecte imediate și la distanță în timp pentru supraviețuitori. Efectele gazelor toxice folosite de teroriști la clubul „Colectiv” sunt letale. De ce se ascunde Adevărul?

În loc să ceară românilor să iasă cu toții în stradă până când nu se cercetează atacul terorist din clubul „Colectiv”, Președintele Iohannis i-a anunțat pe cetățenii români că va continua rundele de negocieri la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor politice din Parlament pentru a găsi împreună soluții care să le asigure păstrarea puterii și în următoarele decenii.

Președintele Iohannis cunoaște Adevărul despre camera de gazare de la clubul „Colectiv”  sau încă nu l-a aflat? In ambele variante este vinovat! Are complici? Pot fi consilierii săi, toți alogeni? Cine îl anchetează pe Președintele României? Va cere strada, opinia publică sau familiile celor decedați cercetarea Președintelui Iohannis? Sute de tineri români au fost gazați într-un club din Capitala României, iar autoritățile Statului Român nu acționează pentru aflarea Adevărului și prinderea teroriștilor!  De ce? Cine sunt stăpânii lor care le-au interzis să afle și să mediatizeze Adevărul? Cine sunt asasinii? Din ce neam fac parte ucigașii? Ucenicii lui Iuda care îi protejează pe teroriști cred că au săvârșit o crimă perfectă? Adevărul va ieși la suprafață ca undelemnul!

După prima săptămână de la atacul terorist care a avut loc la clubul „Colectiv”, teroriștii sunt în libertate, numărul morților crește de la o zi la alta (dintre cei aflați în spitale) și procurorii caută să afle cine este acarul Păun, respectiv cel sau cei care nu au respectat prevederile legale în privința autorizării și funcționării clubului. Dar, nu din cauza acestor funcționari s-a produs atacul terorist și explozia din seara zilei de 30 octombrie 2015. Funcționarii care nu și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu sau au luat mită sunt vinovați și trebuie să suporte rigorile legii. Însă, adevărații teroriști și complicii lor sunt în libertate, iar procurorii nu-i deranjează. În opinia mea, teroriștii au avut timp suficient să părăsească România.

Trecerea timpului şi viaţa aduc noi argumente pentru aflarea Adevărului privind genocidul programat la clubul „Colectiv” cu scopul de a salva partidele poltice parlamentare şi de a permite continuarea Holocaustului din Grădina Maicii Domnului.

Pentru a contribui la aflarea Adevărului privind atacul terorist şi camera de gazare de la clubul „Colectiv” din Bucureşti este necesar ca familiile celor care au fost gazaţi să formuleze plângeri penale la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi să solicite efectuarea cercetărilor penale într-un dosar având ca obiect săvârşirea infracţiunii de crimă împotriva umanităţii. Ucigaşii trebuie prinşi şi condamnaţi, la fel şi complicii lor. În mod incredibil, procurorii i-au uitat pe făptaşi şi se ocupă de cercetarea câtorva persoane care sunt acuzate de ucidere din culpă, pentru că nu au prevenit incendiul care nu a avut loc. La clubul „Colectiv” a fost pregătit şi a avut loc un atac terorist, o explozie în camera de gazare. Participanţilor la spectacol le-a fost administrată o combinaţie nemaiîntâlnită de otrăvuri, de gaze toxice letale. Mulţi dintre spectatori au murit pe loc, în câteva secunde, iar alţii au plecat la Domnul din spitalele aflate în România, alte ţări europene şi Israel. În nicio ţară, medicii nu au putut să-i salveze pe cei gazaţi de trimişii lui Antihrist!  În acest context, reprezentanţii autorităţilor Statului Român, liderii partidelor politice parlamentare, şi, aproape toată mass-meda se străduiec să ascundă Adevărul şi vorbesc aiurea despre un incendiu care nu a existat, dar care după multe zile face victime printre oamenii neatinşi de incendiul imaginar. De ce păcătuiesc cu toţii? Ei nu au frică de Dumnezeu? Ei nu au aflat că cel mai greu păcat, veşnic fără iertare, este starea omului împotriva Adevărului?

Consilierii Preşedintelui României l-au sfătuit pe domnul Klaus Werner Iohannis să se deplaseze la clubul „Colectiv” în ziua de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, să depună flori şi lumânări, dar şi să intre în camera de gazare, unde a sta câteva minute.

Medicii legişti susţin că, la autopsii, au identificat multe substanţe toxice extrem de periculoase în trupurile celor care au murit în clubul „Colectiv” şi în spitalele din Bucureşti şi din străinătate, în urma atacului terorist. Medicii din spitale fac apel la cei care au supravieţuit exploziei din clubul „Colectiv” şi la cei care au intrat ulterior în această cameră de gazare să se prezinte de urgenţă pentru a le fi verificată starea lor de sănătate.

 În acest context, îmi îngădui să-i solicit Preşedintelui României, după ce a inhalat gaze toxice în camera de gazare de la clubul „Colectiv”, să nu mai amâne consultarea sa de către o echipă de medici români şi urmarea tratamentului corespunzător.

Vă doresc multă sănătate, Dumneavoastră şi celor care au supravieţuit atacului terorist care a avut loc în clubul „Colectiv” din Bucureşti.

  

                                                                                                           Dr.Gheorghe Funar

 

Cluj-Napoca,

12 noiembrie 2015

 

5 Comments

 1. cristina

  Dle Funar , ati fost dintotdeauna glasul constiintei romanesti , un patriot roman, cu dragoste pentru Romania si romani ! Toata stima si tot respectul meu pentru Dvs . Sper si ca tot mai multi romani au inteles adevarul celor scrie de dvs . si nu-l vor mai ridica in slavi pe acest alogen , tradator de tara . Ar fi bine ca romanii sa-l determine sa plece , impreuna cu sleahta de alogeni pusi de el in posturi cheie pentru siguranta nationala

 2. Staicu Floriana

  Eu una am gandit aceste lucruri dupa cateva zile de la acest atentat. Totul a fost gandit, planuit si poporul folosit (ca de obicei) ,manipulat pentru ceea ce urma sa se intample. Venirea la putere ai oamenilor FMI-ului si UE. Au ars copiii nostri pentru indeplinirea planurilor diabolice a acestora ,pentru ca furturile de aur,carbune, gaze, petrol,lemn ..etc ale Romaniei sa se faca fara probleme. Maica Domnului! Din iad sunt veniti acesti monstri ! Nu vad nimic bun cu acest Ciolo-Soros la conducere(ungur) cu Iohanis(neamt) penal si el asa am inteles. Cumplit!

 3. Da, e posibil

 4. gheorghe

  Cand vor face plangere penala supravietuitorii si rudele decedatilor – impotriva cui mai traieste din banda satanista care i-a chemat (corupt) sa asiste gratis la ritual in cavoul “colectiv”?
  Stiu ca mai este unul in viata din membrii bandei dar este suficient pentru deschiderea procesului.
  Ce asteapta cei care au “calitate procesuala”?
  Sa fie declarat erou al libertatii si ziua dracilor sa fie legalizata c a”ziua … eliberarii”?
  De Hristos adica, ziua intrarii in epoca oficiala a domniei lui Satan, asa cum propovaduia un altul – sa vina domnia dracului…

 5. Istetu

  Cei care au fost degeaba in strada sa iesa acum,cu rost si motivat,sa-l scuture pe mereul vorbitor lent dar apasat si sa-l expedieze acasa ori acolo unde-i este locul dupa ce a furat atatea case si sfideaza pe romani prin a nu recunoaste sentinlele pronuntate in defavoarea sa-la brutarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *