Sănătate

Impunerea purtării măștilor, chipurile pentru reducerea contaminării cu Covid 19, este o crimă împotriva Umanității și un abuz împotriva copiilor

  Doamna doctor Margarite Griesz-Brisson, doctor în medicină,  este consultant neurolog și neurofiziolog cu doctorat în farmacologie, cu interes deosebit […]

 

Doamna doctor Margarite Griesz-Brisson, doctor în medicină,  este consultant neurolog și neurofiziolog cu doctorat în farmacologie, cu interes deosebit în neurotoxicologie, medicină ecologică, neuroregenerare și neuroloplasticitate. Iată ce are de spus despre măști și efectele lor asupra creierului nostru:

“Respirația aerului nostru expirat va crea fără îndoială o deficiență de oxigen și un aflux de dioxid de carbon. Știm că creierul uman este foarte sensibil la lipsirea de oxigen. Există celule nervoase de exemplu în hipocampus, care nu pot supraviețui mai mult de 3 minute fără oxigen. Simptomele acute de avertizare sunt durerile de cap, somnolență, amețeli, probleme de concentrare, încetinirea timpului de reacție – reacțiile sistemului cognitiv.

Cu toate acestea, atunci când ai deprivare cronică de oxigen, toate simptomele respective dispar, pentru că te obișnuiești. Dar eficiența ta va fi afectată și deprivarea de oxigen din creierul tău continuă să progreseze.

Știm că bolile neurodegenerative durează ani până la zeci de ani pentru a se dezvolta. Dacă astăzi îți uiți numărul de telefon, degradarea creierului tău a început deja cu 20 sau 30 ani în urmă.

În timp ce te gândești că te-ai obișnuit să porți masca și să respiri propriul aer expirat, procesele degenerative din creierul tău se amplifică pe măsură ce deprivarea de oxigen continuă.

A doua problemă este că celulele nervoase din creierul tău nu sunt capabile să se dividă. Deci, în cazul în care guvernele noastre ne vor permite “cu generozitate”, în câteva luni, să renunțăm la măști și să revenim la oxigenul respirat liber, celulele nervoase pierdute nu vor mai fi regenerate. Ce s-a dus s-a dus.

[..] Nu port mască, am nevoie de creierul meu să gândească. Vreau să am capul limpede când am de-a face cu pacienții mei, și să nu am anestezie indusă de dioxid de carbon.

[..] Nu există scutire medicală nefondată de la măștile de față, deoarece privarea de oxigen este periculoasă pentru fiecare creier. Trebuie să fie decizia liberă a fiecărei ființe umane dacă vrea să poarte o mască absolut ineficientă pentru a se proteja de un virus.

Pentru copii și adolescenți, măștile sunt un nu-nu absolut. Copiii și adolescenții au un sistem imunitar extrem de activ și adaptiv și au nevoie de o interacțiune constantă cu microbiomul Pământului. Creierul lor este, de asemenea, incredibil de activ, deoarece are atât de multe de învățat. Creierul copilului, sau creierul tineretului este însetat de oxigen. Cu cât organul este mai activ metabolic, cu atât necesită mai mult oxigen. La copii și adolescenți, fiecare organ este activ metabolic.

Să privezi creierul unui copil sau al unui adolescent de oxigen sau să-l restricționezi în orice fel, nu este doar periculos pentru sănătatea lor, ci este absolut criminal. Deficiența de oxigen inhibă dezvoltarea creierului, iar daunele care au avut loc nu pot fi recuperate.

Copilul are nevoie de creier pentru a invata, iar creierul are nevoie de oxigen pentru a functiona. Nu avem nevoie de un studiu clinic pentru asta. Aceasta este fiziologie simplă, incontestabilă. Deficiența de oxigen indusă conștient și intenționat este un pericol absolut și deliberat pentru sănătate și o contraindicație medicală absolută.

O contraindicație medicală absolută în medicină înseamnă că acest medicament, această terapie, această metodă sau măsură nu trebuie utilizat – nu are voie să fie utilizat. Pentru a constrânge prin forță o întreagă populație să utilizeze o contraindicație medicală absolută, trebuie să existe motive clare și serioase, iar motivele trebuie prezentate organismelor competente interdisciplinare și independente pentru a fi verificate și autorizate.

Când în zece ani, demența va crește exponențial, iar generațiile tinere nu și vor fi putut atinge potențialul dat de Dumnezeu, nu va ajuta să spunem ′′nu am fi avut nevoie de măști“.

[..] Cum poate un medic veterinar, un distribuitor de software, un om de afaceri, un producător de mașini electrice și un fizician să decidă chestiuni legate de sănătatea întregii populații? Vă rog dragi colegi, toți trebuie să ne trezim.

Eu știu cât de dăunătoare este deprivarea oxigenului pentru creier, cardiologul o știe pentru inimă, pneumologul o știe pentru plămâni. Deprivarea de oxigen dăunează fiecărui organ.

Unde sunt departamentele noastre de sănătate, societățile noastre de asigurări de de sănătate, asociațiile noastre medicale? Ar fi fost datoria lor să fie vehemente împotriva carantinării și să o fi oprit, să o fi oprit de la bun început.

De ce consiliile medicale pedepsesc medicii care dau oamenilor scutiri? Chiar trebuie ca persoana sau medicul să dovedească că deprivarea de oxigen dăunează oamenilor? Ce fel de medicină reprezintă doctorii și asociațiile noastre medicale?

Cine este responsabil pentru această crimă? Cei care vor să o aplice? Cei care lasă să se întâmple și joacă în strună, sau cei care nu împiedică asta?

[..] Nu este vorba despre măști, nu este vorba despre viruși, cu siguranță nu este vorba despre sănătatea ta. Este vorba despre mult mai mult. Eu nu particip. Nu mi-e frică.

[..] Se observă, deja ne iau aerul să respirăm.

Imperativul momentului este responsabilitatea personală.

Noi suntem responsabili pentru ceea ce gândim, nu mass-media.

Noi suntem responsabili pentru ceea ce facem, nu superiorii noștri.

Noi suntem responsabili de sănătatea noastră, nu Organizația Mondială a Sănătății.

Și noi suntem responsabili pentru ce se întâmplă în țara noastră, nu guvernul.”

                                                                     Sursa : GlobalResearch

 

1 Comment

  1. alex

    Ultima propozitie spune marele adevar: noi suntem responsabili pentru tot ce se intampla in tara noastra! Romanii nostri aud?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.