Colimator

Iar copiii noștri vor fi, la rîndul lor, șefii copiilor voștri!

  După 1945, pentru o foarte scurtă perioadă de timp, s-a petrecut următorul fenomen: dacă în ultimul secol în țările […]

 

După 1945, pentru o foarte scurtă perioadă de timp, s-a petrecut următorul fenomen: dacă în ultimul secol în țările creștine occidentale, evreii urcau pas cu pas în fruntea acestora, în noul lagăr socialist aceștia au urcat peste noapte la conducere, instalați de tancurile sovietice.

În cele peste 200 de note de subsol ale cărții „Codul lui Lucifer” (cap. VIII, XI, XIII, XIV, XVI, XVIII și XIX) am prezentat sute (sau mii, nu am stat să contabilizez) de nume de evrei care în ultimii 3.500 de ani au ajuns să aibe rol în conducerea țărilor antice sau moderne ale lumii (desigur, Iosif, unul dintre cei 12 fii ai lui Iacov, ajuns mîna dreaptă a faraonului Egiptului, sau Estera, ajunsă soția împăratului persan Ahasveros, s-ar putea să fie mituri biblice), au ajuns să conducă cele mai importante țări creștine, în special membre UE sau NATO (nu am găsit evrei în conducerea Ciprului, Maltei și Luxemburgului, dar aceasta nu înseamnă neapărat că nu au existat). Este prezentată evoluția sistemului bancar, plecînd de la prima firmă de cămătărie din lume (firma Murașu șii fii, înființată la Nippur în sec. V î. Ch., mai exact între 455-403 î. Ch. de foștii robi evrei din Babilon) și pînă în prezent, cînd îl domină aproape în exclusivitate. Mai sînt prezentați miliardarii lumii, magnații presei, laureații premiilor Nobel, patronii marilor cluburi de fotbal, șefii serviciilor secrete, etc. – funcții care parcă toate au fost create pentru evrei (din păcate, multe din completările la aceste note sînt doar în ediția a V-a a cărții la care încă lucrez de ani de zile, fără să știu dacă voi reuși să o termin).

                                                                  *

Stalin și-a condamnat la moarte tovarășii de drum, toți evrei, dar nu din motiv de antisemitism, ci pentru a scăpa de concurență. Astfel, au fost executați în 1939 Bronstein (Lev Borisovici Kamenev) și Apfelbaum (Grigori Evseevici Zinoviev), în același an a fost ucis într-un lagăr Sobelsohn (Karl Berngadovici Radek), în 1940 agenții sovietici au aranjat uciderea în Mexik a lui Bronstein (Lev Davidovici Troțki), cu toții lideri ai revoluției bolșevice.

Atitudinile antisemite ale lui Stalin (căsătorit cu cel puțin o evreică, dacă nu cumva toate cele trei soții ale sale au fost evreice) au fost determinate de ceea ce s-a numit complotul medicilor evrei.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Complotul_doctorilor

Stalin a epurat de evrei conducerea partidului și a statului. Din cite îmi amintesc, în momentul morții sale (încă misterioase, cum va și rămîne), singurii evrei care mai aveau putere în URSS erau cumnatul său Lazăr Kaganovici și evreul gruzin Lavrenti Beria, șeful NKVD.

Prima țară socialistă care a reacționat în acest sens a fost Cehoslovacia (citez din „Codul lui Lucifer”):

După al doilea război mondial și instaurarea bolșevismului în Cehoslovacia, secretarul general al partidului comunist a devenit evreul ceh Rudolf Slansky (1901-1952, ns. Salzmann). Cum în ultimii ani de viață Stalin devenise obsedat de pericolul sionist (probabil din cauza complotului medicilor evrei), și conducerea cehoslovacă a trecut la înlăturarea evreilor din fruntea țării. În noiembrie 1952, Slansky și alti 13 lideri de partid și de stat (dintre care 10 evrei) au fost arestați pentru conspirație sionistă iar, dupa un proces de 8 zile, 11 dintre ei (dintre care 8 evrei) au fost condamnați la moarte și executați prin spînzurătoare la data de 3 dec. 1952 iar alții 3 (toți evrei) au fost condamnați la închisoare pe viață. Printre cei 8 evrei executați s-au numărat Rudolf Slansky, ministrul adjunct al apărării Bedrich Reicin (ns. 1911), ministrul adjunct al afacerilor externe Vavro Hajdu (ns. 1913) și ministrul adjunct al comerțului exterior Rudolf Margolius (ns. 1913).

Dacă acest complot al medicilor evrei, contestat azi de unii (dar în care eu cred) a fost real, atunci a ajutat România. În 1952 Gheorghe Gheorghiu Dej a obținut acordul lui Stalin de a elimina evreii din conducerea partidului și a țării. Atunci, au fost înlăturați marii tartori, Ana Pauker (Hannah Rabinsohn), Teohari Georgescu (Burah Tescovici) și Vasile Luca (Luka Laszlo).

După moartea lui Stalin, și Polonia a reușit să se despăducheze și să îi elimine pe evrei din conducerea secutității poloneze (citez tot din „Codul lui Lucifer”):

Represiunea de tip bolșevic nu a fost organizată și condusă de evrei numai în URSS și România. Un alt exemplu elocvent este Polonia, imediat dupa cel de al doilea război mondial. Evreul Jakub Berman (1901-1984) a fost considerat ca fiind între anii 1944-1953 mîna dreaptă a lui I. V. Stalin în Polonia; membru între 1944-1956 al Biroului Politic al Partidului Unit Muncitoresc din Polonia, a fost însărcinat cu conducerea securității poloneze (Urzad Bezpieczenstwa). Pînă în anul 1953, conducerea instituției s-a aflat în mîna evreilor: Roman Romkowski (1907-1965, ns. Natan Grunspau-Kikiel) a fost ministru adjunct al securității; Anatol Fejgin (1909-2002) a fost șeful Departamentului 10 (Biroul Special), care se ocupa de represiunea împotriva anticomuniștilor; Julia Brystiger (1902-1975, ns. Prajs) a fost șefa Departamentului 5 (persecuția liderilor religioși); Leon Rubinstein a fost șeful Departamentului 2 (tehnică operativă și interceptări); Szymon Ela Tenenbaum a fost șefa Biroului Buget-finanțe; Zygmunt Okret (ns. Izrael Nachemiasz) a fost șeful Biroului B (Arhivele Centrale), etc. Evreii Berman, Fejgin și Josef Rozanski (1907-1981, ns. Josek Goldberg, fost NKDV-ist devenit după război anchetator în securitatea poloneză) reprezintă simbolurile teroarei comuniste din Polonia postbelică. Domnia evreiască asupra securității poloneze a luat sfîrșit în anul 1953 cînd, după moartea lui Stalin și arestarea lui Beria, Josef Swiatlo (1915-1994 ns. Izaak Fleischfarb), supranumit „Măcelarul”, directorul adjunct al Departamentului 10 (adjunctul lui Fejgin), a fugit în SUA (țara „democrației și libertății” l-a primit cu brațele deschise pe „Măcelar”, cum a făcut în timp cu mulți torționari bolșevici, iar Swiatlo a început să lucreze pentru CIA și oficina de presă a acesteia, radio Europa Liberă). După dezertarea lui Swiatlo, conducerea evreiască a securității poloneze a fost decapitată. Arestați în anul 1956, în anul următor Romkovski și Rozanski au fost condamnați fiecare la cîte 15 ani de închisoare iar Fejgin la 12 ani închisoare pentru torturarea deținuților politici și falsificarea acuzațiilor aduse acestora.”

Dacă vreți să știți, evreii au ajuns inclusiv în conducerea statului în Iugoslavia lui Tito: „Evreul sîrb Mosa Pilade (1890-1957), unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Iosip Broz Tito, a fost vicepreședinte (1953-1954) și apoi președinte (1954-1957) al Parlamentului iugoslav.

La fel în Cuba lui Castro: „O mențiune și pentru Cuba, singurul stat socialist de pe continentul american. Printre cofondatorii partidului comunist cubanez s-a numărat evreul polonez Fabio Grobart (1905-1994, născut Abraham Grobart). La 17 ani intră în organizația comunistă de tineret dar este nevoit să fugă din Polonia, ajungînd în Cuba. În 1925 (la vîrsta de 20 de ani), împreună cu 16 cubanezi, înființează partidul comunist din această țară. Este de mai multe ori expulzat din Cuba, revenind cu acte false. La ultima revenire, în anul 1959, după victoria revoluției cubaneze, devine pentru zeci de ani îndrumătorul din umbră al politicii țării. Fără vreo funcție oficială (în afară de cea de parlamentar), este considerat eminența cenușie a țării, dar și cel mai important reprezentant al Internaționalei a III-a în Cuba.” Sînt citate din aceeași carte la care mă tot chinui să îi dau ultima formă de 12 ani.

                                                                *

Gheorghe Gheorghiu Dej și Nicolae Ceaușescu, patrioți sau naționaliști (cum vreți să le spuneți), i-au eliminat rînd pe rînd pe evrei din conducerea țării. Cred că nu mă înșel dacă spun că în 1989, cel mai vechi evreu în funcție rămăsese Naș Leon (născut Littman), care între 1946-1989 a fost șeful gospodăriei de partid (bașca alte funcții).

A venit așa zisa revoluție. In timp ce elicopterul în care se aflau generalii Nuță și Mihale sau avionul cu corespondenții străini erau doborîte de armată, avionul decolat tot în zilele revoluției, spre occident, în care se aflau trădătorul evreu Mircea Răceanu (fost ofițer DIE, condamnat la moarte, pedeapsă comutată de Ceaușescu), fiica trădătorului evreu slovac Ioan Mihai Pacepa (fost șef la DIE, condamnat la moarte) și evreica Iordanca Borilă (fosta soție a lui Valentin Ceaușescu) împreună cu copilul lor, nu a fost atacat de numeni.

În anul 2002, trădătorul Mircea Răceanu (născut Bernat) a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Național „Pentru Merit”.

După 22 dec. 1989 ne-am trezit că în fruntea României au ajuns mulți fii/fiice sau nepoți de evrei, foști bolșevici. Am citit liste inepte după care cei mai răi oameni din lume au fost cu toții evrei Am găsit un site în care trei aromâni (nu răi!) sînt trecuți ca fiind evrei. Am trimis un comentariu pe această temă dar văd că acest comentariu încă așteaptă după trei zile, să fie moderat! Exagerările, mă deranjează!

Nu voi da exemple evidente, dar este clar că azi, copiii (și nepoții) lor, sînt șefii (ca să nu spun stăpînii) copiilor voștri.

                                                                                                            Dan Cristian IONESCU

2 Comments

 1. Fiind atat de „corciti”, noi, romanii, evit sa ma refer la un om apeland la originea lui etnica, mai ales ca sunt evidente cazuri de „conlocuitori” aderanti la diferite partide si forumuri etnice, romani, cu singura componenta straina numele, pe care stim cum il capatai in vremuri de ocupatie. Mai ales in Ardeal, unde functionarii erau „ocupanti” era o practica germanizarea, sau, mai ales, maghiarizarea numelor de romani. La evrei fenomenul a fost invers, ei (unii) s-au crestinat si si-au schimbat numele de bunavoie, multi dovedind atasament real fata de valorile romanesti. Pe mine ma exaspereaza un fenomen vetust, retrograd, constiinta minoritara, un soi de complex (de inferioritate, convertit) al minoritarului. Indiferent carei etnii ii apartii, vine o vreme, pe scara civilizatiei, cand nu mai faci din asta firul rosu calauzitor al vietii tale, poate doar daca nu ai nimic altceva la care sa te raportezi. Dupa ’90, felul in care era abordat fenomenul minoritar, animozitatile locale, sau reminiscentele revansarde m-au intristat peste masura. Acea „corectitudine politica” prin care se transa orice ticalosie, provocare, jignire, agresivitate a unei minoritati, acel „se cere moderatie de ambele parti, ambele parti trebuie sa faca concesii”, eluda, din start orice analiza obiectiva a fenomenului. De cele mai multe ori era vorba de incadrare in Codul Penal, unde nu-si avea rostul nicio referire la etnie, asa s-a ajuns ca niste crime atroce sa fie tratate in aceasta cheie ticaloasa. E vremea sa fim cu adevarat egali in fata legii si sa fie taxata provocarea, actiunea si nu pusi la zid cei ce incearca sa-si apere demnitatea. In legatura cu „copiii nostri, care ii conduc pe copiii vostri”, eu n-as fi atat de sigur ca e vorba de evrei. Aici e ratiunea de a fi a bolsevicului, el insusi minoritar si falsificator de statistici care sa-i dea legitimitate. Ca, la inceput, au fost majoritari evrei, e clar, aici intervine iar constiinta aia minoritara, care-i tine „aproape”, dar, dupa ce au „eliberat” functiile de conducere, „neaosii”, scoliti la aceeasi ticaloasa scoala stalinista au continuat abuzurile si crimele si da, copiii lor ii conduc pe copiii nostri. N-as cauta componenta etnica in abuzul lui Lazar de a o „rostui” pe Kovesi, dar sunt sigur ca e vorba de un spirit de clan, de constiinta apartenentei la grupul privilegiatilor procurori din vremea ceausismului securist, asa cum e si numirea fiicei fostului procuror general Cochinescu, la DNA. Nu vedeti ca nu mai scapam de ei?! Macovei, Pruna, Kovesi, Jurna, etc…si toate, in timp, se dovedesc mai rele si mai abuzive decat tatii, doar ca mult mai prost pregatite. Si ca sa fie totul si mai nenorocit, copiii lor se inconjoara de un soi de manelisti, golani , ” cei mai prosti din curtea scolii”,care, in lipsa concurentei (timorate, santajate, resemnate, scarbite), vor ajunge sa acapareze toate institutiile (de fapt, au cam ajuns!). Mai bine sa lasam poetul sa ne lumineze:
  „Adrian Paunescu – MARS DE ADIO

  La munca, derbedei, ca trece anul
  Si vin ailalti si-o sa va ia ciolanul.
  Faceati pe democratii cei cucernici,
  Cristosul mamii voastre de nemernici.
  Scuipati-va-ntre voi cum se cuvine
  Si-apoi convingeti-va ca e bine.

  C-ati luat o tara de mai mare dragul
  Si i-ati distrus averile si steagul.
  S-ajungem colonia de ocara
  Care-si va cere scuze în maghiara.
  Si, prin complicitati cu demoni aprigi,
  Ati desfiintat uzine , câmpuri , fabrici.

  Si, prin vânzari de tara infernale,
  Ati omorât cu voia animale.
  La greul greu care mereu ne-ncearca,
  Raspundeti cu un greu de moarte, parca.
  Si i-ati gasit si bolii un remediu
  Intoarceti România – n Evul Mediu.

  Ce cazaturi, ce târfe, ce mizerii,
  V-as desena cu acul, sa va sperii.
  Dar voi nici sânge nu aveti în vine,
  Ci credite din calimari straine.
  Le stiti lui Hitler si lui Stalin taina
  Si-mpingeti Bucovina în Ucraina.
  Asa cum ceilalti, limpezeasca-i valul
  S-au compromis negustorind Ardealul.

  De unde sunteti, ma, din ce gaoace ,
  Cum v-au putut parintii vostri face ?
  Ce condimente le-au picat în sperma
  De e tradarea voastra-atât de ferma ?
  Ati pus nenorocita voastra laba
  Pe-aceasta trista tara basaraba.

  Si vreti cu-amenintare si cu biciul
  S-o faceti curva voastra de serviciu.
  Mimati respectul pentru cele sfinte,
  Dar vindeti si pamânturi si morminte.
  Ati inventat examene severe,
  Supunere poporului spre-a-i cere.

  Si toata zbaterea a fost degeaba
  Ca-n nas mai marii v-au închis taraba.
  Minciuna voastra v-a adus pe scena,
  Actori într-o politica obscena.
  Si-acum, ca-i un prapad întreaga tara ,
  Ia cereti-va, putintel, afara.

  Decât sa va trimita tara noastra,
  Mai bine mergeti voi în mama voastra.
  Plecati de-aici, cu-o graba funerara,
  Si nu albanizati aceasta tara .
  Bagati viteza, ca va trece anul
  Si s-a scurtat si s-a-nvechit ciolanul.
  Si ce va pot eu spune la plecare
  Decât lozinca lui Fanus cel mare :

  Nenorocitilor, se rupe snurul,
  „La munca, la batut tarusi cu curul !”

 2. Adrian Grigoriu

  Să facem dar ordine în acest talmeș-balmeș și să stabilim odată pentru totdeauna cine a fost pentru și cine împotriva României și de acolo să tranșăm lucrurile radical.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *