Colimator

Începând de ieri, binomul Coldea-Kovesi va dormi iepurește!

  Nu știu câți dintre voi ați dat importanță sau ați înțeles cât de puțin din știrea lansată oarecum în […]

 

Nu știu câți dintre voi ați dat importanță sau ați înțeles cât de puțin din știrea lansată oarecum în surdină și cu pătura groasă de lână, tip cergă, pusă pe țambal.

Care mai de care – în funcție de stăpânii care îi plătesc – tonul tembeliziunilor care tembelizează de două decenii în mod sigur populația românească (ProTv, A Treia Antenă, Al 24-lea DEȘT, Prima după Burci. Etc), au strigat sau au rostit în șoaptă despre condamnarea soților Daniel și Marilena Dragomir, pe el, la 3 ani și zece luni de închisoare cu executare, iar doamna, „ca complice” la vreo doi și opt luni cu suspendare, ca să aibă cine să trimită peste zidurile pușcăriei chifteluțe moldovenești, cu praștia…

Ian fiți o țâră Antena 3 acilea, scoateți deștul din nas, aruncați pe jos biluța, nu o băgați cumva neatent în gură ca Nicușor Dan și spuneți-mi sincer dacă știți cine sunt în realitate soții Dragomir. Nu mă refer aici la ce chewinggum cu gust de căcat au mestecat de vreo cinci ani reptilele securiste care făceau Gazeta de Perete a Sistemului Ticăloșit Mafiot, pus la cale de Javra Ceacâră Băsescu, eu mă refer doar la aceia care sunteți la curent cu realitatea adevărară, nu la trompeta Noii Securități.

Ok. Hai să vă dumiresc.

Daniel Dragomir este una și aceeași persoană care a avut gradul de locotenent colonel în SRI și era considerat la o vârstă când alții ca el se bărbieresc pentru prima dată și dorm cu capul pe perna sub care ascund poza iubitei, Adjunctul Directorului Operativ al SRI – „generalissimul” Florian Coldea – ocupând la treizeci și ceva de ani, funcția de Șef al Departamentului Antiterorism din SRI, omul cheie școlit la cele mai sofisticate școli și grădinițe de specialitate ale aliaților din NATO, respectiv Statele Unite ale Americii, alături de specialiștii formați pentru CIA, NSA, FBI, etc. Folclorul de specialitate vorbește că domnul col. Daniel Dragomir a fost deseori citat, medaliat și recompensat de Formatorii săi, ca fiind un produs excepțional al muncii antiteroriste, ce a devenit de vreo două  decenii – mai exact din 11 septembrie 2011 – o nouă religie.

Dragomir a fost ridicat în grad și funcție datorită calităților sale exepționale de generalul Florian Coldea, cel care avea după terminarea mandatului lui Băsescu să devină Eminența Cenușie a României, omul Satanei George Soros.

Dragomir este absolvent strălucit al Facultății de psihologie, de unde a fost racolat și a absolvit Academia de Informații. Ce l-a determinat să aleagă o carieră într-un domeniu în care mulți așchilopați din tânăra generație de azi, fuge ca dracul de tămâie, de frica pericolului ce pândește nevăzut în fiecare clipă? În primul rând Patriotismul adevărat, insuflat din familie, preluat genetic de la bunici, părinți, profesori. Ce să faci, pe vremuri nu de mult apuse, majoritatea tinerilor care doreau o carieră militară, erau animați de acest sentiment puternic, iar astăzi, toți visează doar la salarii babane, mașini scumpe, muieri cu corp de model, acces în lumea înaltă de pe tot globul.

Ce a făcut BăsescuColdea și țuțerii săi, ca generalii Ciocîrlan, Dumbravă și alții ca ei, a transformat armata nevăzută a SRI, într-o șleahtă de hiene care fac poliție politică după metode staliniste și gestapoviste.

Pe colonelul Dragomir l-am cunoscut ca pe o persoană publică. Povestea lui și-a spus-o deschis nu odată, la televizor, mai ales la Antena 3România Tv, dar și la alte canale ce doreau să facă rating. Omul a explicat întregii opinii publice care a avut răbdarea să-l asculte și să înțeleagă cât de ticăloșită a ajuns România, că lupta sa cu Sistemul condus direct de șeful său Coldea, a început DUPĂ  ce a demisionat din SRI, el neacceptând să mai participe la ororile și grozăviile la care era împins de șeful său ierarhic să le comită, pentru că jurământul militar depus, îl împiedica să demaște ferocitatea abominabilă a acestui șacal sângeros ce s-a combinat în rele cu renumita otreapă pusă tot de Băsescu în rang înalt – Laura Codruța Kovesi.

La vremea respectivă, rezonam 100% cu această mișcare antibinom, cu care Băsescu a subjugat și distrus România și m-am alăturat fără frică tuturor vocilor unor persoane publice sau anonimi ca și mine care strigau în patru zări, incriminând noua dictatură mafiotă a statului paralel.

Așa cum poate mai țineți minte, niște voci libere, precum ale lui Răzvan Savaliuc, Daniel DragomirDan MV Chitic, Cornel Nistorescu, Roșca Stănescu, apoi Liviu Pleșoianu, Ingrid Mocanu, și încă mulți alții mai mult sau mai puțin cunoscuți, au devoalat mârșăviile la care s-au dedat aceste hiene antiromânești, folosindu-se de uneltele lor cu legături în vechea securitate ceaușistă, precum Livia Stanciu, Daniel Morar, Cristina Tarcea…

Daniel Dragomir a devenit de fapt SINGURA VOCE autorizată să vorbească în cunoștință de cauză despre ticăloșiile binomului. Mai țineți minte de emulația mișcării civice pornită ca reacție a populației cu numele „Dreptate până la capăt”? Ea a adunat sub această deviză pe toți oamenii cu capul pe umeri, pe toți patrioții adevărați ai României, care au văzut cu ochii larg deschiși și au înțeles în timp real cum este Țara distrusă și destructurată în interesul unor puteri străine, cu ajutorul unor iude fără scrupule românești: Traian Băsescu, Monica Macovei, Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr, Raluca Prună, Cătălin Predoiu, MRU și o vastă rețea de slugi și aprozi care au servit Sistemul…

După fuga pe muchie de cuțit a lui Sebastian Ghiță și reușita debarcării printr-un efort conjugat al lui Liviu Dragnea și PSD, al generalilor Coldea și Dumbravă, forțându-i oarecum mâna lui Klaus Iohannis, SRI a scăpat oarecum de puterea nocivă a șefilor băsiști, dar a continuat activitatea perversă și antiromânească sub conducerea lui Eduard Helvig și Werner Iohannis, continuând și îmbunătățind chiar munca de poliție politică începută de predecesori.

Toți aceia care au ajuns în conflict de interese cu Statul Mafiot și cu cel Paralel condus vremelnic de Binomul Coldea-Kovesi, au terminat prin a fi vânați și aduși în fața Justiției Corupte, ce a devenit o Unitate militarizată în sfera Serviciilor secrete, o unealtă de exterminare a adversarilor declarați și știuți ai intereselor lui Băsescu și camarilei lui.

Rând pe rând, au fost „agățați” și au beneficiat de o publicitate furibundă a propagandei statului paralel, diverse persoane influente în stat: Alina Bica,  Dan Adamescu, Dinu Patriciu, Puiu Popoviciu, etc.

Nimeni nu contestă legătura unora dintre aceștia cu tunurile date în timpul epocii Băsescu, dar din motive mai mult sau mai puțin știute, dar mai ales că nu au vrut să mai cotizeze sau să execute ordine de la Binom, au ajuns să fie vânați în numele luptei anticorupție”.

Pentru că a îndrăznit să spună adevăruri incontestabile care veneau de la un om în perfectă cunoștință de cauză, Daniel Dragomir și soția lui Marilena (fostă colegă de serviciu cu grad de subofițer SRI), au devenit automat ținte.

Ba, mai mult, col. Dragomir a inițiat o Mișcare patriotică sub deviza „Dreptate până la capăt” sub sigla ROMÂNIA 3.0.

Aceasta s-a transformat dintr-o platformă ce a început să aspire foarte mulți adepți sătui de jaful practicat la vedere  și dornici de pedepsire a vinovaților, cu intenția declarată să se transforme într-un partid politic cu care să se poată lupta pe cale democratică cu hienele.

Asta nu a putut tolera Sistemul și a trecut imediat la represalii de tot felul, iar familia Dragomir a fost imediat agățată prin DNA-ul de sub comanda lui Kovesi, ce a pornit la vedere hărțuirea soților Dragomir, cărora li s-au fabricat simplu niște „probe” că ar fi făcut trafic de influență pe lângă un arab afacerist din România despre care Dragomir a declarat public că i-a fost „sursă” când era activ. O acuzație extrem de dificil de probat, dar căreia specialiștii lui Coldea i-au putut fabrica cărămizi; s-a încercat agățarea lui, în procesul intentat celor doi israelieni care chipurile au vrut să-i desvirgineze emailul lui Kovesi, (unde cică era încă neprihănită) și hărțuiala a început…

Dragomir nu a stat degeaba, el a apelat la conferințe de presă internaționale, a mers la UE și a devoalat Poliția Politică din România. A devenit imediat un Paria al societății românești, un om de temut de hienele care acum au capturat întreaga societate.

Trebuie să remarcați cu oarecare atenție că există fire nevăzute cu ochiul liber între niște persoane devenite personaje: Liviu Dragnea, Daniel Dragomir, Răzvan Savaliuc, Ingrid Mocanu, Adina Anghelescu, etc

Între timp, unii au fost convertiți de Sistem, sau șantajați, sau atacați cu probe fabricate în Justiția ce răspunde la comenzi politice. Acesta este adevărul gol-goluț! În România de azi, Justiția este o utopie, iar democrația a ajuns un cuvânt trivial pe care toți golanii îl iau în gură.

Contra familiei Dragomir s-a pornit tăvălugul. Ea, soția, a fost atrasă în joc doar pentru că este soția lui și este evident că știe bine toate dedesupturile. Ideea e ca să le închidă gura să nu poată să mai conteze vreodată politic, să le vină în minte să creeze sau să conducă o mișcare în genul „Dreptate până la capăt” de care se tem toți ticăloșii care au contribuit la distrugerea României! Cu cazier politic, Dragomir este un om mort din punct de vedere social, exact cum l-au făcut și pe Liviu Dragnea!

Rând pe rând, au fost anihilați sau izolați oamenii grei, care ar fi putut coagula societatea alături de cei mai înverșunați dușmani ai reptilelor băsiste: DragneaDragomirPleșoianu au dispărut mai întâi de pe ecranele Antenei 3, odată cu convertirea lui Gâdea, iar tot atunci și Răzvan Savaliuc, Ingrid Mocanu, Liviu Pleșoianu, Mihai MV Chitic, etc. – voci puternice antisistem.

Pentru mine, dispariția soților Dragomir chiar în ziua condamnării, nu este nicio surpriză! Ba chiar mă bucur din tot sufletul! Era și de așteptat ca un om uns cu toate alifiile otrăvitoare, un om școlit în cele mai adânci taine ale războiului nevăzut, să se dea cu praf de invizibilitate. Are foarte multe conexiuni și legături pe întreg globul pământesc, știe multe secrete de stat, știe să recunoască un filaj, să fileze la rândul său, stăpânește tehnica IT, dar ceea ce sper eu cel mai mult și mai tare, începând de ieri, de la pronunțarea sentinței dictate de condamnare la trei ani și zece luni de închisoare, el nu mai este un vânat, ci A DEVENIT VÂNĂTOR!

De mult am sperat în sufletul meu să vină ziua când va ajunge un cuțit la osul unor ofițeri cinstiți și patrioți, care au fost expulzați din Sistem, că au deranjat cu poziția lor tranșantă niște hiene ajunse să păzească turma de oi și cămara țării. Deja pot să mor, dar sufletul meu se liniștește pentru că știu că din acest moment, este CINEVA care POATE să coaguleze cu pricepere în jurul său oameni, energii și mulți bani, care vor răzbuna poate vreodată acest popor fricos și laș care a devenit acum poporul român!

Fără să-și dea seama, Binomul și armata lui de iude ticăloase, au reușit să creeze într-un viitor apropiat legături nebănuite până acum între oameni care par să nu fi avut niciodată interese comune, ba chiar au fost antagonici: Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, Liviu Dragnea, Puiu Popoviciu, Adamescu jr., Alina Bica, Elena Udrea, Marian Vanghelie, Dan Voiculescu, Daniel Dragomir și lista mai poate continua cu oameni nevinovați vânați degeaba în mod ticălos de poliția politică băsist & iohannistă, pentru singura vină de a nu dori să se supună unor ticăloși care au distrus România.

Nu mă îndoiesc că începând de azi noapte, ColdeaKovesi, BăsescuMonica Macovei, Livia Stanciu, Critina Tarcea, gen. Dumbravă, Ciocârlan, Iohannis și alți aprozi ai străinătății, vor pune noaptea masa și un scaun, priponind ușa de la dormitor de frică să nu fie strânși de gât, sau să li se pună un căluș în gură făcut din organul lor genital pe care l-au folosit ca armă contra altor semeni!

Odată și odată, CINEVA tot ar trebui să răzbune poporul român, iar de acum înainte, un profesionist adevărat – la fel de meseriaș ca și criminalii care ne-au distrus ca neam și țară – umblă liber în lume cu diverse chipuri și înfățișări, turnând apă rece ca gheața pe șira spinării unor reptile.

Dragomir a știut DE CE fuge! A știut – ca și Sebastian Ghiță – că în închisoare, șansele de a fi exterminați sunt imense. Cum niciunul dintre cei enumerați mai sus nu prea mai au nimic de pierdut, ci doar de răzbunat, nimic nu mai este sigur pentru regnul reptilian! Nici chiar viața!

                                                                                    Gabriel MIHĂILĂ, rechindebahlui.ro

P.S. O știre de ultimă oră anunță că Daniel Dragomir a trecut granița de Vest pe lângă Arad, cu o zi înainte de a fi condamnat. Dacă o ia la stânga, din Ungaria, se întâlnește cu Ghiță

15 Comments

 1. Marian

  Ma cam indoesc de faptul ca le va deranja ceva sau cineva somnul astora : s-o vad si p’asta !

 2. IQ100

  “danseazaaaaaa…ursul romanesc!!” poate cu alti ursi, neromanesti??
  si cine stiece informatii vor ajunge unsde (nu) trebuie

 3. IQ100

  Stapanul zgarcit face sluga hoata.
  tradatorii peste limitele bunului simț duc la defectari la varf , iar noii stapani per ansamblu pot iesi mai pagubiti decat daca s-ar fi limitat la o vasalitate onorabila pt ambele parti; romanul a fost mereu docil si supus; daca s-a revoltat si a schimbat stapanul este pt ca stapanul a exagerat

 4. justinianus

  Patriotii romani Ghita si Dragomir au dezvaluit opiniei publice ca Kyurveshy si Coldea sunt agenti/cadre ale CIA si BND! Ghita a spus-o direct!

 5. GHEORGHE

  cei”mici” din servicii trebuie sa faceti ceva pentru ca hidra sa fie inlaturata ! Va multumiti cu oasele de la masa stapanilor? Pe noi ROMANII CINE NE APARA?

  • CD

   De ce trebuie altcineva sa ne apere pe noi?
   Noi nu suntem in stare?
   Daca o sa asteptam ajutorul altora, atunci mai avem de asteptat mult si bine.
   Daca masa populara nu se miscs atunci cine’i nebun sa iasa el singur in fata.
   Ar fi timpul sa pornim cu totii odata si hotarati sa nu crutam nici o vipera.

 6. vasile

  Cum nimeni stimabile, bunul Dumnezeu ne apara, altfel demult ar fi apărut o țară a tiganilor in Oltenia, o Transilvaniei independenta, poate o Moldova unită sub comanda Moscovei sau alte scenarii clocite in mintea unor sforari nebuni. Ne apara la rugăciunile miilor de înaintași sfinți, eroi si martiri din toate timpurile, dar și ale unor concetățeni care din zilele pandemiei sunt căutați de trupele speciale ale SUA prin munții Ceahlaulu si nu numai

  • Adrian Grigoriu

   Susțin total!
   Nădejdea e doar în Dumnezeu!
   Ni s-a dovedit de mii de ori in ultimii 2,000 de ani.
   După cum a spus Părintele Justin, nu mai sunt cai lumești. Eu aș completa daca îmi este permis, mă cam întind cu asta, adică cam fac pe deșteptul, că niciodată nu au fost căi lumești.

   Eu chiar cred total in faptul că doar Dumnezeu rezolvă problemele dar El vine în sprijinul celor care lupta cu toate puterile pe care ni le-a dat. Vedeti pilda talanților, adica nu sprijina pe cei ce nu folosesc toate puterile date.

   Doamne, ajută!

   • CD

    Grozava solutie:
    Sa-L lasam pe Bunul Dumnezeu sa ne rezolve situatia, iar noi sa stam acasa linistiti si sa ne rugam.
    Romanii, ca si alte natii, au luptat si au avut multe victime pentru a uni o Romanie Mare, pentru a rezista imperiilor.
    Cand nu am luptat si am crezut ca Revolutia s-a incheiat in Dec. 25 atunci am renuntat la dreptul de a avea o tara suverana si ne-am lasat invadati de hiperimperialiistii kosher. Nimic nu vine pe gratis si “nici Dumnezeu nu-ti baga in traista.”

    • Adrian Grigoriu

     Domnule CD, va rog recitiți comentariul meu și vă recomand să solucitați ajutorul unei persoane pentru care limba română este limbă maternă. Veți înțelege că am precizat în clar că Dumnezeu sustine doar pe cei ce lupta cu toate puterile pe care le are.

    • Adrian Grigoriu

     Repostez comentariul cu corecțiile observate după publicare întrucât acest site nu permite corectarea comentariilor dupa publicare:

     “Domnule CD, va rog recitiți comentariul meu și cu ajutorul unei persoane pentru care limba română este limbă maternă. Veți înțelege că am precizat în clar că Dumnezeu sustine doar pe cei ce lupta cu toate puterile pe care le au.”

 7. livia

  Si mie imi pare bine ca dl. Dragomir a sters-o si le-a dat peste rat justitiarilor, dar nu cred ca Romania, colonia, mai are vreo sansa. A fost capturata, prinsa in plasa securistilor , a tradatorilor, a vandutilor.

 8. mitica

  Poate sa doarma iepureste 50 de ani la JILAVA, Coldea-Kovesi,dar pe noi ne intereseaza sa recuperam banii lor!

 9. Goanta Radu

  Cei din servicii,oricand pot fi reactivati…Sotii Dragomir au încercat să potolească foamea unora din Sistem,de putere…cel mai periculos lucru..Va veni si timpul cand vanatorii,vor deveni vanati..asa a fost mereu..este o lege nescrisă…tic…tac..

 10. liviu

  “dedesupt” – neaoș românesc! Eu carele nu am mai fostu la Românica de peste 30 de ani știu că se scrie „dedesuBt”. No, da, nu-i bai, la atâta cultură ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.