Atitudini

Imperativul momentului – organizarea unui nou Referendum pentru familie

  Progresismul neomarxist impus în România de trădătorii deveniți slugi ale ocultei globaliste occidentale: Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție […]

 

Progresismul neomarxist impus în România de trădătorii deveniți slugi ale ocultei globaliste occidentale: Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție a fost sabotat de toate partidele şi de mass-media „politically correct”

     Imperativul momentului – organizarea unui nou Referendum

1. Obiectivul strategic primordial al pseudoelitei care conduce Uniunea Europeană este promovarea relativismului moral şi a aşa-ziselor drepturi ale minorităţilor sexuale, scopul final fiind formarea unui om nou care să creadă că ataşamentul faţă de identitatea naţională, religioasă şi chiar şi cea biologică reprezintă un balast inutil.

2. Invocând imperativul promovării aşa-ziselor drepturi ale minorităţilor sexuale, pseudoelita care conduce UE şi mercenarii acesteia din ţările membre ale uniunii (politicieni, jurnalişti, intelectuali mediatizaţi) se străduiesc să impună echivalarea cuplurilor homosexuale cu căsătoria, scopul fiind de fapt subminarea instituţiei familiale.

3. Există două categorii de astfel de mercenari iar aceştia mimează o confruntare de idei pentru a îi determina pe cetăţenii oneşti să accepte resemnaţi reformarea radicală a moravurilor. O categorie este cea a susţinătorilor fervenţi ai aşa-zisului progres, cealaltă este cea a pretinşilor apărători ai valorilor tradiţionale care de fapt sabotează organizarea unei posibile mişcări autentice de renastere naţională şi de rezistenţă împotriva implementării corectitudinii politice. Circul politic, mediatic şi cultural care s-a desfăşurat în perioada pregătirii referendumului pentru redefinirea căsătoriei şi imediat după acesta a confirmat veridicitatea afirmaţiilor anterioare.

4. A fost evident faptul că referendumul pentru redefinirea căsătoriei a fost sabotat de toate partidele reprezentate în parlament şi, cu foarte rare execepţii, de mass-media. Cetăţenii, care au conştientizat faptul că datorită unui ansamblu diabolic de acţiuni nedemocratice nu a fost atins cvorumul necesar pentru validarea referendumului, au dreptul legitim de a milita pentru reorganizarea unui nou referendum cu acelaşi scop.

5. Dacă în viitorul apropiat nu va apărea o mişcare civică al cărei obiectiv să fie strângerea grabnică a semnăturilor necesare pentru organizarea acestui referendum şi care să aibă un rol determinant în cadrul campaniei electorale pentru apropiatele alegeri parlamentare, imediat după acestea (care e foarte probabil să aibă loc anticipat, dar care oricum trebuie să fie organizate până la sfârşitul anului) în parlamentul României va fi dezbătută şi adoptată în regim de urgenţă legea echivalării depline a parteneriatelor homosexuale cu căsătoria. Adoptarea acestei legi va constitui un moment decisiv în procesul de deznaţionalizare, dezcrecreştinare şi dezumanizare a poporului român.

                                                                                                        Gheorghe CIONOIU

Citiți și:

DE CE REFERENDUMUL ESTE UTIL?!

Biserica evanghelică a sașilor boicotează Referendumul și-l susține politic pe enoriașul său, Klaus Iohannis!

De ce se opune Iohannis referendumului pentru familie, este cumva „pe invers”?

„Iohannis susținător al Referendumului pentru familie”, fumigena dintr-un serial propagandistic difuzat de „Netflix”

 SOS! Europa este condusă de oameni care nu au copii, după ei potopul!

Aceeași propagandă care spunea că referendumul pentru familie e nasol, trâmbițează că referendumul klausului e gigea

Din nou despre legătura dintre „dreapta”, cultele neoprotestante, fundațiile germane, propaganda neoliberală și distrugerea instituțiilor românești

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

 

5 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  In final, este mentionat un link (SOS! Europa este condusă de oameni care nu au copii, după ei potopul!) care avanseaza (din nou) o teza mincinoasa si paguboasa, ca cei care nu au copii nu sint interesati de viitorul societatii, al tarii, al Europei, al omenirii.
  Aduc din nou in atentie pe cei patru mari eroi favoriti ai mei din ultimii 150 de ani: Mihai Eminescu nu a avut copii, Nicolae Constantin Paulescu nu a avut copii, Ion Antonescu nu a avut copii, Corneliu Zelea Codreanu nu a avut copii. Poate cineva sa nege faptul ca vietile lor au fost puse exclusiv in interesul acestei tari?
  Eu nu am copii, si nici multi alti patrioti nu au. Ne-am consolat cu vechea vorba romaneasca („cine-i are, sa-i traiasca, cine nu, sa nu-i doreasca”).
  S-a facut o lista (convenabila) cu o serie de nemernici care nu au avut copii. dar faptul ca au copii i-a transformat pe Emil Constantinescu, pe Traian Basescu, pe Adrian Nastase, pe Victor Ponta si pe nenumarati altii nemernici si tradatori in patrioti?
  Dumnezeu nu a dat tuturor acest dar, de a fi parinti. Sau poate ca acesta este un dar, putem sa luptam necontenit pentru tara fara teama – neavind copii, nu putem fi amenintati sau santajati.
  Va propun sa abandonati aceasta teza falsa, ca cei fara copii nu sint interesati de viitorul tarii.

  • Dintre cei pomeniți de dumneavoastră, unul singur a condus o țară, mareșalul Ion Antonescu. Ceilalți nu au avut pe mână destinele unor popoare! Aici, în articolul la care vă referiți, este vorba despre selecția intenționată a unor roboți lipsiți nu doar de copii, de familii normale – parte din cei selectați ca premieri și președinți sunt homosexuali – dar și de sentimente ca: dragoste față de semeni, compasiune, solidaritate cu năpăstuiții, generozitate, altruism, onestitate, echitate, etc… Nu mai tot raportați toate articolele la situația dumneavoastră personală, fiindcă sunt situații total diferite. În plus, nici nu este „cușer” să tot criticați articolele colegilor de redacție!

 2. D' ext

  Mai bine s-ar face referendum cu avortul, asta e baza distrugerii familiei si a dezumanizarii.

 3. CD

  Mai bine nu s’ar mai face nici un referendum pana cand Software-ul folosit de STS va fi declarat ilegal si nu va mai fi folosit.
  Veorica, tradatoarea a dat decret ca STS-ul sa fie cel ce aduna si contabilizeaza voturile pentru BEC, orice va fi supus votului va iesi asa cum vor STAPANII!

 4. Marian

  țiganul rector la academia sri dă de înțeles că referendumul ar fi fost sabotat de niște băieți intellllllllllligenți : https://www.activenews.ro/stiri-politic/Rectorul-Academiei-SRI-a-dat-de-inteles-ca-sarbatorirea-modesta-a-Centenarului-Marii-Uniri-ar-fi-fost-programata-la-nivel-inalt-pentru-a-nu-stimula-nationalismul-romanesc-153268
  …nu că nu ne-am fi dat seama de asta urmărind posturile tv controlate de ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *