Puncte de vedere

Iată pe scurt de ce „Pandemia” de coronavirus este o înscenare

  În primul rând echivalarea conform căreia „mort CU Covid” ar fi totuna cu „mort DE Covid” este absurdă. Este […]

 

 1. În primul rând echivalarea conform căreia „mort CU Covid” ar fi totuna cu „mort DE Covid” este absurdă. Este recunoscut oficial că 99% dintre cei considerați ca decedați, chipurile, „DE Covid-19” au avut de fapt co-morbidități incomparabil mai grave. S-a pus semnul egal pe principul că virusul ar fi reprezentat „picătura care a umplut paharul”. Dar de ce nu s-a procedat la fel în cazul gripelor obișnuite, care puteau fi privite tot ca „picături mortale”?
 1. La întrebarea formulată mai sus, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) răspunde prin aceea că infecția cu „noul virus” ar fi mult mai contagioasă. Dar cum a ajuns la această concluzie? Prin argumentul testărilor RT-PCR (Real Time Reverse Transcription & Polymerase Chain Reaction). Însă chiar inventatorul testării (Kary Mullis, laureat Nobel) a afirmat în repetate rânduri că tehnica respectivă NU este potrivită pentru diagnosticare deoarece prin natura procedurii erorile de interpretare sunt extrem de probabile.

Explicații detaliate pe această temă:

 1. Dincolo de dezbaterile teoretice, sunt multe situații concrete care arată că testarea NU este obiectivă. Un exemplu care a făcut înconjurul lumii este prezentarea făcută de președintele Tanzaniei (doctor în chimie), care a arătat că testele au dat rezultate imposibile (că o capră sau un fruct de papaya ar fi avut Covid-19).

Au apărut de asemenea mari scandaluri după ce loturi mari de teste coronavirus au fost descoperite ca fiind deja infectate. Iată un caz din Marea Britanie și unul din Canada:

 1. Există informații științifice concludente conform cărora virusul SARS-CoV-2 nu are o origine naturală. Exact asta susține Luc Montagnier, laureat Nobel pentru descoperirea virusului HIV, care a declarat într-o emisiune TV că virusul care generează Covid-19 a fost creat în laborator prin tehnici de bioinginerie. El a indicat pentru detalii aprofundate un studiu realizat de o echipă de medici de la Universitatea de Științe Biologice din New Delhi:
 1. Există remedii care dau o mare rată de vindecare a Covid-19. Cel mai cunoscut exemplu este hidroxiclorochina, despre care mii de doctori din toată lumea au constatat clinic că are efecte foarte bune și rapide.

Un alt remediu eficient este un tonic pe bază de plante din Madagascar, a cărui valoare este dovedită de faptul că acolo rata mortalității cu/de Covid-19 este infimă.

OMS aplică însă tot felul de stratageme abile pentru a bloca utilizarea pe cale largă a remediilor „ne-convenționale”. Replica lor preferată este: „Produsul propus nu a fost suficient testat. Cele mai sigure sunt medicamentele Big Pharma”.

 1. Care este linia pe care marșează constant OMS, susținută de clasa politică și mass-media? Că ne-am confrunta cu o criză medicală extraordinar de gravă și că singura soluție ar fi vaccinarea urgentă și obligatorie.

Dar știți că dacă ne-am referi doar la SUA, sunt înregistrate peste 4.000 de procese câștigate de cei care au adus dovezi că vaccinurile au avut efecte secundare foarte negative (chiar letale)? Știți că autoritățile americane au trebuit să plătească o sumă cumulată mai mare de 4 miliarde de dolari, ca despăgubiri în urma acestor verdicte?

Devine așadar evident că dacă ar fi vaccinată obligatoriu, fără deosebire, întreaga populație a globului, numărul uriaș aș celor uciși de efectele secundare ar reprezenta o adevărată crimă în masă.

 1. Este deja arhi-cunoscut că Bill Gates a afirmat că „dacă facem o treabă bună” cu vaccinurile (și altele) „putem reduce populația globului” cu 10-15%. Având în vedere că el este acum principalul finanțator al OMS și în același timp al cercetărilor de obținere a (cel puțin) unui vaccin „anti-Covid 19”, mai avem vreo îndoială despre ce pune de fapt la cale? Recent Gates a recunoscut cu non-șalanță într-un interviu că un eventual vaccin anti-Covid ar ucide cel puțin 700.000 de persoane doar prin efectele secundare. Asta în condițiile în care până acum în lume au fost declarați 350.000 de morți (cu tot cu umflarea nesimțită a datelor). Deci vaccinarea în sine ar omorî, conform estimărilor (minimale) ale lui Bill Gates, mai mult decât dublul efectului „pandemiei”.

                                                      Concluzie:

Există mult mai multe argumente documentate și evidențe de bun-simț care dovedesc că așa-zisa „pandemie” este fabricată pe un munte de falsuri și manipulări. Însă chiar și aceste minime date prezentate aici sunt concludente în a indica abuzurile grosolane executate de lacheii celor care vor să forțeze instaurarea unei „noi normalități”, în realitate o Dictatură Mondială instaurată printr-un pretext medical.

Pe de altă parte, această imensă farsă a „pandemiei” a spulberat, pentru cei care au ochi să vadă, toate iluziile că în lume ar mai exista la nivel guvernamental blocuri de forțe opuse. Aproape toate țările lumii, inclusiv marile puteri – SUA, Rusia, China, Germania, Franța, Marea Britanie – sunt în prezent în mod clar și autoritar administrate de structuri complet obediente unei Oculte Globaliste condusă de un grup de psihopați criminali.

În fața acestor constatări cutremurătoare enorm de mulți oameni de pe tot cuprinsul lumii au intrat acum într-un proces asemănător unei Treziri Colective, ce seamănă cu ieșirea dintr-o hipnoză malefică în care am fost menținuți.

Este necesar să înțelegem că puterea cea mai mare, de care Ocultei îi este cel mai frică, este Forța Unității noastre, orientată spre Adevăr și Lumină!

                                                                                               Calistrat M. ATUDOREI

Citiți și:

Fabricarea pandemiei Covid

Madagascar: Remediu naturist pentru COVID-19 și scandalul intervențiilor abuzive ale Organizației Mondiale a Sănătății

Bill Gates, veșnicul furnizor de vaccinuri miraculoase

Visul lui Bill Gates: Vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

Pandemia COVID-19 – un pericol real sau manipulare?

Covid-19, un clasic model de manipulare la nivel global

Profesorul dr. Vasile Astărăstoae: „Isteria nu salvează omenirea de prostie și de epidemie”

Opinia nonconformistului: Epidemia de Coronavirus – o țeapă pentru fraieri

Panica mondială coronavirus

Coronavirusul chinezesc sau când realitatea bate filmul: O pandemie planificată cu mult timp înainte?

3 Comments

 1. Vika

  Fraierii care se testează au înghițit “gogoaşa”că e bine şi trebuie TESTARE în masă. Pe slugile sistemului le ințelegem că vor testare…pt.simplu fapt că NU GÂNDESC şi nu le pasă că aşa li se cere”de sus” dar “gurmanzii”au căzut în PLASĂ 😀 De fapt…Tocmai acele teste crează balamucul şi măreşte numărul Covidioților. Chiar nu mai există NIMENI din sistem care judecă corect.
  *1*Păi dacă acele teste dau eroare EXTREM de mare! practic creaza haos mai mare
  *2*Testele pot fi DEJA infestate cum s-a dovedit în alte țari
  *3* Testele pot fi chiar FAKE cum s-a intâmplat în Tanzania unde o banană a ieşit POZITIV 😀
  *4*Dacă proştii se înghesuie la testare vă dați seama ca la vaccinare va fi BĂTAIE 😀
  Dealtfel vaccinul e riscant, inutil şi tardiv deoarece virusul are deja sute de mutații si va face alte sute 😀
  CAUZA E SIMPLĂ: prostia se vinde mai uşor decât adevărul!
  Şi încă ceva -ADEVARUL DESPRE COVID  SI LEACUL 100% GARANTAT se va afla EXACT atunci când sistemul va cădea.
  Prostia e cea care omoară mai mult decât toți viruşii la un loc în plus si libertatea cu drepturile
  si umila democraţie iluzorie

  • ioanca

   Corect zis, „Prostia e cea care omoară mai mult decât toți viruşii la un loc…”, au plantat în scaune înalte „proşti selectaţi”, acum, prin şantaj culeg roade.

 2. Ionela Ionescu

  Crestem albine si facem miere de mii de ani , Miedul (dacic) fiind prima bautura alcoolica ce este cunoscuta in istoria omenirii.
  Avem un Combinat apicol, un Liceu apicol, un Institut de cercetare apicol si o Clinica cosmetica apicola , clinica ce pe fata mea a facut miracole in anul 1982, ea inca exista.
  Totusi, nimeni , dar NIMENI nici pro-Covid nici anti-Covid , nu a luat un interviu acestor oameni care stiu totul despre miere sau unor apicultori privati realmente pasionati de munca lor.
  Mierea, Polenul, Propolisul, Laptisorul de matca si Apilarnilul sunt INCA nedescifrate complet de catre stiinta la nivelul ei actual, dar cateva lucruri sunt clare : OMOARA VIRUSII si anume DUPA (!!!!) CE INTRA IN NOI…. omoara si celebra Candida si temutul Stafilococ auriu si poate ca nu ar mai muri cetatenii zdraveni de 40 de ani de la nosocomiale , daca ar sti de ele.

  In afara de produsele stupului mai sunt si uleiurile esentiale care si ele , unele din ele , omoara virusii DUPA ce intra in noi, avem firme romanesti dezvoltate de specialisti de top si care dau nastere si unor produse dezvoltate din traditia si patrimoniul romanesc traditional , ma refer la FARES, Dacia Plant, Viva Natura , Cosmopharm, Herbagetica, Favisan si cate altele mai sunt, toate numai una si una !!
  Nici cu acesti specialisti nu vorbeste nimeni.

  Cumparam medicamente din farmacie de doua sute de ani, ne uitam la microscop de o singura suta de ani , dar totusi existenta si PERPETUAREA omenirii se face cu plante medicinale si TRADITII de circa opt mii de ani.
  De exemplu canepa : din canepa ne-am facut noi oamenii haine, saci, sfori, cearceafuri, ulei de candela, frectie la raceala, hartie de scris, unguent medicinal pentru piele, saltele, faina
  “proteica”, materiale de constructii, etc., canepa este practic SCHELETUL evolutiei omenirii dar in epoca 4G-5G facem misto de “naturisme” ca tehnologia e mai cool.
  Asa de cool , ca dupa intense cercetari ale anului douazeci-douazeci s-a ajuns la concluzia ca daca o data pe ora bei un lichid de peste 65 de grade omori virusul care se multiplica la tine in gat , adica un ceai fierbinte…. oare de ce iarna stiam ca trebuie sa bem ceaiuri multe ?
  Iar ieri am citit ca in SUA se recomanda orice fel de panza a fi pusa pe mufa iar nu neaparat masca de chirurg…. oare de ce trebuia sa umblam cu fularul pe mufa IARNA ?
  Ca tot stiinta si tehnologia ne spusera saptamanile astea ca vara virusii …. oarecum… cam mor ….

  Inchei cu acest link de la un site “stiintific” https://www.csid.ro/health/medicina-alternativa/propolisul-unul-dintre-cele-mai-puternice-medicamente-ale-naturii-12160063
  ( despre inteleptii greci care iereau ei intelepti acum doua mii de ani : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=romanian&id=945225558 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.