Observator

Ghid de propagandă antiromânească prin comentarii pe site-uri naționaliste

             Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns, Site-urile xenofobe, rasiste […]

 

           Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Site-urile xenofobe, rasiste și naționaliste din România sunt o problemă tot mai mare pentru democrație și egalitate.

Aceștia și-au structurat discursul împotriva străinilor, a egalității, toleranței, democrației, multiculturalității, diversității, spunând că acestea constituie “propagandă antiromânească”, sau mai simplu, “antiromânism”.

Într-un articol viitor voi destructura acest termen, “antiromânism”, întrucât identitatea “română” este doar un amalgam de culturi vecine și etnii călătoare.

Dar acum vreau să arăt cum se poate combate discursul de ură pe aceste site-uri, folosind demoralizarea.

                           Tactică: Demoralizarea Naționaliștilor

Vom lua ca exemplu pe fratele nostru tăiat împrejur, Anonim, ocazie cu care îl felicit pentru cât a evoluat pe plan psihologic și profesional de la al său Bar mitzvah și până acum.

Luând exempul său, când vedeți un articol naționalist, lăsați un comentariu prin care dați impresia că România nu are viitor și că lupta e deja pierdută, iar minoritățile etnice vor ajunge să conducă actuala majoritate română:

Click pe imagine pentru mărire!

Luând exemple negative din istoria românilor, sau pur și simplu generalizând, declarați că sunt un popor de trădători, de sclavi, și nu sunt capabili de o schimbare fără intervenția străinilor.

Click pe imagine pentru mărire!

Propagandă antiromânească eficientă este mai ales de-românizarea eroilorLuați vârfurile lor, marile personalități și spuneți că sunt defapt de origine străină. Să-i facem pe acești rasiști să se îndoiască de propria rasă și etnie, să creadă că sunt inferiori străinilor.

E o tactică clasică, dar încă funcționează, cum a demonstrat Anonim lăsând comentarii și pe „Justițiarul”, reușind să-i mănânce câteva minute antisemitului Dan Cristian Ionescu, făcându-l să scrie un răspuns:

Click pe imagine pentru mărire!

Fiți atenți la un detaliu, Anonim a dat feedback pozitiv, mulțumindu-i lui Dan pentru răspuns, sperând că va continua să răspundă. Rețineți că totul este orientat spre a-i face pe naționaliști să-și piardă timpul scriind comentarii care dezmint minciuni, de cele mai multe ori nu o fac pentru autorul comentariului, ci pentru publicul care citește.

Dacă scrieți destule comentarii încât să nu poată răspundă la toate, o parte din public le va lua de bune, chiar dacă sunt minciuni.

Click pe imagine pentru mărire!

În acest caz, Dan Cristian Ionescu a câștigat prin faptul că a combătut minciuna, dar a pierdut pentru că și-a alocat timp pentru a răspunde comentariulului în loc să-și folosească timpul pentru a scrie articole antisemite, negaționiste. Deci tot noi câștigăm până la urmă.

Neapărat nu trebuie lăsați rasiștii să se organizeze. În secunda doi după ce rasiștii se organizează are loc holocaust. De aceea este important să-i ținem izolați și departe de spațiul public.

Dacă totuși reușesc să organizeze o manifestație, trebuie demoralizați urgent menționând că au prezență scăzută, că ideile lor nu sunt acceptate de societate, că sunt învechiți, depășiți și pe cale de dispariție, iar progresul e inevitabil.

Click pe imagine pentru mărire!

În final, lovitura de grație este glorificarea suicidului rasial prin slăvirea metisajului.

Dacă reușiți să-i faceți pe rasiști să creadă că românii au fost mereu xenofili și nu au văzut diferență de etnie, iar a fi român nu este ceva important, poate îi convingeți să elimine etniile de tot și să susțină acordarea cetățeniei oricărui om din lume. Argumentați distrugerea identității prin faptul că românii au o cultură „deschisă” și tolerantă.

Click pe imagine pentru mărire!

Adevăratul progres este global, iar granițele, etniile, identitățile naționale sunt obstacole umbrite de ură care trebuiesc înlăturate pentru a ajunge la un viitor luminos.

                                                                                               Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

Sursa: INCORECT POLITIC

Citiți și:

Domnule profesor Ion Coja vă știu om de onoare, țineți-vă de cuvântul dat!

Naționaliștii români sunt revoltați de cloaca propagandiștilor sioniști și antiromâni oploșiți pe site-ul profesorului Ion Coja

Alogenul Călin Kasper, o trompetă globalistă care pozează în naționalist român

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *