Colimator

Inadmisibil, România a devenit fățiș colonie germană! Iohannis a participat la şedinţa de guvern a landului Bavaria

  România a devenit o colonie germană condusă de un Gauleiter neamț, instalat guvernator de stăpânii adevărați ai acestui teritoriu […]

 

România a devenit o colonie germană condusă de un Gauleiter neamț, instalat guvernator de stăpânii adevărați ai acestui teritoriu aflat sub ocupație, care se numește, încă, România! Iată și dovada, care vine cu ocazia primei vizite oficiale a președintelui Klaus Werner Iohannis în cel de-al doilea mandat al său:

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua marţi o vizită de lucru în landul Bavaria, unde se va întâlni cu prim-ministrul şi cu preşedintele landului german.”, informează Administraţia Prezidenţială, citată de Agerpres.

De asemenea, şeful statului va participa la şedinţa Guvernului landului Bavaria, va avea un dialog cu membrii acestei instituţii cu privire la relaţiile bilaterale, actualitatea europeană şi va susţine o alocuţiune. Klaus Iohannis va avea, totodată, o întrevedere cu prim-ministrul landului, Markus Soder, preşedinte al Uniunii Creştin-Sociale.

Preşedintele va participa şi la întâlnirea anuală a grupului parlamentar al CSU din Bundestag (Camera inferioară a Parlamentului german), care se va desfăşura la abaţia Seeon, din Bavaria. Cu acest prilej, Klaus Iohannis va prezenta viziunea României referitoare la viitorul Europei şi va purta un dialog despre priorităţile agendei europene.” (Agerpres)

Prin textul de mai sus, românii erau pregătiți psihologic încă de săptămâna trecută în vederea vizitei aberante a sasului pentru pupatul papucului stăpânei, cea care i-a dat al doilea firman pentru ocuparea tronului coloniei. Spunem vizită aberantă fiindcă președintele României întreprinde o vizită oficială într-o regiune, Bavaria nefiind o țară, ci doar o regiune a Germaniei. Este posibil să facă și o vizită scurtă la mumă-sa și taică-său pe bani publici cu ocazia aceasta, dacă tot e în zonă.

Iată cum au prezentat la unison evenimentul azi, 7 ianuarie 2020, slugoii obedienți din România, fără a avea curajul să comenteze:

Este în general cunoscut că relațiile între România și Bavaria sunt relații foarte deosebite. Avem o relație care durează de mulți mulți ani. (…) Aș dori, în acest context, să menționez faptul că mi se pare foarte important că guvernul românesc și cel bavarez din nou se întâlnesc. Va exista o comisie bavaro-românească și lucrul acesta este foarte important nu doar pentru relațiile politice ci și pentru relațiile economice între investitori români și bavarezi. Astăzi încă avem posibilitatea să vorbim despre teme europene. În acest sens sunt sigur că vom vorbi și despre ceea ce am făcut noi în Europa. Doresc să spun că România, în ceea ce privește președinția Consiliului UE, a primit foarte multă susținere din partea guvernului bavarez. Avem teme ca și Brexit, ca și bugetul pentru următoarea perioadă (Nota autorului: Fără «ca și…», «ca…» era suficient, incultule! Formularea «ca și» se folosește doar cu sensul «la fel ca».) și multe alte teme.”, a spus Klaus Iohannis la sediul Guvernului Landului Bavaria, conform agenției de știri Mediafax.ro.

Impostorul impus de străini la Cotroceni și-a aliniat colonia alături de landurile germane, el participând în Germania la o întrunire de nivel regional, nu statal (federal), așa cum ar fi fost normal pentru președintele unei țări.

Iată ce-i spunea Iohannis nu omologului său, care ar fi cancelarul Angela Merkel, ci „primului-ministru” al unui land cu drepturi depline, nu o umilă colonie ca România:

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut marți, 7 ianuarie a.c., la sediul Guvernului Landului Bavaria, declarații de presă comune cu Prim-ministrul Guvernului Landului Bavaria, domnul Markus Söder.

Vă prezentăm în continuare traducerea declarației de presă a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis:

Mulțumesc mult, domnule Prim-ministru!

În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru invitația făcută. Apreciez acest gest și mă bucur foarte mult să mă întâlnesc astăzi cu dumneavoastră și cu Guvernul bavarez. Este cunoscut faptul că relațiile dintre România și Bavaria sunt unele foarte deosebite. Noi avem o relație care durează de foarte mulți ani. Cred că este foarte important să semnalăm faptul că relația noastră, și pentru România, și pentru germanii din România care trăiesc în Bavaria – reprezintă o punte deosebită între România și Bavaria. În acest sens, stimate domnule Prim-ministru, sunt foarte bucuros că subliniați acest lucru și spuneți că este o punte. Acest lucru, pentru noi, este foarte valoros.

Aș dori, în acest context, să menționez că mi se pare important faptul că Guvernul românesc și cel bavarez din nou se întâlnesc. Va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria și lucrul acesta este foarte important nu doar pentru relațiile politice, ci, bineînțeles, și pentru relațiile economice, pentru că sunt investitori români și bavarezi care vin aici.

Astăzi avem posibilitatea de a vorbi despre teme europene. În acest sens, sunt sigur că vom vorbi și despre ceea ce am făcut noi în Europa. În acest context, doresc să spun că România, pe parcursul exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene, a primit foarte multă susținere din partea Guvernului bavarez.

Vom aborda teme precum Brexit, Bugetul Multianual și încă multe alte teme. Cred că împreună vom reuși să ajungem la unele concluzii pozitive și ne doresc astăzi, și aici, și la Seeon, o zi frumoasă!

Mulțumesc mult!” (Sursa: www.presidency.ro , că la ăștia le put denumirile în limba română și vomitau dacă site-ul ar fi fost intitulat „presedinte.ro”!)

Trecem peste constatarea că Iohannis a vorbit în germană, deși cutumele diplomatice îl obligau să vorbească în limba țării pe care o reprezintă și remarcăm evidența că nu a fost suficientă această vizită prin care  Klaus Werner Iohannis și-a aliniat colonia pe care o guvernează alături de landurile germane, dar acesta vrea ca și „guvernul meu”, pe care fraierii îl cred al României, să devină coleg cu guvernele landurilor din Republica Federală Germania. Mai are cineva îndoieli că România este o colonie a Germaniei, chiar dacă idiotul util Iohannis mai suge uneori și la țâța lui Trump?

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

PS: Iată cât de dedicat este Klaus Werner Iohannis etniei sale, în timp ce proștii au pretenția să le fie credincios românilor pe care-I conduce spre dezastru: Iohannis a dezbinat românii timp de cinci ani, dar a participat la Ziua Unității Germane!

Citiți și:

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (I)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (II)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (III)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (IV)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (V)

Klaus Johannis, un pion al Germaniei în lupta pentru dominație europeană

Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

Mutti Merkel dă lectii nepermise de lege și de morală 

Când „arienii” uită ororile trecutului: Summit-ul de la Sibiu, „Europa germană”, al IV-lea Reich și spațiul vital

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

Ion Cristoiu: „Prin Iohannis, România a optat pentru un nou mare licurici: Germania

Pentru liniştea Germaniei, un Gauleiter se vrea în fruntea României

3 Comments

 1. Ionela Ionescu

  … pffff, ca mâine auzim că se înființează Landul lui Herman, Hermanland, că sigur nu a fost afișat acolo degeaba de către șefii lui ….

 2. IQ100

  Gresit.NU suntem colonia Germaniei
  Suntem colonia unei REGIUNI a Germaniei.
  Le urez fritzilr multa UE TOTALA de la refugiati.Chiar imi pare rau de tot de Alexandrele lor, serios vorbesc. Au reusit sa ma fac sa ii iubesc f mult.

 3. madmax

  Dar si acea regiune germana are in componentza colorati din cate vad! De toata jena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.