Atitudini

În mandatul președintelui Klaus Werner Iohannis a crescut datoria externă a României cu circa 40 miliarde euro?

  Românii din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni de Regimurile alogene post-decembriste au aflat, din mass-media, că la mijlocul anului […]

 

Românii din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni de Regimurile alogene post-decembriste au aflat, din mass-media, că la mijlocul anului 2019 datoria externă a României a trecut de 100 miliarde euro. Din această sumă uriașă, circa 40 miliarde euro au fost împrumutate în mandatul Președintelui Klaus Werner Iohannis, pas cu pas și fără transparență.

Niciodată, în mandatul 2014-2019 Președintele Klaus Werner Iohannis nu a informat Poporul Român și Parlamentul României despre creșterea rapidă a datoriei externe.  De asemenea, Președintele Klaus Werner Iohannis împreună cu Guvernele pe care le-a format și patronat, cu reprezentanți ai P.S.D., A.L.D.E. și U.D.M.R., precum și cu eternul Guvernator al Băncii Centrale, Mugurel Constantin Isărescu, au ascuns Poporului Român situația împrumuturilor externe și destinația lor, respectiv pe ce s-au cheltuit acestea.

Parlamentul României nu l-a invitat niciodată pe Președintele Iohannis să prezinte un mesaj referitor la evoluția datoriei externe a Poporului Român. Nici Președintele Klaus Werner Iohannis nu a uzat de dreptul său constituțional de a se adresa cu mesaje Parlamentului pe tema datoriei externe.

Constatând că a putut să lase o grea moștenire Poporului Român de circa 8 miliarde euro pe an, Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis a anunțat că dorește să obțină încă un mandat la Palatul Cotroceni probabil pentru a spori datoria externă a țării noastre cu cel puțin 10 miliarde de euro anual.

Manipulatorii de opinie și făcătorii de sondaje mincinoase susțin că românii au cea mai mare încredere în candidatul Klaus Werner Iohannis pe care vor să-l realeagă Președinte.

Românii iresponsabili care acceptă programul candidatului Klaus Werner Iohannis de creștere a datoriei externe a României cu încă 50 miliarde euro în următorii cinci ani și de înrobire a lor la băncile străine se vor duce să-l voteze pentru al doilea mandat.

 Românii responsabili, patrioți, cu dragoste de Neam și Țară au șansa să semneze listele de susținători ai candidatului Partidului România Noastră la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie a.c. și să contribuie la stoparea creșterii datoriei externe a Poporului Român.

                                                                                            Dr. Gheorghe Funar

                                                                             Președinte al Partidului România Noastră

                                                                       Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

1 Comment

  1. gigimutu

    mu he he iohanise!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *