Puncte de vedere

Implementarea Agendei ONU 2030

  Agenda 2030 – vechile planuri ale „elitelor” de a institui Noua Ordine Mondială Agenda 2030 pregătită de ONU se […]

 

Agenda 2030 – vechile planuri ale „elitelor” de a institui Noua Ordine Mondială

Agenda 2030 pregătită de ONU se referă în realitate la o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă. O agendă fascistă a elitelor bancar-corporatiste.

Identitatea Digitală ID2020 este o înregistrare computerizată a unei persoane, stocată într-un registru. Este utilizat, în acest caz, pentru a urmări cine a primit vaccinarea. Este un program de identificare electronică care utilizează vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Așadar, acum știți.

ID Alliance 2020 va combina vaccinurile și microcipurile de identificare implantabile. Este o alianță între partenerii public-privat, inclusiv agențiile ONU și OMS.

Astăzi, evoluțiile în domeniul tehnologiilor digitale (informații și computer) au avansat până acum încât puteți controla nu numai acțiunile umane, ci chiar gândurile sale. Planul ID2020 se bazează pe amprenta existentă și pe alte forme de identificare biometrică.

Interesele sioniștilor care conduc lumea au pornit prin mașinăria de propagandă, mă refer la mass-media, o campanie agresivă care are ca scop spălarea creierelor celor din turmă.

Scopul final este implementarea agendei ID2020 „SOLUȚIA FINALĂ”, în cazul de față va consta în vaccinări forțate. Dacă vaccinarea forțată va avea loc atunci Big Pharma va da încă o lovitură de sute de miliarde de dolari.

Programul ID2020 valorifică înregistrările naționale de naștere și operațiunile de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală portabilă și persistentă legată biometric. GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), se identifică pe site-ul său web ca un parteneriat global pentru sănătate al organizațiilor din sectorul public și privat dedicat „imunizării pentru toți”. GAVI este susținută de OMS și, inutil să spun, principalii săi parteneri și sponsori sunt din industria farmaceutică şi oligarhia bancară.

Se urmăreşte dominaţia întregii lumi, acapararea tuturor resurselor planetei, transformarea tuturor oamenilor în sclavi supuşi unei elite restrânse, instaurarea unui control total asupra individului şi instaurarea unei diabolice dictaturi.

În același timp se urmăreşte reducerea numărului populației de pe mapamond! Această temă cu reducerea numărului populației la aproximativ 500 de milioane nu este de azi, ci din anii 60-70, de pe vremea administrației Nixon, Henry Kissinger fiind cel mai vocal în acest sens.

                                                                                                    Bogdan LUPU  

2 Comments

  1. nobody

    Poate aveti dreptate in ceea ce spuneti , dar am si eu ceva intrebari si anume : daca reduci populatia lumii cum mai faci profituri ? Dominatia lumii si acapararea resurselor ? pai deja le apartin . Controlul actiunilor umane si chiar al gandurilor ? omul a fost-este-si va fi imprevizibil. Daca in momentul de fata (nu) ne miscam cum si-ar dori unii…. sau altii….. nu inseamna ca ne-au/ati citit. Daca stiti filmul Expresul Polar unde oamenii erau tinuti sub teroare de o armata inarmata fara gloante (bine in vagonul urmator erau aia cu topoare). Asa si acum ni se arunca in fata numai perdele de fum , piste false. Ganditi logic, sunteti seful planetei, v-ar interesa ce fac eu toata ziua sau ceilalti 7 virgula miliarde aproape 8 ? Pe mine sincer nu, as incerca sa ma bucur de pozitia asta in alt mod. De fapt capul rautatilor sunt trepadusii aia din liniile 2 si 3 care viseaza la borcanul cu miere. Ca si pe vremea lui Ceasca nu era el atat de rau(nici sfant) pe cat erau securicii de sub el. Poate sunt eu naiv sau…. nu sunt sefu” :))) Si nu va ingrijorati, nimeni si nimic nu este vesnic, doar Dumnezeu .

  2. Si eu sunt pentru reducerea populatiei pe glob, dar nu in acest fel, nu in mod barbar ! Trebuie sa recunoastem, pe planeta exista multi oameni care nu ar avea ce cauta intre ceilalti oameni_hoti, analfabeti, cersetori etc. ! Eu stiu ca omul consuma, dar si produce ! Mai mult, omul lasa multa mizerie in in urma !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *