Puncte de vedere

Impostura politrucilor

                    Îl las pe dl. Marinescu să dea un titlu… Sînt […]
                    Îl las pe dl. Marinescu să dea un titlu…

Sînt mîndru de faptul că în această lună președintele nostru mi s-a adresat în mod direct, afectuos, îmi place să consider personal, chiar de două ori.

În seara de 2 dec. 2019, de la Palatul Cotroceni mi s-a adresat în mod direct, începînd cu „Dragi români”.

Azi (16 dec. 2019), în  Parlament, președintele mi s-a adresat din nou în mod direct începînd tot cu „Dragi români”. Apoi, ca de obicei, a luat-o iarăși razna peste arătură. A omagiat victimele revoluției, a vorbit despre idealurile pentru care aceștia au înfruntat moartea, iar unii au și primit-o. Știe el care au fost aceste idealuri? A trăit acele zile în Sibiu, oraș greu încercat. Ce a făcut el pe cînd eu „zburdam” printre gloanțe? Probabil dădea meditații.

Klaus Iohannis a batjocorit din nou jertfele eroilor din decembrie 1989 și pentru asta a primit aplauze frenetice. Dar cine să vadă adevărul? Puiul de dac Ludovic? Partenera lui de joacă și de guvernare, școlită la Moscova, dar proastă ca noaptea? „Românii” din USR?

                                                                        *

Nu mai am putere de texte ample, îmi dau seama foarte bine că scriu tot mai prost, că uit multe dintre lucrurile propuse, că fac greșeli. Acesta este unul din multele motive pentru care după Anul Nou renunț să mai scriu articole și o să mă concentrez doar asupra cărții religioase pe care o consider menirea pentru care mai trăiesc – „Despre vremurile din urmă”.

În aceste ultime două săptămîni o să scriu scurte comentarii, adăugate unele peste altele să iasă de un articol, comentarii poate dezlînate. Dar mai aveți răbdare, doar jumătate de lună.

                                                                    *

Am apreciat întotdeauna comentariile d-nei. Luminița Arhire. Dar am ajuns acum la un punct mai mult decît divergent.

https://www.justitiarul.ro/un-decret-pentru-linistea-dumneavoastra-onorata-diaspora/

D-na Arhire îi scrie președintelui Iohannis: „Retragerea ordinului «Steaua României», conferit în 2002 domnului premier Adrian Năstase de către președintele Ion Iliescu, este o decizie odioasă, din punctul meu de vedere. Este una dintre acele decizii care mă fac să-mi fie rușine că ocupați astăzi poziția pe care o ocupați. Așa cum îmi e jenă că electoratul român v-a oferit prilejul acestei revărsări de umori, că v-a dat puterea iar dumneavoastră o folosiți josnic, trivial, pentru a vă război cu statuile.

Sunt convinsă că posteritatea vă va așeza, atât pe dumneavoastră cât și pe domnul Adrian Năstase, pe locurile meritate. Și mă gândesc că ar trebui să vă preocupe posteritatea… căci, spre deosebire de adulatorii dumneavoastră naivi, ea este cu-adevărat greu de păcălit.

Prima problemă este faptul ca d-na Arhire îl urăște în mod evident pe Iohannis. Eu nu urăsc pe nimeni. Este adevărat, pentru binele României și al omenirii, îmi doresc ca satana să își ia în împărăția lui subterană cît mai repede pe oamenii lui. Dar îmi doresc asta nu cu ură, ci spre binele României și al omenirii.

Mîntuitorul ne-a învățat să iertăm de 70 de ori cite 7 (Matei 18. 21-22), asta înseamnă de 490 de ori. Eu nu mai iert.

Flăcăi creștini, fecioare creștine, haștagiști/e și tefeliști/e, voi credeți că eu sînt chiar atît de tîmpit?   Cît să mai iert? Puteam să fiu ucis fiindcă am ieșit în stradă pentru un ideal, cu totul altul decît cel urmărit de păpușari. Ați apucat să citiți ultimele versete din Evanghelii? Nu cred, că nu aveau poze porno. În ultima sa noapte, Mîntuitorul și-a trimis cei mai de încredere ucenici ( Petru și frații Ioan și Iacov Zevedeu) să caute arme. Așa este că nu știați? Așa este că nu înțelegeți de ce? Vă las în neștiința voastră, oricum nu sînteți în stare să înțelegeți nimic. Eu deja am iertat de mai mult de 490 de ori, ajunge!

A doua problemă este legată de d-na Arhire. Respect opiniile politice ale oricui, dar cînd un admirator al PSD transformă cel MAI MARE TRĂDĂTOR DE ȚARĂ în erou, sar în sus! Scriu, doar cîteva gînduri.

Adrian Năstase a fost unul dintre primii mari mafioți ai României. A fost condamnat pentru niște nimicuri, nimeni nu a cercetat marile lui acte de corupție (dar asta, la noi, este o regulă – politicienii sînt condamnați doar pentru găinării).

A interzis, sub sancțiunea închisorii, cultul eroilor patriei și al celor care spun adevărul.

A organizat nenorocitul de referendum (nu comentez acum acuzațiile de falsificare) prin care am renunțat la suveranitate.

L-a trimis la Bruxelles pe ineptul Vasile Pușcas care, stînd în genunchi (am auzit că și la Bruxelles se pratică relațiile homosexuale de toate felurile), a „negociat” acceptînd tot ce ni s-a impus, ceea ce Polonia și Ungaria nu au acceptat.

Ne-a băgat fără referendum în NATO.

El este cel care a ințiat distrugerea finală a economiei românești – a vîndut aproape gratis partenerilor strategici cele mai importante obiective economice care ne rămăseseră. Nu vă lăsați păcăliți, a vîndut Sidex Galați indianului Mittal la preț de doi bani (la valoarea unei garsoniere) fiindcă așa îi ceruse prietenul lui, Tony Blair, care îi era dator indianului pentru ultrageneroasele donații electorale. Nu vă lăsați păcăliți, nu a vîndut ALRO Slatina unui rus, ci unui evreu rus. Nu vă lăsați păcăliți de faptul că a vîndut cinci mari uzine siderurgice din România, care apoi au fost falimentate, unor ruși – erau evrei ruși, care apoi au fugit din Rusia în Elveția.

Șpaga de 10 mil. (nu mai știu ce, dolari? euro? lire sterline?)  pentru cumpărarea celor două fregate date la reformă, despre care presa britanică a scris pe larg pînă cînd s-a pus batista pe țambal, nu se știe cine a luat-o.  A apărut teza că Gabi Oprea – mă îndoiesc, este prea tîmpit. Mă bate gîndul că a luat-o Adi, prietenul mafioților Tony Blair și Silvio Berlusconi.

Mai sînt multe de spus, dar nu mai am putere. De acum încolo, nu voi mai citi articolele d-nei. Luminița Arhire.

                                                            *

Datorită slugărniciei post-decembriste, ne-am pierdut demnitatea dar și dreptul de a numi (sau a ține)  în funcții oameni potriviți.

Fac un colaj din texte mai vechi, nepublicate:

Am scris în textul precedent despre faptul cum un oficial NATO ne-a impus să destituim un șef de serviciu secret care ocupa la noi postul echivalent la ei cu șeful CIA (n.a.: era vorba de Mihai Caraman) – și noi am acceptat.

În anul 2013 Lucian Bolcaș (prieten al meu) a fost propus judecător la Curtea Constituțională. Era un jurist eminent, spre deosebire de destui boi și vaci care ocupă nemeritat această poziție. A sărit în sus Joint-ul! – cum să fie judecător constituțional Bolcaș, care a fost membru PRM, adică al unui partid antisemit? PSD-ul (unde trecuse Lucian după ce Vadim l-a exclus) a retras propunerea.

            Măi oameni buni, voi vă dați seama cum alții hotărăsc nu numai președintele țării, dar ne controlează  și în ce privește celelalte numiri, minore?

Am fost criticat prin comentarii pe diferite site-uri care au preluat articolul meu prin care, cu multă tristețe, declaram că țara mea este curva proastă a Europei. Îi întreb pe criticii mei, România nu este proastă, sau nu este curvă? Mă întreb dacă nu cumva acești critici sînt plătiți să ia atitudine. Prea mulți patrioți anonimi! M-am săturat de ei! Și de fapt, dacă stau să mă gîndesc, sîntem o curvă mult mai proastă, pentru serviciile pe care le prestăm cu drag, nu numai că nu noi sîntem plătiți, ci tot noi plătim!

Completez acum cu alte trei exemple proaspete de prostituție.

Principalul aliat strategic nu a vrut să fie schimbată din funcția de ministru al justiției  Ana Birchall. Și a reușit, pînă cînd a fost schimbat întregul guvern.

Toată lumea „democrată și anticoruptă” a cerut desființarea SIIJ – nu știu dacă în istoria neagră a UE a mai existat un astfel de caz. De ce? Corupția și subordonarea politică a justiției sînt marea racilă a României. Dar judecătorii români lucrează în favoarea companiilor străine, împotriva românilor,  și atunci, cum să fie ei cercetați? Vă mirați că Iohannis invocă votul magistraților infractori împotriva unei instituții care se ocupă cu cercetarea lor?

O măsură pe care eu am considerat-o absolut necesară, este contestată de Comisia de la Veneția, de GRECO, de CE! O mai contestă tefeliștii și nașul Pantelică, atunci cînd se îmbată. Apărătorii mafiei suprastatale europene (cei care pentru liniștea lor, au ales-o pe Laura Codruța Koveși ca în tîmpenia și supușenia ei să le apere interesele) au ordonat desființarea secției.

Avem și noi dreptul la un comisar european.  Că văcuța Vasilica a făcut o propunere nepotrivită, este una. Că văcuța Ursula a refuzat nemotivat altă propunere, este altceva. Că ne-a impus o femeie pe post de comisar european, iar este altceva. Europa ne încalcă din nou independența și suveranitatea.

Am mai scris despre văcuța care conduce azi continentul și care prin căsătorie a obținut un titlu nobiliar, iar prin donațiile generoase ale soțului miliardar către Angela Merkel a devenit ministreasa apărării în Germania. A făcut două facultăți, absolut diferite una de alta (medicină și economie), a născut 7 copii, nu a muncit nimic – dar în virtutea egalității de șanse și de gen, fără nici o experiență în afară de conceperea copiilor, conduce Europa.

Nu vi se pare un șablon deja cunoscut și la noi, care este în „trendul” european? Cum politicienele aflate “pe val” fac facultate după facultate, studii de specializare (obligatoriu și în domeniul apărării și securității naționale) iar cînd vine timpul să mai și muncească, se duc să muncească în parlament sau în guvern? Neavînd șansa unui soț nobil și miliardar, se răscrăcesc pentru a avansa pe plan politic. Nu știu de ce, dar mă duce gîndul la proasta zilei, Raluca Turcan.

                                                                        *

În prezent, ministru de externe al României este (din nou) Bogdan Lucian Aurescu. Nu vreau să fiu considerat antisemit (cum mă acuză chiar un foarte bun prieten), dar am și eu o curiozitate: cum se numeau bunicii lui?

Am căutat peste tot ce aș putea găsi despre numele Aurescu în România (nume total neuzual la români) – tot ce am gasit, a fost în ultima editie (2015) a cărții „România ca o pradă” a d-lui gen. Radu Theodoru (pag. 246) unde întîlnim pseudonimul N. Aurescu folosit de ziaristul evreu  Goldner Nathan.

După renunțarea la tron a necoptului, lașului și trădătorului rege Mihai, politica externă a României a fost preluată de evrei: evreica Ana Pauker (Hanna Rabinsohn, 30 dec. 1947-1952) urmată de evreul Simion Bughici (Simon David, 1952-1955).

Ana Pauker l-a adus în ministerul de externe în funcția de director pe evreul Eduard Mezincescu (Mezinger), cel care la 23 mai 1948 a predat pe bază de „proces-verbal” către URSS Insula Șerpilor (după 1990, trecut de 80 de ani, a înființat Partidul Democrat al Muncii, pe care l-a reprezentat în CPUN – partid, evident, „democrat”.

După epurarea elementelor sioniste, România a avut parte de miniștri de externe competenți, patrioți, demni, inteligenți – dau cîteva nume: Grigore Preoteasa (mort în accident de avion – fiica lui, Ilinca, o fată drăguță, isteață, plină de bun simț și fără aere de vedetă, a fost prima soție a lui Adrian Năstase; căsătoria lor a durat cam un an, nu știu de ce au divorțat, poate că Adi a considerat că decît fiica unui ministru mort prinde mai bine fiica unui ministru viu), Ion Gheorghe Maurer, Corneliu Mănescu (am eu o bănuială, pe care însă nu o mai poate confirma decît Adi; eu cred că a tînjit să se însoare cu Alexandra, fiica lui Mănescu, dar nu a reușit, și atunci s-a căsătorit cu fiica ministrului agriculturii), George Macovescu, Ștefan Andrei.

Bogdan Aurescu este lăudat pentru faptul că a reușit la Curtea de la Haga să obțină aproape 80 % din zona în dispută din jurul insulei Șerpilor. Asta este victorie? Victoria adevărată ar fi însemnat recunoașterea internațională a faptului că insula a fost răpită României, în afara oricărui tratat (ca și Ținutul Herței).

Gata, pauză.

                                                                                            Dan Cristian IONESCU

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.