Fără categorie

Ambasadorul Germaniei, trafic de influență în guvernul liberal Orban-Iohannis: „Pas cu pas” Germania va lua întreg aeroportul Otopeni (I)

  Ambasadorul Cord Meier-Klodt negociază în secret cu guvernul liberal preluarea de către Germania a departamentului tehnic de pe aeroportul […]

 

Ambasadorul Cord Meier-Klodt negociază în secret cu guvernul liberal preluarea de către Germania a departamentului tehnic de pe aeroportul Otopeni! „Pas cu pas”, va fi luat întreg aeroportul…

                                     În loc de introducere

„În timp ce se perindă pe la TV peneliștii și vorbesc vorbe, în spatele ușilor închise, ambasadorul Germaniei, «negociază» (trafic de influență) cu Lucian Nicolae Bode, ministrul Transporturilor, Virgil Daniel Popescu, ministrul Economiei și cu premierul Orban, preluarea DEPARTAMENTULUI TEHNIC, al aeroportului Otopeni!!! Pentru cei care nu știu, avem cei mai buni specialiști și aeronavele multor țări sunt reparate în România. Plus că acest departament este singurul care a susținut financiar aeroportul Otopeni ani de zile, pentru a nu fi decapitat până acum! Dacă o să bată palma, atunci tarifele se triplează, iar România nu o să-și poată permite repararea propriilor aeronave și următorul pas este preluarea în totalitate a aeroportului Otopeni, de o firma din Germania! Știți cum se numește aceasta mizerie, care este în negocieri avansate? Subminarea economiei naționale! (Iată ce spunea legea: „Dacă fapta prevazută a produs pagube importante economiei naționale, pedeapsa este detențiunea pe viață sau închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.” Art. 165 din codul penal) Din păcate, acest articol de lege a fost scos din codul penal de fostul și actualul ministru de justiție, Cătălin Predoiu în mandatul 2008-2012. De ce oare? Fix pentru a se da liber jafului în România, fără teama unor eventuale consecințe penale!

Presa nu știe asta?? De ce nu vorbește?” (Codruța Cerva)

                             HIENELE MORALISTE

       Episodul 1: AMBASADORUL GERMANIEI LA BUCUREȘTI

Nu este un secret pentru nimeni că România este pusă la zid, de ani buni, de către mai-marii Europei, care ne acuza, fără rușine, de corupție generalizată, fără să vadă mega-corupția din ograda proprie! De ce o fac? Am explicat în detaliu în articolele anterioare și nu am să reiau argumentele. Am să aduc în discuție, acum, doar unul dintre ele, și anume accesul neîngrădit la bogățiile noastre, la obiectivele economice românești, mai mult sau mai puțin strategice. Ce legătură are luptă anticorupție pe care o susțin ei cu surle și tobeși aceste obiective? Este o legătură puternică! Dacă există corupție, există și luptă anticorupție, care la rândul ei presupune și existența cătușelor.

Cei care au cătușele, dar mai ales cine îi păstorește pe cei care le au, pot face orice, pot lua cu japca tot ce doresc din România, la prețuri mult subevaluate, iar cei care își permit să se opună trec pe sub „FURCILE CAUDINE” ale DNA, care, cu nespusă mărinimie, le pun podoabele-brățări la mâini. Așa că, feudalii europeni fac ce doresc ei pe teritoriul țării noastre.

Și acum să abordăm subiectul care m-a determinat să fac publică aceast material, adică AEROPORTUL OTOPENI! Cu toții cunoașteți că acest obiectiv strategic al României, ca și multe altele, a fost permanent în atenția HIENELOR EUROPENE, care și l-au dorit cu ardoare transferat propriilor companii. 

Un demers, puternic susținut de actualul ambasador al Germaniei la București, Cord Meier-Klodt, s-a făcut la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an, demers care nu este singurul și cu siguranță nu este nici ultimul, vizează din nou acest obiectiv deosebit de important.

Klaus Werner Iohannis și Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei, împreună cu soția, sărbătorind „Ziua unității germane” în 2 octombrie 2019, la recepția organizată de ambasadă. La Ziua Unirii Principatelor Române, Iohannis „comemora”, nu sărbătorea, conform propriilor ziceri. (Foto și text „Justițiarul”)

În anul 2016, Ambasada Germaniei la București a făcut multiple presiuni asupra oficialilor români să cedeze către compania germană Lufthansa Technik un teren de 7000 m.p. pentru construirea unui hangar și a unei platforme de staționare a aeronavelor pentru întreținerea tehnică a acestora. În imediată vecinătate a acestui teren este amplasat spațiul tehnic, Hangarul Tarom, unde se asigură de către noi întreținerea tehnică a aeronavelor noastre, și nu numai. Multe companii posesoare de aeronave își aduc avioanele la București să li se facă întreținerea tehnică, având în vedere specializarea deosebită a personalului tehnic românesc, și nu în ultimul rând prețurile mult mai accesibile că în alte țări. Datorită acestui lucru, diviziunea tehnică a adus fonduri importante TAROM SĂ, fiind cea mai profitabilă structură a acestuia.

La momentul respectiv am aflat despre intențiile Ambasadei Germaniei și am informat factorii de decizie politică și administrativă. Urmare a demersurilor, făcute din mai multe direcții, s-a stopat această acțiune păguboasă pentru noi. Dacă se aproba construirea Hangarului Lufthansa, Tarom era în situația de a-și pierde clienții, devenind ineficientă și oferind posibilitatea companiei germane de a o prelua. Vă dați seamă că întreținerea aeronavelor românești devenea mult mai costisitoare, punând astfel în pericol întreagă companie română!

La finalul anului trecut și începutul acestui an, ambasadorul german la București, Cord Meier-Klodt, așa cum am precizat mai sus, a reluat demersurile pentru promovarea intereselor companiilor germane, interese care vizează obiectivul la care am făcut referire anterior. De această data traficul de influența nu se face doar în favoarea companiei Lufthansa Technik, ci și în favoarea DHL (Deutsche Post World Net este acționar majoritar la DHL).

Deja au fost aranjate și s-au realizat întâlniri între Cord Meier-Klodt și Virgil Daniel Popescu, ministrul Economiei, energiei și mediului de afaceri. Acesta, în luna decembrie anul trecut, îl înștiințează despre ceea ce a convenit cu oficialul german pe Lucian Nicolae Bode, ministrul Transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, printr-o SCRISOARE cu numărul de înregistrare 5634/VDP/16.12.2019, ulterior având loc discuții și la sediul acestui minister, dar și la sediul Guvernului României.

Click pe document pentru mărire!

Oficialii români l-au asigurat pe ambasadorul german de toată susținerea lor. Era și firesc să fie susținut, având în vedere cât de mari sunt comisioanele! Unii susțin că se ridică la cifre cu șase zerouri, mie însă îmi vine greu să cred că miniștri noștri liberali se pretează la așa ceva… Care este situația, domnule Orban, ne văduviți și de acest obiectiv deosebit de important?

Răspundeți românilor dacă este adevărat sau nu și dacă vi s-a cerut acest lucru cu tărie și de la Cotroceni! Vă rog să o faceți însă când nu cântați la mandolină și nu sunteți cuprins de euforia bahică!

Ce vă animă așa de puternic, domnule ambasador? Cumva arginții promiși? Eu nu cred până nu îmi spune Excelența Voastră. Nu puteți fi atât de corupt și de aceea mă detașez de cei care susțin contrariul până primesc răspunsul dvs. moralist…

Voi români, stați liniștiți, SRI doarme pentru voi!

Dumnezeu să ne apere de  hienele europene și de trădătorii de neam și țară!

                                         (va urma)

                                                                                                 General Dumitru ILIESCU

Mai multe articole privind amestecul Germaniei în problemele interne ale României prin reprezentantul său la București și promovarea antiromânismului de ambasadorul german Cord Meier-Klodt:

După ce Germania l-a decorat pe Lucian Boia pentru denigrarea României, Ungaria îi conferă și ea „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit”

Răsplata Germaniei pentru șeful evreilor din România, apărătorul „din oficiu” al lui Iohannis

Iohannis a dezbinat românii timp de cinci ani, dar a participat la Ziua Unității Germane!

Trădătorii României: Lichele răsplătite cu tinichele!

O judecătoare acuză ambasadorii: „Ați tăcut când…”

3 Comments

 1. Ioan Dragusin

  Frati romani , suntem vanduti !!!

  • Augusta

   Suntem vanduti, e o constatare perimata. Am fost vanduti…

 2. Laura

  Oameni buni puneti documentele pdf pentru a putea fi salvate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.