Colimator

Guvernul Dăncilă a căzut! E foarte bine că va fi foarte rău!

  Deși nu mi-am dorit ca Guvernul Dăncilă să cadă, un guvern aflat sub focul încrucișat al tuturor forțelor anti-naționale […]

 

Deși nu mi-am dorit ca Guvernul Dăncilă să cadă, un guvern aflat sub focul încrucișat al tuturor forțelor anti-naționale și al lui Klaus Iohannis, dar un guvern care, de bine de rău, a venit cu măsuri economice pentru cetățeni, diminuând influența copleșitoare a grupurilor de interese străine și a multinaționalelor, E FOARTE BINE!

Până la alegerile parlamentare din toamna viitoare am certitudinea că guvernarea așa-zis de dreapta va prăbuși România, așa cum a făcut-o și Guvernul Cioloș, iar românii se vor trezi sub loviturile devastatoare ale noii guvernări.

Vor urma săptămâni de circ, pentru constituirea noului guvern, probabil un guvern minoritar, care, la rândul lui, va putea fi oricând demis de Parlament, o susținere necondiționată din partea lui Ponta și a lui Tăriceanu, dar și a USR, fiind improbabilă. Klaus Iohannis se va urca cu picioarele pe Parlament, dorind să-l ia în captivitate, dar se va trezi cu opoziția multora dintre cei care au votat astăzi căderea guvernului, care se vor vedea scoși în afara jocului politic și a șanselor să mai obțină un mandat de parlamentar în legislatura viitoare.

E FOARTE BINE, că vom vedea cu toții, și dintre cei care n-au înțeles până azi, fața hâdă a puterii oculte care controlează România! Primul examen, realizarea bugetului pe 2020, care va avea enorme dificultăți de a trece de Parlament: vor fi șantaje, amenințări, vor apărea cătușele din nou. Se va insista pentru alegeri anticipate, improbabile.

E FOARTE BINE CĂ E FOARTE RĂU, e foarte bine că Sică Mandolină și cu băsiștii vor trece la o politică de austeritate comandată interese nelegitime, în favoarea altora, iar nu a poporului român.

E FOARTE BINE CĂ E FOARTE RĂU, că românii vor simți pe pielea lor lipsa unui program de guvernare și incompetența propagandiștilor #rezist! Mulți, prea mulți români, care s-au lăsat corupți de propaganda cătușelor și a minciunii, vor trebui să plătească amar, totul se plătește în politică, cum și în viață! Adevărul se va vedea mai devreme sau mai târziu, ca și în cazul epocii Băsescu, care revine azi la putere sub conducerea lui Klaus Iohannis!

Aurelian PAVELESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *