Abuzuri

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

  De ce insistă germanul Klaus Werner Iohannis pe tema holocaustului și de ce-i acuză pe români de participare la […]

 

De ce insistă germanul Klaus Werner Iohannis pe tema holocaustului și de ce-i acuză pe români de participare la acesta? Pesedeii susțin și ei ideea holocaustului din România prin Gabriela Firea!

 

„Rugăciunile şi gândurile noastre cele mai profunde se îndreaptă către victimele Holocaustului. România continuă să lupte împotriva oricărei forme de antisemitism, rasism, xenofobie şi discriminare”  (Klaus Werner Iohannis pe Twitter, ieri – 27.01.2018, cu ocazia Zilei Internaţionale a comemorării victimelor Holocaustului)

Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut  un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie! Președintele alogen al României face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea face naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a dat evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României. Așa a ajuns ministru Ilan Laufer, un cetățean israelian promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai altui evreu internaționalist, celebrul intrigant globalist George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

 Despre relația drăgăstoasă dintre evrei și Klaus Werner Iohannis, umila lor slugă…

iohannis-cu-kippa-neagra

Tur de forță: Într-o singură lună, în martie 2016, au fost bifate de Klaus Werner Iohannis două muzee ale holocaustului din Israel și SUA

Declarații Klaus Iohannis în Israel (8.03.2016, vizită la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim): „O coincidență face ca în această zi, când am vizitat această mare casă a memoriei martirilor evrei, România să preia în mod oficial, într-o ceremonie care se desfășoară diseară la Berlin, președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului. Cele două momente de astăzi mai înseamnă, însă, un lucru foarte important. Înseamnă că noi, ca națiune, ne opunem ignorării deliberate a trecutului. Înseamnă totodată că nu ne ferim să discutăm deschis despre culpabilitate și responsabilitate.(…) Dar nu este doar o întâmplare această potrivire de date. Ea arată de fapt cât de angajată este România pe calea asumării trecutului, comemorării victimelor Holocaustului, luptei împotriva antisemitismului şi xenofobiei, protejării moștenirii culturale evreiești, iar demersurile concrete făcute de autorităţile române în această direcţie de peste un deceniu sunt recunoscute pe plan international.(…) Proiectul meu de țară – România educată – are implicații și asupra temei Holocaustului.(…) Sunt pe deplin hotărât să sprijin înființarea în România a unui Muzeu al Evreilor și Holocaustului. Voi discuta cu Guvernul să avem un plan concret cât de curând. (Klaus Iohannis, vizită la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim – http://revista22.ro/70252587/iohannis-in-israel-voi-pleda-pentru-construirea-unui-muzeu-al-holocaustului-la-bucureti.html)

Klaus Iohannis în vizită la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim

Klaus Iohannis în vizită la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim.

Declarații Klaus Iohannis în SUA (31.03.2016, vizită la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington): „Suntem în anul în care România deține președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului. După Memorialul «Yad Vashem», aceasta este a doua instituție de prestigiu din domeniu pe care o vizitez în decurs de o lună şi asta nu este o coincidenţă. Cele două vizite reprezintă un semnal foarte important pe care România îl transmite. În primul rând, suntem foarte hotărâți în asumarea propriului trecut, a onorării memoriei victimelor Holocaustului și luptei împotriva manifestărilor antisemite și xenofobe. În al doilea rând, așa cum am subliniat și în discuțiile pe care le-am purtat cu conducerea Muzeului, vreau să fructificăm potențialul extraordinar pe care ţara noastră îl are de a se profila ca un centru regional performant şi pregătit să combată orice formă de antisemitism, xenofobie, discriminare şi ură. Am amintit despre progresele pe care ţara noastră a reușit să le facă într-un timp extrem de scurt și despre legislația în domeniu, una dintre cele mai avansate în spațiul european. Vreau să spun clar că nu ne vom opri aici. (…) În acest sens, am lansat ideea organizării unei structuri educaționale instituționalizate pentru cursuri și training-uri pentru funcționari, oameni politici, diplomați, personalul din structurile de ordine și siguranță publică, având ca temă istoria Holocaustului, combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a discriminării, a urii.” (Declaraţia de presă a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, susţinută la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington D.C. – http://www.presidency.ro/ro/media/agenda-presedintelui/declaratia-de-presa-a-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-la-finalul-vizitei-la-muzeul-memorial-al-holocaustului-din-washington-d-c)

 Klaus Iohannis, declarații la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington. Pe perete #rezist pe stil sionist...

Klaus Iohannis, declarații la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington. Se vede grija domnului proaspăt vopsit blond-arian de a avea permanent cravata asortată cu steagul Israelului, aici aflat în spatele său. Pe perete #rezist pe stil sionist…

Evreii de la  Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care l-au decorat pe Klaus Werner Iohannis în SUA anul trecut, îl lăudau pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile” pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat de evrei la nivel mondial? Citiți în continuare!

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Legionare, același institut „Elie Wiesel” tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, prin decizie judecătorească, succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România!

Nu Mareșalul Antonescu și Armata Română sau Mişcarea Legionară din  România au fost declarate „fasciste“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu  –  ambele conduse de Iohannis Klaus Werner  –  și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial

În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015, prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

Cât despre pogromul de la Iași, despre care se bate cel mai mult monedă calpă atunci când se vorbește de „holocaustul din România”, acesta a fost săvârșit de armata germană, conform mărturiilor celor care au trăit acele timpuri. Despre restul poveștilor cu Transnistria sau „evreii din cârlige de la abatorul din București”, acestea au fost demontate „pas cu pas” – vorba lui Klaus Iohannis! – în articolul acesta Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? și prin linkurile din interior către alte materiale explicative. Iată declarațiile uneia dintre victimele de la Iași privind călăii:

Leizer Finkelstein, supraviețuitor al pogromului făcut de armata germană la Iași (în 2004): „Trecand prin fata cladirii Filarmonicii, transformata in spital nemtesc, cei de-acolo ne-au turnat in cap toate laturile adunate. Pe drum zarisem de acum oameni impuscati. Am ajuns in curtea chesturii unde erau adunati sute de oameni. Ne pazeau cei din SS. Aici am dat peste cadavre. Va dati seama ce impresie mi-a facut. Nu aveam nici 18 ani si nu vazusem pana atunci un om mort, iar acolo eram obligat sa calc peste cadavre. Unii tineri curajosi au incercat sa scape, sa sara gardul, dar au fost impuscati pe loc. Aici in curtea chesturii ne-am intalnit aproape toti fratii. Pe cel casatorit nu l-am mai vazut deloc. Nu stiu cum a murit, unde este inmormantat. Si in familia sotiei au fost victime. De aceea venim in fiecare an la toate cele trei cimitire – din Iasi, Podul Iloaiei si Targu Frumos. Poate osemintele lor se afla in vreo groapa comuna”  http://www.curierulnational.ro/Specializat/2004-07-28/Leizer+Finkelstein%2C+ultimul+supravietuitor+din+%26quot%3Btrenurile+mortii%26quot%3B%2C+se+destainuie

Leizer Finkelstein (în 2009): „La intrarea în curtea chesturii coloana a fost luată în primire de trei soldaţi nemţi, SS-işti cu caschetă şi insigna cu cap de mort, înarmaţi cu bâte. Pe cine nimereau în cap acolo rămânea. Am călcat peste cadavre, peste creier de om… Şi atunci mi-am zis că acolo îmi găsesc sfârşitul.”   https://acum.tv/articol/9887/

Leizer Finchelstein a murit în anul 2013 (https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/a-murit-leizer-finchelstein-supravietuitor-al-pogromului-de-la-ia-i-i-al-trenurilor-mortii–7299.html), dar este citat și în anul 2015: Finkelstein Leizer povesteste ca „erau militari cu insemne SS care loveau la pura intamplare cu batele in evrei. Pe cine nimereau in cap nu se mai ridica, iar partea de-a dreptul socanta era ca urmatorii trebuiau sa calce peste creierii imprastiati”  https://huff.ro/stil/marturiile-socante-ale-oamenilor-care-au-supravietuit-holocaustului-din-romania-58069

Mai mult, postul american de televiziune NBC News a dezvăluit că germanii își asumă crimele de la Iași. Un reportaj de la această televiziune a tratat subiectul responsabilității pentru crimele de la Iași din perioada 27 – 29 iunie 1941 și plata despăgubirilor.  Există discuții avansate pe marginea acestui subiect între reprezentanți ai urmașilor evreilor omorâți la Iași și guvernul german, potrivit acestui reportaj realizat de jurnaliștii americani Kevin Monahan și Bill Neely de la cunoscuta televiziune NBC News, intitulat „Trenurile morții: Va plăti Germania, în cele din urmă, supraviețuitorilor Holocaustului din Iași?”.

Revenind pe meleagurile românești, eu îmi permit să întreb: Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România!

Românii nu mai sunt apărați de nimeni, „pesedeii” fac și ei temenele la greu în fața evreilor. Astfel, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, primărița pesedistă a Bucureștilor, a pus la dispoziția Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” imobilul situat în str. Lipscani nr. 18-20, sector 3, cunoscut și ca palatul „Dacia”, în vederea realizării „Muzeului Istoriei Evreilor şi Memoriei Holocaustului din România”.

Gabriela Firea: „Susțin necesitatea realizării la București a Muzeului Holocaustului și Istoriei Evreilor, pentru că astfel vom demonstra lumii că românii nu-și uită istoria, iar părțile sale întunecate trebuiesc reamintite mereu generațiilor viitoare, pentru ca tragediile petrecute să nu se mai repete. Prin acest proiect vom pune la dispozitia Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel spațiul din steada Lipscani nr. 18-20, sector 3”

Adică, românii oferă o clădire comunității evreilor din România din care urmează să fie acuzați că ei, românii, sunt neam de asasini! Foarte puține voci au luat atitudine împotriva acestei ticăloșii, un exemplu aici: Profesorul Ion Coja despre palatul Dacia și muzeul de istorie a evreilor din România, scrisoare deschisă adresată Gabrielei Firea La fel, tartorul PSD Liviu Dragnea  este obedient evreilor, face naveta în Israel ca să primească ordine, a fost decorat de Congresul European Evreiesc cu „Busola Ierusalimului” și a venit cu inițiativa legii sionistea anti-defăimare in Parlament!

Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor și siegfrizilor: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881) Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară?

                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

Articolul este actualizat, fiind preluat parțial de aici: Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA

Două articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

 

9 Comments

 1. Daniel Gurban

  Am onoarea sa va Salut Domniilor,
  Aveti MARE dreptate Domnule Marinescu, cand va intrebati:“ cat timp vor mai rezista romanii , sa inghita astfel de minciuni si batjocuri“?
  Insa, am urmarit cu interes, alegerea noului Guvern…si din pacate, spre dezamagirea personala, au fost alese din nou cateva „ Perle „ ale societatii actuale…, cu ei in frunte cu mutulica…, o sa mai „ inghitim“ in continuare… batjocurile si nedreptatiile aduse Poporului si Tarisoarei noastre…
  Insa, aceeasi unda de mustrare a purtatoriilor de „sutiene“ pe cap, este de gasit si in presa din germania si austria!
  Madam Angela, s-a plans de faptul, ca randurile in mijlocul societatii nemtesti cresc referitoare la manifestari antisemitice….deci, „ boala „ este pe nivel mai amplu, insa la noi se manifesta mai puternic, datorita otrepelor care „ ne reprezinta“…
  Doamne ajuta!

 2. George Toader

  Da , aceasta este o problema grava în care trebuie sa se implice istoricii cei mai buni din Universități, Academia Romana și o comisie parlamentara ( formata din parlamentari cu studii pe bune, nu din ciurucuri), care sa clarifice situația, sa se arate contextul din acele vremuri, și sa nu se mai bata câmpii pe aceasta tema!

  • justitiarul

   Pămpălăii ăia de academicieni au stat smirnă când ticălosul de Elie Wiesel a spus chiar la tribuna Academiei Române că „România a ucis, a ucis!” și nu a îndrăznit unul să-l contrazică, așa că mai ușor cu pianul pe scările „imobilului” locuit de proprietari lași!

 3. alex

  Pentru atitudinea de sluga la jidani, Johanis trebuia demult suspendat. Dar, stau si ma intreb, in toata Romania nu se gaseste un ONG, o fundatie sau o asociatie(daca Guvernul doarme), care sa-l dea in judecata pentru atitudine antinationala?

  • Daniel Gurban

   Imi permit sa mai adaug cateva randuri la ceea ce a-ti scris… in Romania din pacate nu mai exista si nu a mai existat o sociatie, care sa fie nationala! Avem pt orice insa NU avem una care sa lupte pt drepturiile poporului si al tarii…
   Ar fii fost de altfel una chiar din start, catalogata a fii xenofoba sau rasista… asa cum se discuta si ne sant prezentati de fapt eroii neamului…
   Identitatea noastra este dorita de a fii alterata, uitata si pierduta… numai astfel va reusi Elita sa creeze globalisarea… acest fenomen este de fapt unul care-l putem intalni in mai toata Europa – ultimul Bastion al identitatii si valoriilor umane!
   Scopul creerii Statele Unite ale Europei ar fii foarte afectat daca aceasta identitate nationala nu ar fii distrusa…, insa pt aceasta distrugere sant amplasate astfel de „ valori „…
   Si, tot aici Domnule Marinescu , imi permit sa mai adaug, pe langa lista de dusmani ai Romanie, prezentate in aceasta revista de mare valoare pe care o conduceti, si indolenta si nepasarea !
   O duminica fericita si Doamne ajuta!

  • Sara

   Aceste institutii fac propaganda antinationala peste tot pe unde exista.Pana cand naibi mai profita acesti experti in manipulare de pe urma holocaustului??!!

 4. adi

  Mortii matii de sluga!!!

 5. Vasile Moraru

  Generațiile care trăiesc în aceste vremuri au posibilitatea de a schimba destinul României.

  Pe umerii noștri cade greutatea asigurării viitorului neamului, suntem la răscruce.

  Ori pierim, ori biruim. Chestiunea supraviețuirii neamului se pune în termeni ultimi, nu există jumătăți de masură.

  Viață in libertate, ori moarte, strigă toți!

 6. Adrian Grigoriu

  Pentru cine înțelege ca și nazismul precum comunismul, capitalismul, fascismul, socialismul, anarhismul etc. sunt toaet diferite forme specializate de talmudism, înțelege că nu este nici o contradictie intre ele si toaet sunt de fapt anticreștinism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.