Pamflet

Holoklausul președintelui Ghinion

  Pamflet amar Klaus von Strudel chiar este președintele GHINION al României, țara a cunoscut doar dezastre cu fanariotul Vodă Mălai Mare […]

 

Pamflet amar

Klaus von Strudel chiar este președintele GHINION al României, țara a cunoscut doar dezastre cu fanariotul Vodă Mălai Mare în frunte… Ăsta e ca holera, pe unde trece nu mai rămâne nimic!

De când a fost instalat robotul Gauleiter peste colonie, din decembrie 2014, numai nenorociri s-au abătut peste capul românilor! Incendiul din clubul Colectiv din București a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015 și a cauzat 64 de decese. A fost accidentul cu cele mai multe victime, după schimbarea de regim din decembrie 1989, depășind ca număr de decese accidentul aviatic de la Balotești, din anul 1995, în care au murit 60 de persoane.

Groaznic: 23 de copii au murit, conform datelor oficiale, cică din cauza rujeolei în perioada 2016 – 2018. Suntem pe locul doi în Europa ca număr de decedați anual în accidente rutiere. Acum avem inundații catastrofale fiindcă pădurile protectoare au fost rase de austrieci. Când s-a solicitat limitarea tăierilor forestiere, împăiatul s-a opus fiindcă „afectăm interesele investitorilor”, așa-zișii „investitori” care ne distrug pădurile fiind austriecii de același neam cu el! Tot din cauza lichidării pădurilor, animalele sălbatice caută refugiul în zonele urbane. Așa s-a ajuns ca un biet pui de urs, speriat și disperat, să fie ucis cu sânge rece de niște ticăloși în orașul prostovanului prezidențial, deși bietul ursuleț nu prezenta pericol, încerca doar să scape cu fuga de urmărirea cruzilor bipezi.

Până și în sport, România a avut rezultate dezastruoase de când e momâia în fruntea statului. La Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, România a avut cele mai slabe rezultate din toate participările la jocurile olimpice contemporane, din anul 1960 încoace: doar o medalie de aur, una de argint și trei de bronz.

Tot în anul 2016 ne-am făcut de râs la turneul final al Campionatului European de Fotbal. Atunci, slugoiul Răzvan Burleanu, președintele FRF, le-a impus fotbaliștilor de la națională să execute salutul masonic (mâna dreaptă pe inimă) în timpul intonării imnului național, ca să facă pe plac plăvanului, care a introdus acest gest de fals patriotism de când a fost încoțopenit la Cotroceni. România a fost ciuca bătăilor în Franța, ocupând ultimul loc în grupă cu doar un punct în urma unui meci egal.Tot din slugărnicie, același impostor Burleanu a adus o catastrofă de antrenor, care avea singurul „merit” că era neamț, la fel ca impostorul Klaus Werner. Antrenorul ratat Christoph Daum a făcut de râs naționala și a ratat rușinos calificarea la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal care se desfășoară zilele acestea.

Președintele alogen al României face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război!

Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor și siegfrizilor: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881) Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară? Impostorul sas va avea grijă ca România să fie jefuită în continuare de străini, iar pe români o să-i lase muritori de foame și în klausul gol!

                                                                                                                             Werner Holoklaus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *