Abuzuri

Guvernul României, pe mână cu șeful Parlamentului European, Antonio Tajani, deschide ușa pe șest migrației…

  Din ciclul: Ce vrăjeli a mai făcut Uniunea lor Cum a obținut șeful Parlamentului European, Antonio Tajani, susținerea Guvernului […]

 

Din ciclul: Ce vrăjeli a mai făcut Uniunea lor

Cum a obținut șeful Parlamentului European, Antonio Tajani, susținerea Guvernului României pe migrație necontrolată, când premierul Dăncilă își punea moațe pentru Consiliul UE

                          Micile viclenii, marile istorii

În noiembrie 2018, premierul român Viorica Dăncilă declara că se va întâlni cu președintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani, pentru a discuta despre „președinția României la Consiliul UE, Brexit, cadrul financiar și securitatea Uniunii Europene”. După terminarea discuțiilor Tajani-Dăncilă, presa soroșistă anunța că întâlnirea a fost încununată de „succes” și că guvernul României va sprijini un proiect al lui Tajani de „reformare” a Acordului de la Dublin – care ar umple practic spațiul UE (inclusiv România) cu migranți ilegali sosiți din Africa prin Marea Mediterană. Altfel spus, subiectele invocate de Dăncilă dispăruseră și mai rămăsese cel al migrației, provocat de Tajani, care avea deja sprijinul președintelui Klaus Iohannis. În politicile globaliste, micile viclenii fac marile istorii.

                   Veorica, la palavre cu „îngrijorările” lui Tajani

Antonio Tajani, președintele Parlamentului European (PE) și Viorica Dăncilă, premierul României.

Pe data de 21 noiembrie 2018, președintele Parlamentului European (PE), italianul Antonio Tajani, se întâlnea la București cu premierul român Viorica Dăncilă, afișând ca scop aparent al întâlnirii discuții „de principiu” în perspectiva preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România. Anterior primirii lui Tajani, premierul român declara că „vor fi discutate (cu Tajani- n.n.) aspecte de interes pentru viitorul Uniunii Europene şi buna gestionare a unor dosare importante: Cadrul Financiar Multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit, evoluţia politicii de securitate”.

Click pe document pentru mărire!

S-a văzut ulterior că, în fapt, interesul liderului PE pentru acea întâlnire fusese mult mai puțin abstract: Tajani, care este de regulă un personaj solemn când are „îngrijorări” pe Legile Justiției din România sau pe așa-zisa intervenție brutală a Jandarmeriei române la mitingul „rezist” din București (10 august 2018), devenise în timpul vizitei de la Palatul Victoria, un Tajani aproape umil, care cerșea sprijinul Guvernului României pentru așa-zisa “reformare” a Acordului de la Dublin – cel care reglementează obținerea de protecție în UE pentru migranți-solicitanți de azil.

                        „Elitele” lui Tajani și migrația continentelor

Altfel spus, Tajani nu sosise în România ca să afle dacă Dăncilă și consilierii lui cunoșteau apa minerală preferată a premierului olandez Mark Rutte pentru ședințele Consiliului UE, ci pentru că dorea România înrolată într-un plan care, printr-un Acord Dublin „reformat”, putea să împrăștie pe întreg teritoriul UE „cote” masive de migranți sosiți ilegal dinspre Africa prin Marea Mediterană.

Click pe document pentru mărire!

 Reieșea de aici că în concepția lui Tajani și la nivelul standardelor actuale ale democrației de la Bruxelles, câțiva oameni din “elitele” UE pot negocia și impune astfel de deplasări masive de populații între continente, chiar și fără consultarea națiunilor europene care ar trebui să devină “gazde”.

                Ghinion: Dăncilă, vizitată de „activist” și nu de parlamentar

Dacă serviciile de informații românești ar fi sprijinit Guvernul Dăncilă cu un profil documentat al fostului jurnalist al lui Silvio Berlusconi care este Antonio Tajani, atunci discuția celor doi demnitari ar fi plecat eventual dintr-un punct diferit și ar fi impus prudență extremă lui Dăncilă în avansarea de promisiuni politice. Lucrul acesta era foarte important fiindcă toate datele au condus ulterior la ideea că, în noiembrie 2018, Dăncilă nu primise vizita președintelui Parlamentului European Tajani, ci a „activistului” Tajani, omul care lucrează public pentru extinderea globalismului dar pe banii statelor naționale, respectiv pentru revigorarea migrației ilegale spre UE. 

Prin studiul acțiunilor recente sau îndepărtate ale italianului, premierul român și consilierii săi ar fi descoperit, dincolo de cravata sa cu picățele, un globalist agresiv și un oficial cu obsesii care, în timpul reprimării “vestelor galbene” din Franța (noiembrie 2018- prezent), nu a lucrat ca să redacteze “îngrijorări” ale PE pe încălcarea drepturilor omului de către regimul Emmanuel Macron, ci a muncit alături de sinistra Comisie pentru Justiție și Libertăți Civile (LIBE) a Parlamentului European, la introducerea unei așa-zise “vize umanitare”- un nou instrument inventat ca să faciliteze migrația ilegală dinspre Africa spre Uniunea Europeană

              Veorica și Tajani: când fu Brexit, nu fu bani

Evoluțiile de la momentul reuniunii din noiembrie 2018- care au trecut aproape ignorate de fătucile Diviziei Presă (Adevărul, DIGI TV, Realitatea TV), au arătat că Viorica Dăncilă nu doar că nu a avut acces la un profil de „activist” al lui Antonio Tajani, dar nici măcar nu a știut foarte clar temele de discuție în integralitatea lor, care urmau să fie abordate . Astfel, „migrația ilegală” și „refugiații” nu apăruseră în enumerarea oficialului român, care făcuse referire doar la “Cadrul Financiar Multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit și evoluţia politicii de securitate”.

Click pe imagine pentru mărire!

Ce au discutat adică demnitarii despre Brexit, contracția economică a Germaniei, deficitul bugetar în creștere din Franța sau șomajul extins din Spania- noua „proastă cu bani a Europei” în materie de acceptare a migrației ilegale spre coastele Europei? Mister. În 21 noiembrie 2018, însă, după terminarea întâlnirii, presa aflată sub influența lui Soros, gen Associated Press, vorbea doar de rezultatele discuțiilor „pe migrație” ale perechii Tajani- Dăncilă, anunțând fulminant că Guvernul României aceptase șapte propuneri referitoare la “reformarea” Acordului de la Dublin. 

Indubitabil, Tajani câștigase la București mai ușor decât anticipase: era ca și când fostul jurnalist îi luase un interviu lui Dăncilă.

            S-a modificat schimbarea: „Consiliul” cu „emigrarea”

Totul arăta ca viclenie de pur „activism” soroșist, prin care un subiect latent (considerat controversat așa cum este considerat subiectul migrației ilegale în Estul Europei) fusese ținut „îngropat” într-un plan secundar de Tajani, până în clipa cînd a fost impus brusc și direct partenerului de discuții- legitimarea sa urmând să fie făcută la fața locului prin camera video și microfonul guguștiucului de presă acreditat la Palatul Victoria: înlocuirea intempestivă la întâlnirea de la Palatul Victoria a subiectului „România la președinția Consiliului UE” cu subiectul “migrației” și efectul preluării imediate din presa internațională afiliată, produceau desigur, și o revelație puternică: devenea clar că președintele Parlamentului European aparține foarte mult agendei globaliste a unor „inițiați” din spatele său și aparținea într-o măsură modestă problemelor reale ale Uniunii Europene.

Click pe imagine pentru mărire!

Tajani îmbogățea acum și mereu o colecție reușită de roboței neo-liberali inaugurată după 2000, creată în “garajele” sorosismului și având ca și capete de serie, lideri precum Guy Verhofstadt (PE), Frans Timmermans, Federica Mogherini sau Jean Juncker (Comisia Europeană) și alții.

                                 E lung Spațiul Schengen, ba e lat

În plus, la mult timp după aderarea României la UE (ianuarie 2007), Tajani vorbise și despre „accelerarea” accesului României în Spațiul Schengen, ca o palidă “compensație” oferită pentru sprijinul României: era, însă, doar o analiză matematică pe o mulțime vidă, câtă vreme toată lumea știa că datoria publică uriașă a statelor din Spațiul Schengen și lupta guvernelor de acolo pentru menținerea confortului propriilor cetățeni, vor respinge și în 2019 și mai târziu aderarea la Schengen a unor state considerate sărace și “populiste” precum Bulgaria și România.

                                 Tajani, acest dur de pe Twitter

Un profil de „activist” precum cel al lui Antonio Tajanai nu putea fi complet dacă nu includea și imaginea sa pe website-urile de socializare, acolo unde demnitarul european și contestatarii săi apar ca fiind extrem de activi. Reținea atenția o avalanșă de mesaje pentru italian, la scurt timp după întâlnirea cu Dăncilă de la București: pe 11 decembrie 2018, un terorist islamist (francez din familie algeriană) numit Chérif Chekat, a ucis prin împușcare și cu armă albă, lângă un Târg de Crăciun din Strasbourg (Franța) cinci oameni și a rănit 11. Parlamentul European a fost baricadat de forțele de ordine, cu parlamentari și staff înăuntru, iar Tajani nu a pierdut ocazia să lanseze unul dintre mesajele obișnuite ale neo-liberalismului: „Nu vom da înapoi. Vom învinge terorismul și pe cei care vor să atace modul nostru de viață. Parlamentul European continuă să lucreze”.

Click pe imagine pentru mărire!

 Oamenii nu au fost încântați că Tajani a început „să lucreze”, iar pe Twitter au apărut primele ironii: „Dur vorbit pentru unul care este încuiat într-o clădire, păzit de o armată. Mai bine ai face ceva cu migrația decât să fii un tip dur pe web!”(Michael Desmadril).

Click pe imagine pentru mărire!

„Valorile voastre democratice ne vor duce spre război civil, asta este clar!” (Fjorgyn). “Scris de un om păzit 24 de ore pe zi de forțe de securitate”(Tomacell).

Click pe imagine pentru mărire!

„Politicile europene și liderii politicilor europene au responsabilitatea pentru importul terorismului și criminalității. Să sperăm cu toții că își primesc pedeapsa în viitorul apropiat. Lăsați-ne pe noi să mergem mai departe!”.

Click pe imagine pentru mărire!

                 „Amenințările din România. Totul este bine în Franța. Bandă de ipocriți”

Într-un răspuns fabulos pentru Antonio Tajani, utilizatorul Marduk de pe Twitter îi dă și replica finală lui Tajani: „Amenințările din Polonia, amenințările din Ungaria, amenințările din Republica Cehă, amenințările din România. Totul este bine în Franța, perfect în Germania, ideal în Italia – sunteți o bandă de ipocriți corupți politic. Ați pervertit valorile pe care a fost creată UE”.

Click pe imagine pentru mărire!

Nu știm cine este Marduk de pe Twitter, dar este potrivit pentru candidatura la funcția de președinte al României. Ar avea șanse serioase, având în vedere că și-a anunțat candidatura și „omul bun la toate” al elitelor UE, promotor al migrației ilegale spre Europa, dl. Klaus Werner Iohannis.

                                                                                                                 Traian Horia

 

3 Comments

 1. Tot Io

  Derbedei politici ca acest Tajani, insecte umane. Națiunile UE nu mai există ptr acești oligofreni iar UE nu mai are democrație, doar șpăgile care și le iau unii de la miliardarii globaliști

 2. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  ce dovada mai vrem? ce argumente mai cautam? ce strigate asurzitoare ne mai trebuie sa auzim, sa ne trezim?
  cand iudeomasonii isi bat joc de noi pe fata cu obraznicie, fara nici o retinere….
  cand alogenii si cozile lor de topor primesc pe…printii intunericului…pe noii komisari neocomunisti europeni calcand in picioare imnul si memoria stramosilor nostri : preotii cu crucea-n frunte, pentru a face pe plac printilor intunericului care zidesc pas cu pas noul Babilon antihristic sub ochii nostri, calcand simbolic ca un semn al triumfului lor pe valorile crestinismului :
  “printul” intunericului, komisarul neocomunist juncker intinand sfintenia crestina reprezentata de sf. Constantin cel Mare, prin elogierea satanistului marx, parinte al comunismul, cel care se ridica asemeni lui lucifer, sfidator, impotriva lui Dumnezeu :

  „Vreau să mă răzbun pe Acela Care domnește deasupra tuturor”
  ……..
  „Atunci voi fi în stare să merg triumfător, / Ca un zeu, printre ruinele împărățiilor. / Fiecare din cuvintele mele este foc și acțiune. / Pieptul meu este la fel ca cel al Creatorului…”.
  …….
  „Aburi infernali se ridică și umplu creierul, / Până când înnebunesc și inima mi se schimbă cu desăvârșire. / Vezi această sabie? Prințul întunericului / Mi-a vândut-o. / Pentru mine el este cel care măsoară timpul și dă semnalul, / Cu tot mai multă îndrăzneală interpretez dansul morții”.

  “Printii” intunericului sunt primiti ci onoruri de alogeni si cozi de topor, lupii in blana de oaie care ne ofera cu obraznicie, lectii de….stat de “drept”…de “justitie” independenta….care ne aburesc ei si ne asigura ca ne e bine in babilonia satanica ue, fara resurse, economie paduri, pamant stramosesc…ca ne e bine sa fim dependenti de ei, de multinationalele si corporatiile lor…si cat de “bine” ne este sa fim invadati de imigranti, de mahomedani si sodomisti !
  Totul de fapt pentru a desavarsi opera antihristica a satanistului marx elogiat in 2018, la 200 de ani de la nasterea sa, intr-un loc simbolic al crestinismului, in bazilica construita in anul 310, de Sfantul Constantin cel Mare la Trier, reprezentand autoritatea statului, respectiv institutia imperiala din acea vreme : Sfantul Imparat Constantin cel Mare, care a permis crestinismul ca religie oficiala de stat, dupa trei secole de prigoana pagana, pentru a lovi de fapt, in nebunia lor, in Biserica crestina – CEA PE CARE PORTILE IADULUI NU O VOR BIRUI – oricat se vor osteni nelegiutii, declansand astfel, simbolic, ca un omagiu adus “parintelui” satanist elogiat, noua prigoana impotriva crestinismului atit de evidenta in politica lor satanica din ziua de azi, prin promovarea multiculturalismului babilonic, a invaziei imigrantilor si a desfraului sodomist homosexual !

  • Marian

   Conducătorii României s-au lepădat oficial de creștinism! ..cale lungă de la Brâncoveanu până la klaus&dragnea&tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.