Remember

În timp ce Iohannis acuză românii de holocaust, nemții lui de la FDGR ne acuză de fascism!

   Am trăit să o vedem și pe asta! Klaus Werner Iohannis, al cărui bunic a luptat în Waffen SS, acuză […]

 

 Am trăit să o vedem și pe asta! Klaus Werner Iohannis, al cărui bunic a luptat în Waffen SS, acuză România de holocaust! „Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită, prin comportamentul său, mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România!

Ce tupeu grosier pe acest personaj sinistru! El este oficial urmaș al hitleriștilor, cu acte de succesor parafate de o instanță de judecată, da’ s-a dus cu basca în mână la evrei, pozează în mare luptător împotriva antisemitismului și vrea să impună un muzeu al holocaustului în România. Adică antecesorii și neamurile lui înrolate în Waffen S.S. i-au ucis pe evrei prin lagăre și pe front, dar vinovați sunt românii din colonia peste care a fost numit Gauleiter!” (Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

De unde știu în ce tabără a luptat bunicul lui Iohannis? Simplu! El a declarat că bunicii lui au fost deportați în URSS. (http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-despre-bunicii-sai-nu-au-povestit-niciodata-ce-au-trait-in-lagar-era-dincolo-de-cuvinte-1342460) Iată ce spunea  domnul Klaus Werner Iohannis: „Cu 70 de ani in urma, in ianuarie 1945, 70.000 de sasi si svabi din Romania au fost deportati de autoritatile bolsevice in lagare de munca fortata din Uniunea Sovietica. Femei, barbati si copii. Germania fusese infranta si orice vorbitor de limba germana trebuia pedepsit, indiferent daca participase sau nu la razboi.”

Nu-i adevărat, fiindcă nu au fost deportați toți etnicii germani din România, ci doar aceia care au luptat în trupele Waffen-SS, împreună cu familiile lor. Naziștii fanatici din Waffen-SS au săvârșit cele mai mari atrocități împotriva populației civile pe frontul de răsărit. Sovieticii s-au răzbunat când s-a întors roata, dar au exagerat fiindcă au deportat și familiile presupușilor criminali de război. (Adevărul despre deportarea sașilor în URSS)

Interesant este că cifra de 70.000 de deportați este aceeași cu numărul etnicilor germani din România care s-au înrolat în Waffen SS și nu cred că este o coincidență această cifră identică! Probabil că sovieticii au dorit să existe o simetrie numerică în acțiunea lor revanșardă.  În URSS au fost deportate familiile sașilor și șvabilor care luptaseră în Waffen SS. Practic familiile tuturor combatanților, fiindcă aproximativ 70.000 de tineri germani din România (sași și șvabi), începând cu anul 1939, au preferat să se înroleze în trupele Waffen-SS, care erau formate exclusiv din hitleriști fanatici înrolați voluntar, deși tinerii de etnie germană puteau să opteze pentru armata regulată Wehrmacht sau chiar armata română, ei fiind cetățeni români! (Înrolarea etnicilor germani din România în unități SS (1939–1943))

Când a fost oficializat Grupul Etnic German din România (21 noiembrie 1940) toți militarii etnici germani din armata română au trecut în trupele germane, marea majoritate la Waffen-SS. După 23 august 1944 toți aceștia au luptat împotriva românilor.

Merită să citiți și partea a doua a  articolului cu holocaustul, care descrie ticăloșia acestui Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II).

Culmea, Klaus Werner Iohannis este urmaș oficial al hitleriștilor sași și șvabi din România, împreună cu organizația al cărei președinte a fost (a rămas, în continuare, simplu membru al acesteia): Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial, dar această organizație, pe care el a oficializat-o în prezent ca nazistă, ne acuză pe noi, pe români, de un trecut fascist!  

