Colimator

„Inchiziția” evreiască în Țara Românească

      Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, […]

 

 

 

Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)

Dupa ce reprezentantii editurii au fost amenintati ca vor fi dati in judecata, Libraria Mihai Eminescu a retras de la vanzare cartea „Holocaustul. Gogorita diabolica” a lui Vasile Zarnescu. Conducerea librariei Mihai Eminescu a decis sa retraga de la vanzare cartea dupa ce Centrul pentru Monitorizare si Combatarea Antisemitismului in Romania i-a acuzat pe autor, editura si librarie de faptul ca „au colaborat, fara nici o retinere, sfidand legea si bunul simt, pentru publicarea unei carti care neaga existenta Holocaustului”, potrivit hotnews.ro.

 

 

carte coperta

 

Centrul pentru Monitorizare si Combatarea Antisemitismului in Romania (MCA Romania) a adresat o solicitare parchetului general pentru „aplicarea ferma a legislatiei in vigoare”.

„In Romania exista o legislatie clara in cea ce priveste negarea Holocaustului si propagarea negationismului/antisemitismului. In cazul de fata, conform documentelor atasate, Vasile I Zarnescu scrie o carte pur antisemita/ negationista, o editura il ajuta pe acesta sa o editeze si sa o publice iar o librarie renumita o lanseaza si o vinde. Demn de retinut este faptul ca Vasile I Zarnescu, conform materialelor atasate, detine gradul de Colonel SRI in rezerva. Exact din aceasta cauza ne adresam Dvs cu acest caz.”, a scris MCA Romania in scrisoarea adresata parchetului general.

Marco Maximilian Katz, cel care conduce ONG-ul antiromanesc, a fost, in trecut, cercetat penal pentru fapte de coruptie, dar ca prin minune a scapat. Putem intelege de ce! Rabinul Eli Caufman, intr-o emisiune TV, a afirmat ca, acest individ si nu numai el, multi altii, au o atitudine vadit antiromaneasca, primesc bani din SUA, iar rolul lor aici este acela de a provoca constant cetatenii romani, intrucat un astfel de razboi interetnic le aduce multi bani.

Mai mult decat atat, rabinul Eli Caufman sustine ca, multi dintre acesti indivizi, care se autointituleaza „evrei”, nu numai ca nu sunt evrei, dar sunt chiar fosti activisti comunisti, argumentand ca din acest motiv au un comportament extremist.

Marco-Katz-si-Alexandru-Feinstein-Florian-dementii-penali-ai-antisemitismului-evreiesc

In 2009, Curtea Constitutionala a Spaniei a scos de sub incidenta legii penale negarea sau revizionismul asupra holocaustului, sustinand ca, „incalca libertatea de exprimare”. Mai mult decat atat, Curtea Constitutionala a Spaniei a stabilit ca, discutiile despre holocaust trebuie sa fie libere, dar fara a se ajunge la instigari, intrucat acestea sunt fapte penale.

In SUA nu numai ca nu exista o astfel de lege, dar chiar sunt incurajate astfel de dezbateri, care deobicei, prin natura lor, sunt destul de aprinse. In SUA, putem spune ca, exista chiar foarte multa libertate avand in vedere ca exista doua mari organizatii neonaziste: Ku Klux Klan si Miscarea National-Socialista.

Interzicerea unor astfel de carti nu rezolva absolut nimic, caci ele pot circula in format electronic liber pe internet, unde oricine le poate accesa. Normal este ca dezbaterile pro si contra sa existe intotdeauna, fara ca unii sau altii, implicati intr-o astfel de dezbatere sa fie amenintati sau intimidati, cum se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de o astfel de dezbatere, care este necesara.

 

http://www.dzr.org.ro/libraria-mihai-eminescu-a-retras-de-la-vanzare-cartea-holocaustul-gogorita-diabolica-a-lui-vasile-zarnescu-colonel-sri-r/#

 

10 Comments

 1. Adrian Grigoriu

  Tovarăși, de ce vă deranjează antisemitismul? De ce nu vă deranjează și , să zicem, ….. antiromânismul?

  Tovarăși, dacă în România a fost rău pentru evrei, respectiv pogroame și holocausturi, de ce mai veniți în România cu sutele de mii?

  Tovarăși, dacă în România este antisemitism cum expllcați că voi, tovarășii evrei dețineți Mass Media, sistemul financiar și prin intermediul lor, întreaga economie și sistemul statal?

  Tovarăși, ce probleme mai aveți dacă dețineți control total asupra Statului Român?

  Tovarăși, românii sunt consternați. Dacă în România este atât de rău pentru evrei, de ce veniți in hoarde aici și dacă ați fost atât de prigoniți cum de ați prosperat în asemena hal?

  Sau …. tovarăși, de fapt de peste 300 de ani mințiți și ucideți românii care vă stau în calea subjugării Poporului Român și mințițti că cei uciși v-au făcut să îi omorâți?

  Tovarăși, noi ca creștini ortodocși vă îndemnăm să veniți la ortodoxie, la dragoste între oameni. Hai.

  • Irina

   Subscriu Adrian Grigoriu.

  • Doru

   Felicitari, Adrian Grigoriu!
   Respect, dle col (r) Vasile Zarnescu!
   Cartea lui V. Z., un documentar valoros. Ma bucur ca o detin. Autorul, ca de altfel oricare dintre noi, are dreptul la opinie fara nici un fel de oprelisti sau acuze. Ai dreptul sa-l combati, nicidecum sa-l condamni!
   LEGEA BUNULUI SIMT, trebuie sa triumfe!

 2. Marian Babu

  Cum se face ca avem evrei in tara daca a fost Holocaust in Romania ?Cum se face ca un mare patriot si ma refer la Domnul Maresal Ión Antonescu nu are nici un monument in Romania dar pilotii americani care au bombardat Bucurestiul si Ploiestiul ucigand sub covorul de bombe Romani fara discriminare au? Cum se face ca jidanii au dreptul sa ne critice iar noi nu avem dreptul sa ne aparam?

 3. ionelcoroiu

  o sa distribui acest comentariu care este foarte bun !

 4. alex

  Mare pacat ca Hitler nu a fost lasat sa-si duca planul la capat. am fi scapat cu totul de acesti jidani jegosi si imputiti

 5. Dan Cristian Ionescu

  Daca vreti sa scrieti despre primul genocid din istoria omenirii, cel savirsit acum 3.500 de ani de evrei in Canaan, unde au ucis intreaga populatie din cele 31 de cetati pe care le-au incendiat dupa ce le-au jefuit (“intru Slava Domnului”), puteti sa scrieti linistiti – sionistii, chiar daca ar scrisni din masele, nu pot protesta: genocidul este descris chiar de evrei, in cea de-a sasea carte a Vechiului Testament (“Iosua”).
  Daca vreti sa scrieti despre masacrarea a 70.000 de persi nevinovati in urma uneltirilor evreicei Estera, ajunsa fraudulos pe tronul Babilonului (masacru celebrat de evrei ca o sarbatoare a bucuriei – Purimul), puteti sa o faceti linistiti – masacrul este recunoscut de evrei tot in Vechiul Testament. Nici acum nu reusesc sa inteleg cum in anul 2002 Adrian Nastase i-a daruit lui Elie Wiesel doua manuscrise din sec. 4 i.H. (“Cartile Haesterei”) pe care chiar daca le-ar fi mostenit de la matusa Tamara, faceau parte din patrimoniul national si nu puteau fi scoase din tara.
  Puteti sa scrieti despre Holocaustul rosu, savirsit de evreii bolsevici, in urma caruia numai in URSS au fost ucisi 15 milioane de crestini – sint date istorice.
  Si as putea continua cu un lung pomelnic de exemple.
  Dar, rog si cu aceasta ocazie (asa cum am facut-o si in alte parti), nu mai folositi termenul de “jidan” ci pe cel de “evreu”. Daca scrii “jidan”, nu esti cu nimic mai patriot – dimpotriva, s-ar putea sa faci parte din Coloana a 5-a, care vrea sa demonstreze la Washington ca in Romania exista antisemitism.

  • Vasile Zărnescu

   Domnule Dan Cristian Ionescu,

   Cu toată stima pentru cultura dvs. referitoare la crimele jidanilor consemnate în Vechiul Testament, vă rog să remarcați că în acele texte nu se vorbește despre „evrei”, ci despre jidani – adică despre iudeii acelei vremi, care iudei se numeau pe latinește judaeus/judaei, adică pe nemțește Juden, iar pe românește jidani. Așa-i numește și Biblia de la 1688!
   Vă rog să citiți, în prealabil, aici: http://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/. Apoi, cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”.

 6. Jan Valjean

  Toata problema asta cu evreii si antisemitismul este o falsa problema creata special de catre acestia.De ce ? Pai pentru ca ei nu mai sunt evrei ci khazari trecuti la iudaism in sec. IX-XII,erau un popor pagan din stepele Caucazului.Dupa invazia slavilor dar si a altor migratori,au fugit in Basarabia,Ucraina,Polonia,Germania,Franta,Olanda si chiar in Anglia,locuri unde erau cunoscuti ca fiind evrei.Singurii evrei care si-au pastrat caracteristicile negricioase specifice arabilor si semitilor sunt sefarzii,o parte din evreii alungati din Spania si Portugalia de regii spanioli.Acestor ,,evrei,, khazari li se mai spune si askenazi si au impanzit SUA de cca. 200 de ani,fiind cei care sunt stapanii sistemului bancar,al rezervei federale si a burselor unde fac tranzactii dubioase.Surse: Khazarii-Al treispezecelea trib,de Artthur Koestler(evreu khazar din Oradea),Enciclopedia Evreiasca,Istoria Evreilor din Romania,Testamentul lui Ariel Sharon-autor Michael Gurfunkiel,etc,etc…………..

  • marin

   evreii sunt mai degrabăo religie decât nație…. Iar religiile sunt primele partide din lume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.