Atitudini

Halloween, „sărbătoarea” care a adus moartea la București

  Motto: Ai grijă ce-ți dorești fiindcă s-ar putea să se îndeplinească! Cine îndrăznește să spună că nu-i o coincidență […]

 

Motto: Ai grijă ce-ți dorești fiindcă s-ar putea să se îndeplinească!

Cine îndrăznește să spună că nu-i o coincidență suprapunerea tragediei de la clubul „Colectiv”, din seara zilei de ieri (30 octombrie 2015), cu sărbătoarea satanică Halloween celebrată la localul în cauză,  este pus la colț de atotștiutorii cu creierele spălate de propaganda globalistă și calificat imediat ca fiind comunist sau pupător de moaște, deși cele două etichete se bat cap în cap.

La spectacolul acesta – afișul din imagine – s-a produs tragedia din noaptea trecută. Invocă unii moartea și spiritele malefice până cand acestea chiar vin! O atmosferă încărcată negativ atrage energii malefice. „Mantras of War” (Mantrele războiului) așa se numește albumul lansat în seara fatală. Mantrele sunt și invocări colective care au ca scop desărcarea unor energii, iar acestea pot să fie pozitive sau negative, în funcție de mentalul grupului care le practică. Nu contestă nimeni lipsa de responsabilitate a administratorilor clubului și a organizatorilor evenimentului, dar oare sunt singurii vinovați de tragedie?

Goodbye To Gravity lansează noul album „Mantras of War” vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!https://www.facebook.com/events/739803732809828/

Goodbye To Gravity lansează noul album „Mantras of War” vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!

Prima melodie a albumului „Mantras of War” lansat in clubul „Colectiv” de trupa „Goodbye to Gravity”, care are ca emblemă un craniu, se numea „Ziua în care murim”: https://www.youtube.com/watch?v=APQLbhk-rfY . În finalul reclamei acestui „concert mortal” se promiteau „multe alte surprize”… Din păcate, „surpriza” finală a fost funestă pentru mulți dintre privitori. Ce nu spune nimeni la televiziuni este că parte dintre participanți erau probabil beți sau drogați, ceea ce a amplificat starea de panică la izbucnirea incendiului, când s-au călcat efectiv în picioare ca să fugă spre ieșire. Promovarea evenimentului pe Facebook a atras și  mulți minori: https://www.facebook.com/events/739803732809828/

Iată și textul complet al reclamei, din care nu putea să lipsească blestematul Halloween: „Intrarea este liberă, iar accesul publicului în club se face începând cu ora 20:30. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!”

goodbye_to_gravity_53144300

Foc, flăcări pe afișele concertului.

Foc, flăcări pe afișele concertului.

Mulți comentatori de pe rețelele de socializare condamnă – culmea! – biserica fiindcă „sunt prea multe biserici față de spitale”… Păi, biserica a închis parte din spitale și a alungat doctorii prin Occident sau impostorii care vă conduc de 25 de ani? Unele victime erau atei sau chiar sataniști și râdeau de „pupătorii de moaște” fiindcă așa au văzut ei la televizor că e „cool”. Acum părinții lor se roagă la Dumnezeu să le salveze odraslele! Tupeu, nu glumă, ca religia să fie scoasă țap ispășitor pentru cele întâmplate la o sărbătoare satanică. Nu sunt „pupător de moaște”, dar nici nu pot să asist pasiv la spălarea creierilor românilor de către extrema cealaltă, antiromânească – în fond religia ortodoxă reprezintă identitatea acestui neam! –, care este mult mai agresivă. M-am săturat de tot felul de rahaturi nocive importate de aiurea și băgate cu de-a sila pe gâtul românilor naivi, doar pentru tâmpirea unora și îmbogățirea altora!

„Din păcate, milioane de oameni care se declară «creştini» şi chiar împotriva satanismului, au ajuns să creadă cu naivitate că nu este nimic rău în aceste «distracţii nevinovate». Realitatea este însă cu totul alta. Halloween este o invocare a maleficului. Biserica, slăbită enorm în ultimele decenii, a obosit să se mai lupte cu Halloween-ul, acceptând în mod aberant evenimentul ca pe o sărbătoare distractivă, adresată chipurile, culmea prostiei, în special copiilor, tocmai cei mai lipsiţi de apărare şi de discernământ… Cea mai bună dovadă că este vorba de un eveniment ocult, abject şi inspirat de forţele întunericului este acela că însuşi «părintele» modern al «bisericii lui Satan», tenebrosul şi terifiantul Anton Szandor LaVey, obişnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de «Noaptea Walpurgică» sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai.” (http://www.justitiarul.ro/halloween-o-sarbatoare-satanica/)

Nu sunt singurul ziarist care suține ideea acumulărilor negative din acel club blestemat. Iată și părerea jurnalistului Dan Tănăsescu: „La o analiză superficială, în spirit materialist/ateist, această tragedie a fost provocată de mai mulţi factori ce ţin de realitatea banală şi concretă. Spaţiul în care s-a desfăşurat concertul este impropriu, avea o singură ieşire, izolaţia fonică s-a făcut cu materiale inflamabile, ieftine şi neignifugate, organizarea a fost proastă etc.
Din punctul de vedere al ştiinţelor oculte ceea ce s-a întâmplat în acel club a reprezentat materializarea unor energii negative, malefice, care au fost acumulate în timp în acel spaţiu. Acolo cântă frecvent tot felul de trupe rock ce fac parte din curente agresive şi care promovează satanismul. Aceste formaţii nu numai că au o muzică agresivă, dar în piesele lor fac explicit referire la demoni, monştri, entităţi malefice, ritualuri satanice, sacrifiicii umane, crime, infern, promovează în concerte tot felul de simboluri oculte, satanice sau blasfemiază simboluri şi practici creştine.
Toate aceste manifestări, care sunt susţinute de public prin gesturi satanice, dansuri drăceşti, abuz de alcool sau chiar droguri, au creat în timp o entitate energetică, un egregor malefic, care atunci când a găsit condiţiile propice s-a manifestat sub forma tragediei de ieri noapte.
Condiţiile favorizante au fost în primul rând sărbătoarea păgână numită Halloween, o sărbătoare care promovează cultul morţii, al demonilor şi magia neagră şi care din păcate prinde tot mai mult teren şi la noi. O altă cauză favorizantă a fost probabil aceea că mulţi dintre spectatorii adunaţi acolo aveau o karmă colectivă, un destin similar, care a favorizat producerea evenimentului.
Întâmplător sau nu, chiar la ora la care s-a produs tragedia la Pro TV era un film horror, în care 5 tineri captivi într-o cabană la munte sunt ucişi pe rând de către o familie de zombi, controlaţi de nişte oameni de ştiinţă, pentru ca sângele lor să fie oferit ca jertfă zeilor, numiţi în film „Cei vechi”. Din păcate, culegi ceea ce ai semănat.
Clipul următor a fost filmat în luna aprilie a acestui an, în clubul „Colectiv”. Priviţi şi judecaţi singuri, dacă aceste concerte sunt sau nu adevărate liturghii satanice închinate forţelor întunericului.” (http://dantanasescu.ro/2015/10/31/muzica-satanica-si-acumularea-de-energii-negative.html)

Aici clipul cu  muzica ascultată în clubul „Colectiv” (21 aprilie 2015) și spectatorii care agită salutul satanic Mano Cornuto (mâna cu coarne): https://www.youtube.com/watch?v=Gc_xieIIayc Aceeași melodie în varianta comercială, de studio, unde ritualurile satanice abundă: https://www.youtube.com/watch?v=SBCHGpT2pPc&feature=player_embedded Și  o captură foto din această piesă muzicală.

behamoth

Chitaristul și compozitorul Mihai Alexandru, fost membru al trupei IRIS: „Muzica rock este foarte variată, este un pas între normalitate şi demenţă. Îmi pun multe întrebări. Ce s-a întâmplat acolo, de s-a aprins totul în 10 secunde. Cum de în 30 de secunde s-a întâmplat toată tragedia? Eu, ceva similar, n-am mai auzit. De ce a trebuit să moară copiii aceia? De ce a trebuit să moară copilaşul acela de doar 15 ani? Îmi plânge sufletul şi nu-mi revin. Cine i-a atras acolo? Care este istoricul acelui club, ce se practica acolo? De ce nu căutam şi altfel de vinovați? Vinovaţi morali. Mă întreb dacă nu cumva Dumnezeu a fost gonit din acel club.”

 

                                                          Urmările tragediei

 

tragedie 2tragedie 3

Bilanț negru actualizat: 63 decedați, aproximativ 150 răniți. Sărbătoarea satanică Halloween si-a luat obolul, nu a contat că majoritatea „victimelor colaterale” erau credincioase… S-au aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit.

Dumnezeu să-i odihnească pe cei decedați, însănătoșire grabnică răniților!

                                                                                                               Marius Albin MARINESCU

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *