Observator

În pandemie, Europa face curățenie socială generală!

  După mai bine de 15 ani, vestul european face curățenie. O curățenie socială generală. Sătul să fie asaltat de […]

 

După mai bine de 15 ani, vestul european face curățenie. O curățenie socială generală. Sătul să fie asaltat de crema societății est-europene, să suporte costurile unor categorii sociale rămase în evul mediu, Occidentul european decolmatează podurile, periferiile, „coloniile” în care au fost născute, crescute și educate generații de … europeni! Fenomenul este derulat în parteneriat cu liderii plantați democratic în țările est-europene, România fiind un caz-școală, un caz total nepregătit să facă față asediului agresivilor cu pretenții. Mai mult, un caz școală despre cum să administrezi și să conduci o țară E-XE-CRA-BIL spre CRI-MI-NAL!

Turnesol social, refluxul „diasporei” este una dintre dorințele politice ale actualei puteri. PNL și Iohannis au urlat isteric, cu spume acide, după „diaspora”! Era un joc electoral perfid, un spectacol grotesc interesat, de moment, dar care a devenit realitate. Iohannis și PNL au ceea ce și-au dorit: „diaspora” a venit și continuă să vină acasă.

„Diaspora” lui Iohannis și PNL, cea mai pregătită să ceară – fără să facă nimic, cea mai agresivă – fără să aibă un motiv altul decât educația precară, este din nou acasă!

Granițele României sunt deschise pentru toți iubitorii de țară lipsiți de activitate, de reguli, de educație, de înțelegere pentru lumea și vremurile de acum.

Se întorc diplomații de pe alte meleaguri, revin hambasadorii

Este România pregătită să facă față câtorva sute de mii (cine știe exact câte) de guri înfometate, cu diverse revendicări (sănătate, sociale, educaționale) la nivelul celor văzute în Europa?

În țară, ca la un semn, regimul Iohannis demonstrează că este mai lipsit de viziune și mai agresiv, prin comparație cu regimul Băsescu.

La comanda guvernului marionetă Boc, jandarmeria și poliția au distrus destine în 2012. În 2020, guvernul marionetă Orban III procedează identic, dezlegând lesa milițienilor de rit nou, pe care un ministru de interne analfabet funțional îi stimulează, în numele unor ordonanțe abuzive.

Interesează guvernarea Iohannis-PNL potențialul cu risc ridicat de conflictul între „diaspora” și milițieni-jandarmi, în care victimă colaterală sunt românii pașnici?

Interesează guvernarea Iohannis-PNL și întreaga clasă politică-administrativă că, după spectacolul pandemiei, România va rămâne definitiv cu spectatorii reveniți între granițe?

Nicio țară nu se va mai deschide pentru cei care îngroașă rândurile asistaților sociali și ale grupurilor infracționale. Nicio țară nu va mai permite accesul fără o motivație clară, verificabilă, și pentru o perioadă determinată.

Este România pregătită pentru toate acestea și încă pentru multe altele?

Curând, foarte curând vom avea răspunsurile și doar la aceste întrebări.

                                                                                                                         Dan TOMOZEI          

Citiți și:

Speriați de coronavirus și fără asigurări de sănătate în străinătate, se întorc șuții, cerșetorii și prostituatele

Întoarcerea controversată a așa-zisei „diaspora” în plină criză coronavirus (I)

Întoarcerea controversată a așa-zisei „diaspora” în plină criză coronavirus (II)

Căderea mitului diasporei

1 Comment

  1. gigimutu

    la cotroceni cu ei!!! in pat cu presedintele!

    sau in casele lui!!! alea facute din banii de meditatii!!!! javra penala de chiolhanis!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.