Colimator

Implicarea serviciilor secrete în alegeri: România este singura țară din lume cu alegeri militarizate pe timp de pace!

                              Noaptea generalilor În ziua unor […]

 

                            Noaptea generalilor

În ziua unor alegeri, la ora 18:30 m-au sunat din Sufragerie și mi-au spus: rezultatul de la ora 21:00 va fi 50,33%. Ținusem legătura cu Sufrageria toată ziua , știam ce fac, așa că l-am sunat și eu pe Dan Diaconescu la ora 19:00 și i-am spus rezultatul de la ora 21:00. La ora 21:00, Dan Diaconescu a fost singurul de pe planetă care și-a anunțat rezultatul, adică al meu, adică al Sufrageriei, adică al Softului.

Urmarea o știți: Eu m-am dus într-un târziu în noapte acasă, după ce am sărbătorit, m-am trezit dimineața, am dat drumul la televizor, și am văzut rezultatul: 50,33% din voturi, fără nici o zecimală abatere.

Anul acesta a fost pe față. Generalii, unii pe care-i cunosc, cum ar fi celebrul „ Ce faaaaaaci?” (Așa începeau conversațiile noastre la telefon, nu cu  „Bună ziua”, ci cu „Ce faaaaaci?”), s-au implicat direct, pe față, în alegeri.

Responsabilul acestor alegeri a fost domnul general-locotenent ing. Ionel Sorinel Vasilică (șeful STS). Domnul General Vasilica a fost stăpânul SOFTULUI. Deasupra, oameni de nădejde, domnul general Lucian Pahonțu (SPP) și domnul director Eduard Hellvig (SRI). 

Cum a ajuns, oficial, un general al unui serviciu secret să coordoneze alegerile, într-o așa-zisă Democrație? Printr-o Ordonanță de Urgență, Nr. 6 din 15 februarie 2019, publicată în Monitorul Oficial nr. 128 din 18 februarie 2019, prin care STS-ul era împuternicit să coordoneze o bună parte a procesului electoral. (Citiți AICI ordonanța de urgență nr. 6) Dacă aveți răbdare să citiți motivația lui Dăncilă, atunci când a dat ordonanța, vă faceți cruce. I-au scris-o direct Pahonțu și Helvigh.

Să revenim: La data aceea, doamna Viorica Vasilica Dăncilă fusese capturată de Statul Paralel, prin Lucian Pahonțu, ea fiind singura care acceptase un urmăritor de la SPP în coasta sa. Ba, mai mult și soțul ei la fel.

Domnul general Vasilică cu al său STS se subordonează în lumea asta unui singur om: Ați ghicit, lui Klaus Werner Iohannis, care l-a și numit și CSAT-ului. 

General-locotenent ing. Ionel Sorinel Vasilică, director STS.

Aceste alegeri au fost furate ca-n codru. La ordin, cu SOFTUL STS. La ordinul lui Iohannis. Am auzit pe mulți că ar trebui să facem ceva, să atacăm în Instanțe. Înainte de a vă răspunde, nu vă întrebați de ce PSD-ul lui Dăncilă nu face nimic? Mimarea unei comisii parlamentare, frecția cu spirt la piciorul de lemn, pentru că Parlamentul intră în vacanță și oricum nu are nici o atribuție.

PSD-ul nu face nimic pentru că Viorica Vasilica Dăncilă a știut că se va fura de când a dat OUG, la ordinul lui Pahonțu, tot atunci când i s-a spus că șeful direct al lui Pahonțu, Iohannis, îl va băga pe Dragnea în Pușcărie, iar ea va deveni mare șefă peste un PSD care moare. Furtul masiv de voturi s-a făcut cu știința și aprobarea Vioricăi Vasilica Dăncilă. De aceea PSD-ul nu spune nici „pâs”.

Acum, vă răspund: Nu se poate face nimic. Absolut nimic. Când un general coordonează procesul electoral, multe date intră sub incidența SECRETULUI DE STAT, ele nu pot fi desecretizate.
Adio!

După ce Viorica Dăncilă a dat OUG nr. 6, în România alegerile s-au MILITARIZAT. Suntem singura țară din lume care pe timp de pace face alegeri MILITARIZATE! În treacăt fie spus, am fost observator OSCE în 1997 în Albania, în timpul Războiului Civil, și nici măcar acolo alegerile nu erau MILITARIZATE. 

V-am spus demult că România a devenit o Dictatură Militară a Serviciilor sau Statului Paralel. Este pe față. Iar atunci când mai văd PSD-iștii lamentându-se că „s-a furat” la alegeri… Lăsați-o mai ușor, că președinta voastră, Viorica Vasilica Dăncilă a Militarizat alegerile prin OUG. Iar ea, așa cum am mai spus a acționat și acționează la ordin: ORDINUL GENERALILOR.

Generalii au trecut de la „Sufrageria lui Oprea”, unde se mai fereau, la aranjamente pe față: se implică direct și oficial în alegeri, stabilind cine pierde și cine câștigă! La fel ca în Justiție, Presă, Economie și în toată Societatea. 

Unii mai cred că România este Democrație și Stat de Drept. Și pe timpul lui Ceaușescu credeau unii că e Democrație. Nu e. România a devenit de mult, din 2009, poate mai de mult, o Dictatură Militară, condusă de Generali ai Serviciilor Secrete.

                                                                                                                   Gelu VIȘAN

Citiți și:

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat

 

5 Comments

 1. un mizantrop

  Abia acum vedeti ca avem alegeri militarizate?! Pai, daca SRI e-n toate (fara gluma, coordoneaza toate institutiile statului, pe care le-a infiltrat, de-aia sunt atat de multi, apoi mediul de afaceri e tot al lor, ca jucatori pe piatza si avertizori in acelasi timp, ca sa nu mai spunem de conducerile romanesti ale multinationalelor asigurate tot de ei), ba, prin protocoale au eludat Constitutia si conduc tzara pe fatza, in ultimii 15 ani, nu se cheama ca avem dictatura militara, SRI refuzand cu obstinatie civili(za)rea ca orice serviciu secret democratic?! Totul e militarizat, ati vazut vreun general miscat din loc de vreo actiune a societatii civile?! Si daca, la noi, societatea civila e structurata pe si de ONG-uri alimentate de stat, care lupta impotriva democratiei si pun talpi oricaror actiuni democratice civile, negand drepturile si libertatile individuale, dar aplauda orice manevra stalinista, aparand cu dintii si cu o armata de zombi cuceririle politice ale securitatii, se cheama ca suntem, in sfarsit o tzara de securisti, aia care n-au inca nici macar o colaborare sunt aspiranti (ca sa mananca si gura lor…), iar populimea adormita asteapta sa i se aplice noile legi anticoruptie, sau pleaca din tzara si se aneantizeaza, ca nici in categoria diasporei nu intra, ca nu se buluceste la ambasade…deci, nu exista…

 2. Dan Cristian Ionescu

  Sint curios sa stiu in ce calitate a participat dl Gelu Visan (lansat in politica de Radu Berceanu – sau Aron Bercovici, cum spun altii) in anul 1997 ca observator OSCE la alegerile din Albania – in calitate de pedagog la liceul “Traian Vuia” din Craiova condamnat la 3 ani inchisoare pentru violul savirsit in anul 1993 asupra unei minore si gratiat de Emil Constantinescu in anul 2000? Sau nenumaratele articole din presa aflate pe internet sint toate false? Si mai sint curios sa aflu rezultatul caror alegeri le-a comunicat din timp lui Dan Diaconescu, singurul de pe planeta care le-a anuntat la ora, 21, fix la inchiderea urnelor – ar parea sa fie alegerile din 2009, dar oare intr-adevar Dan Diaconescu a anuntat acest rezultat exact? asta nu-mi amintesc. In prezent dl. Gelu Visan (care pastra legatura toata ziua cu “Sufrageria”, cum o numeste) este unul dintre cei mai duri critici ai puterii si ai serviciilor Eu presimt ca de fapt cineva din servicii ii creaza o noua biografie si ii da noi sarcini.

 3. IQ100

  banc povestt de raposatu’ unchiu-miu…”cica in 1944 circula o vorba..dac intra rusii peste noi, ce sa facem, sa rezistam cum zice Antonescu, sau sa ne predam, cum ar zice politicienii si Mihai retardelul??raspuns..e ca fata in noaptea nuntii : cum e mama, mai bine, sa port chiloti, sau sa nu port chiloti?pai, fata mamii, cum vrei tu; si cu chilot si fara chiloti, tot te ph00te!”
  As si scarbiciile astea defecte..ce fara ordonanta, nu faceau acelasi lucru, adica sa execute ordinele primite de la Adevaratele Scarbicii Defecte, cele din Strainezia??

 4. IQ100

  mai, raspandacilor, tot pe asta cu violul o bagati??ca la DSK???
  Cat despre minore aflate pe al 16+, varsta consimtamantului, mai bine nu ati vorbi.
  Prin programele concertatede 1.sexualizare precoce si necenzurata 2.prostire 3.saracire 4.impunere a ‘valorilor” manelare
  societatea “democratica” arunca , statistic vorbind” fetele imature psihologic in viata ‘adulta.Pustanii colegi cu care mai fac si ele prostii , pe termen lung n-au nici o sansa in fata proxenetilor, “loverboy”-ilor, patronilor de baruri si “cluburi”, politicienilor si, sa avem pardon, unora dintre oamenii “Legii” care profita si /sau le racoleaza ca informatoare, sau “capcane umane” pt filme compromitatoare ( ma gandesc despre o pooliticiana blonda de la noi, acum in tari mai calde, nu tot asa se zicea ca a ..inceput??)…Vedeti numai cazurile ce ajung in presa.
  Presupunand ca vreo escapada “incorecta politic” chiar a avut loc, vinovatul initial nu este nici GV nici pustoaica (de cati ani o fi fost si ce viata sexuala o fi avut deja) ci grila de “valori” care impinge fetele tinere sa se “verifice” sexual, inainte de a o face socio profesional..

  • un mizantrop

   Aici avem mai multe probleme, in primul rand, eu stiam ca povestea s-a lamurit, una ca n-a fost viol, apoi nu era Gelu Visan asta, ca omul a dovedit cu acte (ca la Radio Erevan), apoi, ce, naiba, avem la cel mai inalt nivel un caz de pedofilie, ba si de abuz de putere si corupere de minori, ca Macron avea vreo 15 anisori cand s-a combinat cu profa care-i e nevasta…Dar, stai linistit ca se vor rezolva toate problemele de moralitate ale natiei si bineinteles incepem cu SRI, ca asta a descoperit hakereala chinezilor in spitale si au anuntat ca spitalele n-au antivirusi, ca nu se ocupa ei de mentenanta, asa ca useristo#ista Pintea le va da, pe protocol, mentenanta programelor (de parca nu securistii coordoneaza toate achizitiile de IT din institutii…) si sa vezi atunci ce vom afla din presa aservita, toate bolesnitele rusinoase, de nu vor mai scapa spre politica decat ciborgii si zombiotii, ca astia-s verificati si nu-i doare nici in cur…Apoi, daca scapa vreunul (tratat in strainatate, la privat si nu apare in bazele MS), vom avea Registrul cercetatilor de infractiuni sexuale, la liber, pe net….De cand a semnat Iohanis decretul, toata lumea aplauda, nimeni n-a remarcat sintagma – cercetati, nu condamnati), asa ca, daca ai vreun dusman politic, iti face ala plangere penala (nu pentru tradare, ca asta da bine la CV) ca ai vorbit cu-n minor si pana sa se dovedeasca ca era fi-tu, esti inscris in registru si te hartuieste Dide, sau Ceausescu pana borasti carabusi…Si repet, in vremea asta a disparut pedofilia din Codul Penal, nu se mai foloseste nici macar cuvantul viol, acum se spune – act sexual cu un minor – chiar daca minorul are 17 ani, sau doar doi, credeti ca judecatorul ala, care l-a considerat nepericulos pe nemernicul ala, e de capul lui?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.