Puncte de vedere

Începe o nouă eră, o nouă dominație

  M-am autoizolat! Așa mi-au recomandat prietenii, unii dintre ei medici, alții împătimiți ai internetului, și nici fețele și ginerii […]

 

M-am autoizolat! Așa mi-au recomandat prietenii, unii dintre ei medici, alții împătimiți ai internetului, și nici fețele și ginerii n-au făcut excepție. Grijulii cu toții, mai ales că am trecut deja de 60 de ani,  iar la ce ne-au servit prin toate mijloacele de comunicare guvernanții noștri, era firesc ca și cei apropiați să aibă o asemenea reacție. Le-am ascultat sfatul și așa i-am liniștit. M-am autoizolat! Nu asta și-au dorit cel mai mult autoritățile? Nu ne vor ei izolați, cu toate drepturile constituționale suspendate?

Ce drepturile omului, ce dreptul la liberă exprimare, ce dreptul la apărare, când putem fi condamnați mult mai simplu și mai ușor? N-avem nevoie de avocați, de probe în apărare, de martori, într-un cuvânt de orice mijloace de probă, când pot da sentințele de încătușare oricând și cum vor ei, mai ales când cei care îi comandă din exterior ne vor sclavi. Și fac toate astea fără să ne anunțe, fără să motiveze de ce o fac, fără să ne explice noile reguli și cum trebuie să procedăm.

Nu spun că situația nu este gravă, că avem de-a face cu o pandemie cu efecte nebănuite, dezastruoase, care a și impus instituirea stării de urgență, find imperios necesar să respectăm indicațiile autorităților, restricțiile menite să ducă la încetinirea răspândirii virusului, dar nu s-a declanșat al III-lea Război Mondial.

Ne luptăm cu un virus, nu cu rachete nucleare. Pierderile de vieți omenești sunt tragice, chiar și o singură viață este deosebit de valoroasă și trebuie să o apărăm, iar pierderea ei este profund regretabilă, dar nu avem de-a face nici pe departe cu cele plătite tribut pe timpul ultimei conflagrații mondiale.

Atunci, de ce se întâmplă asemenea lucruri? Pentru că așa se dorește! Vă puneți firesc întrebarea: de către cine? Răspunsul este la fel de simplu: de către cei care vor o nouă ordine mondială, de cei care doresc un nou sistem de valori, în care regulile și relațiile între stăpânii lumii și sclavii lor să fie redefinite, să le asigure dominația globală, un control total asupra celor ce le devin vasali.

Nu doresc să va conving că aceast virus a fost„plantat” intenționat, cu un scop bine definit, eu vă prezint doar aspectele semnificative, concluziile le veți trage voi, indiferent de certitudinile sau incertitudinile mele.

Din modul în care se derulează evenimentele se desprinde pregnant ideea că omenirea se află în pragul unei noi ere, a unei noi epoci în evoluția sa. Prin ce va fi caracterizată această nouă era, care nu presupune neapărat o evoluție pozitivă raportată la aspirațiile majorității covârșitoare a populației Globului?

Se va caracteriza, în mare parte, prin cele pe care le voi prezenta în continuare:

Suntem deja martorii distrugerii economiilor naționale și supunerii lor altor reguli economice, preluarea și subordonarea acestora de potentații financiari mondiali, de economiile puternice la nivel global.

Pentru a fi pe înțelesul tuturor am să va dau un exemplu mega-simplificat. Gândiți-va că sunteți asociați într-o societate comercială cu încă doi indivizi care dispun de fonduri mult superioare vouă și aveți 10% din părțile sociale. La un moment dat, asociații voștri decid să majoreze capitalul social cu 200 milioane de lei. Casă va păstrați cotă în societate trebuie să depuneți 20 milioane de lei pentru majorarea capitalului social, dar nu aveți de unde. Atunci, veți rămâne cu ce ați depus inițial, dar veți avea sub 1% din părțile sociale și așa sunteți marginalizați din toate punctele de vedere, începând cu părțile sociale și terminând cu profitul. Practic asociații v-au luat toate drepturile. Este doar un exemplu simplificat, în realitate lucrurile fiind mult mai complexe și mai dăunătoare, mai păguboase.

Ei nu își fac probleme, au supotrul necesar pentru a putea renaște și domina lumea precum Pasărea Phoenix. Probleme vom avea noi, copiii și nepoții nostril, cei care vom cunoaște cea mai dură formă de sclavie, deși va fi o sclavie modernă, total diferită de formele anterioare;

Crearea unui haos general, amplificarea nemulțumirii maselor și revolta lor împotrivă guvernelor care să ducă la disoluția statelor, care să le permită inițiatorilor să pescuiască cu eficiență maximă în apele tulburi;

Asistăm deja la cea mai aprigă acțiune de suprimare a drepturilor și libertăților democratice fundamentale, impunerea forțată fiecărui individ a unui nou sistem de valori, în care valoarea supremă nu va mai fi omul și tot ceea ce este legat de el, acesta fiind aruncat chiar pe ultimul palier al sistemului anterior menționat.

Utilizarea pe scară largă a inteligenței artificiale, dezvoltarea nanoroboticii și expansiunea fără precedent în Cyberspațiu, vor asigură suportul necesar pentru monitorizarea complexă a fiecărui individ, a valorilor pe care le împărtășește, a modului în care gândește și acționează, asta în strânsă conexiune cu monitorizarea activităților economice, a dependențelor, lacunelor și oportunităților de afaceri care pot fi speculate în interesul celor care promovează aceste acțiuni de o asemenea anvergură.

Vor avea la dispoziție destule mijloace să ne țină în frâu, să ne controleze numărul, diminuându-l sau sporindu-l, în funcție de interesele lor;

Nesiguranța, teamă voit indusă, frica pentru viața proprie, dar și pentru a celor apropiați și dragi, generarea celei mai profunde crize alimentare pe care a cunoscut-o vreodată omenirea, reprezintă impulsul de declanșare a celei mai mari migrații, fără precedent în istoria omenirii, migrație care a început deja și care justifica impunerea unei noi ordini sociale, economice și de putere mondiale;

Dacă vă așteptați încă la unitate și solidaritate din partea structurilor politice, strategice și economice euroatlantice, înseamnă că visați în continuare. Uniunea Europeană și NATO, n-au reprezentat, nu reprezintă și nu vor reprezenta decât simple utopii, îmbrăcate frumos de cei care și-au promovat interesele prin intermediul lor.Vă spune asta unul  dintre susținătorii cei mai înfocați ai accederii României în aceste structuri.

Unitatea și solidaritatea a funcționat doar atunci când am fost de acord să ne ia bogățiile, obiectivele economice, la prețuri derizorii, când aveau interesul să promovăm firmele lor în detrimentul celor chinezești și rusești. Actualul NATO, nu are decât un singur scop, acela ca Imperiul Unchiului Sam să-și extindă dominația și să ne vândă nouă, și celorlalți membri ai alianței, produsele industriei lor de apărare, uneori depășite moral de multă vreme, dar pe sume colosale.

Ați văzut, cumva, o structură europeană care să aibă o acțiune în favoarea României. Nu le-a interesat decât să-și ia peșcheșul înainte de aderare, bogățiile și tributul după aceea.

Cert este că lumea se schimbă și cu siguranță nu va mai arată așa cum suntem obișnuiți.  Sunt multe de prezentat, mă opresc aici. Pe celelalte le voi aborda în articolele viitoare. Nu contează ce gândesc eu și nu trebuie să va însușiți concluziile mele. Este bine să va convingeți singuri și să trageți propriile concluzii!

Dormiți liniștiți, guvernanții veghează la interesele lor, iar voi să fiți mulțumiți când îi vedeți îndestulați și fericiți! Dumnezeu să va aibă în pază și să va apere de hienele acestui început de mileniu!

                                                                                                     General Dumitru ILIESCU

3 Comments

 1. justinianus

  Da, asa este dle, general! Mai sunt unii care spun sa iesim din UE! Da, putem iesi, dar bogatiile noastre raman la ei! Vom fi tot sclavi! Doar recuperarea activelor energetice si de alta natura, luate la pret de nimic si nerespectarea contractelor ar fi o speranta! Dar dai de un tribunal, ca cel de la Paris, care a dat dreptate tot lor! Ma refer la ENEL si EON, partial; CEZ! Astia comanda si”justitia” planetara!

 2. alex

  Cum sa ramana bogatiile la ei? D-l meu, vor fi ale noastre daca vom fi capabili sa facem, o nationalizare, daca vom fi capabili sa redevenim suverani si independenti! Nu trebuie sa asteptam sa ne dea dreptate tribunalele occidentale! Nu intelegeti ca trebuie sa ne luam tot ce ni s-a furat(ma refer la active) in cei 30 de ani inapoi? Abia atunci este necesar sa facem o revolutie adevarata, chiar cu varsare de sange! Nimic in lume nu ti se da inapoi prin simpla cerere! Trebuie sa fiti constient, ca occidentalii nu dau inapoi ce au luat!
  In alta ordine de idei, as vrea sa-l intreb pe d-l general, cu tot respectul pentru dansul, unde a fost cand politrucii nostri au votat aderarea la U.E? Ce atitudine a luat d-l general cand am aderat la N.A.T.O? Ca sa nu mai spun de tradarea de tara din’89, a M.Ap.N si Securitatii! Trebuiau sa stea pavaza tarii pana la moarte!

 3. road runner

  D-le general, abia acum v-ati trezit ?
  Patetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.