Observator

Groparii României

  Încă de la primele lecții de onoare primite de la bunicul dinspre mamă, am fost frământat de o idee: […]

 

Încă de la primele lecții de onoare primite de la bunicul dinspre mamă, am fost frământat de o idee: cum este posibil să faci rău unui om, cu atât mai mult unuia de-al tău care nu ți-a făcut nimic? Bunicul a fost în război, a fost prizonier la ruși, a reușit să se întoarcă în țară și nu a fost deloc mândru de faptul că a fost veteran. Eram copil când s-a dus, în 1985, însă ecoul cuvintelor lui, de simplu muncitor în fabrica (desființată astăzi) de pe Strada Teilor din Sibiu, abia acum le găsesc o parte din sens: „Cel mai mare rău a venit de la apus, nu de la ruși.”!

Doream să vă deapăn amintiri despre gustul amar mestecat de bunicul Moise, timp de 40 de ani, despre trădarea principiilor, oamenilor, umanității… dar ce rost mai are? Astăzi, România urmează același scenariu.

În coastele României schilodite de jaful internațional promovat drept parteneriat euro-atlantic sunt îndesați cu forța și de-a sila votului liderii doriți de același Occident care ne-a trădat la Ialta/Yalta (februarie 1945). Acum, românii nu mai sunt tranzacționați cu Stalin. Ce rost mai are câtă vreme la București președintele și guvernul au înțeles ce înseamnă trădarea, pentru a nu ajunge pe culoarele justiției? România nu mai are nici măcar un singur politician dispus să se bată pentru țară, pentru români. Absolut toți, sunt trădători, tributari celor care le țin scaunul aflat în permanentă clătinare.

Alegerile libere, discutate în 1945 pentru țările est-europene, au devenit în anul 2020 o bătaie de joc, un grețos spectacol pus în scenă de servicii secrete locale și străine.

Partenerii occidentali … această formă a perversității și degradării umane, sunt cu mult mai murdari și mai criminali în comparație cu staliniștii-sovietici-securiști de la care știai că nu poți aștepta semne de umanitate, de echilibru. Totul era pe față și pe moarte.

Astăzi, însă, când România are deja generații educate în infracționalitate și iubire de străini, îngroparea țării în disperare și îndatorare se face nu doar cu mâna românilor, ci și cu bătaia aplicată de român, românului!

Prin comparație, comuniștii din 1989 erau dedicați țării de frica sistemului, în timp ce democrații de azi, de la stânga la dreapta, sunt trădători de țară de frica partenerilor strategici care impun un model străin și degradant!

Noii gropari ai României? Sunt românii care guvernează făcând din educație, biserică și familie, un grotesc și inuman spectacol pe placul stăpânilor străini!

„Cel mai mare rău a venit de la apus, nu de la ruși., spunea bunicul Moise și avea dreptate. Pentru că nu doare mai tare și nu plătești mai scump decât trădarea celui în care ți-ai pus încrederea și speranța de mai bine. Doamne ferește de un război!

                                                                                                     Dan TOMOZEI, dantomozei.ro

3 Comments

 1. Dumitrescu Gheorghe

  Numai că niciun partid parlamentar nu este de ddreapta. Toate de stânga.

  • Adrian Grigoriu

   corect

 2. gigimutu

  toti politicienii sint niste javre,

  haimanale, cacanari, porci, libidinosi, mai cacatilor, plecati singuri, ca daca nu, venim peste voi, si facem sorici din pielea voastra de cameleoni!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.