Cap limpede

Familiile Dăncilă și Iohannis, problema copiilor orfani: cine a adoptat și cine a făcut comerț cu ei?

  În esență, prin ce se aseamănă și prin ce se deosebesc Dăncilă și Iohannis? Cei doi candidați se aseamănă […]

 

În esență, prin ce se aseamănă și prin ce se deosebesc Dăncilă și Iohannis?

Cei doi candidați se aseamănă printr-un punct comun din biografie: Și pe unul, și pe celălalt, Dumnezeu i-a lăsat fără copii, fără urmași! Situație neplăcută, pentru multe cupluri o veritabilă tragedie! Nu fără leac! Foarte mulți soți, aflați în această situație, se adresează orfelinatelor! Ceea ce au făcut și cei doi! Atât Dăncilă, cât și Iohannis. Altă asemănare! Ultima… Mai departe apar deosebirile!

Doamna Dăncilă și soțul domniei sale au mers la orfelinat și au înfiat un copil!… Au îndeplinit toate formalitățile legale și au devenit părinții, fericiții părinți ai unui copil, un băiețel, acum om în toată firea! Ceea ce se poate numi o înfiere fericită, de succes! Un caz fericit, prin care s-a corectat o neatenție a divinității! Un moment de neglijență în serviciu a Prea Bunului Părinte ceresc!…

Iohannis și consoarta au făcut la fel: după 1990 s-au adresat orfelinatului din Sibiu. Nu o dată, ci de mai multe ori! De zeci de ori! Vreo douăzeci! Cam atâtea au fost înfierile la care au participat ca mijlocitori soții Iohannis!

Douăzeci de copii români au fost înfiați pentru străinii doritori să devină părinți! Au fost ajutați de soții Iohannis, iar majoritatea acestor înfieri au fost făcute pe bani mulți, prin încălcarea normelor, a legislației, într-o cârdășie de-a dreptul criminală a autorităților: procuratură, poliție și justiție. De exemplu, soții Lalande din Canada, care i-au înfiat ilegal pe cei trei frați Iliuț din Rășinari, au înfiat și un nou născut, contra tuturor prevederilor legale. (Click pe documentele de mai jos pentru mărire!)

Aceste prevederi legale au fost invocate de ziariștii din Sibiu care i-au reclamat la procuratură pe soții Iohannis. Nu i-a luat nimeni în seamă! Nici măcar în Parlamentul României, la comisia de abuzuri, unde s-au depus plângeri pe acest subiect: abuzurile în care au fost implicați soții Iohannis ca mijlocitori a circa două zeci de înfieri!…

Azi, la Digi TV l-am văzut pe Capul limpede al Neamului, numitul Cristian Tudor Popescu, demontând cu luciditate minciuna prezidențială cu meditațiile de fizică de pe urma cărora a câștigat banii cu care și-a cumpărta vestitele sale șase case. Fals! Tună vocea justițiară a Capului: din meditații nu se poate aduna atâta bănet!

Așa e!

Dar nu pricepem de ce Capul limpede nu face un pas mai departe și nu se întreabă de unde atunci banii pentru cele șase case?! Răspunsul era ușor de dat: de pe urma înfierilor ilegale mijlocite de soții Iohannis!

Așa cum nu pricepem de ce nimeni dintre comentatorii TV, inclusiv cei care o susțin pe dna Dăncilă, nu fac caz de fapta cea mai odioasă de care se face vinovat Iohannis: implicarea sa în comerțul copiilor înfiați de străini!

Ticăloșia acestei implicări constă în faptul că pe Iohannis l-au interesat numai banii părinților înfietori. Nu au avut nicio grijă pentru soarta copiilor! Soții Iohannis nu sunt în stare să spună la ce adresă au ajuns copiii! Nu au păstrat nicio legătură cu acești părinți înfietori ca să verifice că au fost de bună credință! Le-au luat banii, câteva mii de dolari pentru fiecare înfiere, și nu i-a mai interesat ce a urmat! Nu au fost în stare să dea presei nicio informație despre soarta celor 20 de copilași! Nu avem nicio dovadă că nu au ajuns pe mâna traficanților de organe!

Mirarea noastră cea mai mare este însă legată de campania electorală a PSD, a doamnei Dăncilă, care nu spun nimic pe acest subiect! Or, implicarea lui Iohannis în comerțul cu copii orfani este punctul cel mai vulnerabil al președintelui penal Klaus Iohannis. Este fapta cea mai abjectă de care se fac vinovați soții Johanis atât în fața legii, cât și în fața lui Dumnezeu! Această comportare mizerabilă, josnică, trebuie adusă insistent la cunoștința electoratului! Tot românul care merge la vot trebuie să aibă în minte tragedia copiilor de care s-a ocupat samsarul de copii numit Iohannis.

Aceeași „discreție” și din partea deștepților comentatori din televiziuni, în frunte cu capul lor limpede, numitul CTP… Toți tac pe acest subiect! Nimeni nu pomenește de negoțul cu copii de pe urma căruia s-au pricopsit soții Iohannis!

Cu cât v-au cumpărat cei ce v-au angajat să prostiți lumea cu minciunile voastre, măi, băieților?! De ce nu mergeți niciunul dintre voi până la capăt și vă opriți mereu înainte de a spune tot adevărul?!

                                                                                                                               Ion COJA

Citiți și Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?
Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

O fetiță de opt ani a fost luată cu forța de autorități pentru a fi predată unor părinți adoptivi dubioși din SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.