Colimator

În curând supraveghere totală după modelul german! Asta vă pregătește Iohannis împreună cu guvernul lui și serviciile secrete

  Certificat de imunitate: Merkel este acum în stadiul final al supravegherii totale! Criza coronavirusului devine din ce în ce […]

 

Certificat de imunitate: Merkel este acum în stadiul final al supravegherii totale!

Criza coronavirusului devine din ce în ce mai mult un mijloc de a atinge puterea absolută. Răspândirea fricii, monitorizarea, stigmatizarea și denunțarea – drepturile libertății sunt reduse în continuare într-un grad fără precedent în Germania. Cu cardul de imunitate, Angela Merkel va stabili acum starea totală de supraveghere. Guvernul federal al cancelarului Angela Merkel (CDU) se bazează acum pe soluțiile chineze.

Vrea să introducă un card de imunitate coronavirus. Sună frumos și pozitiv, dar este o altă limitare incredibilă a drepturilor de libertate într-un stat constituțional democratic. Convalescenții de Corona ar trebui să primească drepturi speciale, conform planului. Condiția prealabilă este dovada că nu sunt contagioși. În acest scop, va fi utilizată o nouă carte de identitate federală. Proiectul a fost decis în tăcere și în mare parte, neobservat. Miercurea trecută, aceasta s-a decis în cabinetul federal al lui Merkel. Condiția prealabilă pentru introducerea unui astfel de document este că există dovezi științifice că oamenii nu pot fi infectați din nou, după ce au avut o boală de tip coronavirus, a asigurat ministrul federal al sănătății, Jens Spahn (CDU).

Acest lucru nu este deocamdată disponibil. Prin urmare, legea este încă un „regulament de precauție”. Dar dacă determinarea prin lege a imunității reușește, există „șansa” ca cetățenii să poată desfășura anumite activități „fără griji”, a anunțat Spahn. Se presupune că această lege să facă referire inițial la personalul spitalelor. Dar criticii se tem nu numai pentru activitățile forțelor și organelor importante din punct de vedere sistemic. Dar dacă va fi obligatorie și atunci când mergi la cinematograf, teatru sau concert, la cumpărături într-un magazin universal, cu posibil acces la un stadion de fotbal sau la o sală de handbal, baschet sau hochei pe gheață?!

Sutelor de mii de persoane cu sisteme imune li se permite să facă totul și majoritatea celor 80 de milioane de persoane neimune și netestate trebuie să rămână afară sau acasă?! Aceste întrebări se pun deja! Pentru că asta ar stigmatiza populația neimună. Prin urmare, critica proiectului guvernului federal este foarte justificată. Deoarece, odată cu începutul unor astfel de excepții unilaterale, totul poate fi rapid extins.

                             Cardul de imunitate duce la excludere masivă?!

Numeroși membri ai Bundestagului sunt constrânși să aprobe acest lucru. De fapt, ei îi spuseseră clar guvernului că un astfel de regim de excludere nu va funcționa.  Mulți parlamentari au aflat doar dintr-un raport din  ziar că legea privind cardurile de imunitate ar trebui acum să fie pusă în aplicare. Chiar și responsabilul federal pentru protecția datelor , Ulrich Kelber (SPD), a avertizat împotriva unui card de imunitate: Datele privind sănătatea nu ar trebui să „conducă la discriminare”!

Torsten Herbst, membru al consiliului federal al FDP, are și el o opinie critică: „Planul lui Spahn este o idee destul de ciudată. În timp ce capacitățile de testare a coronavirusului rămân în mare parte neutilizate, urmează să fie creată o societate de două clase cu drepturi discutabile.” Și Colegul FDP din Bundestag, Michael Theurer, se plânge: „Proiectul de lege este inacceptabil! Încă nu s-a dovedit științific că cei care s-au recuperat de la o infecție cu corona sunt de fapt imuni și vor fi eliminați ca potențiali transmițători de virus în viitor.”

Președintele adjunct al grupului parlamentar critică și el intențiile lui Merkel: „Divulgarea obligatorie a bolilor transmisibile către angajator, așa cum se prevede în proiectul de lege, reprezintă încălcarea unui drept fundamental și e complet inacceptabilă în temeiul legii privind protecția datelor!”

Christoph Johannes Ploß, membru al CDU din Hamburg, nu dezavuează și el planul lui Spahn, deoarece discriminează pe cei care nu au avut o infecție cu corona. Ploß avertizează, de asemenea, că poți să fii infectat cu virusul corona pentru a obține apoi cardul de imunitate ca persoană recuperată. „Da, ar fi condiții aproape chinezești în Germania!”

Din ce în ce mai mulți oameni de știință și guverne din multe țări văd sursa virusului SARS modificat COVID-19 în orașul chinez Wuhan – în special în laboratorul de virusuri de acolo. Va deveni și China, ca soluționator de criză, un model? În țara de origine a virusului, o așa-numită aplicație de sănătate decide, din februarie a acestui an, dacă cetățenilor li se permite să acceadă în spațiul public chinez. Fără această aplicație de monitorizare, nu există acces la autoritățile publice, spitale, supermarketuri, restaurante sau muzee.

                 Marele frate chinez veghează dictatorial asupra miliardului său de oameni

Conducătorii comuniști din China își doresc de mult asta. Pandemia de coronavirus face acest lucru posibil. Guvernul german, evident, nu se comportă mult mai bine într-un stat democratic. Am ajuns înapoi acolo unde am rămas în cele din urmă în toată Germania în 1989 – cu statul totalitar. Teama de moarte face posibilă din nou totalitarismul în această țară… Numerele vorbesc o altă limbă!

                                                                                             Traducerea Florin CUC

Sursa: https://news-for-friends.com/immunitaetsausweis-jetzt-errichtet-merkel-endgueltig-den-totalen-ueberwachungsstaat/

1 Comment

  1. gigimutu

    bai, ce nebuni!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *