Atitudini

Împușcăm virusul?

  Vă avertizez că azi s-ar putea să nu vă placă textul meu. Îl scriu într-un moment de supărare maximă, […]

 

Vă avertizez că azi s-ar putea să nu vă placă textul meu. Îl scriu într-un moment de supărare maximă, care are la bază două motive, unul dintre le fiind acela că situația asta nenorocită nu îmi permite să fiu acolo unde ar trebui și ar trebui să fiu.

Privită din afară situația din România este una tragică, cu niște guvernanți care au creat o situație pentru a poza în salvatorii neamului, imagine la adăpostul căreia încearcă să își facă liniștiți șmenurile.

Habarniștii ăștia perverși, șmenari și oportuniști au gestionat atât de prost situația încât ne fac prizonieri în propria țară, ori exilați:

Mie chestiunea asta cu armata pe străzi mi se pare maximul penibilului. Înarmați până în dinți, echpați doar de fațadă Iohannis, Vela, Orban, Ciucă i-au scos pe amărâții ăstia să tremure pe la clădirile guvernamentale, în câteva vehicule, majoritatea prin București și prin principalele orașe, neștiind foarte bine care e rostul acestei măsuri.

Trebuie să împuște virusul? Trebuie să intimideze populația? Trebuie să execute bătrânii care încalcă consemnul „stai acasă”? Sunt revolte împotriva instituțiilor statului? I-au furat cetățenii revoltați cascheta polițistului? De ce avem nevoie de această defilare răsfirată, de tehnică de luptă și de niște soldați în peisaj? E doar o mascarada ieftină menită a masca impotența guvernului. Pe străzi nu ar fi trebuit armata. Străzile ar fi trebuit spălate cu cloramină spre exemplu, nu călcate de niște vehicule kaki obosite și o mână de oameni în uniformă, care execută un ordin cretin.

Aș fi înțeles dacă, prin „a scote armata”, apăreau pe străzi diviziile sanitare ale armatei române, care să încerce să pună ordine în haosul provocat de năpastă, adică acolo unde subspecia asta penelisto – iohanisto-oportunistă pare incapabilă să facă și altceva decât tâmpenii și să producă vorbe. Aș fi înțeles dacă apăreau pe străzi, spitalele de campanie, bucătăriile de campanie, iar soldații să distribuie o strachină de mâncare caldă categoriilor vulnerabile, respectiv pensionarilor neajutorați ori celor fără adăpost. Dar care divizii sanitare? Dar care bucătării de campanie?

Nu frate, ratații au ales să servească neamului o butaforie ieftină. Și vă întreb: Care armată a scos-o Iohannis pe străzi? Asta e vajnica armată română? Astea câteva taburi obosite și vehicule militare, care și ce ar trebui să facă? Luați puțină distanță și priviți tabloul de ansamblu.

Pare a fi ultimul act al dispariției noastre ca națiune! Noi nu mai părem a fi o nație. Ne-au făcut ăștia doar o mână de „diasporezi”, care așteaptă să treacă urgia și să ne întoarcem să spălăm bătrâna Europă la cur, pentru câțiva euro aruncați ca la milogi!

                                                                                                                           Gogu Orlando

 

8 Comments

 1. Matei

  In ansamblu daca privesti situatia de la inceput arata cam asa . 1 se declara stare de urgenta cica pentru a cumpara echipament militar pentru spitale masti dezinfectante aparate de respirat teste .rezultat 0 la tv se difuzeaza ca spitalele nu au nimic 2 se instituie ordonata ca nu ai voie sa iesi noaptea .3 la fel urmeaza ca si ziua nu mai ai voie normal decat cu biletel de voie .4 se scoate armata pe strazi poate sa sperie virusul sau sa intimideze populatia.5 se anunta testarea tuturor bucurestenilor din csa in casa au cumparat deja 2 milioane de teste deci sa presupunem ca jumatate din bucuresteni vor fi pozitivi ce va urma izolarea lor in centre speciale de tratament pe termen nedefinit considerandui asemenea unor bombe biologice si poate urmeaza testarea tuturor si vaccinarea in masa sub amenintarea armei ?

  • IQ100

   6.Se imbolnavesc jandarmii, medicii find deja bolnavi
   7.un penelist care a indraznit sa colaboreze cu o pesedista care a colaborat cu China este matrasit
   8.In opinia mea,se vor imbolnavi si cadre miltare

   Logic eu zic ca e sabotaj cu acte in regula.Nu de la geniile care ne administreaza , ci de la Maleficii care le-au dat brici…, pardon, butoanele.

  • Marga

   In urma cu 30 de ani am facut o dubla pneumonie atât de grava incat puteam sa mor din cauza unui medic care mi-a dat tratament gresit. A urmat inca 10 ani de boala f.grava si virusi de care nu puteam scapa mai ales intrucat dupa ce-am fost la 28 de medici specialisti toti mi-au dat diagnostice diferite si mi-au zis ca sigur nu mai scap..apoi am inteles ce este medicina alopata si m-am apucat singur de studii serioase insa eu nu am urmarit simptomele ci cauze si tratamente100% am realizat ca de fapt medicina predata in facultați e practic doar o umbrelă MARE sub care se fac bani fara vindecari concrete. Bineinteles ca am aflat solutia de vindecare si in plus mi-am tratat TOATE afectiunile incurabile.Asadar daca mai e cineva ce crede ca acest virus e de neinvins si e nevoie de miliarde..va spun sigur ca nu intelege chiar nimic. Dealtfel leacul Covid exista DEJA insa e inutil sa va spun ca daca nu vine de la vre-un “expert”nimeni n-o sa-l bage in seama ci o sa-l bage la bulău sau o sa-l sinucidă.Vaccinul si nici testarea NU e solutia! Pana testezi se reinfecteaza altii. Virusul asta va dispare exact dupa ce-si face norma. Asadar problema nu e virusul ci PROSTIA UMANA

 2. CraiDeSeara

  Le este frică de revoluție?!?!

  • gigimutu

   cred ca DA!!!

 3. gigimutu

  felicitari Gogule pentru articol, ai dreptate 100%!!!

 4. Barbus Calin

  As fi de acord cu autorul articolului dar când populația este indisciplinata, nu respectă masurile de autoizolare și carantină….. Ce masuri ei ca să nu se răspândească virusul??? Vreți sa ajungem ca italienii, spaniolii? Și ei au scos târziu armata în stradă pentru a stopa deplasarea aiurea a populatiei. În România contaminarea a fost făcută de către persoanele care au intrat in țară și nu au respectat masurile de carantină și autoizolare. Și este greșit când militarii sunt scoși în stradă fără armament pentru ca este singura procedură prin care se pot apăra în cazul unei agresiuni fizice din partea celor care devin violenți.

 5. i C

  Total adevarat!!!! O adunatura de nenorociti si handicapati care au preluat conducerea tarii doar pentru a o nenoroci,conduși din exteriorul tarii (UE,USA si multi altii),daca nu-i împusca cineva pe astia mai repede nu mai iesim in veci din rahatul asta de democratie prost înteleasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *