Cadran international

În toată Europa politicienii naționaliști sunt încarcerați pentru convigerile lor

  Mai multe state ale Uniunii Europene încalcă convențiile liberale postbelice și închid în mod deschis oponenți politici proeminenți și […]

 

Mai multe state ale Uniunii Europene încalcă convențiile liberale postbelice și închid în mod deschis oponenți politici proeminenți și intelectuali pentru infracțiuni ideologice.

Tactica utilizată de aceste guverne este „stăpânirea prin lege”, spre deosebire de starea de drept. Strategia este desfășurată în mod obișnuit în țări precum Arabia Saudită împotriva jurnaliștilor, intelectualilor și personalităților din opoziție care sunt vizate mai întâi pentru represiune, apoi urmărite în mod selectiv folosind legile existente, deseori vag definite după aceea.

                                          Grecia

Astăzi, mai devreme, un judecător din Atena a condamnat aproape toți oficialii aleși în Zorii Aurii, inclusiv deputatul parlamentar european Ioannis Lagos, la ani de închisoare.

Nikos Michaloliakos, secretarul general al Zorii Aurii, a primit 13 ani de ìnchisoare pentru o acuzație în stil RICO care pretindea că partidul său patriot grec, care până de curând era al treilea cel mai popular din țară, este o organizație criminală.

Michaloliakos nu a fost legat de nicio infracțiune specifică, dar procurorii au folosit ediții ale revistei grupului său cu articole din anii 1980 și 90 despre Germania din timpul celui de-al doilea război mondial pentru a argumenta că ideile lor politice erau o formă de violență în sine.

Într-o declarație publică publicată pe site-ul Zorii Aurii, Michaloliakos a dat vina pe hotărârea instanței cu privire la creșterea electorală bruscă a mișcării Zorii Aurii în 2013, afirmând „Ei spun că suntem o organizație nazistă criminală. [Dacă este adevărat] de ce au așteptat 30 de ani să ne taxeze?”

El a subliniat cu exactitate că Zorii Aurii nu a fost niciodată acuzat că este o organizație criminală de la înființarea sa în anii 1980. Abia după mai 2012, când partidul a obținut 7% din voturi, statul grec a decis că este timpul să-i aresteze în 2013.

                                          Slovacia

Ieri, un alt ales naționalist, Marian Kotleba, a fost condamnat la patru ani de închisoare de guvernul slovac pentru predarea cecurilor de 1.488 de euro familiilor sărace în 2017. Procurorii de stat l-au acuzat pe Kotleba, care conduce Partidul Popular  – Slovacia noastră, de folosind 1488 ca cod secret pentru „puterea albă”. (88 – Heil Hitler)

Partidul lui Kotleba deține 17 locuri din 150 în parlament și a crescut constant. Existența sa a făcut presiuni asupra conservatorilor să înceapă să vorbească asupra problemelor naționaliste și împotriva corupției, un factor care a supărat conducătorii națiunii și a contribuit la încercarea eșuată de anul trecut de a scoate în afara legii Partidul Popular. Kotleba intenționează să conteste decizia.

Dacă Curtea Supremă confirmă condamnarea lui Kotleba, acesta va fi interzis definitiv de a candida la funcție și va fi primul parlamentar slovac care va fi închis de la căderea comunismului.

                                             Franţa

În Franța, intelectualul patriot și activist pentru Vestele Galbene, Hervé Ryssen, a făcut acum o lună din pedeapsa de un an închisoare pentru „antisemitism”, care s-a concentrat pe evidențierea imposibilităților științifice ale narațiunii Holocaustului.

Ryssen a fost de ani buni târât prin sistemul judiciar de avocații afiliați la organizațiile evreiești din Franța, cum ar fi LICRA. O scrisoare semnată de un contingent divers de personalități publice franceze aparținând comunităților naționaliste, artistice și musulmane exprima indignarea că Ryssen devine prizonier de conștiință.

Liderii naționali ai Frontului Veteran Jean Marie Le Pen și Bruno Gollnisch au condamnat amândoi încarcerarea lui Ryssen, afirmând că a dezvăluit că Franța devine o dictatură în care oamenii sunt pedepsiți cu violență pentru infracțiuni de opinie.

Atât Gollnisch, cât și Le Pen au fost expulzați din partid de către Marine Le Pen, care a redenumit acum partidul National Rally și l-a dus pe o cale de liberalism social și sionism.

Iubitul Marinei Le Pen și vicepreședintele National Rally, politicianul evreu Louis Aliot, au luat-o pe Twitter pentru a-i ataca pe apărătorii lui Ryssen, susținând că libertatea de exprimare și „provocarea” (discursul de ură) nu sunt aceleași lucru. Sentimentul a fost susținut de Le Pen, care apără ipocrit criticii islamului din motive de liberă exprimare.

                                           Spania

Conducerea mișcării naționaliste spaniole – Pedro Chaparro (Democrația Națională), Manuel Andrino (La Falange) și Pedro Pablo Peña (Alianța Națională) – își epuizează recursul final al unei sentințe de închisoare pronunțate asupra lor împotriva stânga contra-protestantă – separatisti catalani de aripă în 2013.

Procurorii susțin că cei trei lideri au fost responsabili pentru o confruntare care a avut loc între membrii „antifa” din Madrid și patrioții spanioli.

Anul trecut, Chaparro, Andrino, Peña și alții au început repararea fracturilor în mișcarea naționalistă spaniolă mare, dar profund sectantă, punând deoparte diferențele pentru a fonda blocul electoral „ADN: identitate spaniolă”.

Mass-media în limba catalană este dornică să-i vadă pe bărbați în spatele gratiilor. Dacă ultimul lor apel nu va reuși, vor face multi ani de închisoare.

                                       „Sending a Message”

Puzderia de ONG-uri cu „drepturile omului” care se plâng când țările din Europa de Est încearcă să-l împiedice pe George Soros să influențeze alegerile lor, laudă această represiune la nivel european.

O declarație publicată asupra condamnării blocului parlamentar al Golden Dawn de către directorul european al Amnesty International, Nils Muižnieks, salută decizia ca o victorie împotriva sentimentului anti-imigrație, „Acest verdict trimite un mesaj clar grupurilor politice agresive anti-migranți și anti- agendele privind drepturile omului în Grecia și în toată Europa, că activitatea criminală violentă și rasistă – fie săvârșită de persoane pe stradă, fie de membri ai parlamentului, nu va rămâne nepedepsită.

După condamnarea lui Kotleba, mai multe ONG-uri liberale susținute de finanțele internaționale au declarat că încarcerarea oponenților politici este un triumf pentru democrație, „Ne bucurăm că extremismul din Slovacia este în cele din urmă pedepsit și abordat cu atenția adecvată”, au comentat grupurile.

Diferite organizații evreiești au sărbătorit, de asemenea, acceptarea puterii dure de către nervoasele elite liberale, care în prezent suferă o criză mondială în cadrul lor și în instituțiile lor în eșec.

În timp ce multe națiuni europene au legi cu privire la discursul de ură, aceasta este prima dată în memoria recentă când democrațiile liberale au pus la cale condamnarea funcționarilor aleși la pedepse lungi de închisoare pentru ideile lor. Aceste acte discrediteaza foarte mult proiectul neoliberal și vor avea probabil consecințe neprevăzute în viitor.

Articol tradus din NATIONA JUSTICE, sursa Invictus 

2 Comments

  1. gigimutu

    hm,

    in alte tari sunt condamnati la pirnaie, in Romania sunt omoriti (Vadim).

  2. Vatra de foc si pucioasa a Iadului ,care improasca scantei otravite in toata lumea,intr-un mod diabolic,incepe sa se zgaltae.Pana acum focul iadului era alimentat in tacere si ocult de cele mai”proeminente personalitati”ale asa zisei civilizatii,care-si duceau si inca isi mai duc butoaiele cu ura impotriva lumii,prin mai multe Citadele ale Planetei:SUA,Rusia,China,cateva tari europene si chiar Israelul.In aceste zile capetele de dinozauri incep sa apara in fata lumii si sa-si prezinte armele lor criminale ascunse,in cel mai firesc mod de asteptare a apocalipsei Raiului lor din Iad.Astfel a aparut aceasta Pandemie zis medicala,care s-a metamorfozat in Pandemia fricii,Pandemia groazei.Dinozaurii au fost zdruncinati din tronurile lor de aur si au inceput sa-si naparleasca pielea in mod haotic,de teama sfarsitului si ies la iveala pentru a fi strivite.Patriotii lumii sant batjocoriti,umiliti si chinuiti inca de o Mafie odioasa,criminali de natiuni,strivitori ai frumusetii acestei planete,Mama moastra.Tarile lumii,in care se ascund diavolii astia,incep sa-i ghiceasca.In America se desfasoara acum cea mai crancena lupta a Planetei din ulimile sale milenii.Inca odata se cer inaltate rugi Dumnezeului nostru intru protejarea patriotilor si grupuli curajos din jurul Presedintelui in functiune ale SUA Donald Trump.Doamne ajuta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.