Cap limpede

Holocaustul este un „cașcaval” uriaș

  Holocaustul a devenit o afacere rentabilă, apoi, o escrocherie odioasă, impusă de tancurile anglo-americane, concomitent cu mass media iudaice […]

 

Holocaustul a devenit o afacere rentabilă, apoi, o escrocherie odioasă, impusă de tancurile anglo-americane, concomitent cu mass media iudaice din S.U.A.

A demonstrat-o științific și convingător un iudeu onest, Norman Finkelstein, în faimoasa lui carte INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI, iar – direct sau tangențial – mulți autori iudei ca Benjamin H. Freedman, Israel Shahak, Isaac Asimov, Gilad Atzmon, Shlomo Sand, precum și cercetători goyimi, ca Paul Rassinier, Robert Faurisson, Roger Garaudy, Jurgen Graf, David Irving, Arthur Robert Butz (cf. https://www.academia.edu/31528893/ARTHUR_ROBERT_BUTZ_-_%C3%8En%C5%9Fel%C4%83toria_secolului_XX_de_la_AlterMedia_Rom%C3%A2nia) și mulți alții. După 1990, desigur, și autori români, ca Ion Coja, Radu Theodoru, Corvin Lupu, Marius Albin Marinescu și, cu voia dvs., ultimul pe listă, subsemnatul.

Apologeții holocaustiști sunt nenumărați, tocmai din cauză că „holocaustul este un cașcaval uriaș”, cum scriau niște autori francezi. De aceea au apărut și nenumărați „memorialiști” – toți cu falsuri. Recent, d-l Coja a republicat un material preluat din presa americană – difuzat și de ziarul Haaretz, din Israel! -, despre cei care au fraudat S.U.A. cu circa 42 de milioane de dolari cu fabulațiile lor: cf https://ioncoja.ro/fabrica-de-victime-ale-holocaustului-descoperita-de-justitia-americana/

Dintre nemernicii iudei din România care au fabulat pe tema holocaustului sunt Alexandru Florian, Radu Ioanid, Maximilian K. Katz, Liviu Beriș, Michael Shafir, Aurel Vainer, Petru Clej, Peter Iancu, Muya Benjamin. „Istoricul George Voicu de la Bucureşti” este un nime-n-drum, ca și jidăniții Andrei Marga, Adrian Cioflâncă și cioflingarii săi – dar asta nu înseamnă că sunt mai puțin periculoși!

                                                                                         Colonel (rtg.) Vasile ZĂRNESCU

3 Comments

 1. gheorghe

  Sa ne traiti!

 2. Vasile I. Zărnescu

  Mulțumim de urare! Toți românii patrioți să trăiască, iar dușmanii noștri să moară.Și-așa Bill Gates și alții din gașca lui pretind că sunt prea mulți oameni pe Pământ!

 3. sic semper tyrannis

  Imi pare rau de cate ori vad aceast aconfuzie perpetuata parca in mod voit. ZIONISTII NU SUNT SIONISTI! ANTI-ZIONISM NU INSEAMNA ANTI-SEMITISM! ZIONISMUL este o miscare cabalo-satanica formata dintr-o grupare de sorginte evereiasca (o ramura) DE EXPANSIUNE. Ei au organizat expansiunea pana la globalizare. In fapt, IUDAISMUL RESPINGE ZIONISMUL. IUdeii, in mare parte sunr ORTODOXI ! Evreii de rand, poporul lui Israel, sunt cei care au suferit cel mai mult din cauza ZIONISMULUI, care l-a ajutat pe Hitler sa acceada la putere si sa-i ucida in lagare ! Va rog sa aprofundati informatia. Cei care sunt acum in strada, toate miscarile #soros (antifa, blm, resist etc) SUNT MISCARI ZIONISTE care deja au inceput sa-si arate fata in lupta impotriva evreilor! ZIONISTII CAND SUNT DEMASCATI SUSTIN CA SUNT ATACATI DE ANTI-SEMITI! EI CREAZA ACEASTA CONFUZIE IN MOD SPECIAL ! NU VA LASATI PACALITI ! MULTUMESC.

  http://themillenniumreport.com/2016/05/whats-the-difference-between-anti-semitism-and-anti-zionism/

  https://politicalvelcraft.org/2013/12/24/whats-a-christian-zionist/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.