Abuzuri

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și creșterea vârstei de pensionare în România la 70 de ani au aceeași cauză?!

              Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 […]

 

            Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul” secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, cu aplicabilitate în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. În introducerea documentului se precizează că: „Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizați, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute de acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită.” Din partea României, acest Memorandum a fost semnat, se pare, de către Președintele Klaus Werner Iohannis și Premierul Dacian-Julien Cioloș.

Prevederile Memorandumului se referă la: Învățământ; Biserică; Reforma administrativă; Spitale și sistemul de sănătate; Fondurile de asigurări și pensii.

            Dintre reformele obligatorii să fie introduse în țările din Uniunea Europeană am selectat următoarele:

-Se desființează educația religioasă a elevilor și se acordă prioritate educației sexuale.

-Se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, pentru toți elevii din ciclul gimnazial și primar.

-Se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ.

-Se va trece la concedierea profesorilor din toate ciclurile și categoriile de învățământ și se procedează la introducerea internetului.

-În toate bisercile creștine se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, care va fi ținută de trei ori pe an, în zilele de 27 ianuarie, 21 aprilie și în Duminica Tomii.

-Se desființează toate sărbătorile naționale și paradele.

-Organizația Națiunilor Unite va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă.

-Ierusalimul va deveni capitală spirituală.

-În toate Bisericile creștine se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acopaniament de instrumente muzicale. În Biserici se vor organiza concerte, nu doar cu caracter religios.

-În perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică între orele 10,00 și 11,30, iar în perioada de vară în fiecare duminică după-amiază, între orele 19,30 și 21,00.

-Vor fi demontate toate catapetesmele din Biserici.

-O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial și de moderator în unirile internaționale.

-Conducător al Bisericii creștine devine Vaticanul.

-Toate Bisericile creștine vor accepta desființarea statelor naționale și înființarea de unități statale multinaționale, multicentrice, multiculturale și multireligioase. Se va institui un Guvern Mondial.

-Toți cetățenii Uniunii Europene și ai Federației Ruse vor fi identificați electronic, prin cipuri, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate Bisericile creștine.

-Se va acorda statut legal tuturor emigranților sosiți în statele Uniunii Europene, necondiționat.

-Vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceștia vor putea face parade în mod regulat și liber în toate orașele Uniunii Europene.

-Se legiferează homosexualitatea în instituțiile de învățământ.

-Se va inaugura Era Nouă (New Age).

-Se desființează drapelele statelor europene și toate sărbătorile religioase în Europa.

-Se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și a Sfântului Munte Athos de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religiile.

-La Sfântul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanţi ai cultelor păgâne.

-La Sfântul Munte Athos se vor pune în funcţiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinând religiilor păgâne. Sfântul Munte Athos va fi transformat în parc ecologic de tip bizantin.

-Clericii vor fi obligați să renunțe la barbă și păr lung.

-Se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților. Biserica va fi de acord cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.

-Se va renunța, în toate țările Uniunii Europene la jurământul depus pe Sfânta Biblie și cel religios pentru oamenii politici, prefecți, primari etc.

-În întreaga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.

-Se va renunța la botezul obligatoriu al copiilor mici și se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-născutului direct la oficiile de Stare Civilă.

-Se va proceda la înființarea de armate multinaționale și la renunțarea la armatele naționale.

-Se va înființa Poliția religioasă.

-Se va introduce semnătura electronică obligatorie pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

-Dreptul de internare îl vor avea doar posesorii de card de asigurat. Accesul neasiguraților în spitale va fi interzis.

-Se va limita numărul spitalelor. Vor fi desființate toate centrele de prim-ajutor și protecție socială.

-Începând cu data de 1 septembrie 2020, vârsta de pensionare se ridică la 70 de ani.

Mass-media insistă pe consecințele probabile ale ieșirii Regatului Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeană și ignoră total cauzele acestei decizii istorice luată de majoritatea populației britanice pentru apărarea independenței și suveranității naționale!

            Ziua Brexitului (31 ianuarie 2020) este sărbătorită în Regatul Unit, inclusiv prin concerte și focuri de artificii. Britanicii se bucură că s-au lepădat de Imperiu și au scăpat  de consecințele Super-Memorandumului din 2014, document care este ascuns popoarelor din țările Uniunii Europene și celor care vor să adere la U.E.

În campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România, din noiembrie 2019, niciunul dintre candidați nu a avut voie să vorbească depre Super-Memorandumul din 2014 și consecințele sale pentru Poporul Român și pentru țara noastră.

În România, s-a trecut, în ultimii patru ani, la aplicarea prevederilor Super-Memorandumului. Președintele Franței a anunțat, în timpul unei vizite efectuate la București, că s-a trecut la etapa de desființare a Armatelor naționale și se înființează Armata Uniunii Europene. Președintele României și Guvernul Orban au anunțat că toți cetățenii români vor fi obligați să accepte să le fie implantate cipuri pentru a putea fi identificați și controlați. Respectând Memorandumul de la Strasbourg, Bisericile din România sunt de acord ca la toți credincioșii să le fie implantate cipuri. Guvernul Orban a anunțat că pregătește cadrul legal pentru ca România să fie prima țară din Uniunea Europeană unde locul de muncă se va schimba cu locul de veci la vârsta de 70 de ani, vârsta de pensionare pentru bărbați și femei.

Președintele României Klaus Werner Iohannis și Guvernul Orban sunt deplin conștienți că România nu poate fi normală prin aplicarea numeroaselor reforme impuse de Super-Memorandumul de la Strasbourg, din iunie 2014.

Președintele României, Klaus Werner Iohannis are dreptul și obligația ca să convoace un referendum în cadrul căruia Poporul Român să decidă, prin vot obligatoriu al fiecărui cetățean, în legătură cu aplicarea sau respingerea reformelor din Super-Memorandumul de la Strasbourg în țara noastră!

                                                                           Dr. Gheorghe Funar

                                                          Președintele Partidului România Noastră

                                                                  Cluj-Napoca, 31 ianuarie 2020

9 Comments

 1. Magdalena Dumitrana

  Acest asa zis papa a inceput demult campania anti-crestina; s-a inteles cu China pe pielea preotilor catolici de acolo, care efectiv este pusa pe bat, a pupat inelul musulman si sionist iar acum incepe liturghia comuna protestanta-catolica in bisericile catolice din Germania.
  S-a creat o opozitie catolica la aceste mizerii dar nu are si putere de actiune-doar de informare si avertizare.

 2. alex

  D-le dr. Funar, cu tot respectul, tin sa va anunt de pe acum ca kwi si ” sica mandolina” nu vor informa poporul despre acest super-memorandum! Acest SM(super-memorandum) isi va duce actiunea pana la capat! Suntem o natiune prea fraiera(foarte naiva), ca sa putem actiona cu ceva!

 3. Augusta

  Urmariti ce spune Nigel Farage, care sunt motivele Brexit!!! Ascultati-pana la capat, acest englez curajos, le desconspira intentiile UE de a distruge natiunile si a prelua controlul vietilor noastre! Spune pe fata ca UE este mai mult decat nedemocratica, este anti-democratie!!! Ca UE este o noua forma de comunism!!! Ca UE atenteaza la suveranitatea fiecarei tari membre, atenteaza la democratia din tarile membre!!!
  Englezii un mare popor, Nigel un mare patriot, care a vazut pericolul UE si a luptat sa scoata propriul popor din acest periculos experiment politic, atat de otravit pentru fiecare tara care participa la el.
  Sa dea Dumnezeu sa se ridice si pentru romani un om care sa ne scoata din periculosul proiect UE.
  Imi doresc sa vad si un roman sa vorbeasca cu curaj, ca Nigel Farage in “parlamentul” UE.

  Sunt total si din toata inima ROEXIT! Daca nu vom parasi acest pagubos proiect, vom dispare, pt ca UE este de acord cu Nemernicul si blestematul diavol numit Karl Marx, care a zis ca Romania si poporul roman trebuie sa dispara de pe fata pamantului.

  https://youtu.be/q6CcQllTP2g

  Doamne ajuta ROEXIT!

 4. Augusta

  Si inca un link, in care este desconspirata politica UE de distrugere a democratiei in tarile membre.

  https://youtu.be/HhGNoZfvRoA

  • Augusta

   In toate discursurile sale in “parlamentul” EU, Nigel Farage desconspira si le spune adevarul in fata: lui Merkel, lui Junker, lui Tsipras, si uata, ca a reusit sa scoata Anglia din pagubosul si distrugatorul proiect de dominatie germana in Europa, numit UE.

   Sunt foarte multe, am ales doar cateva linkuri, dar va rog, cautati si ascultatu discursurile lui Nigel Farade, care ne indeamna pe toti sa iesim din neo-comunismul UE!

   https://youtu.be/m3SGL4ddRe0

 5. Matei Bandeac - Pagina de Suceava

  Există o carte în care a fost prezentat și deconspirat Super-memorandumul, aceasta ajungând în cercurile de rețea, însă s-a aplicat o cenzură neîntârziată să nu ajungă cartea spre mase. Totuși, “Manifest. Cartea Neagră a României” a depășit 2000 de exemplare vândute, după informațiile date de editură.

 6. Fenomenal, prima dată când am citit despre Super-Memorandum a fost în cartea camaradului Mihai Șerban, MANIFEST Cartea Neagră a României. Nu mi-a venit să cred că e real, dar observând situația din anumite țări, constat că este pus în aplicare. Mai ales acum, citirea MANIFESTului este revelatorie! Văd că și dl. Funar vorbește acum despre el, informațiile ies la iveală! Doamne ajută!

 7. Mariana Bell

  Proiectul “european” este de a distruge Europa printr-un smorgasbord de stratageme: distrugerea statelor națiuni, regionalizare, distrugerea culturilor nationale, a creștinismului. Pentru asta sunt necesare imigrația masivă, mai ales a ne-europenilor de genul celor ce vin in Occident să fie asistați și să comită infracțiuni, distrugerea familiei, a învățământului tradițional și înlocuirea lui cu practici psihanaliste nedovedite, înlocuirea unui discurs social direct și realist cu psycobabble….coruperea tinerilor..UE sunt adevărații anti-europeni. God bless Nigel Farage

 8. Curios. O singura voce? N.Farage? Ce ii face pe cei care cunosc :mii de functionari ai UE, parlamentari, ministri din toate tarile CE si aderente, din America, sa admita si sa taca? O conspiratie globala la care miliarde de oameni se fac ca nu stiu, care accepta, ca si cum au devenit purtatori de cipuri ai lui ,,BIG BROTHER”?!. E ca intr-un vis urat, cu un diavol care a devenit ,, virus”, ,,vierme” care ataca programul lui HIAHVEH pentru umanitate si il cedeaza la picioarele lui mamona?
  S-a incercat si cu mine un proiect al ,, Superimposition”. Cautati singuri ce ar putea fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.