Puncte de vedere

Idolul unora, idiotul altora…

                                         […]

                                        

                                Idolul românesc

Gem televiziunile, jurnalele, toate șușanelele, toți cronicarii, jurnaliștii, chiar și lumea de pe stradă a-nceput să geamă pe chestia cu dezbaterea care nu va avea loc, cu participarea candidaților la președinție. Se aduc cele mai fanteziste argumente, cele mai lipsite de substanță, unele cu intenția vădită de a manipula opinia publică.

Cu mâna pe inimă mărturisesc că nu înțeleg orbirea asta. Căci, orb trebuie să fii să nu vezi de ce nu vrea idolul românesc nici-o dezbatere și stropește cu lozinci de jur împrejur.

De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze.

Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI.

Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, … „A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare. Cu puțină încordare și cu sprijinul necondiționat al celor care-l idolatrizează, adică românii, acuma va reuși pe deplin. Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine.

Zău dacă-i înțeleg pe toți cei care s-au angrenat în discuția asta tembelă, pe marginea ne-participării la dezbateri. Pe ăia angajați în slujba idolului românesc, îi înțeleg, chiar dacă nu-i înghit, dar ceilalți!? Pânăunde mergem cu orbirea?!? Inventăm argumente INEXISTENTE și OCOLIM ADEVĂRUL VIZIBIL!?!
Aoleu, uitasem! Noi suntem români/ Noi suntem români …

P.S. după două zile – Ai dracu mincinoși ăștia care au zis că refuză să participe la vreo dezbatere! Aud că idolul românesc va participa, totuși, la o dezbatere, pe care chiar el însuși o va și organiza. O dezbatere … cu el însuși. Te pomenești că se ia la întrebări în legătură cu impozitul pe banii din meditații, în legătură cu casele obținute prin escrocherii, în legătură cu participarea la traficul de copii! Că, doar nu s-o autoîntreba cum a fost cu blocarea activității guvernamentale, sau de ce n-a vrut să semneze decretul de destituire a ăleia care primise lista cu ce să facă la ministerul justiției din România, ca să le iasă jocurile firmelor străine, sau cum de România a suferit numai înfrângeri în planul relațiilor externe, care sunt chiar apanajul lui. Că, vorba aia, el și-a făcut datoria și a vorbit numai în limbi străineze. Sau, de aia or fi crezut celelalte state că el nu reprezintă România și n-au dat doi bani pe el?!?

                                                                                   Publicat pe noiembrie 12, 2019

Sursa: altfel.wordpress.com/

     Citiți și prima parte: https://altfel.wordpress.com/2019/11/11/idolul-romanesc/

Acest articol a fost atribuit eronat contraamiralului (r) Marian Ioan, fost locţiitor al şefului Direcţiei de Informaţii Militare (1998-2003), fiind chipurile de pe blogul său. Identificarea blogului ca fiind al ofițerului superior respectiv aparține site-ului flux24.ro, cei care au publicat și făcătura respectivă: https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/. Proprietarul anonim al blogului atribuit contraamiralului Marian Ioan – ageamii de la flux24.ro îl avansaseră amiral!  – a amenințat că-i va da în judecată pe postacii cu pretenții de jurnaliști: https://altfel.wordpress.com/2019/11/16/normal-dupa-flux-vine-refluxul-nu/

                                      Notă „Justițiarul”:

Misiunile Gauleiterului Klaus Werner Iohannis pentru mandatul următor în fruntea coloniei:
1. Asigurarea în continuare a jafului executat de stăpânii coloniei, secătuirea completă a resurselor naturale.
2. Despăgubiri acordate Israelului pentru un așa-zis „holocaust” inventat în România.
3. Dezmembrarea României, separarea Transilvaniei și Banatului de țara mamă prin activarea forțelor secesioniste interne.

Doar naivii cu creierii spălați de propaganda progresismului globalist pot să mai creadă că un președinte neamț, un premier ungur și un șef SRI evreu doresc binele poporului român, ei care nu au nici o picătură de sânge românesc în vene. Este exact cu spunea Nichifor Crainic în anul 1938: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.

                                                                                        Marius Albin Marinescu

Ca să înțelegeți cât mai bine cele scrise mai sus, este musai să citiți și Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

 

4 Comments

 1. Ionela Ionescu

  In unele tari subiectul Cambridge Analytica e subiect de scandal dar la noi i se afiseaza cu mandrie (si tupeu) sigla …. si nimeni nu spune nimic …. https://www.verdict.co.uk/cambridge-analytica-scandal-firm-played-role-200-elections-around-world-four-things-know/

 2. alex

  Ca o tara, fie ea si Romania, sa aiba un presedinte neamt, un premier ungur si un sef SRI evreu, inseamna ca acea tara este locuita de babuini, nicidecum de romani. Unii spun ca o explicatie ar fi lipsa educatiei! Altii spun ca o explicatie ar fi presiunile exercitate de marile puteri din exterior! Iar altii spun ca serviciile secrete au tradat si au pactizat cu agresorii economici! Dar nimeni nu spune de agresiunea psihotronica exercitata de peste 25 de ani! Practic poporul roman a fost in mare parte, facut zombi. o persoana fara caracter. Aceasta, dupa parerea mea, este cauza principala a lipsei de reactie a romanilor! Daca mergeti prin tara, pe toate blocurile, stau semete antenele care fac sa nu aiba vointa acest popor, care in trecut a fost si curajos si iubitor de tara. Aceasta lasitate indusa, va sta ca un stigmat care, nu stiu daca va mai fi inlaturat vreodata, de pe obrazul acestui popor obidit, injosit , furat, etc. Oare, asa sa fi vrut D-zeu? Cate mai trebuie sa mai suportam, ca sa ne dea un semn, ca se va sfarsi odata cu nelegiuirile astea?

 3. Singur

  Multumesc, JUSTITIARULE!

  • Cu plăcere!O să mai preluăm articole de pe blogul dumneavoastră, fiindcă sunt texte pertinente și bine scrise. Dacă doriți să trimiteți direct pentru publicare în revista noastră, aceasta este adresa de e-mail: [email protected]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *