Atitudini

Înaltul patronaj al președintelui Klaus Werner Iohannis și rețelele de trafic de carne vie, trafic de organe, cele de crimă organizată și clanurile mafiote din „România lucrului bine făcut”!

  În România post-decembristă, în timpul Regimurilor alogenilor Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis au apărut și s-au dezvoltat numeroase rețele […]

 

În România post-decembristă, în timpul Regimurilor alogenilor Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis au apărut și s-au dezvoltat numeroase rețele de trafic de carne vie, trafic de organe, cele de crimă organizată și clanurile de tip mafiot. Ei au contribuit din plin, prin nerespectarea dispozițiilor din Constituția României, la situarea României pe unul dintre primele trei locuri din lume în ceea ce privește traficul de carne vie și livrarea la export a zeci de mii de fete și femei. În timpul mandatelor acestor trei președinți au dispărut anual din România între 2.000 și 4.000 de copii și s-au înregistrat în fiecare an între 400 și 700 de omoruri cu autori necunoscuți. De asemenea, pe calea adopțiilor internaționale au plecat anual din România multe sute de copii a căror soartă nu a fost urmărită de instituțiile Statului Român. Se pare că, mulți copii adoptați din România au fost omorâți și părți din corpurile lor au ajuns în băncile de organe.

În timpul României socialiste, când țara a fost condusă de un Președinte român și patriot, nu au existat rețele de trafic de persoane și de organe, nici rețele de crimă organizată și nici clanuri mafiote.

Toți Președinții alogeni ai României, din ultimii aproape 30 de ani, au fost informați și au cunoscut realitatea în privința rețelelor și clanurilor ilegale care au acționat și activează în țara noastră! Ei nu au acționat pentru respectarea prevederilor Constituției și a legilor Statului Român și, pe cale de consecință, pentru lichidarea rețelelor ilegale și condamnarea persoanelor vinovate! Acești Președinți ai României nu s-au adresat Parlamentului cu mesaje ce vizează rețelele de trafic de carne vie, cele de crimă organizată și clanurile mafiote, dar nici nu au convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.) pentru a afla Adevărul și pentru a acționa în consecință!

După răpirile de persoane și crimele în lanț de la Caracal, aflate în curs de urmărire și cercetare penală, conducerea P.S.D. a hotărât să amâne Congresul partidului programat în ziua de 3 august a.c. pentru alegerea candidatului la funcția de Președinte al României.

Când opinia publică este cutremurată de descoperirile zilnice de la Caracal în legătură cu crimele și răpirile de fete înfăptuite de rețelele de trafic de carne vie, Președintele Iohannis și-a întrerupt  vacanța de la Neptun și a participat, în ziua de 4 august a.c., la o ședință foto unde senin, rupt de realități și bine dispus, a pozat pentru pregătirea afișelor și bannerelor din viitoarea campanie prezidențială din lunile octombrie și noiembrie a.c.

În fotografii, Președintele Iohannis apare vesel și zâmbitor alături de o adolescentă cu părul lung care amintește alegătorilor de cele două tinere din Caracal care au fost răpite ziua, în amiaza-mare, dispărute, deocamdată fără urmă. Pe rețelele de socializare și în mass-media circulă informații legate de ședința foto prezidențială și apar fotografiile alăturate ale conducătorului Germaniei hitleriste împreună cu o adolescentă cu părul lung și ale Președintelui Iohannis care l-a plagiat pe Fuhrer.

Alte comentarii privind neimplicarea Președintelui României Klaus Werner Iohannis în cazul Caracal pentru aflarea Adevărului sunt, deocamdată, de prisos.

La Congresul P.N.L. din 8 august a.c., Președintele Klaus Werner Iohannis nu i-a informat, pas cu pas, pe participanți despre cele întâmplate recent la Caracal și nici ce a făcut bun pentru Poporul Român în mandatul său prezidențial dar nici rezultatele obținute în lupta împotriva traficanților de copii și femei din România, precum și a clanurilor mafiote. Se pare că, foarte mulți copiii români au fost sacrificați ritualic, la fel ca pe timpul Genialului Mihai Eminescu și pentru aceleași scopuri ca și atunci, relatate în presa vremii.

Președintele României nu i-a informat pe participanții la Congresul P.N.L. despre câți copii, dintre cei 10.000-20.000, dispăruți în mandatul său au fost găsiți și redați familiilor, inclusiv prin implicarea sa nemijlocită. De asemenea, Președintele Klaus Werner Iohannis a uitat să precizeze că așa arată acum, „România lucrului bine făcut!” (sloganul său electoral din anul 2014) și a promis că va oferi românilor o „României normală”, altă gogoașă electorală, pentru următorii cinci ani, sub înaltul său patronaj. Cine-l mai crede? Cine îl mai votează?

Manipulatorii de opinie, cu sondaje aranjate, se chinuie degeaba pentru el. Ei, de fapt, pregătesc electoratul pentru ca viitorul Președinte al României, o țară ortodoxă, să fie un homosexual cu sensibilități false feminine, care este împotriva familiei Creștine și care vrea să patroneze rețelele de carne vie, de prostituție și manifestările publice ale persoanelor cu deviații sexuale.

Doamne ocrotește-i pe români!

                                                                     Dr. Gheorghe Funar

                                                      Președinte al Partidului România Noastră

                                              Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

                                                                  Cluj-Napoca, 13 august 2019

 

Citiți și:

Țara care nu-și apără copiii, țara unde cel implicat în traficul internațional de copii a devenit președinte

Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!

Cu bățul prin gardul Klausului: „Europa Liberă” reia scandalul adopțiilor internaționale din anii ’90, cu magistrații anchetați și apoi protejați

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

O țară întregă jelește coplilele ucise la Caracal, doar Iohannis rânjește alături de fetița fotografului chemat pentru poze electorale

 

3 Comments

  1. Tot ce e scris e corect, cu exceptia faptului ca se spune ca in epoca Ceausescu nu erau clanuri mafiote. Eu am copilarit in Rahova, chiar pe langa Piata cu acelasi nume (celebra zona de atunci cunoscuta sub numele de RFG = Rahova – Ferentari – Giurgiu), Poate nu erau asa mafiote ca acum, dar interlope erau. Si tot la fel de tiganesti. Cum ar fi clanul lui “Pian”. Militia era si atunci mana in mana cu reprezentanti ai clanurilor, In anii ’80 cand penuria ajunsese la un nivel insuportabil erau militieni care le dadeau ponturi tiganilor de unde sa fure. Sa ne mai lase nostalgicii ceausisti, bazele clanurilor tiganesti de-acum atunci s-au pus. Nu s-au dezvoltat doar datorita limitelor care erau impuse atunci tuturor cetatenilor (de exemplu, imposibilitatea calatoriei in afara granitelor). Dupa ’90 a fost si mai rau, intr-adevar, si aici sunt de acord cu faptul ca venirea la putere a unor alogeni a contribuit hotarator la dezastrul tarii. Reintoarcerea la “Epoca de Aur”, cu Funarioti sau Vadimi in frunte nu-i o solutie. România va fi nationalist Crestin – Ortodoxa, adica legionara, sau nu va fi deloc. Asta-i parerea mea.

    • Maria

      Dincolo de micul adevăr şi marea minciună!de zeci de ani acest popor batjocorit e forțat să emigrze sau să devină PUŞCĂRIABIL DIN NAŞTERE, un fel de carne de tun pt batjocoritorii din falsele instituții, prostit şi jefuit Non Stop. Situația e gravă şi ieşire nu mai exită cum reîncearcă să ne mintă unii. SRI,DIICOT,STS…etc.Vor acoperi adevărul la nesfârşit până țara va intra în colaps iar noi vom plăti iar costul distrugerii LOR. Noi suntem datori nu doar să vorbim despre adevăr ci a venit timpul să protestăm prin toate formele POSIBILE inclusiv să găsim soluția ca nu mai plătim taxele şi impozitele către acest STAT FALS ŞI PUTRED DE MAFIOT! Care ne suprimă prezentul şi ne omoară viitorul! Totuşi să începem cu cel care stă “FOARTE CONFORTABIL”în vârful statului mafiot, pe când facem prima plimbare pe la Cotroceni?

  2. Alexandru Balcu

    Lui Iohannis i-am strigat 500 de oameni, in fata palatului Cotroceni, pe 10 decembrie anul trecut: “Iohannis, tradator, de patrie si popor!” (eu am inventat lozinca), cu ocazia campaniei (marsuri, pichetare MAE, flye-re, memorii, inclusiv din partea unei asociatii a Juristilor patrioti, etc) impotriva Pactului de Migratie. Nici o problema, n-au fost uitati nici politicienii din cealalta parte (Melescanu esti un pres, sa te duci la Marrachesh), nici Frau Merkel (Merkel nu uita, România nu-i a ta!) si nici Soros (Afara, afara, cu Soros din tara!). Ca hâr ca mâr, de voie de nevoie, România s-a eschivat (s-a abtinut sa semneze), in ultimul ceas, sa parafeze Pactul, la adunarea ONU din New York din 19.12.2018. Nu vreti Pactul? si-au spus Stapanii. Prin tantalaii si slugoii de serviciu, ABSOLUT TOTI, de la Iohannis la ultimul trepadus din PNL, USR sau PSD, MAI a pus pe masa asa-zisa “Strategie de integrare a migrantilor 2019-2022”. Iar proteste, amenintari cu darea in judecata pentru tradare de tara, memorii, etc. Sa privim realitatea in fata: Statului (total captiv) nu-i pasa. Armele, si ma refer chiar la arme, sunt la ei: la SRI, la Armata, la Politie, la clanurile interlope care sunt deja parte integranta din structurile Puterii. Sunt convins in acest moment ca n-ar ezita sa traga in noi in cazul unei Revolte generale. Asta nu trebuie sa ne impiedice insa sa luptam, asa cum spune doamna/domnisoara Maria, pana la urma Mantuirea e mai sigura prin sacrificiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.