Atitudini

Impostorul de la Cotroceni trebuie suspendat, altfel se alege praful de țară!

                                   Momentul zero Înainte […]

                                   Momentul zero

Înainte ca oligofrenul naţional să scrie comunicatul ăla prostesc şi înainte să-i asmută pe porcuroraşii lui Loazărică ar fi trebuit să pornească de la premisa că jandarmii aveau de-a face cu un miting NEAUTORIZAT. În mod normal, oriunde în lume unde se petrec asemenea evenimente se intervine în forţă pentru stoparea acelui eveniment. Nu contează că un miting e paşnic sau nu. În condiţiile în care se blochează neautorizat traficul, jandarmii sunt obligaţi să elibereze locaţia, iar în cazul în care cetăţenii nu se supun, se foloseşte forţa. Acestea-s regulile.

Există o excepţie: revoluţia. Atunci când e revoluţie, nici dracu nu mai respectă nicio regulă, întrucât ordinea constituţională nu mai există. E haos, fiecare face ce vrea, iar întreaga legislaţie e suspendată. De obicei se ajunge la vid de putere şi-apoi la o reclădire treptată a societăţii pe alte baze.

Aşadar acestea sunt cele două situaţii. În care dintre ele se află Plăvanul alături de şleahta sa din care mai fac parte Hellvig, Lăzărică etc.? În cazul în care ne aflăm în prima situaţie, înseamnă că cei amintiţi ar trebui să fie suspendaţi şi cercetaţi pentru încălcarea legislaţiei în vigoare. Nu poţi să nu respecţi legea. Pur şi simplu nu poţi face asta. Când mai eşti şi preşedinte de ţară şi nu te afli la prima încălcare a legii, suspendarea nu mai e o opţiune, ci o obligaţie din partea celorlalţi care se presupune că se consideră responsabili.

În cazul în care ne aflăm în a doua situaţie, adică în plină revoluţie aşa cum susţin vectorii de imagine ai grupului infracţional din statul subteran autohton, datoria le impune celor care susţin ordinea constituţională să-i suspende pe vinovaţi din funcţii şi să demareze cercetările pentru înaltă trădare.

După cum se observă, în oricare dintre situaţii, coaliţia aflată la guvernare trebuie să ia o decizie radicală. Altfel nu se poate deoarece înseamnă că se acceptă încălcarea legilor în vigoare, iar dacă asta e acceptabil cei care susţin că protejează Constituţia înseamnă că mint. Cale de mijloc nu mai există! E unul din acele momente în care cei care se consideră responsabili trebuie să pună piciorul în prag. Dacă o fac sunt eroi, altfel sunt nişte mămăligi bune de aruncat la gunoi.

Aşadar, oameni buni, vă rog să înţelegeţi că acesta e Mărăşeştiul României, poate ultima şansă care ni se oferă pentru reîntoarcerea la normalitate şi menţinerea statalităţii României. Acesta este momentul în care trebuie să spunem hotărâţi: „Pe-aici nu se trece!”. Aveţi puterea de-a face acest pas istoric? Dacă da, veţi avea întreg poporul în spate ca sprijin, dacă nu, mergeţi la puşcărie şi cu siguranţă nimeni nu vă va plânge de milă! Alegeţi ceea ce vreţi să fiţi: eroi sau cârpe! Cale de mijloc nu mai e.

                                                                                                                                     Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

 

2 Comments

 1. Claudia

  Suspendarea acestui om, ca sa nu-l numesc altfel, este IMPERATIVA. Tot astept o propunere, in acest sens, din partea celor in drept. Salvati Romania!
  Acum ori niciodata!

  • IANCU GHEORGHE

   Să ne fie clar, suspendarea nu o poate face actuala putere, fie și numai pentru faptul că-i cade bine „prestația„ unui Președinte ca Johannis și a unei opoziții de tot râsul, în calcul alegerilor viitoare. Asta pentru că oricare dintre părți, prea puțin le pasă de nevoia ca țara să fie bine guvernată. În privința bunei guvernări, Președintele Johannis, nici măcar că ar fi în stare, dar cu toate acestea este pentru o guvernare cât se poate de antiromânească.
   Această situație, ca STARE – LIMITĂ, ne obligă și ne îndreptățește pe noi ca cetățeni să îl ușuim pe Johannis de la Cotroceni, destul de pașnic, fără al mai lăsa să intre în palat și astfel să-l aducem în situația să-și dea demisia și o dată demis să ne reculegem și să ne alegem un Președinte get-beget, patriot, competent, care iubește România și pe români, curajos și vizionar, în stare și care să fie hotărât să aducă în țara noastră, Primăvara politică, care va face ca noi toți să trăim o stare generală de speranță și încredere, hotărâți să fim dominați de simțăminte, gânduri și fapte bune, care să facă posibilă Renașterea și Reconstrucția României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *