Atitudini

În timpul ciumei sau holerei Biserica Românilor nu și-a închis porțile… O face acum!

                  L-a trădat BOR pe Hristos?             […]

 

                L-a trădat BOR pe Hristos?

                                          Dragii mei,

Sunt uimit de ceea ce se întâmplă. Duhovniceste sunt îngrozit. S-au dat comunicate ca „credincioșii ” sa nu mai vină la Sf. Liturghie. Nu ajungea că s-au dat legi, că poliția și armata vor ține oamenii departe de Liturghie.

Accept că niște forme de viață nu înțeleg că în potir se află „însuși Trupul și însuși Sângele”! Dar Biserica Luptătoare?

Unde sunteți nepomenitorilor? Unde sunteți luptători cu cipurile și cu codurile de bare? Unde sunteți luptătorilor cu Antihrist?

ASTA E APOSTAZIA!! ASTA E LEPADAREA DE HRISTOS! Acum ni se cere să stăm departe de HRISTOS Euharistic. Ni se cere să „mărturisim ” că HRISTOS e contagios. Că nu mai e VIAȚA ! Că HRISTOS poate fi moarte. Fraților, înțelegeți în limba română ce zic eu aici? CULMEA! ÎN POSTUL PAȘTELUI.

V-ați cumpărat linguriță de unică folosință?

Ați uitat că unde sunt doi sau trei adunați în numele LUI este și Hristos acolo? Și nu are ce să se întâmple rău? Ați uitat că sute de mii de pelerini sărută moaștele fără să răcească măcar? Ați uitat că preoții împărtășesc pe bolnavii cu cele mai contagioase boli și apoi consumă ce a rămas și nu se îmbolnăvesc?
CE URMEAZĂ?

Să închidem bisericile de cate ori este vreo răceală? Sau mai bine de tot. NU?

SOLUȚIA a fost să lăsăm TOTUL (adică Liturghia, care mai ține lumea) pe monahi și preoți.  Ei o să strige către bisericile mai goale decât cele din Occident (de care noi râdeam):
– Luați mâncati ACESTA ESTE TRUPUL MEU
– Beți ACESTA ESTE SANGELE MEU

Bravos, turmă a lui Hristos, ne-am transformat în altă turmă! Măcar faceți ceva să sprijiniți pe monahi și preoți! Vai de capul nostru!

Doamne ajută!

                                                                                                     Cătălin Rusu

Sursa: Incorect Politic              

Citiți și:

Ordonanțele militare ale guvernului liberalo-globalist au convins Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române să întoarcă spatele bolnavilor: Suspendarea slujbei Sfântului Maslu 

Sfânta manipulare de Paști, când politrucii ne învață religie și popii fac politică…

Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist

Se pune de un nou partid globalisto-progresist, cu aromă naționalist-creștină pentru atragerea naivilor

Intelectualul corect politic Papahagi: „Naționalismul are ceva profund anticreștin”

Un popă catolic iohannist și propagandist  #rezist face politică: Francisc Doboș, purtător de cuvânt al arhiepiscopiei romano-catolice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *