Atitudini

Ilie Năstase dă vina pe Klaus Iohannis pentru infectarea Simonei Halep cu noul coronavirus: „Suntem cretini, proști rău de tot! Spun asta cu riscul să fiu băgat la pușcărie!”

  Ilie Năstase este complet nemultumit de maniera în care politicienii români gestionează pandemia Ilie Năstase nu este mulțumit de […]

 

Ilie Năstase este complet nemultumit de maniera în care politicienii români gestionează pandemia

Ilie Năstase nu este mulțumit de modul în care politicienii români gestionează pandemia de coronavirus. În contextul aflării veștii infectării Simonei Halep cu virusul Sars-CoV-2, primul număr 1 ATP în Era Open a punctat cu asprime slăbiciunile sistemului sanitar românesc.

„Am auzit vestea, a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum, mai așteptăm puțin. Deci are simptome moderate, e bine că se simte OK”, a afirmat Ilie Năstase pentru ProSport. „Domne, cred că am luat-o razna. Pentru că ne îndeamnă să mergem la alegeri, în timp ce în toate celelalte țări s-a închis totul în afară de școli. Cred că suntem cretini. Suntem proști rău de tot, vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu, trebuie să mergem acum? Care e problemă?”, au fost întrebările puse de Ilie Năstase ca reproș lansat politicienilor în urmă lipsei de măsuri restrictive aplicate.

Pentru a depăși pandemia, Ilie Năstase este de părere că România ar trebui să copieze exemplele statelor din vestul Europei: „Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franța… Acolo s-a închis totul, doar copiii merg la școală și învață în continuare. De ce nu copiem și noi ce fac «proștii» ăia de francezi, de nemți? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus… Păi nu se pricep în primul rând! Lăsați-i pe cei care se pricep, fraților, nu mai ieșiți voi în față! Toți fac la fel, din toate partidele. Ne vorbesc de coronavirus și ei sunt primii care încalcă regulile. Ce facem, ne mai trezim și noi? Mai devenim și noi bărbați vreodată în țara asta sau nu?” a întrebat pe un ton revoltat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a mai adăugat că singurele persoane pe care se poate bizui în aceste vremuri grele sunt medicii: „Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri și îi îndemn pe toți românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă bagă la pușcarie. Și ei ne spun nouă că nu avem voie să stăm la masă mai mult de 3 persoane. Păi cum vine asta?”, a fost întrebarea cu care Ilie Năstase și-a încheiat intervenția oferită ProSport.

Simona Halep a publicat în ultimele săptămâni pe rețelele sociale diverse fotografii capturate în Fratelli și Biutiful By The Lake, două dintre localurile despre care Ilie Năstase crede că ar fi trebuit închise în condițiile accelerării creșterii numărului de cazuri pozitive în România.

Sursa:  https://www.sport.ro/tenis/ilie-nastase-da-vina-pe-klaus-iohannis-pentru-infectarea-simonei-halep-cu-noul-coronavirus-suntem-cretini.html

 

4 Comments

 1. Tudor

  Le e frică că nu merge lumea la vot și vor să dea vina pe inexistentului SARS2. Dacă Năstase îndemna lumea să nu meargă la vot pt că sînt aranjate ar fi fost credibil.
  Simona ne învăța cum să stăm cuminți în casă făcînd abdomene la carantina trecută. Cine a pus-o să-și facă măgăria aceea de test? Dacă și l-a făcut.

  • justinianus

   Don Nastase, n-ati inteles, el – Klaunus Magnus Stupidus- vrea Parlamentul lui, ca asta de acum il incurca rau! Dar va lua plasa! Romanioi, multi, nu se vor mai lasa amagiti de propaganda mincinoasa liberal-userist-klaunista! In circumscriptiile de afara o sa fie prezenti doar alegatorii care voteaza la oficiile diplomatice si consulare, ca nimeni nu-i nebun in Vest sa lase pe romani sa faca cozi imense 2 zile de alegeri! a vad cum o sa fie alesi astia in circumscriptiile de afara c u citeva sute de persoane! Cel mai bine, e sa desfintam circumscriptiile externe si diaspora sa voteze , prin corespondenta, pentru candidatii din judetul de domiociliu!! Asa se simt legati de glia parinteasca!

 2. D

  Tot felul de inscenari menite sa ne sensibilizeze pe noi sa acceptam masurile antihristice ale guvernului antihristic de la cotroceni si de mai sus. Bleah, Ptu…! Piei satana!
  Oameni, judecatii pe astia!!!! Da aspru!
  Daca nu sa-i judece Dumnezeu!!!

  P.S. Da, simona e vedeta, trebuie sa-si faca numarul iluzionist!

  Nu se imbolnavesc in special vedetele? Nu sunt ele date la televizor, pe retelele satanei? Nu s-a imbolnavit chiar trump? N-a fost mediatizat? Ce s-a mai vindecat ala! Se vindeca toti, dar virusul exista si e foarte periculos! Atat de periculos incat trebuie sa inchidem scolile sa purtam masca pe strada si sa nu iesim din casa ca umbla… Sa va ajunga pe voi judecata lui Dumnezeu, nemernicilor!!!

 3. Nea Ilie esti asa cum ai fost. Adica fransh.Asta este cea mai frumoasa fata a unui om. Bravo/Asa e,noi nu avem nevoe de politicieni,in cazul escrocului de Coronavirus19 (cine dracu la botezat asa…?) ci de doctori. Doctori liberi,care sa fie lasati in pace sa-si faca datoria in fata lui Dumnezeu si-n fata juramantului dat Zeului medicinei,la absolvirea facultatii de medicina umana. Cele spuse de Ilie Nastase,nastrusnicul nostru geniu in ale tenisului de camp,trebue sa se faca auzite de guvernantii acestei tari cotropite de ei in mod bestial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.