Editorial

Haiducii de pe Internet

<div>
<div>În numele colegilor din Federația Societatea Civilă Românească, al colegilor din Uniunea Vatra Românească și din Liga pentru Combaterea Anti-Românismului, precum și în nume personal, țin să-i felicit și să le mulțumesc tinerilor care, acționând ca hackeri pe Internet, au intrat de site-urile unor publicații din Occident – Le Monde, Daily Telegraph ș.a., demascând minciunile și calomniile răspândite de publicațiile respective la adresa românilor și a României.

Pentru mine, un necunoscător al mediului Internauților, cuvîntul hacker a devenit astfel un sinonim modern al cuvîntului haiduc! În spiritul acestei sinonimii, țin să-i îndemn pe autorii amintitului gest istoric să persevereze: Internetul este un bun instrument de răspândire a adevărului. Din fericire, Ei, cei ce vor să pună stăpânire pe viața și pe sufletele noastre, instituind sub numele de Nouă Ordine Mondială un imperialism mai atroce decât tot ce a fost până acum în istorie, nu și-au extins controlul și cenzura asupra spațiului virtual al Internetului. Trebuie profitat de ocazie. Nu se știe cât va mai fi liber Internetul. Practic, presa, radioul și televiziunile sunt la dispoziția LOR, a forței oculte care are pe conștiință cele mai odioase crime săvârșite împotriva Omului și a lui Dumnezeu. Internetul este spațiul care îi face vulnerabili. Această oportunitate trebuie folosită cât mai intens, în forme cât mai atrăgătoare, mai convingătoare.

În paralel, îmbinând toate posibilitățile de a face propagandă, oamenii trebuie ajutați să-și schimbe părerea despre Internet, să înțeleagă cât de util se poate face Internetul ca instrument de aflare și răspândire a adevărului. Unicul instrument al adevărului în aceste vremuri grele pe care le trăim!
În același timp, am convingerea că prin Internet se poate declanșa și desfășura mult așteptata acțiune de regrupare a forțelor naționale românești. Cu spirit inventiv, dar mai ales cu VOINȚA DE A FĂPTUI, trebuie să imaginăm procedeele simple și eficiente prin care să stârnim și să mobilizăm forțele autentic naționaliste, să le dăm posibilitatea să se organizeze și să treacă la acțiune. Prima condiție: să știm unii de alții: care suntem, câți suntem, ce potențial putem angaja în meciul cu Fiara fără nume!
În această activitate este nevoie de spiritul și elanul cu care s-au manifestat haiducii noștri mai sus pomeniți. Gestul lor dă continuitate, după aproape un veac, momentului sublim petrecut la Atelierele CFR Nicolina în 1919, când Corneliu Zelea Codreanu și grupul său de „hackeri” au pătruns în incinta uzinei, unde se aflau masați câteva mii de muncitori manipulați de agenții Kominternului bolșevic, au străbătut curtea fără niciun semn de teamă sau ezitare, iar Codreanu a urcat pe clădirea principală și a dat jos drapelul roșu, al internaționalei bolșevice, și în loc a pus tricolorul românesc! Gest de mare valoare sufletească, pe care istoricii oficiali încearcă să-l înece în uitare. Ni l-au amintit hackerii care s-au arătat astfel că-i calcă pe urme Căpitanului. Nu pier caii când vor javrele…
Regruparea forțelor naționale trebuie concepută, organizată și executată de tineretul român. Noi, bătrânii care purtăm o vină atât de grea pentru starea în care a ajuns România, vom face un pas înapoi sau mai mulți, așteptând ca în lupta la care tineretul român va fi să se angajeze total, Dumnezeu să ne ofere ocazia reabilitării, ocazia de a șterge prin jertfă păcatele de o viață întreagă irosită în compromisuri, trădări sau dezertări rușinoase.
Lupta la care ne angajăm prin gestul hackerilor români va fi o luptă a Întregului popor, a Neamului românesc de pretutindeni.  Reușita noastră depinde de multe condiții și restricții. Ele vor trebui cuprinse într-un program provizoriu, redactat de un grup de inițiativă din care nu pot lipsi haiducii de pe Internet.
Ion Coja