Puncte de vedere

Iar mă întorc în urmă!

  Azi, deși duminică, mă duc la spital. Prin „pile”, un șef de secție de ortopedie mă va consulta – […]

 

Azi, deși duminică, mă duc la spital. Prin „pile”, un șef de secție de ortopedie mă va consulta – ultimul lucru pe lume pe care mi-l doresc ar fi o internare, dar pentru orice eventualitate mă grăbesc să termin acest text.

Plec de la un articol postat pe site-ul d-lui Coja acum doi ani, în care scriam despre pericolul previzibil pe care îl reprezintă în viitor internetul, care nu se află în mîinile noastre, ci în mîinile lor. În final, mi-am exprimat neîncrederea că Stalin ar fi fost evreu. Acest articol al meu a declanșat o reacție furibundă, insultătoare din partea unui aparent fan al meu, care în final m-a anunțat că vom fi dușmani pe viață și pe moarte.

https://ioncoja.ro/pentru-viitorul-omenirii-internetul-este-cel-mai-mare-pericol/

Fac o paranteză, referindu-mă la foștii abonați permanenți la comentarii pe site-ul d-lui Coja. Cei care au citit în mod curent articolele mele, își aduc aminte că în primăvara trecută, Radu Stefan, de data aceasta semnînd Rodica Ștefania Bratulescu-Jackson, a anunțat că nu mai intră pe site-ul d-lui Coja, pentru a-mi lăsa loc mie. Inutil, eu nu mai postam acolo, ce apărea sub semnătura mea era preluat de pe Justițiarul.

În primul rînd, dacă am o relativă înțelegere pentru comentatorii care folosesc pseudonime, nu am nici o înțelegere pentru cei care folosesc multe, prea multe, pseudonime. Nici Radu Ștefan, nici Rodica Ștefania nu mai semneză ca atare, acum semnează Caroline Gunderode.

Nu neg faptul că inuiția mă poate cîteodată înșela, situații în care îmi cer scuze, dar în acest caz suspiciunile mele îmi par cît se poate de întemeiate.

RȘ este, așa cum mi s-a spus, o biată pensionară româncă și patrioată din occident care „abia își duce zilele”. O biată pensionară care trimite mii de euro patrioților români aflați în nevoi financiare, prin intermediul cărora a pătruns și pe „IncorectPolitic” (unde semnează Caroline Gunderode). Fiecare a crezut că este singurul beneficiar din partea acestei sărmane bătrîne pensionare patrioate și a avut încredere în ea. Într-adevăr, intră pe piață cu articole patriotice, dar acesta este șablonul penetrării, pînă cîștigă încrederea.

Așa olog cum am ajuns, totuși sînt singurul care din capul patului am reușit să aflu că a trimis bani la mai mulți patrioți adevărați dar naivi și creduli (asta, pentru ca RȘ să știe că știu, și pot preciza și sume!). Banii, fie lei, fie euro, tot ochii dracului sînt. Nu mă bag peste nimeni și nici peste politica editorială a nici unei redacții, fiecare după cum îi dictează conștința. Aș fi curios să aflu care sînt veniturile bietei pensionare și mai ales de unde provin (sursa primară, nu banca sau lanțul de bănci).

Nu îi știu pe toți patrioții care beneficiază de banii sărmanei bătrîne (care într-o polemică de acum cîteva săptămîni scria unui adversar că după ce în tinerețe a înotat în Olt, arată atît de bine încît noaptea vecinii ei din Belgia veneau în spatele casei să o privească pe geam, astfel încît a fost nevoită să monteze un gard – cred ca a depășit pemibilul, dacă nu cumva vecinii ei belgieni sînt gerentofili). Eu cred că indiferent de vîrstă, oamenii trebuie să aleagă între euro și patriotism

Alt etern comentator pe site-ul d-lui Coja este Nicu Cohen-Nick-Nic.

Nicu Cohen, după atîtea gafe antiromânești, se pare că a fost oprit de la postare iar după acțiunile lui pe „Lupul Dacic”, unde s-a prezentat ca fiind aromîn, a fost ejaculat, cum ar spune filozoful român Marean Vanghelie (desigur, asta nu înseamnă că nu continuă să semneze sub alt nickname).

Nic a început să posteze zilele trecute pe  „Justițiarul” (unde mai postase în trecut și cu numele de Nicu Cohen.) Nu cred că va avea succes.

Nick continuă marșul său triumfal, după cum puteți vedea și  în textul de mai jos în care se dezvoltă din nou originea evreiască a lui Stalin, iari Nick se grăbește sa comenteze:.

https://ioncoja.ro/care-a-fost-nationalitatea-lui-stalin-rus-georgian-sau-evreu/

Textul amestecă (după o rețetă veche de prostit oamenii) o  serie de lucruri istorice certe cu alegații fără nici un suport și cu articole pretins scrise de Stalin, dar la care nu ni se oferă nici un link, nici o copie. Nimic decît vorbe.

La bibliografie este indicată o carte a d-lui Radu Mihail Crisan, care îl citează pe Traian Romanescu. Am o mare încredere și un mare respect în ce îl privește pe dl. Radu Mihail Crișan, dar nu și în cazul lui Romanescu, un antisemit, care în cartea invocată (“Marea conspirație evreiască”) neagă natura divină a Mîmtuitorului, declară  că a fost rezultatul unui adulter al Sfintei Fecioare cu un comandant roman, îi înjură pe Apostoli pentru faptul că erau evrei. Multe cărți nu le-am putut termina fiindcă nu mai am putere să citesc mult, dar aceasta nu am termnat-o fiindcă m-a scîrbit.

Ca să ne lămurim, trebuie două lucruri: primul este ca autorul anonim să probeze afirmațiile sale, iar al doilea este să ne adresăm ambasadei Georgiei și să întrebăm dacă în limba georgiană „dju” sau „giu” înseamnă, ca în limba engleză, evreu. Asta voi face eu.

                                                                                *

Pe marginea acestui articol, ieri am avut un schimb de mail-uri cu un prieten care, cel puțin pînă în acest moment, nu mi-a dat acordul să il nominalizez. public. Așa că voi prezenta doar cele trei mail-uri:

EU – „Originea lui Stalin a fost motivul pentru care Radu Stefan/Stefania Rodica Bratulescu- Jackson/ Stefy Maier/Caroline Gunderode a auncat in mine cu insulte si amenintari insuportabile.

Acum ati publicat un text cu minciuni imbecile: Stalin a fost evreu intrucit rusii crestini nu-si botezau copiii cu nume evreiesti ci crestine!

Dupa autorul diversionist, Iosif si Visarion nu sint nume crestine. Ba sint foarte crestine: Sf. Iosif a fost soțul Sf. Fecioare, iar Sf. Visarion a fost un sfint crestin care are o biserica cu acest hram si pe strada cu acelasi nume de pe linga Pata Romana (unde la nr. 4 a fost pina in 1981 Procuratura sector 1).

Oare idiotul autor nu stie ca cele mai multe prenume rusesti sint de origine evreiasca? Ivan (de la Sf, ap. si evang. Ioan), Piotr – ca de pilda Petru Cel Mare sau Ceaikovski (de la Sf. ap. Petru – Chefa), Andrei – ca de pilda marele iconar Rubliov (de la Sf. ap. Andrei),, Pavel – ca de pilda Anton Pavlovici Cehov (de la Sf. ap. Paul, fostul Saul din Tars). Iacov (de la cei doi Sf. ap., Iacov Zevedeu si Iacov Alfeu), si lista poate continua.”

EL – „Sunt mai multe motivele pentru care ar putea fi considerat evreu. Nu le luați în seamă?”:

EU -„Eu m-am referit doar la aceste minciuni atit de enorme, incit ma mir ca nu crapa cerul. In  acel articol din trecut m-am referit si la celelalte motive, fara sa le reiau integral. ‘Doar atit:

– daca dintre cele trei sotii ale lui Stalin cel putin una  a fost evreica (daca nu toate trei) iar Svetlana a avut legaturi intime cu evrei, asta nu inseamna nimic, era deja tactica evreilor de a se infiltra in familiile conducatoare (si in Romania grecoaica evreica Dolly Chrissolegos s-a strecurat in patul regelui Mihai, evreica Iordana Borila s-a măritat cu Valentin, evreul Petre Roman vroia sa se casatoreasca cu Zoe, etc.);

– parintii lui Stalin au fost robi (tatal, cizmar mi se pare, a fost dezrobit) – in sec. XIX evreii nu-si trimiteau (cum nu-și trimit nici acum) fiii la seminarul teologic cu dorinta de a-i face preoti ortodocsi, iar in plus, de la robia babiloneana, eu nu am auzit de robi evrei;

– evreii nu-si ucid conationalii, ci se sprijina pe ei – Stalin i-a eliminat fizic in decursul timpului pe evreii din conducerea partidului (la moartea lui mai ramasesera doar Kaganovici si Beria), a încuviintat condamnarea la moarte a conducatorilor evrei din Cehoslovacia, a acceptat arestarea pe timpul lui Gheorghiu Dej a liderilor evrei din Romania;

– retin ca in acel articol m-am referit si la un alt argument stupid: o fotografie in care se pretindea ca este fiul lui Stalin luat prizonier de nemti, spunindu-nu-se sa vedem ce trasaturi evreiesti are! – era o fotografie atit de stearsa, incint nu puteam sa vad nici o trasatura!

Mă rog, am mai avut si alte argumente pe baza cărora eu nu cred ca Stalin a fost evreu, desi unii vor sa-i transforme in evrei pe toti marii criminali ai omenirii, mai putin pe cei evrei.”

                                                                     *

De ce toate aceste minciuni? Nu văd decît două explicații. Prima este să abată atenția de la marii criminali evrei de azi. A doua, ca prin comentarii (citiți comentariile! – fiindcă pe site-ul d-lui Coja nu sînt întîmplătoare!) să declanșeze reacții antisemite – cei de la Washington se bucură mult să afle așa ceva! Și pentru asta chiar plătesc din gros!

Asta este părerea mea.

                                                                                                         Dan Cristian IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *