Puncte de vedere

Începe o nouă eră, o nouă dominație (I)

  Am așteptat neputincioși să se încheie prima etapă a Noii Conflagrații Mondiale și acum o primim pe cea de-a […]

 

Am așteptat neputincioși să se încheie prima etapă a Noii Conflagrații Mondiale și acum o primim pe cea de-a două, la fel de pasivi, fără să realizăm ce este în spatele ei, care vor fi consecințele, iar acestea sunt multe și deosebit de grave! Dacă prima etapă, „Etapa Covid-19”, a fost destinată testării reacției populației și structurilor statale, cea de-a două, „ETAPA AGRESIUNII GENERALE” sau „ETAPA NOM” reprezintă etapă punerii în mișcare a tuturor mecanismelor de care dispune GMU (GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRĂ), pentru instaurarea NOM (NOUA ORDINE MONDIALĂ).

Ați văzut ce s-a întâmplat ca urmare a lansării unui singur virus, guvernele majorității țărilor afectate fiind total depășite de situație, dar imaginați-vă ce se va întâmpla dacă vor fi lansați concomitent trei, patru sau cinci asemenea viruși, fiecare dintre ei cu simptomele și efectele specifice, cu proceduri medicale și medicații diferite. Când îi lansează, ei deja au antidotul, au investit miliarde de dolari în producerea lor, au înființat laboratoare complexe, adevărate uzine virusologico-bacteorologice și vor pune tratamentul „salvator” la dispoziția populației globului sub formă unor vaccinuri sau medicamente cu al căror aspect oamenii sunt familiarizați, însă puțini bănuiesc că pe langă antidotul necesar acestea conțin și alte substanțe prin intermediul cărora ni se controlează viața și comportamentul.

Așa vor avea posibilitatea să decidă cine trăieste sau cine și când trebuie să moară, ce atitudine să adopte față de o acțiune sau față de o inacțiune. Și, dincolo de acestea, câștiga sume colosale. De fapt, ne determină pe noi să ne plătim osânda. Puțini dintre noi realizează cât de mult s-au extins aceste domenii în ultimii ani prin dezvoltarea geneticii, biochimiei și fiziologiei microorganismelor! Dar… agresiunea nu se oprește aici, ea este mult mai complexă. Nu se limitează doar la războiul microbiologic, sub aspectele lui cele mai importante și anume cel virusologic și cel bacteriologic, se manifestă și sub aspectul toxicologic, care la rândul lui îmbracă forme multiple. Tipul acesta este mult mai perfid, mai greu de depistat și modurile de propagare sunt mai numeroase și mai rapide, cu consecințe inimaginabile pentru omenire.

Pentru a înțelege ce reprezintă acest tip de acțiune am să vă dau un singur exemplu, și anume: sunt mai mult decât suficiente 500 grame din toxină botulinică de tip A pentru a extermina toată populația Europei. În laboratoarele lor sunt și alți compuși chimici, despre care puțini dintre noi au auzit, dar care sunt mult mai periculoși. Iradierea controlată a populației este o altă metodă pe care și-au propus să o folosească.

Nu mai puțin folosite vor fi componentele războiului meteorologic, ei decizând ce zone vor fi supuse apocalipsei, ce zone vor fi devastate de uragane puternice, ploi torențiale, focuri care vor mistui vegetația pe sute de mii, chiar milioane de hectare, în ce regiuni vor fi compromise culturile agricole și cine va suferi de foame. Vor zgudui din temelii sistemele bancare, cele care nu le aparțin încă, vor pune la pământ economiile naționale, vor crea haos în fluxurile financiare, inițiind și derulând adevărate agresiuni în Cyberspațiu, creând adevărate sincope în transporturile de tot felul, atât ale mărfurilor, cât și ale persoanelor, punându-le, acestora din urmă, serios viața în pericol.

Imaginați-vă ce se întamplă dacă este virusat sistemul de dirijare a zborurilor pe Aeroportul New York John F Kennedy, unde la câteva zeci de secunde decolează sau aterizează o aeronavă? Cu siguranță dirijarea zborurilor pe un asemenea aeroport nu se mai poate face în sistem clasic, iar mii de vieți omenești vor fi curmate!

De asemenea, imaginați-vă ce consecințe ar avea atacurile cibernetice asupra sistemelor de producere, transport și distribuție a energiei electrice, asupra sistemului bancar, burselor, etc. Toate acestea ar crea o criză profundă, iar prin instrumentele oferite de războiul informațional ar determina răzvrătirea maselor împotrivă propriilor guverne și ar justifica, din perspectivă GMU, preluarea puterii la nivel planetar, demonstrând incapacitatea actualelor structuri statale de a face față noilor provocări. De fapt, doriți să știți care sunt obiectivele GMU în această a două etapă a Noii Conflagrații Mondiale?

În urmă unei analize temeinice, multi-secvențiale a modului în care acționează pentru preluarea puterii și concentrarea ei într-un singur centru de comandă, cele mai importante obiective ale GMU, în etapă decisivă, sunt următoarele:

Preluarea în totalitate a puterii politice, în mod nemijlocit, fără interpuși, cu un singur centru de comandă, cu o singură constituție, care să le statueze drepturile și mai puțin obligațiile, care să le ofere cadrul propice pentru a-și diversifica afacerile și a-și mări neîngrădit profiturile. Nu este un secret faptul că unele familii, de-a lungul anilor, au acumulat averi fabuloase, pe care le-au mărit, le-au tot mărit, până au ajuns la un nivel greu de imaginat. Cu timpul le-au investit în bănci, în industria de armament, în industria farmaceutică, în producerea, transportul și distribuția energiei, inclusiv a celei nucleare, în exploatarea resurselor minerale și a zăcămintelor de tot felul, în terenuri, păduri, surse de apa, agricultură, industrie alimentară, turism, transporturi, cercetare, cunoașterea și cucerirea cosmosului, etc.

În timp ce investeau și își măreau averile și-au dat seamă că una din cele mai bune măsuri, care să le permită mărirea exponentială a ceea ce au acumulat, era aceea de a investi în partide politice, în politicieni cu șanse de a accede în funcții de decizie politică și administrativă, care vor forma guverne, care vor ajunge, inclusiv, șefi de state. Și așa au procedat, reușind astfel să conducă prin intermediul lor. Începutul acestui proces a dus la un alt început și anume acela al degradării rapide a democrației în statele vizate, locul acesteia fiind luat rapid de oligarhocrație. De ce nu s-au mulțumit cu această situație, când de fapt tot ei dețin controlul? Foarte simplu!

Deși și-au trecut în patrimoniu obiective strategice de toate felurile, imobile, proprietăți diverse, au încă foarte multe resurse financiare și vor să le transforme în active palpabile. Ei cunosc cel mai bine faptul că banii nu reprezintă altceva decât simple hârtii. Au emis miliarde și miliarde de bancnote fără nicio acoperire în valoarea mărfurilor și acum vor să scape de ele. Singurele entități care încă dețin bunuri pe care vor să le ia sunt statele, iar unele dintre ele nu sunt dispuse să le privatizeze, pe altele nu le lasă legile naționale. Așa că preluarea nemijlocită a puterii, concentrată într-un singur loc, GMU, ar permite declanșarea procesului de privatizare pretutindeni, prin elaborarea unor legi favorabile și prin trecerea în patrimoniul lor a bogățiilor pe care astăzi le posedă alții. În concluzie, ei urmăresc realizarea unui sistem politic unic, unui sistem economic unic, unui unic sistem financiar, unui sistem juridic unic, care să le permită dominația totală și eliminarea drepturilor și libertătilor democratice, care sunt toxice sistemului de valori pe care doresc să-l implementeze;

Destructurarea statelor naționale, preluarea bogătiilor deținute de acestea dar și de către actorii privați locali, desființarea granițelor și barierelor economice și financiare, asigurarea libertății generale a corporațiilor proprii, profiturile să revină acestora în totalitate, iar povară cheltuielilor administrative, și nu numai, populației, împărțirea teritoriilor în unități administrative, care să le asigure dominația și perpetuarea acesteia.

Nu vi se pare cunoscut acest scenariu? Cu cât participă acum corporațiile lor, băncile lor la bugetul de stat? Cu nimic! Ei își externalizează profiturile, iar povara bugetului este pe umerii firmelor autohtone, care și așa sunt hărțuite continuu, de către instituțiile a căror bază financiară necesară funcționării o asigură cei prigoniți. Dați-mi un singur exemplu al unei mari corporații cercetate și trase la răspundere de structurile noastre abilitate, în timp ce firmele românești sunt cu sutele. Acum înțelegeți de ce au luptat atât de mult să o numească pe Kovesi la conducerea Parchetului European. Odată cu dispariția structurilor statale, dispar și instituțiile interne care protejează cetățenii și drepturile și libertătile lor;

Reducerea drastică a populației Terrei prin înfometare, prin războaie de toate tipurile, inclusiv prin acțiuni specifice războiului meteorologic și ale celui hibrid, prin imbolnăvire și prin alte acțiuni cu aceeași finalitate. GMU consideră că suntem prea mulți și că resursele sunt limitate. Cu cât suntem mai mulți și fiecare dintre noi deține ceva, cu atât se micsorează posibilitățile lor de a avea aproape totul.

Este adevărat! Suntem mulți și se impune un control al evoluției demografice, dar nu prin mijloace violente, nu prin metodele pe care vor să le aplice. Ei vor o reducere drastică a populației Terrei, iar cei care răman să fie mai ușor de dominat, mai ușor de manipulat, să devină sclavii secolului XXI, fără drepturi, doar cu obligații și care să muncească numai în folosul lor. Demersurile lor nu se opresc aici. Ca să ne poată domină total, GMU și-a propus să ne distrugă tot ceea ce are valoare pentru noi, familia, cultura, religia, patriotismul, gândirea și spiritul național, etc… Vor să ne determine să îmbrățișăm o singură religie, una benefică lor, care să nu promoveze valorile actuale, ci să le combată, și chiar mai mult, să le interzică;

Declanșarea celei mai puternice crize alimentare la nivel global

                                                                 va urma

                                                                                                        G-ral Dumitru ILIESCU

4 Comments

 1. Nenea Iancu

  Am vrut occident, asta avem…
  Ne uitam ca prostii peste ocean, la capitalisti si tanjeam dupa gunoaiele lor in timp ce valorile noatre autohnote le bagatelizam. Occidentul ne-a prostit, dandu-ne margele colorate in schimbul bogatiilor noastre.

  Este socant ca dupa tot ceea ce s-a intamplat, romanii trag si mai tare la caruta corporatiilor, asigurandu-le profituri de neimaginat.

  • gigimutu

   bine domle,

   si te intreb si eu ca giga, asa, nu ca sa le iau apararea: unde sa mai lucreze bietii romani, ca intreprinderile comuniste s-au desfiintat aproape toate, firmele/corporatiile straine au invadat Romania, iar in strainatate la sparanghel sau in constructii e rupere de oase, unde sa mai munceasca bietii romani?

 2. gigimutu

  ala din poza cred ca e iohanel, agentul coronavirus 007, fie-i tarina usoara!

 3. Angela

  Fortele de ordine ce vor deveni fortele de opresiune habar nu au ca dupa ce vor fi folositi, vor avea aceeasi soarta ca cea a intregii populatii, peste tot in lume! Iar cei ce ocupa functii oficiale vor ajunge in aceeasi situatie dupa ce vor fi indeplinit toate ordinele! Chiar nimeni dintre astia nu se trezeste la realitate?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.