Abuzuri

În „România normală”, anormalul Iohannis calcă legea în picioare și începe campania electorală cu două luni mai devreme!

          SPRE ȘTIINȚĂ: CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI                   […]

 

        SPRE ȘTIINȚĂ: CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI

                               CĂTRE

                                           BIROUL ELECTORAL CENTRAL

                                            În atenția doamnei Președinte – judecător ADINA-GEORGETA NICOLAE

În România anormală, Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis este primul care sfidează Constituția României, articolul 1, aliniatul 5, care precizează că: „În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie”.

Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis a încălcat grav prevederile Legii nr.370/2004, republicată, pentru alegerea Președintelui României, care la art.35, alin.1, precizează: „Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor și se încheie în dimineața zilei de sâmbătă de dinaintea datei alegerilor, la ora 7,00.” Această prevedere legală a fost înscrisă și în H.G.nr.630 din 27 august 2019, la pct.66, respectiv că începe, din 12 octombrie a.c., campania electorală pentru alegerea Președintelui României.

Încălcând toate prevederile legale, Președintele alogen – candidatul Klaus Werner Iohannis, împreună cu echipa sa de campanie electorală de la începutul lunii septembrie a.c. a amplasat în toate județele mii și mii de panouri electorale uriașe, de campanie electorală, unde apare fotografia sa și sloganul electoral: „Pentru o Românie normală”. Logic și practic, cei care au ales acest slogan electoral sunt convinși, la fel ca și milioane de români, din Țara-Mamă și din străinătate, că în timpul mandatului Președintelui Klaus Werner Iohannis România a devenit anormală. Ca urmare, un al doilea mandat prezidențial este degeaba și acest slogan electoral îi face o serioasă anticampanie.

Văzând că Biroul Electoral Central acceptă încălcarea Legii nr.370/2004 privind începerea campaniei electorale, un alt candidat alogen Dan Barna (pe românește), împreună cu alți ilegaliști, a trecut și el, din primele zile ale lunii septembrie a.c., la amplasarea unor mari panouri electorale, deocamdată câteva sute de panouri electorale în fiecare județ. Pe aceste panouri electorale apare fotografia candidatului Dan Barna la funcția de Președinte al României și sloganul electoral: „Fericiți în România”. Acest slogan spune Adevărul, respectiv că de 30 de ani sunt fericiți în România alogenii care s-au aflat și se află la conducerea țării noastre, acolo unde au fost puși și susținuți de către stăpânii străini ai României. Alogenii sunt cei străini de Neamul Românesc, cei care aparțin altor neamuri și altor etnii. Cei în cauză își ascund adevărata origine etnică a lor, a părinților și bunicilor.

Pe uriașele panouri electorale ilegale sunt prezentați hoții care candidează pentru a ajunge în funcția de Președinte al României!

            În prima zi de școală, elevii împreună cu părinții și bunicii lor, precum și alegătorii români, au văzut panourile electorale ale celor care au furat, cu peste 40 de zile, startul în campania electorală. Se știe că, cei care fură sunt hoți.

Românii știu porunca biblică: „Să nu furi!”. Alogenii care au furat startul în campania electorală pentru alegerea Președintelui României nu sunt creștini ortodocși și nu au frică de Dumnezeu! Ei îi sfidează pe alegătorii români și le râd în față de pe panourile electorale!

Având în vedere atribuțiile Biroului Electoral Central înscrise la art.17 din Legea nr.370/2004, precum și încălcarea prevederilor art.35 din această lege de către câțiva candidați la funcția de Președinte al României, vă solicit să adoptați o hotărâre prin care să stabiliți, cel puțin, următoarele:

1.Biroul Electoral Central le transmite un avertisment public candidaților la funcția de Președinte al României care au furat startul campaniei electorale. Pe pagina de internet a Biroului Electoral Central vor fi înscrise datele de identificare ale candidaților la funcția de Președinte al României care au încălcat prevederile art.35 din Legea nr.370/2004, precum și cuantumul amenzilor aplicate.

2.Biroul Electoral Central îi obligă pe toți candidații la funcția de Președinte al României care au încălcat prevederile art.35 din Legea nr.370/2004 să ceară scuze publice electoratului la toate posturile publice și private de televiziune și radio, timp de trei zile consecutive.

3.Comisia tehnică centrală pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru funcția de Președinte al României împreună cu Comisiile tehnice județene, conduse de prefecți, vor inventaria și fotografia, în 24 de ore, toate panourile electorale ilegale și vor dispune înlăturarea lor, în maximum 48 de ore.

4.Pentru fiecare panou electoral amplasat ilegal, înainte de 12 octombrie 2019, se plătește o amendă de 10.000 – 15.000 lei.

5.Pentru fiecare zi de întârziere pentru înlăturarea panourilor electorale ale candidaților care au furat startul în campania electorale pentru alegerea Președintelui României se plătește o amendă de 5.000-8.000 lei, pentru fiecare panou electoral ilegal.

6.Biroul Electoral Central, prin purtătorul de cuvânt, informează zilnic: care este situația pe județe și în municipiul București a panourilor electorale amplasate înainte de începerea campaniei electorale; care sunt amenzile aplicate în fiecare județ și în București; care este numărul de panouri electorale ilegale ce au fost înlăturate și cui au aparținut.

Vă mulțumesc și vă doresc succes în aplicarea cu fermitate a prevederilor legale împotriva hoților la funcția de Președinte al României.

                                                                             Dr. Gheorghe Funar

                                                                  Președintele Partidului România Noastră

                                                         Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

 

 

3 Comments

  1. Dan

    Au apărut în jud. Bihor și cu Dan Barna

  2. gelu

    Impotriva impielitatului trebuie depusa plangere penala de urgenta.

  3. Augusta

    Trebuie sa depuneti plangere si pt USR si PMP pentru ca la Fundeni-Ilfov, au agatat deja intre stalpi afisele electorale, cu to(n)tii! Nu am observat, dar sigur au pus si in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.