Puncte de vedere

În România nu există antisemitism! Dar știți ce înseamnă, la urma urmei, să fii antisemit?

  Hai să lămurim acest aspect, de altfel foarte important. Eu lucrez întotdeauna cu materialul clientului, în cazul de față […]

 

Hai să lămurim acest aspect, de altfel foarte important.

Eu lucrez întotdeauna cu materialul clientului, în cazul de față lucrez cu Pentateuhul, în care eu nu cred, dar evreii și-l asumă si îl susțin.

Conform celui dintîi capitol al Pentateuhului (Geneza sau Facerea), primul om, Adam, a fost creat de Iahve din țărînă, iar prima femeie, Eva, a fost creată din coasta lui Adam. Evreii se declară urmașii primei perechi de concubini din lume, și singurii oameni – noi, ceilalți, “neamurile”, ”gentilii”, ”goi-ii”, nu sîntem oameni (acesta este un rasism evident, care însă nu deranjează oficialii ONU, UE, SUA, nenumăratele organizații anti-discriminare).

Într-un mod natural (întrucît pe atunci nu exista nici inseminarea in vitro și nici adopția copiilor de către familiile LGBT), cei alungați din Eden au dat naștere la început primilor doi fii, Cain și Abel. Ranchiunos, pizmos pentru faptul că Iahve a primit ofranda lui Abel, dar a respins ofranda lui, Cain își ucide fratele iar cînd Iahve îl întreabă unde este acesta, spune că nu știe. Deci crima și minciuna au fost create de un evreu, din cea de-a doua generație

În cartea Iosua (a șasea carte a Vechiului Testament), aflăm că evreii sînt autorii primului genocid din istoria omenirii cînd, ajunși în Canaan, au ucis (tăiat cu sabia, spînzurat, ars de vii – adică adevăratul holocaust) împărații și locuitorii tuturor celor 31 de cetăți, furîndu-le averile. Normal că fiind uciși toți, nu au existat urmași care să poată astăzi să ceară forurilor internaționale ale dreptății despăgubiri de la statul Israel.

În cartea Estera, aflăm cum evreica Estera, ajunsă prin înșelăciune soția împăratului Ahasveroș (identificat ca regele Xerxes I), tot prin înșelăciune dar și prin mijloace tipice femeilor evreice (Elena Lupescu? Monica Lewinsky?) reușește ca evreii să ucidă peste 75.000 de perși nevinovați. Nici pentru aceste victime statul Israel nu a plătit despăgubiri. Dar societatea noastră, civilizată, acceptă ca masacrul nevinovaților să fie sărbătorit de evreii din întreaga lume ca o sărbătoare a bucuriei – Purimul!

Mîntuitorul a rostit multe vorbe grele la adresa evreilor, dintre care amintesc doar două:

             „Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci şi cu pietre ucizi pe cei trimişi la tine; de câte ori am voit să adun pe fiii tăi, după cum adună pasărea puii săi sub aripi, dar nu aţi voit.” (Matei 23.37) și

„Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.” (Ioan 8.44).

După cum vedeți, evreii sînt „inventatorii” crimei și minciunii – dar pentru asta, au ratat premiul Nobel fiindcă încă nu se înființase.

Dacă vă spun ce a scris despre evrei evreul Karl Marx („Despre problema evreiască”), și află Alexandru Florian, l-ar declara antisemit, așa că nu vă spun (dar găsiți cîteva vorbe în cartea mea, în notele de subsol de la cap. XIV).

Multe adevăruri necunoscute despre evrei și Talmud, am putut noi să le aflăm de la evreii de bună credință! Pe pămîntul nostru s-a stabilit un fost rabin care găsindu-L pe adevăratul Dumnezeu, s-a creștinat și s-a călugarit, devenind călugărul Neofit Cavsocalvițiu. După o viețuire la Muntele Athos, unde i-a învățat pe athoniți limba ebraică, a venit în Moldova, la mănăstirea Neamț, unde în anul 1803 a scris cartea „Înfruntarea jidovilor”. Este o carte grea, dar cine este interesat și se încumetă să o citească, o găsește la adresa de mai jos

http://www.sufletortodox.ro/arhiva/carti-documente/Neofit%20Cavsocalvitiu%20-%20Infruntarea%20jidovilor.pdf

Sper ca am lămurit un aspect, așa că trecem mai departe.

Ce înseamnă a fi antisemit? Iau o definiție la întîmplare: „(Persoană) care admite sau practică antisemitismul.” Bun, dar ce înseamnă antisemitismul?: „Antisemitismul este o atitudine (politică, socială, religioasă, etc.) ostilă față de evrei pentru simplul fapt că sunt evrei.”

Definiția este absolut imbecilă și de rea credință. Așa că mai trebuie lămurit ceva.

Hai să vedem ce înseamnă semit: „Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc.”

Deci semit, nu înseamnă doar evreu, ci și arab (conform Genezei, arabii fiind urmașii lui Ismael, fiul pe care Avraam l-a avut cu Agar, sclava sotiei sale Sara). Evreii sînt cei mai mari dușmani ai arabilor, care sînt tot semiți – deci putem spune că cei mai mari antisemiți din lume sînt evreii.

Dar ce înseamnă evreu?

Evrei sînt pe de-o parte cei născuți din mamă evreică (am citit că din motive lesne de înțeles se intenționează extinderea definiției pînă la cineva care are un/o bunic/ă evreu/ică – nu știu dacă a devenit oficial), sau cei care se convertesc la iudaism.

Din punct de vedere al ramurii, evreii se împart în:

– Sefarzi (sau de rit spaniol) – urmașii vechilor evrei, semiți, răspîndiți în lume în cadrul diasporei, după anul 70 d. Ch., an în care Titus a cucerit Ierusalimul și a distrus templul. Aceștia, ca și arabii, erau bruneți.

– Askenazy – care nu erau evrei, ci erau khazarii (hazarii), popor turcic seminomad, cu ascendență scită,  trecuți la iudaism începînd cu anul 740 sub hanul Bulan. Aceștia nu erau semiți, erau celebrii evrei roșcați care au împînzit Țările Romîne în sec. XIX.

V-am pierdut cumva pe drum? Dacă da, recitiți ce am scris pînă acum întrucît mă apropii de concluzii.

Și în Țările Române au ajuns evrei sefarzi (de pildă Solomon Halfon, cel care în anul 1829 a înființat prima bancă în Țara Românească), dar aceștia nu au fost mulți. Există și astăzi în București un cimitir evreiesc de rit sefard vis-a-vis de cimitirul Bellu ortodox, unde în lipsă de „clienți” găzduiesc orice evreu. Am participat acolo în 1984 la înmormîntarea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. Un evreu excepțional, unul dintre cei doi evrei muncitori pe care i-am cunoscut în viața mea (era instalator la ICRAL Herăstrău), nu avea treabă nici cu sionismul, nici cu iudaismul, nici cu sefardismul – în schimb, făcea cel mai bun borș cu afumătură de porc din cîte am mîncat vreodată.

Deci nenorocirile aduse României nu au fost ale semiților! Cei care au jefuit România trimițînd în URSS resursele  solului si subsolului țării și cei care au trimis patrioții și intelectualitatea din România în temnițe, la Canal, la tăiat stuful în Deltă, cufundați pînă la brîu în apele înghețate, nu erau semiți, ci erau niște nenorociți de khazari.

Dragii mei, înjurați-i cît vreți pe evreii care au distrus România – nu puteți fi acuzați de antisemitism, întrucît ei nu erau semiți, ci khazari. Puteți scrie ce vreți despre trădătorul de țară (fiindcă, totuși, este cetățean român)  mincinos, Alexandru Florian (cu grijă însă, să nu îl insultați!) fiindcă el nu este semit!

„Centrul pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului în România” ar trebui desființat, întrucît în România nu există anti-semitism, cum sugerează Marco Maximilian Katz trimițînd în SUA rapoarte mincinoase. Iar khazarul Katz, după cum scrie dl. Vasile Zărnescu (și eu îl cred), un infractor nemernic, ar trebui cercetat pentru mîrșăviile penale săvîrșite la magazinele duty-free de la aeoroportul Otopeni (deși, prin inactivitatea oamenilor Codruței – garanția luptei anticorupție – probabil că acestea s-au prescris).

Îmi propusesem să scriu un articol. Dar iata că mai sînt multe de scris, iar eu am obosit. Așa că „va urma”.

                                                                                                                          Dan Cristian IONESCU

 

 

3 Comments

 1. Vasile Zărnescu

  D-l Dan Cristian Ionescu mă flatează citîndu-mă și spunînd că îmi acordă credit. Dar puteți verifica zisele mele, citindu-i pe cei care l-au demascat că este un escroc penal: vedeți pe https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/, cu linkul http://www.ziaristionline.ro/2011/02/21/cine-este-acuzatorul-parintelui-justin-parvu-marco-maximilian-katz-implicat-intr-o-spaga-de-25-milioane-euro-pentru-guvernul-nastase/; pe: https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/, nota 143, cu linkul https://www.cotidianul.ro/maximilian-katz-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i/.
  Însă are dreptate în privința prescrierii: deși am cerut în mai multe articole, inclusiv în NOTELE SCRISE depuse la Judecătoria Sectorului 2 în cadrul procesului cu impostorul Alexandru Florian, reluarea dezgroparea proceselor mușamalizate (cf. aici: https://www.dir.org.ro/cazul-colonelului-sri-rtg-vasile-zarnescu-impotriva-institutului-elie-wiesel-evreii-sionisti-de-la-institutul-elie-wiesel-il-vor-la-inchisoare-pe-colonelul-sri-rtg-vasile-zarnescu-dupa-ce-aces/), acesta sunt ținute îngropate, fiindcă este implicat și actualul procuror general adjunct-secund Dimitrie Bogdan Licu, care și-a plagiat lucrarea de doctorat (cf., pe larg, aici: https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53603-iudele-autohtone-propaga-holocaustul.html)!
  Revenind la fondul articolului, ar mai fi multe de completat, dar aștept urmarea, ca să fac și eu un articol complet, ca replică.

 2. Nelu

  Exista un blog – palestinalacrimamea.blogspot.com

  Mai demult era un lexicon, care (nu stiu de ce) a disparut de pe blog. Acolo am gasit si cuvintul antisemit cu urmatorul comentariu.

  Mai demult, antisemit era cineva care nu ii simpatiza pe evrei. Acum, antisemit e cineva pe care evreii nu il simpatizeaza.

 3. Marian

  Deuteronomul 15:6
  ”Domnul, Dumnezeul tău, te va binecuvânta, cum ţi-a spus, aşa încât vei da* cu împrumut multor neamuri, dar tu nu vei lua cu împrumut de la ele; tu vei stăpâni** peste multe neamuri, dar ele nu vor stăpâni peste tine.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.