Cităm dintr-un comunicat FDGR: „Grupul Etnic German (GEG) a fost înfiinţat printr-un decret-lege (în 21 noiembrie 1940) al Statului Român, condus de Ion Antonescu, şi dizolvat de alt decret-lege, tot al Statului Român, în octombrie 1944. Aşa cum România şi poporul român şi-au asumat trecutul fascist al perioadei antonesciene, şi minoritatea germană din România îşi asumă anii 30 şi 40 ca o perioadă nefastă a istoriei sale şi regretă profund abuzurile şi crimele săvârşite de unii cetăţeni din rândurile sale.

Grupul Etnic German, înzestrat cu autoritate discreţionară asupra întregii comunităţi germane din România de către statul antonescian, şi-a însuşit în mod abuziv proprietăţi bisericeşti şi ale unor asociaţii ale minorităţii germane. Retrocedarea acestor proprietăţi, care au aparţinut comunităţilor şi nu unor persoane fizice, a fost solicitată de F.D.G.R., acesta considerându-se succesorul patrimonial al acestor asociaţii, ale căror proprietăţi au trecut în proprietatea GEG, în virtutea unor decizii discreţionare.” (Sursa: http://www.fdgr.ro/ro/comunicat/407)

Mai mult, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști! Acestor minciuni, trâmbițate de propaganda germană și filogermană din România, conform cărora Grupul Etnic German este creația generalului Ion Antonescu, noi le răspundem cu dovezi, cu documente! Iată:

Raportul d-lui Preşedinte al Consiliului de Miniştri şi al d-lui ministru al agriculturii şi ad-interne al Departamentul Justiției către M.S. Regele.

                                                                 Sire

Dictatul de la Viena din 30 August 1940 a impus recunoaşterea minorităţii germane din România ca «grup etnic». În aplicarea acestei recunoaşteri, legea 830 din 21 Noembrie 1940 a creat minorităţii germane un regim de excepţie, potrivit căruia cetăţenii germani ai ţării, înmănunchiaţi în Grupul Etnic German, constituiau o corporaţie de drept public, pusă sub protecţia Germaniei, de care era direct şi în primul rând dependentă. El se bucura de numeroase privilegii.

Spre a stabili suveranitatea statului Român şi egalitatea cetăţenilor în faţa legii şi spre a executa art. 15 al convenţiei de armistiţiu, se impune abrogarea legii menţionate şi a consecinţelor aplicării ei. Singurul îndreptăţit a prelua bunurile şi drepturile corporaţiei desfiinţate este Statul Român.

Proiectul de lege alăturat propune abrogarea legii pentru constituirea Grupului Etnic German din România, trecerea în proprietatea Statului Român a bunurilor şi drepturilor acestuia şi ca măsură de evitare a fraudelor, lovirea de nulitate a înstrăinărilor şi renunţărilor făcute ulterior datei de 23 August 1944, la cererea Statului Român. Pentru administrarea şi lichidarea acestei succesiuni, proiectul prevede o comisiune compusă din trei persoane numite de Preşedinte Consiliului de Miniştri.

Prin o lege ulterioară se vor prevedea desfiinţarea şi altor privilegii pentru membrii Grupului Etnic German, altele decât cele de ordin patrimonial care fac obiectul prezentei legi.
Autorizaţi fiind de Consiliul de Miniştri, respectos supunem Maiestăţii voastre alăturatul proiect de decret-lege, privitor la abrogarea legii Nr 830 din 21 Noemvrie 1940 pentru constituirea Grupului Etnic German din România.

Suntem (cu) cel mai profund respect SIRE al Maiestătii Voastre, prea plecaţi şi prea supuşi servitori,

Preşedintele Consiliului de Ministri, General de Corp de Armată, Constantin Sănătescu.
Ministrul justiției ad-interim. D.D. Neget, 1944 Octomvrie 7.

Click pe imagine pentru mărire!

Cum afirmă în mod mincinos comunicatul FDGR? Cică, Grupul Etnic German şi-a însuşit în mod abuziv proprietăţi bisericeşti şi ale unor asociaţii ale minorităţii germane!

Aiurea! Nu s-a preluat nimic discreționar, ca dovadă Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, pe care o prezentăm în facsimilele de mai jos. (Click pe document pentru mărire!)

Tot transferul de bunuri s-a făcut într-o înțelegere și armonie totală, subliniate și de discursul entuziast al celor doi semnatari ai Convenției: Andreas Schmidt, conducătorul Grupului Etnic German și Wilhelm Stäedel, episcopul Bisericii Evanghelice C.A.! Reproducem dialogul dintre cei doi camarazi naziști, în cadrul cuvântărilor din data de 31 martie 1941, la Braşov apărute în publicaţia „Südostdeutsche Tageszeitung”  nr. 15 din 2 aprilie 1941, pag. 3: „Germanii din patria noastră, care sub uriaşa influenţă a mişcării naţional-socialiste a lui  Adolf Hitler  aspiră la o nouă şi puternică unitate, sunt divizaţi din punctul de vedere al credinţei religioase în cel puţin două mari grupuri – Conştiinţa naţională a germanilor şi credinţa religioasă nu se mai suprapun. De aceea conducerii Grupului Etnic German îi revine azi o mai mare importanţă în comparaţie cu trecutul.[…] Acum însă, după ce  Grupul nostru Etnic German este recunoscut în România prin decretul lege din data de 20 noiembrie 1940  ca personalitate juridică şi este înzestrată cu certe competenţe în cadrul comunităţii, misiunea Bisericii noastre, de conducere politică a poporului, necesară în trecut se sfârşeşte, iar conducerea populară revine iarăşi în drepturile sale.[…] Volksgruppenführer (Nota traducerii: Volksgruppenführer = Conducător al Grupului Etnic German. Minorităţile etnice germane din ţările din Europa centrală şi de Sud-Est (Cehia, Polonia, România) au fost organizate în aşa numite Volksgruppen (Grupuri Entice). Saşii din Transilvania îl aveau conducător pe Andreas Schmidt, fost Obergruppenführer SS) , vin astăzi la dvs. ca un camarad mai vechi, care, cu mare mândrie şi bucurie şi, să speram fără a fi înţeles greşit, poate să arate deschis aici faptul ca a participat activ în calitate de  lider al unui important sector al frontului (Nota traducerii: În mod figurat. Propaganda nazistă se referea deseori la populaţia civilă ca făcând parte din „Frontul de acasă”), însă deseori şi în calitate de soldat politic la  întreruperea mişcării de înnoire naţionalistă aici în ţară […] Vin la dvs. într-un moment istoric important, căci la chemarea măreaţă a destinului, poporul nostru sub conducerea lui Adolf Hitler are de trecut o proba de tărie fără egal şi sub forţa evenimentelor actuale, contradicţiile vechi trec înapoi şi întregul popor german va fi unitar ca într-o continuă camaraderie de lupta…” (Wilhelm Staedel, episcop). Iată şi replica: „Stimate Domnule Episcop şi dragă camarade, vă mulţumesc dumneavoastră care aţi intrat în rândurile mişcării naţional-socialiste ca unul dintre cei mai buni pentru disponibilitatea dumneavoastră la colaborare şi pentru înţelegerea dumneavoastră pentru noile vremuri şi noile sarcini al Grupului nostru Etnic” (Volksgruppenführer Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German).

Nu Armata Română condusă de mareșalul Ion Antonescu și nici Mişcarea Legionară au fost declarate „fasciste” la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis!

Culmea, FDGR este urmașul oficial al hitleriștilor sași și șvabi din România, dar ne acuză pe noi, pe români, de un trecut fascist! Reamintesc citatul din comunicatul FDGR: „Aşa cum România şi poporul român şi-au asumat trecutul fascist al perioadei antonesciene…” Cei de la FDGR afirmă în același comunicat că „etnicii germani din România sunt cetăţeni loiali ai ţării”.   Păi, la fel de loiali au fost „etnicii germani din România și Germaniei hitleriste, când, după 23 august 1944, toți acești sași și șvabi din Transilvania și Banat, înrolați în Waffen SS, au luptat împotriva românilor pe parcursul retragerii trupelor germane înspre Berlin, până în munții Tatra! Acolo a staționat armata română fiindcă sovieticii nu au vrut ca ea să fie părtașă la victoria finală.

Klaus Iohannis a condus Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) în calitate de președinte, chiar pe vremea când această organizație etnică exclusivistă se declarase oficial, prin instanța de judecată, succesoare a organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien). Cu superioritatea ariană specifică, tot ei, etnicii germani, sunt cei care-i amenință pe jurnaliștii care fac dezvăluiri despre ticăloșia succesiunii lor după o organizație hitleristă: „FDGR respinge cu hotărâre tendinţele de denigrare, amplificate, din pacăte, în ultimele zile în unele medii şi îşi rezervă dreptul de acţionare în instanţă pentru calomnie şi incitare la ură pe considerente etnice.”  Nu vă este rușine, băi? Voi vorbiți de „ură pe considerente etnice”, după ce șeful vostru a fost cocoțat în cea mai înaltă funcție din România? Tupeu, nu glumă!

                                                                                         Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

 Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Noi documente explozive: Deși doar FDGS a fost declarat succesorul GEG-ului nazist, ANRP a retrocedat imobile la tot FDGR-ul iohannist!

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (II)

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (I)

Prin recunoașterea succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) s-a încălcat dreptul internațional!

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

FDGR-ul lui Iohannis este oficial succesorul unei organizații hitleriste

 

4 Comments

 1. gelu

  De ieri dpa-masa mi se refuza afisarea acestei postari la Cotidanul pe forum.!!! Romania anilor 2010-2019 se afla in situatia Republicii Populare Romania anilor 1945-1964 condusa de alogeni. Acum e condusa de o increngatura de alogeni germani, unguri, evrei, francezi atunci era condusa de comunistii de origine evreiasca ce ocupau functiile cheie in aparatul de partid si de stat si Securitate. In aceea perioada a fost meritul lui Gheoghiu Dej care i-a indepartat pe alogenii din conducerea statului. Perioada continuata de Ceausescu sub conducerea careia Romania s-a dezvoltat intr-un ritm fara precedent industria si agricultura. In Dec. 89 securistii l-au impuscat pe Ceausescu dupa care sub acoperirea si complicitatea SRI s-a furat si distrus tot ceea ce generati i de romani au construit bun in acea perioada. Dupa indrumarile altui alogen Petre Walter, fiul activistului comunist Ernst Neuländer, care a declarat cum ca industria romaneasca e un “morman de fiare vechi”. Cu alte cuvinte singura perioada in care Romania s-a dezvoltat dupa al doilea razboi mondial a fost numai perioada in care la conducerea tarii sau aflat in proportie covarsitoare politicieni comunisti sau socialisti romani. Dupa Dec. 89 dreapta s-a aflat la guvernare 17 ani timp in care s-au dat cele mai mari furturi din avutia nationala, economia a fost mereu pe descrestere economica. In timpul guvernarii dreptei s-au privatizat colosii industriali pe 1 dolar. Sub conducerea stangii 13 ani de zile Romania a fost mereu pe crestere economica deci dezvoltare.

  • alex

   Pai, trebuie vazut cine e la conducerea “Cotidianul.ro” si cine il finanteaza, ca sa ne dam seama de ce nu afiseaza pe site, postarea d-tra! Oricum, sigur nu sunt patrioti! D-le , ramai stupefiat, de cati cacaciosi avem in Romania!

 2. gigimutu

  bai cacanarilor de federege-isti,

  pai mai fascisti ca voi si ca inaintasii vostri, in frunte cu hitlerica, cine ar fi, ha? voi sunteti mai catolici decat papa, f…-tu-va-n gura!!!

  • Augusta

   Nu se folosesc cuvintele cu “f” pt germani! Se folosesc cuvinte cu “g” ca de exemplu: “gutuvă-n morgăn”. :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.