Atitudini

Gorgona bicefală a injustiţiei româneşti: Monica Macovei – Andreea Ciucă

    Motto: „Nu cu argumente filozofice şi umanitare vei putea convinge pe acei tirani, ci cu lancea, ca Horia” […]

 

 

Motto: „Nu cu argumente filozofice şi umanitare vei putea convinge pe acei tirani, ci cu lancea, ca Horia” (Avram Iancu 1847, Dieta din Cluj)

 

După demisia procurorului general Tiberiu Niţu şi ieşirea la rampă, cu neobrăzarea tipic securistă a unei individe de cea mai joasă speţă care a adus deservicii incomensurabile poporului român, a sosit momentul de a readuce în memoria cititorilor trecutul acestui personaj. Într-un moment  critic pentru România, din al cărui trup au supt atât vampirii autohtoni cât şi cei de afară, nu putem sta cu braţele încrucişate. Întrucât suntem mulţi comparativ cu numărul lor, avem datoria sacră de a pune lucrurile la punct, de a nu mai tolera abuzurile, sfidarea, banditismul şi teroarea instituite de foştii securişti şi odraslele lor. Nicicând, în istoria noastră multimilenară, nu am fost prădaţi şi batjocoriţi ca în ultimii 26 de ani. Niciunul dintre imperiile care ne-au stăpânit, nici o hoardă migratoare din sutele care au trecut peste trupul sfânt al ţării nu a cauzat atâtea distrugeri, nenorocire, suferinţă şi exod în masă!

Într-un articol precedent am deschis cutia Pandorei şi am readus-o în faţa opiniei publice pe sinistra judecătoare Andreea Ciucă, reîntoarsă, aparent triumfătoare, în locul din care nu a lipsit niciodată: justiţia mureşeană. Ca să înţelegeţi mai bine dezastrul în care ne aflăm în acest moment, situaţia mă obligă să fac referire la  creatură născută din căldurile unui monstru al  iraţionalităţii, gorgona bicefală Ciucă-Macovei.

Fostă procuroare în cadrul mai multor parchete, avocată, ex-ministră a justiţiei, vampirul candidat la preşedenţia României şi, fără girul poporului român pe care continuă să îl deservească în calitate de europarlamentară,  MONICA LUISA  MACOVEI. Şerpiliana cu trăsăturile feţei alterate de băutură şi orgii,  Monica este o creatură abisală venită să înspăimânte lumea. Cu ADN-ul modificat  de ura viscerală împotriva poporului român, acest demon cu chip uman a ieşit din  tenebre pentru a face singurul lucru de care a fost vreodată capabilă: RĂUL!!!

Sprijinită de lichelele politice cu care s-a cârdăşit de-a lungul mizerabilei sale vieţi dar şi cu criminali dinafara României, strigoiul  Macovei continuă să apară în public şi să dea declaraţii internaţionale prin care denigrează ţara în care s-a născut. Această fiică a întunericului plătită din banii noştri, în loc să stea la răcoare şi să facă sex de toate tipurile cu criminalul Băsescu, în a cărui slujbă s-a pus, îndrăzneşte să-l critice pe Niţu şi să-l numească  pe viitorul procuror general, într-un nou act de sfidare şi de ultragiere a inteligenţei românilor!

Cu tupeul şi deşănţarea care o caracterizează îşi permite să o facă, deoarece în România securiştii care l-au ucis pe pe dictatorul Ceauşescu au pus mâna pe putere, creând un stat în care NU EXISTĂ JUSTIŢIE şi nici judecători! Există doar legea celui mai puternic şi grupuri de mercenari înveşmântaţi în togi negre, care acţionează la comanda unor infractori politici în detrimentul cetăţeanului onest. Această categorie abjectă reprezintă pericolul cel mai mare pentru România; ei sunt adevăraţii asasini morali şi economici ai României, cei mai periculoşi, care şi-au vândut sufletul diavolului pe 30 de arginţi. Mânaţi din spate de politrucii penali  cu care îşi împart şpăgile multimiliardare, judecătorii au instaurat  cea mai puternică şi mai periculoasă dictatură, pe care nici Ceauşescu nu a reuşit să o egaleze! Ce au furat mafioții din avutul național, judecătorii corupți au legalizat!

 

Trecutul acuză… Monica Luisa Macovei, fiica şefului Securităţii Giurgiu, Vasile Gherghescu. Ştirea bombă apărută în „Gardianul”: Tatăl Monicăi Macovei este acuzat că a făcut poliţie politică”. Acuzatorul Enache Buleandra Am fost victima securistului Vasile Gherghescu. Am dat în vileag un grup de ofiţeri criminali care acum mă ţin sub teroare”. Acuzaţii grave aduse torţionarului care a condus echipa securiştilor la şantierul Casei Poporului. Fiica torţionarului Gherghescu ameninţă: Atâta timp cât suntem la putere, vei vedea despăgubiri de la mine şi tatăl meu când mi-oi vedea ceafa. Să n-o păţeşti, dacă nu ne laşi în pace!”

 

Din informaţiile apărute în presa ultimilor 26 de ani aflăm multe. Jurnaliştii de investigaţii, oamenii care scormonesc atât în prezentul cât şi în trecutul oricărei persoane dubioase, au scos la iveală adevăruri pe care Monica Luisa Macovei, născută Gherghescu, a făcut tot posibilul să le ascundă. Primul şi cel mai crunt adevăr este acela că individa, al cărui sânge otrăvit este încărcat de ură viscerală împotriva poporului român, este fiica lui Vasile Gherghescu, fostul Şef al Securităţii Giurgiu, oraşul lor de baştină. Întrucât acest „mic” amănunt nu dădea bine la imagine, Macovei l-a exclus din CV, înlocuindu-l cu sintagma  „colonel, instructor la Secţia Militară şi Probleme de Justiţie-sector MAI- al CC al PCR”.

După ce a absolvit facultatea de drept la Bucureşti, Monica Macovei şi-a început activitatea de procuror la Giurgiu, depunând jurământul de procuror comunist membru al PCR la data de 1 septembrie 1982.

În presa post decembristă, în anul 2005, în ziarul „Gardianul” apărea o ştire bombă: Tatăl lui Monica Macovei acuzat că a făcut poliţie politică. Cine este acuzatorul? Enache Buleandra, rudă prin alianţă cu fam.Gherghescu, care a dat un interviu preseii:

„Am fost victima securistului Vasile Gherghescu, împotriva căruia am formulat acţiuni civile şi penale în justiţie-dosar penal 3635/2003 şi nr.5775/2003 ambele la Judecătoria Sect.2 Bucureşti, 6633/2001 Civil la Tribunalul Mun.Bucureşti, 2277/2002 la Curtea de Apel Bucureşti în care sunt implicaţi şi alţi ofiţeri de securitate care m-au torturat: Ghibănescu Horia, Valentin Leancă, Ovidius Păun – care a devenit procuror după 1990, Gherghescu Lucian – nepotul ofiţerului de securitate Gherghescu Vasile. O mare influenţă asupra proceselor mele a avut-o Monica Macovei care a fost preşedinta APADOR-CH din România şi reprezentant al României în Consiliul Europei. Am cerut despăgubiri materiale şi daune morale inclusiv pentru internarea forţată  în spitalul de psihiatrie, solicitând anchetarea numitului Gherghescu Vasile care, în calitate de ofiţer de securitate, m-a supus la tratamente inumane,m-a  torturat şi bătut bestial de poliţia politică pe care o conducea la şantierul Casei poporului în perioada 1 martie 1981- 1980”.

În continuarea interviului, domnul Buleandra a arătat cruzimea cu care subalterni de-ai lui Gherghescu au exterminat persoane care lucrau pe şantier: Cucali Dumitru, care a fotografiat anumite acţiuni criminale, a fost împuşcat în cap. Enache Marcel, militar în termen, Titu Gheorghe, Nedeaşcu Ioan, Ioan popa, ofiţeri  MapN, care au îndrăznit să se opună ordinelor securiştilor, au avut acelaşi tragic sfârşit. Victima lui Gherghescu a declarat că şi în timpul mineriadei, în zona Pieţei Romane, gaşca securistă formată din  Gherghescu Vasile, Valentin Leanca, Ovidius Păun, Gherghescu Lucian, Horia Ghibănescu se afla printre manifestanţi, maltratându-i, dosarul penal S 55/1/3/1991 deschis cu ocazia evenimentelor sângeroase fiind muşamalizat.

Încercând să o abordeze pe Macovei când aceasta era procuror în cadrul Parchetului General şi să-i ceară despăgubiri materiale şi daune morale, aceasta i-a răspuns „Atâta timp cât suntem la putere, vei vedea despăgubiri de la mine şi de la tatăl meu când mi-oi vedea ceafa! Dar ai grijă să n-o păţeşti, dacă nu ne laşi în pace!”

O ameninţare similară a fost lansată public, când Macovei ajunsese ministru a Justiţiei, în cazul vice prim-procurorului PNA Gheorghe Şuhan în timpul unei discuţii în care, după ce i-a sugerat să se pensioneze, l-a atenţionat „Vezi, că uneori oamenii mai şi mor!” Cine ştie câţi români care i-au stat împotrivă au murit, prin teroarea psihologică declanşată împotriva lor de o psihopată care, prin programul genetic al unui tată criminal are toate deprinderile şi armele necesare? Mâna lungă şi neagră a Monicăi Macovei a ajuns, graţie legăturii cu Andreea Ciucă şi Daniel Morar şi la Tg.Mureş, oraş în care trebuiau executate patru personaje incomode: Morariu Liliana-Delia şi Julien Tănasă, jurnalişti mureşeni de investigaţii, Georgeta Frîncean-justiţiabilă şi Dumitru Gheorghiu(n.a: fost comisar în Garda Financiară Mureş, specialistul DNA Serviciul Teritorial Mureş).

 

Fostul ministru al justiţiei şi europarlara PDL Monica Macovei are trecutul profesional pătat. Specialista apropiată Palatului Cotroceni pierdea dosarele; dosarul 1539/P/1991 referitor la evenimentele din 13-15 iunie 1990. Macovei are dosar la DIICOT: acuzaţii de trădare, pentru declaraţii false făcute la referendumul din 2012. Implicarea directă în trafic cu arme şi terorism. Dosar penal pentru furtul a 900.000 euro şi legătura cu G.Soros, principalul inamic al României. Frăţie de sânge cu Daniel Morar, fostul procuror-şef al DNA Central.

 

Pentru a înţelege mai bine răul profund pe care Monica Macovei l-a făcut românilor, să încep cu începutul activităţii sale. Propulsată în arena justiţiei de un tată torţionar, Macovei a sărit pe treaptă ierarhică de la Parchetul Giurgiu, la Parchetul Tribunalului Municipiului Bucureşti şi ulterior la Parchetul General-Secţia Urmărire Penală şi Criminalistică. Veşnic mahmurită după cruntele sale beţii, obosită după partide de sex prin parcări, Monica avea obiceiul să întârzie la servici. Datorită creierului aburind şi al unui organism modificat genetic de băutură, Macovei avea zeci de lucrări nesoluţionate. Conform rezultatelor controlului dispus de procurorul general de atunci Nicolae Cochinescu, aceste lucrări aveau o vechime cuprinsă între 60 şi 1030 zile. În anul 1997 numărul acestora atingea modesta cifră de …198! Vă daţi seama cât de performantă era era jigodia de la curtea regală a criminalului Băsescu?

În anul  1991, când era procuror şef al Parchetul Tribunalului Municipiului Bucureşti, specialista rătăcea dosarele… cel cu nr. 1539/P-1991 referitor la evenimentele din 13-15 iunie 1990 avându-l ca inculpat pe Gaiu Florin a dispărut. Astfel că, prin ordonanţa din 12 iulie 1993 procurorul Popescu Alexandru a dispus reconstituirea acestuia.

În luna ianuarie 2008, Laura Codruţa Koveşi a declarat presei că „fostul ministru al justiţiei, Monica Macovei, are dosar penal aflat în faza actelor premergătoare începerii urmăririi penale”. Dosarul s-a constituit în 2007, când ministrul de justiţie de atunci Tudor Chiuariu a sesizat parchetul cu privire la o serie de indicii de fals intelectual referitor la modul în care a fost contractată FREEDOM  HOUSE. Suma furată de Macovei era doar de…de 900.000 euro, iaca, o nimica toată! Ce s-a întâmplat cu dosarul? Aşteptăm răspunsul d-nei Kovesi, care doar mimează vânătoarea de vrăjitoare începută în cadrul DNA!

În luna octombrie a anului 2014, candidata la preşedenţia României, Monica Luisa Macovei, a fost acuzată de trădare pentru declaraţii false făcute la referendumul din 2012. Denunţul a fost făcut de GIP (Grupul de Investigaţii Politice) condus de Mugur Ciuvică şi FACIAS. Aceştia o acuză de comunicare de informaţii false  şi trădare prin subminare economică, politică şi a capacităţii de apărare a Statului în legătură cu mai multe declaraţii mincinoase făcute, inclusiv în Plenul Parlamentului European, în preajma referendumului pentru demiterea lui Băsescu. Dosarul a fost disjuns şi a ajuns la DIICOT după ce, prin manevre bine gândite, procuroarea Camelia Sutiman a dispus declinarea competenţei de soluţionare în favoarea parchetului condus de puşcăriaşa ALINA BICA!

Dar securista trădătoare Macovei are şi alte bube în cap: implicarea  într-un dosar de trafic de arme şi terorism în care, ca ministru al justiţiei, a împiedicat cu bună ştiinţă aducerea martorilor cheie în cazul lui Mohamad Munaf. Prin Ordinul nr.1833 semnat în 5 decembrie 2005 în dosarul 628/P/D/2005, Macovei a respins toate demersurile de extrădare din SUA ale lui Munaf. V-aţi întrebat vreodată câtă şpagă a luat boarfa penală din fiecare intervenţie de acest gen? Iar acum, această monstruozitate ne reprezintă ţara în forurile internaţionale? Interesele cui le apără, căci cu siguranţă pe mine nu mă reprezintă şi nici pe dumneavoastră! Dacă nu ştiaţi, aflaţi acum că satanistul  Soros i-a dat 2,5 milioane euro acestei bestii ca să ajungă europarlamentar şi să declare, între două beţii, că România nu trebuie să mai primească fonduri europene!

Dar europarlamentara Monica Macovei a fost anchetată de Comisia de Etică a Parlamentului European pentru minciună şi dezinformare.  „După Traian Băsescu, Monica Macovei este politicianul care a făcut cel mai mult rău României” a declarat europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan.

Tot în anul 2012, la 7 aprilie, uitând că e fiică de torţionar, a avut tupeul de a apărea la Sighet  şi de a scrie în Cartea de Onoare a Memorialului Sighet “Trebuie să revenim aici, mereu, să nu uităm! Mulţumiri celor care ne-au readus istoria crimelor comunismului în faţa ochilor, celor care şi-au tocit ochii şi minţile în arhive, celor al căror suflet a fost neliniştit până când au aflat. Voi reveni .” Da, dacă Dumnezeu o lasă, cu siguranţă va reveni să pângărească un loc sfânt… să râdă în continuare de noile victime făcute de securitate în ultimii 26 de ani…să-şi bată joc în mod satanic, de poporul pe care ea şi alte otrepe l-au jefuit mai rău decât toţi barbarii lumii la un loc!

Şi culmeaneruşinării, pentru toate „meritele” ei, Monica Macovei a primit Medalia cu ocazia comemorării revoltei anticomuniste din 15 noiembrie 1987, premiul Membrul Parlamentului European pentru Justiţie şi Libertăţi civice la Bruxelles în 2012, fiind considerată şi Femeia Europeană a Anului 2012, tot la Bruxelles!

 

Extrase din decizia Senatului României care cere demisia ministrului justiţiei din 13 februarie 2007. Senatul României: Monica Macovei a încălcat independenţa judecătorilor şi procurorilor. Extrase din Declaraţia comună a Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, Centrul de Resurse Juridica şi Transparency Internaţional-România din 8 iunie 2006. Frăţia de sânge cu Daniel Morar, fostul şef al DNA central, în scoaterea din ring a adversarilor.

 

În cele ce urmează voi reproduce, în extras, Decizia Senatului României care, la data de 13 februarie 2007, a cerut demisia Monicăi Macovei:

– Monica Macovei a urmărit aservirea politică a autorităţii judecătoreşti prin subminarea metodocăa credibilităţii acesteia;

– Minciuna a stat cu ministrul justiţiei la masă: a fost minţită presa, a fost minţită populaţia, a fost minţit Parlamentul, Guvernul, Consiliul Europei;

– Monica Macovei a încălcat independenţa judecătorilor şi a procurorilor, emiţând opinii prin care le trasa acestora cursul pe care urma să îl ia investigaţiile lor penale, respective deciziile lor judecătoreşti (n.a.:aici intră şi cazul judecătoarei porno ANDREEA  CIUCĂ);

– Monica Macovei a adus daune serioase statului constituţional şi credibilităţii întregului sistem judiciar atât în interiorul cât şi în exteriorul ţării.

În ceea ce priveşte Declaraţia Comună a Fundaţiei pentru o societate Deschisă, Centrul de Resurse Juridice şi Transparency International din 8 iunie 2006, iată sinteza acuzaţiilor care i se aduc psihopatei ex-ministre:

– Politica penală a Monicăi Macovei este potrivită mai degrabă pentru un stat poliţienesc, şi nu ne va aduce mai aproape de UE;

– Recentele modificări aduse Codului de Procedură Penală reprezintă, de fapt, serioase violări ale Drepturilor omului. Să nu uităm că şi scrierea unei cărţi pentru a ieşi din bulău îi aparţine tot creativei Monica Macovei!

În 25 septembrie 2006, Codrin Ştefănescu, secretar general al PC declara pentru mass-media: „Ne sperie gândul că d-na Macovei trage sforile să ajungă în Comisia Europeană. Este o ruşine pentru România să fie reprezentată de un procuror ceauşist! Nu cred că România are nevoie de o asemenea imagine.”

Dintr-o altă sursă am aflat că, la data de 28 oct.2015, Monica Macovei a fost dată afară din grupul PPE.

 Aceasta este Monica Luisa Macovei, membru al haitei penale, care i-a aruncat colacul de salvare Ciucei magistrate. Aceasta este gorgona bicefală care a reînceput să apară la anumite posturi de televiziune, să-l critice pe fostul procuror general Tiberiu Niţu şi să îşi înfiltreze, prin primul-ministru Dacian Cioloş, oamenii ei la nivelul justiţiei.

Şi dacă tot vorbim de magistraţi şpăgari cu conştiinţele pătate, de ce să-l uităm pe complicele ei, marele Daniel Morar, cel care pentru a-l salva de puşcărie pe măscăriciul bolnav mintal Traian Băsescu, a decapitat peste noapte11 procurori din structura anticorupţie? Iată numele câtorva victime ale lui Morar: Ioan Oţel de la Constanţa, unul din anchetatorii care l-au trimis în judecată pe Traian Băsescu în cazul Flota; Ioan Irimie de la Cluj; Alois Ambrea – Iaşi, Constantin Ştefănescu –  Ploieşti, Gheorghe Vizitiu. Aceştia au fost demişi. Ceilalţi: Nicolae Dorel Păşcuţ de la Cluj, Alexandru Chiciu, Carmen Cojocariu, Ioan Ciofu, Gh.Stan, Octavian Lupescu din structura centrală de la Bucureşti, ar fi trebuit să se întoarcă în posturile ocupate anterior dar… acestea erau deja ocupate, urmând ca CSM-ul să rezolve această problemă fără precedent. Ce s-a întâmplat cu aceşti oameni de care coruptul Daniel Morar şi-a bătut joc în cel mai josnic mod? Aşteptăm să ne spună, public, căci, de la organul parazitar numit CSM care îşi delegă sarcinile instanţelor teritoriale, nu vom afla vreodată. Dar mâinile criminale lungi ale lui Morar au ajuns şi la DNA Tg.Mureş, prin înscăunarea la şefia acestuia a unei „curci bete” (n.a.: Elena Curcă) o altă slugă supusă a regimului Băsescu. Individa a avut atât sarcina de a îngropa atât dosarele penale ale edilului şef Dorin Florea, cât şi pe aceea de a-l îngropa, la propriu, pe specialistul DNA Dumitru Gheorghiu, marele inamic al grupului de interese Ciucă-Huţanu. Despre modul în care şi-a dus la îndeplinire ordinele venite din zona puterii voi vorbi la timpul potrivit. Până una alta aceasta este actuala stare a justiţiei în România, nu cea pe care ne-o prezintă puterea şi mass-media aservită intereselor sale!

                                                                                                       Liliana-Delia MORARIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *