Puncte de vedere

În România, nu există antisemitism! Dar știți ce înseamnă, la urma urmei, să fii antisemit? (IV)

  Românii constituie poporul care a avut cel mai mult de suferit din partea evreilor, în primul rind fiindcă românii […]

 

Românii constituie poporul care a avut cel mai mult de suferit din partea evreilor, în primul rind fiindcă românii constituie un popor imbecil de tolerant. De altfel, despre acest păcat capital al românilor, care îi va conduce la pieire, eu am mai scris (https://ioncoja.ro/toleranta-vecina-buna-cu-naivitatea/).

Cu toate acestea, românii, popor creștin, nu îi urăsc pe evrei. Desigur, pentru răul pe care ni l-au făcut, românii (mai puțin conducătorii țării) sînt în gardă cînd este vorba de evrei, dar nu îi urăsc.

Încheiam episodul precedent citînd din marele N. C. Paulescu și arătînd că în sec. XIX, în Moldova, cîrciumarii evrei i-au alcoolizat pe țărani, iar codoașele evreice au transformat tinerele creștine în curve, deschizînd astfel drumul de azi (cu multă delicatețe, străinii declară ca avem cele mai frumoase femei din lume – dacă ar fi așa, asta ar însemna ca în fiecare an să luăm titlul de Miss Univers și de Miss Europa, ceea ce nu s-a întîmplat niciodată – ei vor de fapt să ne flateze că avem cele mai frumoase curve).

S-a susținut că Răscoala din 1907 a avut un fond antisemit. Nu este adevărat, s-a întîmplat (?) ca pămînturile agricole din Moldova să fie luate în arendă de evrei și dacă nordul Moldovei era numit Fischerland, întrucît aici ajunseseră stăpîni Mochi Fischer și frații săi, mai la sud ajunseseră stăpîni alți evrei. Țăranii s-au răsculat întrucît în urma jafului la care erau supuși de către arendașii evrei, ajunseseră să crape de foame. Răscoala nu a avut un caracter antisemit, întrucît dacă arendașii ar fi fost birmanezi, patagonezi, zimbabweni, etc., în acele condiții oricum ar fi izbucnit. Și așa au fost uciși 11.000 de țărani români. Noua propagandă pretinde că această cifră este o minciună a vechii propaganda. Atîta timp cît acum mai bine de un secol unul dintre idolii mei, dr. N. C. Paulescu a scris de 11.000 țărani uciși, eu cred în acest număr fără nici o ezitare.

Oare greva de la uzinele Grivița a fost antisemită? Nu! Faptul că a fost declanșată împotriva patronilor, frații Goldberg, nu înseamnă că a fost antisemită, ar fi fost declanșată împotriva oricăror proprietari care își jefuiau angajații. Dar uite așa, au mai fost uciși niște români, din ordinal sceleratului rege Carol al doilea, adus la îndeplinire de sceleratul criminal Armand Călinescu.

Apoi, a venit bolșevismul, adus pe tancuri sovietice tot de evrei. Nu are rost să explic ce a însemnat aceasta și cum elita intelectuală a țării a fost decimată. O să repet doar un lucru, pe care l-am mai scris. Un preot, unul dintre cei mai cunoscuți preoți în viață, mi-a declarat în față că el îi urăște pe evrei – întrucît evreii l-au trimis pentru ani de zile în temniță fiindcă îl slujea pe Hristos.

Da, acesta a fost singurul român care mi-a spus că îi urăște pe evrei.

După 1990, cînd a început jefuirea economiei românești, cei mai importanți beneficiari au fost tot evreii (evrei români, evrei israelieni, evrei de pe toate meridianele și paralelele).

Românii nu îi urăsc pe evrei, dar trebuie să fie vigilenți în orice împrejurare întrucît, conform Talmudului, evreii au datoria de a-i jefui pe creștini (fiind apărați de Codruța și de alte instituții ale statului).

Pe plan mondial, evreii nasc resentimente. Dacă sînt întemeiate sau nu, vă las să apreciați.

Saddam Hussein a fost ucis întrucît primul imbecil al Americii, G. W. Bush, a declarat că acesta are arme nucleare – s-a constatat, după uciderea sa, că nu le deținea. Iranul este supus, din același motiv, unei prigoane continue. Pînă zilele trecute, la fel și cu Coreea de Nord – azi, nu mai știu situația, după convorbirea Trump-Kim. Israelul deține bombe atomice (mai multe despre aceasta, puțin mai jos), refuză orice control din partea A.I.E.A., dar pe nimeni nu intereseaza asta.

Israelul are dreptul să răpească oameni (evrei sau nu) de pe teritoriul altor state. Dau două exemple.

Nazistul Adolf Eichmann a fost răpit de Mossad în anul 1960 din Argentina, dus în Israel, judecat, condamnat și spînzurat. Am auzit (repet, am auzit, nu citit) că la procesul său care a avut loc în “capitala eternă a Israelului”, ar fi declarat că „evreii din România au avut un înger păzitor în persoana Mareșalului Ion Antonescu”. Dacă cineva cunoaște și poate aduce informații veridice asupra acestor cuvinte, ele ar putea spăla imaginea Mareșalului pe care Alexandru Florian și alții ca el o tot pătează.

O altă persoană răpită de Mossad, Mordechai Vanunu este un evreu erou, singurul evreu care merita premiul Nobel pentru pace, dar i-a fost refuzat. El este cel care a denunțat fabricarea de către Israel a armelor nucleare și pentru aceasta a fost răpit din Italia de către Mossad, dus în Israel și condamnat. Pe nimeni nu a interesat că Israelul fabrică bombe atomice, nici Italia nu a protestat că de pe teritoriul său Mossad a răpit un om. Iată mai multe despre Vanunu:

  1. Mordechai Vanunu (evreu marocan, ns. 1954, în prezent trecut la creștinism), fost tehnician la complexul nuclear de la Dimona, a dezvăluit în 1986 publicației britanice Sunday Times detalii despre programul militar nuclear al Israelului; în urma apariției dezvăluirilor în numărul din 5 oct. 1986, Vanunu a fost atras de o agentă Mossad la Roma iar de aici răpit de alți agenți, la ordinul primului-ministru Shimon Peres (cel de-al optulea prim-ministru al Israelului, între 1984-1986 și 1995-1996, din 2007 cel de-al nouălea președinte al statului, laureat al premiului Nobel pentru pace în 1994), a fost dus în Israel, judecat și condamnat la 18 ani închisoare, pe care i-a efectuat la zi (primii 11 ani, în regim de izolare). După punerea în libertate i s-a interzis libertatea de deplasare, să întîlnească cetățeni străini ori să-i contacteze telefonic sau prin e-mail, să se apropie de ambasade, și multe alte restricții. În luna iulie 2007 a fost condamnat din nou, la 6 luni închisoare, pentru că a stat de vorbă cu ziariști străini și pentru că s-a deplasat la Bethleem. Norvegia (care niciodată nu a acceptat repetatele propuneri de a i se acorda premiul Nobel pentru pace, propuneri formulate de multe organizații internaționale) și Suedia i-au refuzat cererea de azil politic.

Agenții Mossad își permit să ucidă în afara Israelului, un singur caz (al uciderii unor nevinovați) fiind adus în fața justiției norvegiene.

Este cunoscut atentatul terorist palestinian săvîrșit împotriva unor membrii ai delegației israeliene la JO de la Munchen din anul 1972. Golda Meir nu a așteptat ca justiția să își facă treaba, ci a trimis asasinii Mossad pe trei continente, fiind uciși și nevinovați. Iată ce scriam cu peste 10 ani în urmă. Cap. 19, n.s.21 “…Fără să aștepte ca justiția să își urmeze cursul, deja menționata Golda Meir, în acel moment prim-ministru al Israelului, a ordonat constituirea unei grupări de cca. 20 de asasini agenți Mossad (serviciile israeliene de informații externe) care, în cadrul operațiunii „Baioneta”, i-au urmărit pe cei trei palestinieni rămași în viață, dar și pe alți membri ai organizației, în Europa, Orientul Mijlociu și nordul Africii. În cursul operațiunii, desfășurate între 1972-1979 și conduse de același Ehud Barak, au fost uciși cel puțin 12 palestinieni membri ai organizației „Septembrie Negru”. În afara acestora însă, au fost uciși și mulți civili nevinovați. Cel mai celebru caz a fost la Lillehamer, în Norvegia, unde datorită unei erori de informare, un cetățean marocan nevinovat (Ahmed Bouchiki) care se întorcea de la serviciu și soția sa însărcinată, la fel de nevinovată, au fost uciși. Pentru această crimă, 6 agenți Mossad au fost arestați de către autoritățile norvegiene înainte să reușească să părăsească Norvegia, fiind judecați și condamnați…”

În anul 2008 omenirea a fost zguduită de o mare criză. Criza a fost generată de un escroc evreu american (Bernie Madoff) și de o bancă americană evreiască (Lehman Brothers). Criza a dus la nenumărate falimente și la nenumărate sinucideri (inclusiv a unui miliardar german din topul Forbes).  Ceea ce eu nu pot să înțeleg în ruptul capului este de ce, cînd niște evrei jefuiesc în SUA, în loc să scadă dolarul, scade euro? și de ce fără ca noi să fim în zona euro, leul s-a depreciat mai abitir ca euro? Tot atunci,venitul meu a scăzut cu 16 % , întrucît Nichipercea de la Cluj (Emil Boc) a introdus acest impozit pe dobînda bancară. UE interzice așa-zisul ajutor de stat, dar atunci a tolerat ajutorul de stat pentru bănci. Ce au făcut cu acest ajutor acționarii băncilor? L-au împărțit între ei, ca profit! Gata! Îmi ajunge! Amin!

                                                                                                                             Dan Cristian IONESCU

  1. Dacă cineva va confrunta notele de subsol indicate cu cele din ediția IV-a a cărții, care se găsește pe internet, ori le va găsi cu o altă numerotare, ori nu le va găsi de loc. Am postat aceste note conform ediției a V-a, neterminată, pe care o cunosc deocamdată doar trei scriitori, cărora le-am trimis-o prin mail pentru a-i ajuta în scrierile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *