Lichele

Impostorul și bețivul de serviciu al Uniunii Europene face propagandă secesionistă și campanie electorală pentru celălat impostor, prietenul lui din „Hermannstadt”

  Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, declara în data de 7 mai 2019, cu două zile înaintea summitului de la Sibiu, […]

 

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, declara în data de 7 mai 2019, cu două zile înaintea summitului de la Sibiu, decis tot de el în anul 2017: „Am ales Sibiu, Hermannstadt, doar pentru motive strict luxemburgheze. Am vrut să pun punct acestei propagande istorice a germanilor, care spunea că saxonii au fost cei care au populat Transilvania. Este fals, a fost primul fake news din istorie. Luxemburghezii au fost primii. Când am fost în Transilvania, m-am întâlnit cu preşedintele român, Klaus Iohannis, prietenul meu care era atunci primarul Hermannstadtului, am putut vorbi în luxemburgheză. A fost un loc în Europa unde am fost înţeles imediat în luxemburgheză, la Sibiu. Aşa că am ales Sibiul.” („DIGI 24” – trompeta propagandistică a SRI-ului)

Deci, alcoolicul ăsta nu a fost în România, ci în Transilvania și s-a întâlnit cu primarul Hermannstadtului, nu cu cel al Sibiului! Și, cică, luxemburghezii au fost primii în Transilvania! Care istorie, ce daci și romani? Aiurea, a zis bețivul că luxemburghezii lui, nu săsălăii lui Merkel, au populat Transilvania, așa că e literă de lege, că doar drojdierul e mare căcănar-șef pe la UE, a fost pus de globaliștii iudeo-masoni ca ditamai președintele Comisiei Europene din 2014. Hai sictir, muscă bețivă!

Jean-Claude Juncker, cu un pantof maro și altul negru, a molipsit UE cu „sciatica” lui cronică. Noi, românii, îi spunem alcoolism.

Încă din luna septembrie a anului 2017,  Junker luase decizia și anunțase organizarea unui summit UE la Sibiu, imediat după Brexit: „Juncker i-a îndemnat miercuri – la Strasbourg, în discursul despre «starea Uniunii» – pe liderii europeni să se reunească în oraşul Sibiu, la aproximativ 280 de kilometri nord-vest de capitala română, Bucureştiul, pe 30 martie 2019. Marea Britanie ar urma să iasă din Uniune cu o zi înainte.” (https://stirileprotv.ro/stiri/international/juncker-anunta-organizarea-unui-summit-ue-la-sibiu-pe-30-martie-imediat-dupa-brexit.html)

Jean-Claude Juncker și Klaus Iohannis.

Iată ce spunea atunci Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene și agent electoral iohannhist despre „parastasul” Brexit din anul 2019 – an electoral pentru Klaus Werner Iohannis: „Dorința mea este ca acest summit să fie ținut în frumosul oraș vechi Sibiu sau Hermannstadt, așa cum îl știu eu.” Manipulatorul post evreiesc Pro TV a tăiat, atunci când a prezentat știrea, partea cu „Hermannstadt, așa cum îl știu eu”. De unde știe boșorogul sterp, la fel ca Iohannis și Merkel, de Hermannstadt? De la Iohannis, fiindcă Juncker era premierul Luxemburgului în anul 2007, când Sibiu a fost capitală culturală europeană împreună cu orașul Luxemburg și cei doi s-au tot vizitat reciproc tot anul respectiv, amândoi fiind servitori devotați ai globalismului iudeo-masonic. Klaus Werner Iohannis, care în anul 2017 a numit Sibiul ca fiind capitala sașilor, în cuvântarea de la sărbătoarea anuală a acestora, a promovat permanent în străinătate denumirea germană Hermannstadt, în total dispreț față de români și de numele oficial al orașului. Da’ de ce Hermannstadt în germană? E mai „cool” să-i spunem în engleză „Hermannshit”, că doar suntem „parteneri strategici” cu americanii…

Se promovează insistent denumirea Hermannstadt în locul numelui românesc Sibiu, care a devenit oficial începând cu anul 1919, după Marea Unire din 1 Decembrie 1918. Numele Hermannstad reprezintă nostalgia după vremurile când Ardealul era parte a Austro-Ungariei! Este și acesta un pas spre secesionismul dorit de unguri, sași și unii români trădători (reamintesc acest articol, care chiar merită citit: Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României), dezintegrarea României fiind susținută și de Germania, care a dezmembrat Iugoslavia și Cehoslovacia conform vechiului dicton latin „Divide et impera” („Dezbină și stăpânește”). Acest plan, de rupere a Transilvaniei de România, este menționat în întelegerea germano-rusă de împărțire a sferelor de influență în Europa, după căderea Cortinei de Fier, dintre Helmut Kohl și Mihail Gorbaciov! Klaus Werner Iohannis este și el o piesă de joc pe această tablă de șah a marilor puteri: Klaus Iohannis instalat guvernator peste colonie pentru aplicarea înțelegerii germano-ruse din anul 1990?

După ce sașii le-au luat românilor cu japca imobilele în care aveau locuințele, liceele, școlile, grădinițele, Filarmonica și un cămin de bătrâni (declarând FDGR-ul succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German și primarul Iohannis retrocedând imobilele solicitantului, adică președintelui Iohannis de la FDGR), drept recunoștință că au fost jefuiți și ca o slugărnicie suplimentară, sibienii au „botezat” echipa de fotbal cu denumirea „Hermannstadt”, numele săsesc al orașului.

Sibiul se numea Hermannstadt în întunecatul Ev Mediu, când românii nu aveau dreptul să intre în „burg” – cum numesc orașul slugarnicii scribălăi locali, musai germanofili – decât la târguri și contra unei taxe, înnoptatul în interiorul zidurilor cetății fiindu-le interzis cu desăvârșire! Aceiași lachei, mânuitori de condei, vând gogoși despre cultura și umanismul baronlui sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului. Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafodul amplasat în Großer Ring / Piața Mare erau români condamnați pentru „crima” de a înnopta în cetate sau refuzul de a merge pe „Calea vacii”, adică prin glodul de pe străzi, trotuarele fiind rezervate sașilor. Sub stăpânirea „umanistului” baron Samuel Brukenthal a avut loc și barbara ucidere, care a îngrozit Europa, a liderilor țăranilor români răsculați de prea mult bine austro-ungaro-săsesc, Horea și Cloșca, pe eșafodul construit la Alba Iulia de această dată.

Cât de mult ne-au iubit sașii de-a lungul zbuciumatei istorii a Transilvaniei, citiți aici un text scris de marele patriot român Vasile Stoica din Avrigul Sibiului, un ardelean care a fugit din imperiul austro-ungar ca să lupte cu arma în mână alături de frații români pentru Marea Unire: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric. Ca răsplată pentru atrocitățile săsești asupra românilor ardeleni, acum presa obedientă sasului de la Cotroceni le cântă ode de slavă acestor imigranți ai Evului Mediu, iar denumirile românești sunt înlocuite cu altele germane. Este bine să nu semănăm discordie între etnii, dar nici nu avem voie să uităm ceea ce s-a întâmplat în trecut, fiindcă atunci vom fi obligați să permitem istoriei să se repete. Este anormal și degradant să te umilești, lingușind și ridicând sașii în slăvi, după ce strămoșii tăi au fost uciși, exploatați și batjocoriți de către neamul lor!

Copăcel, ușor cu „sciatica” pe scări!

Klaus Werner IohannisJean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene și cancelarul Angela Merkel (toți trei germani, dar din țări diferite) nu au copii. Sunt sterpi, fără urmași, „roboții” ideali ai globalismului, total indiferenți de viitorul omenirii. Pare că însuși sistemul îi selectează și după criteriul infertilității, ca să aibă certitudinea nepăsării pentru viitorul generațiilor următoare. După ei, potopul!

                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. Cobzaru Ionel

    Interesant articol. Stau si ma gandesc in felul urmator:Comunistii au strambat istoria neamului nostru ca sa le iasa lor bine politica de comunizare, altii de diferite etnii ne ciobesc istoria ca ei sa fie deasupra…. si ma intreb… SE VA PREDA VREODATA IN SCOALA ROMANEASCA ISTORIA REALA, CU BUNE SI CU RELE, CA SA NU MAI CREDEM CA NISTE PROSTI CA SASII NE-AU FOST FRATI CA HERMANSTAD E NUMELE BUN AL SIBIULUI CA BRUKENTAL A FOST UN MARE IUBITOR DE ROMANI???… PE MINE M-A IMPRESIONAT CONTINUTUL ACESTUI ARTICOL SI INTELEG CA UNII FAC UN FEL DE ANESTEZIE A ROMANIEI SPRE A O SPARGE IN BUCATI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *