Puncte de vedere

Globalism, controlul omenirii cu orice preț

  Lupta mafioților internaționali este doar cu inteligența oamenilor care pot desluși pentru alții adevărul de sub minciunile folosite de […]

 

Lupta mafioților internaționali este doar cu inteligența oamenilor care pot desluși pentru alții adevărul de sub minciunile folosite de mafioți pentru controlul Umanității.

Reducerea inteligenței se face prin alimentaţie și medicație, dar și prin otrăvire lentă cu alte mijloace, de la substanţe – în primul rând vaccinurile care reduc inteligenta până la zero, autism – prin chimicale introduse în secret în băuturi, toate cosmeticele, țigări, guma de mestecat, larg răspânditele „odorizante” în spaţii închise, automobile etc, saruri de fluorura în pasta de dinți, clor în apă, ioni de aluminiu în cutiile de băuturi răcoritoare – chipurile -, bere etc. Mai nou, otrăvirea cu excreţiile din propria respiraţie blocate de „mască” și reinhalate precum şi aşa zisele dezinfectante care sunt în fapt infectante cu chimicale producătoare de cancer.

Visul mafioţilor este epidemia de cancer care este favorizat de toate acestea în mod concertat (fiecare separat e benign, dar o mare parte dintre ele, simultan, sunt copleşitoare pentru organism) pe un fond de reducere a aportului de oxygen, după cum doctorul Wartburg a descoperit procesul de comutare a funcţiilor biologice normale spre cancer şi a şi luat premiul Nobel în 1931.

Acea fărâmă de inteligenta rămasă este anihilată prin avalanșa de minciuni susținută de tehnologii de comunicare publică (radio, TV, filme) prin care, cu ocolirea conştientului, se introduc prejudecăți şi falsuri în minte care dirijează comportamentul a sute de milioane de oameni simultan și instantaneu împotriva propriilor interese, precum şi pentru optimizarea și amplificarea otrăvirii şi autodistrugerii.

De ce fac mafioții asta? Păi e un fenomen obiectiv: dacă nu o fac ar fi distruși de popor. Este un război ori-ori, pentru ei nu e nici o alternativă. Dar despre acest subiect și ce avem noi de făcut este o altă discuţie.

                                                                                           Adrian GRIGORIU

6 Comments

 1. Marian75

  Noi suntem vinovații principali că acceptăm asa ceva,ne trebuie niște demonstrații extrem de violente și să ieșim mulți,trebuie ocupat Parlamentul,Guvernul,Președinția…doar asa putem izbândi într-un cuvânt o nouă REVOLUȚIE…indiferent de costuri Apoi un proces sumar pt.Nenorociții ăștia gen Nurnberg apoi executați….

  • gheorghe

   Prima parte “merge” desi nu sintem vinovati toti – asa vor “ei” sa fim demoralizati, …. mai usor sa fie acceptate masurile aberante si descurajator pentru cei nemultumiti.

   La Nuremberg au fost ucisi miseleste, ritualic cei buni.

 2. satan exista

  @@@Marian75,asa ceva asteapta si ei(masonii vazuti si nevazuti la TV);daca se va intampla asta,va iesi razboi civil;imi este greu sa cred ca politia,jandarmeria si armata ii vor trada pe acesti nemernici…

 3. Omul

  Oamenii simpli nu au nicio purere sa schimbe oranduirea, sistemul este diabolic, Nu intra in el decat cei care jura inchinare si supunere. Degeaba rastorni presedinti, guvern astia sunt marionete, sistemul in sine nu-l poti rasturna, piramida e aceeasi iar noi nu vedem decat caramizile de la suprafata, cele care nu au portanta deci nu sunt esentiale. Nu exista scapare decat prin transformarea lumii cu totul, material si spiritual, iar asta numai Cristos o poate face.. Judecata este doar a lui Dumnezeu si El stia asta cand l-a facut pe om. Omul a fost facut sa fie cuminte si credul ca sa nu faca ce a facut Lucifer si sa cada din dragostea lui Dumnezeu. cei care conduc lumea nu sunt oameni, ei se considera fiii lui luicfer care le-a dat putere si bogatiile asupra acestei lumi. Anticristul va fi un fiu al lui lucifer, ecologist, urator de oameni si iubitor de animale, pesti si taratoare…o sa vedeti.
  Lupta noastra e cu duhurile, nu luptam cu parul nu ne razbunam ca nu avem nicio sansa cu diavolul- diavolul nu e o persoana, este un sistem, el e in toti cei care au jurat credinta sistemului
  Lupta noastra e sa spunem adevarul cu orice pret, sa ne schimbam pe noi ca sa fim lumina si putere pentru altii care cauta lumina..pedeapsa si schimbarea generala numai Cristos le aduce.

  • gheorghe

   Daca Stefan cel Mare si Sfant gandea la fel, acum erai la moschee, in salvari…

 4. omul

  COVID (certificat of vaccinationa) ID -19 , 1= A 9= i => A.I.
  covid este pasul spre noua ordine mondiala, omul v.2 (digital cu adn modificat)
  Covid e mijlocul, Comunismul mondial e scopul.
  Comunismul corporatist e virusul. Ei vor sa distruga economiiile tarilor ariene, sa ne faca saraci, putini si dependenti de pomana guvernului, dar sa ramana cu corporatiile cu toate resursele pe mana, ca ele au “expertiza”, guvernele nu, alea risipesc si polueaza. Ni se ia dreptul la viata proprie, despre asta e covid. Daca era despre sanatate ii lasau pe doctori sa isi faca meseria.
  Lenin, Stalin , MAO nu sunt decat marionetele care pt banii camatarilor au creionat ONU si UE care acum ne decimeaza si ne aduce in pragul sinuciderii, asta e al 3lea razboi …sa ucida sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.